2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bazı hastanelerde var canım sor istersen önceden. Bende sorucam, henüz soramadım.

Ben yaşamadım sanırım yaşasam da anlamayacağım kesin. Karın gerilmesi bende de var patlıcak gibi oluyor, hatta şimdi böyleyse 9ayda ne olur diyorum:anneadayı:
Bu sefer benim krampli gerilme oldu. Ondan korktum.

Evet aynen dedigin gibi oldu. Bugun isten sonra alisveris merkezine gittim orda da yoruldum. Sonra bebek sag tarafa toplanmis gibi oldu. Ama gaz gibi de sanki. Ne yapmak lazim tehlikeli bisey mi? Bu ayda normal mi acaba
Canim benim de genelde karnimin sag tarafı daha yüksek genelde bebek o tarafta toplanıyor heralde :)) bence endiselenecek bisey yok ben de bugün 1.5 saat kadar yokuş yürüdüm çok yoruldum ama doktorum yürüyüşten hic bir zarar gelmez kanama sebebi falan olamaz demisti bana

Evet aynen dedigin gibi oldu. Bugun isten sonra alisveris merkezine gittim orda da yoruldum. Sonra bebek sag tarafa toplanmis gibi oldu. Ama gaz gibi de sanki. Ne yapmak lazim tehlikeli bisey mi? Bu ayda normal mi acaba
Normal artık. Düzensiz olması dinlenince gecmesi yalancı sancı oluyor. Ama sen artık kendini yormamaya dikkat et. Benim son aya doğru o kadar sık oluyordu ki gerçek dogum sancılarını anlamadım başta. Tabi sonra anlıyorsun bal gibide:D

Kızlar izmir de kimler vardı?? Bu bebek odası takımı için karabağlar a gideceğiz mobilya cok var orda ama bebek mobilyası için emin değilim bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Kızlar doktordan cıktım hala cinsiyet konusunda emin degil %70 kız dedi okadar kapalı ki bacakları emin olamadım dedi haftaya perşembe şeker yüklemem var bu arada dogum doktorumu buldum cok sevecen bir kadın hep ona gidicem 830 gram olmuşuz boyunu sormayı unuttum heyecanlandım baya özlemişim 1 ay olmuştu :) cok şükür suyuda kendide iyi

Kızlar doktordan cıktım hala cinsiyet konusunda emin degil %70 kız dedi okadar kapalı ki bacakları emin olamadım dedi haftaya perşembe şeker yüklemem var bu arada dogum doktorumu buldum cok sevecen bir kadın hep ona gidicem 830 gram olmuşuz boyunu sormayı unuttum heyecanlandım baya özlemişim 1 ay olmuştu :) cok şükür suyuda kendide iyi
Maşallah en ileri sensin haftada, ama senin cinsiyet belli değil.

Maşallah canım yavrun saglikli olsun da cinsiyeti göstermese de olur..

Kız o kız maşallah yavru Nasıl da büyümüş:KK36:ben de cts görücem inşallah kızımı:KK36:

Maşallah canım iyi olsun da elbet öğrenirsin cinsiyeti :)

Ben bebek odası baya gezdim, fiyatlar 5-7bin arası hep.birde hep klasik beyaz mobilyalar..heryerdde aynı tarz.ben çilek mobilyada babygirl serisini beğendim.çok tatlı.fiyatta 3500.tipide o klasiklere nazaran çok tatlış.başka modellerde var netten bakabilirsiniz.ayrıca çilek güvenilir,bebekler için sağlığa zararsız olduğuna dair belgeleri filan var..

Kızlar günaydın, bugün kontrole geldik, çok şükür büyümüşüz hatta değişik annenin değişik bebeği olarak dizini emerken yakaladık :) şimdi de şeker yüklemesindeyiz. Açlık, 1.saat kanlarını verdik, 2.saat için bekliyoruz.
Doktorum 75 gr şekere göre bir liste hazırlamış. Oradan istediğini seçip yiyorsun içiyorsun. Mesela ben bir paket biskremle bir bardak sütü seçtim. İnşallah sonuçlarım da sorunsuz çıkar.
Bebeğin kilosu kaç çıktı canım?

Kızlar günaydın, bugün kontrole geldik, çok şükür büyümüşüz hatta değişik annenin değişik bebeği olarak dizini emerken yakaladık :) şimdi de şeker yüklemesindeyiz. Açlık, 1.saat kanlarını verdik, 2.saat için bekliyoruz.
Doktorum 75 gr şekere göre bir liste hazırlamış. Oradan istediğini seçip yiyorsun içiyorsun. Mesela ben bir paket biskremle bir bardak sütü seçtim. İnşallah sonuçlarım da sorunsuz çıkar.
Bebeğin kilosu kaç çıktı canım?

Merve hanımla görüşmek istiyorum de kayıt açan kızlara onlar yönlendirme yaparak odasını gösterirler normal doğum olursa 900 lira dedi çift kişilik odada eğer tek oda istersem 1550 lira ama bunlar nakit fiyatları sezeryanda fiyatlar dahada yükseliyor

Bu hangi hastahane hangi doktor? Çok uygunmuş fiyatları.

Teşekkür ederim canım tek yapabildiğim şey dinlenmek :110:
Bende 3 gündür izinliydim yarin is var iyi dinlendim ama hiç ise gitmek istemiyorum

şeker de çok acıktırıyor. ben de öyleyim. kendi kendime yemin ettim. üç gün sıkacağım dişimi. midem küçülsün diye. çok hızlı alıyorum kiloyu. toplamda +2 yim ama. 40 gündür haftada bir kilo alarak gidiyorum. benimde meyveden dolayı. 2 gündür canım bişi isterse limon yiyorum limon olunca tabi 1 saatte anca bitiriyorum derken zaman geçmiş oluyor.
Canim limon sırf seker hatta diyetle de vermezler özelikle seker hastalarına yedirmezler cunku sekeri yuksetir
Aman diyim yıllardır diyet yapmış biri olarak tabsiyem limon yememen yine de bi diyetisyene danış ama bence kas yapayım derken göz çıkarma lifli meyveler tüketebilirsin elma armut gibi

Teşekkür ederim. Bu arada sizlerde oluyor mu bu şekilde bir akinti? Benim dr sanki herkeste oluyormuş gibi konuştu ama burada bunu yaşadığını söyleyen çok kişi yok sanırım ben mi yanlış biliyorum??
Benim cok akıntım var basından beri bazen acayip ıslanıyor ama doktor normal dedi kültür de aldı sızıntı olsa ultrason dA gorurdu içini ferah tut cnm

siğil konusunda da smear testının sonucuna bakıcak ama gıttıkce de cogalıyor 1 taneydı sımdı 8 tane falan oldu ve benı cok rahatsız edıyo artık alsınlar siğillerimi dıye bakıyorum ıyıce sinirlerim alt ust oldu bebegımde benım yuzumden streslı olacak yaa
Canim siğilin çeşitleri var kimisi bulaşıcı Esin’den bulaşmış olabilir mi ya da esine de senden bulaşabilir bunu dA bi danış istersen

Bende kayıt oldum güzel oluyormuş çok. Benim bebeyle nasil olacak bakalım:KK70:
Bende gitmek istiyorum acaba dışardan kayıt olabilir miyim ücreti ne kadar cnm biliyor musun

Bilmiyorum ki benim kendi doktorumun ilgilendiği yok zaten sinir etti beni më yapacağım bilmiyorum başka doktora mi gitsem acaba diye düşünüyorum
Canim antibiyotik kullanmazsan geçmez başka bsy kullanman gerekli bence doktorunu dA değiştirmelisin

Son düzenleme:
Bu arada lierac çatlak kremi aldım bugün watsons dan yarı yarıya indirimli fiyattan 57 liraya. İhtiyacı olan varsa bakabilir.
Bende alacaktım indirime girdiği iyi olmuş sagolasin canim paylaşım icin gerci çatladım bile alt karindan olan oldu ama maksat daha fazla olmasın :)

Son düzenleme:
Bende bu doktorların göremiyorum demesini anlamıyorum devlet doktoru ise kız denildiğin de aldırıyorlar diye söylemiyorlar ondan olabilir ama bacak açmıyorsa kesin kız cunku erkek bekleyen ark ultrasonlarını izledim hep erkekler baya ayrık tutuyor bacaklarını testisleri de bariz belli oluyor

Back
X