2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar izmir de kimler vardı?? Bu bebek odası takımı için karabağlar a gideceğiz mobilya cok var orda ama bebek mobilyası için emin değilim bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Merhaba canım bende izmirdeyim ☺️ Bir arkadaşım yakın zamanda karabağlar kardeşler mobilyadan almış. Gördüm gerçekten kaliteli ve güzel görünüyor ama sadece beşik ve gardrop 3.500₺ bana biraz çok gelmişti ilk başta ama sanırım fiyatlar böyle. Bir de ben ikeayı gezeceğim ama kafam çok karışık

Ögle canım nasibimizde ne varsa o allah yeterki saglıklı sıhhatlı hayırlı evlat eylesin cinsiyeti önemli degil
Utangac minnak gostermedi mi hala canim?
Senin icinden ne geciyor?
Ben mesela cinsiyeti bilmezken elim hep kiz esyalarina gidiyordu. Lacivert de alsam uzerinde minicik bi cicek oluyordu kesin. Aman oglum da cicekli giyer nolacak sanki diyodum:KK48: Ruyamda da iki kez filan gormustum bi kizim olacagini. Gerci olasilik olarak gormustum ruyamda bile %80 mi demisti doktor oyle bi seydi:KK48:
Anne hisseder derler genelde hep.
Tabi ki en onemlisi saglikli olsun hayirli olsun cinsiyet sonradan geliyor. :KK19:

Gunaydin hanimlar:KK54:

Nasilsiniz?

Benim burnum asiri tikanir oldu bu hamilelikle birlikte. Biraz baktim internetten, kan artisiyla birlikte olabilecegi yaziyor ama ben cildiriyorum artik. Gece uyuyamiyorum gunduz rahat olamiyorum. Mecburen sprey kullaniyorum. Deniz suyu onerdi eczaci ama hic faydasi olmadi onun. Doktoruma soyledim pek ciddiye almadi kbb ye yonlendirdi ona da firsatim olmadi gidemedim. Yok mudur bi caresi:KK43:

Merhaba arkadaşlar bende şubat annesiyim ☺️ Burada seninle aynı heyecanları paylaşan biriyleriyle sohbet edebilmek bilgi paylaşımında bulunabilmek gerçekten çok güzel Mobilya araştırması içindeyim ve gerçekten oahalı ve içinden çıkılmaz bir seçenekler cümbüşü bir karar varıp alışveriş yapan , öneride bulunucak olan var mı?
Merhaba canım hoşgeldin ben senin yerinde olsam ikea yi gezerdim benim kız kardeşim izmirde okuyor İkeadan ona baktırıp aldırmayi düşünüyorum fiyatları Uygun oluyor baya diğer yerlere göre gulliver beşiğini baya beğendim ben belki alirim birde şifonyer filan almayi düşünüyorum

Utangac minnak gostermedi mi hala canim?
Senin icinden ne geciyor?
Ben mesela cinsiyeti bilmezken elim hep kiz esyalarina gidiyordu. Lacivert de alsam uzerinde minicik bi cicek oluyordu kesin. Aman oglum da cicekli giyer nolacak sanki diyodum:KK48: Ruyamda da iki kez filan gormustum bi kizim olacagini. Gerci olasilik olarak gormustum ruyamda bile %80 mi demisti doktor oyle bi seydi:KK48:
Anne hisseder derler genelde hep.
Tabi ki en onemlisi saglikli olsun hayirli olsun cinsiyet sonradan geliyor. :KK19:
Evet ya cok utangac sorma :) rüyamda mavili şeyler cok gördüm cinsiyet için aman su aman bu diyen biri degilim kafayada takmadım hiç benim için en etkili rüya arkadaşımın erkek cocugunu sol gögüsümle emzirmem ve sol gögüsümden süt gelmesi oldu tabire bakıldığında sol erkek deniyor.
Benim için önemli olan saglıgı gönlüm yine bir kızım olsundan yana :)

Canim limon sırf seker hatta diyetle de vermezler özelikle seker hastalarına yedirmezler cunku sekeri yuksetir
Aman diyim yıllardır diyet yapmış biri olarak tabsiyem limon yememen yine de bi diyetisyene danış ama bence kas yapayım derken göz çıkarma lifli meyveler tüketebilirsin elma armut gibi
limonda şeker olduğunu biliyordum ama şeker hastalığına okadar etkisi olabileceğini düşünmemiştim. günde 2 defa biri kuşluk biri ikindine doğru araöğün niyetine yiyordum. bide bayağı hastayım. ilaç bitki çayı vs kullanamıyoruz diye yiyordum. iyi oldu söylediğin. bugün teke düşüreyim yarına bırakayım bari

limonda şeker olduğunu biliyordum ama şeker hastalığına okadar etkisi olabileceğini düşünmemiştim. günde 2 defa biri kuşluk biri ikindine doğru araöğün niyetine yiyordum. bide bayağı hastayım. ilaç bitki çayı vs kullanamıyoruz diye yiyordum. iyi oldu söylediğin. bugün teke düşüreyim yarına bırakayım bari
hatta dıyetısyenım bı kasık lımon suyunu salataya zor ızın almıstım
aynen teke dusurmen en ıyısı caya corbaya bende sıkıyorum kısın sıfa dıye ama 1 tane bıle olmuyor

Kızlar bundan alacaktım benim kıza eşimde zaten 30 40 gün çıkmayacak olacak mart sonu Nisan mayıs da belki sıcak olacak almasak mi dedi kararsız kaldım Ankara’nın da soğuğu gerci Nisa’n da bile bitmiyor annemde zaten battaniyeye vs sarili çıkaracaksın gerek Yok dedi bilemedim
Cnm al alma diye bişi diyemem.ben almadım. Ama 30-40gün dışarı çıkmama olayı olmaz. Zaten 1 haftalıkken kontrolün olacak. Sonrasında bebeğin kontrolleri. E sende insansın. Bi nefes almak istersin. Biz 40 güne kadar kaç defa çıktık hatırlamıyorum bile. Ama ben evde bebeğimle yalnızdım. Haftasonları atıyorduk kendimizi dışarı. Oğlumda şubat bebeğiydi.

kızlar ıstanbulda tatlılar yemekler 2 gun baya kendımı saldım tatil dıye ekmek cok yedım valla yarında seker yuklemesı olacagım umarım etkı etmz bu hafta kendımı nadasa cekıcem bıraz ekmek pılav sekerlı seyler yemeyım dıyorum ama acıkıyorum sureklı agzım bos durmuyor
ne yapacagım sasırdım

Cnm al alma diye bişi diyemem.ben almadım. Ama 30-40gün dışarı çıkmama olayı olmaz. Zaten 1 haftalıkken kontrolün olacak. Sonrasında bebeğin kontrolleri. E sende insansın. Bi nefes almak istersin. Biz 40 güne kadar kaç defa çıktık hatırlamıyorum bile. Ama ben evde bebeğimle yalnızdım. Haftasonları atıyorduk kendimizi dışarı. Oğlumda şubat bebeğiydi.
bende cıkarım dıye dusunuyorum evde sıkılan ınsanım ankara ayazı da var battanıye yetmez dıye dusundum alayım ben o zaman :D en olmadı pelus tulumları var onu alırım 69 lıraya gercı bu da pahalı degıl havlar soguk olursa 3 ay gıyer ısımıxzı gorur

Günaydın güzel anneler:KK200:
Bir de kızlar is yerinden ark eniştesi böyle bitkilerle falan uğraşıyor kitap yazmış falan adam bilgisayar mühendisi ama kendini bitkilere adamış is yerinde aylardır idrar yolu enfeksiyonu geçmeyen bi arkadaşıma önerilerde bulundu ilaçlara rağmen geçmiyordu söylediği şeyleri saatine kadar dediği seyleri kullandı ve kızın sonunda enfeksiyonu geçti benimde kokulu akıntım olunda doktor kültür almıştı sonra fitil vermişti ama idrar yolumda bsy yoktu fitili kullandım geçti akıntım devam etti eder dedi doktor ufak koku olsa bile sirkeyle devam dedi
Geçenlerde yine kokular arttı bende sordurdum arkadasa oda gebelere tavsiye veremiyorum zaten o arkadaşa verdiğim seyler ona olmaz cok riskli dedi zaten bende okumuştum is yerinden kıza verdiği seyleri listesinde söktürücü seyler vardı zaten kullanmayacaktım
Gebe o yüzden tavsiye veremem sunlari kullansin diye korkuyorum dedi adam ama son zamanlarda sut ürünleri ve şekerli ürünler cok tüketiyorsa kessin dedi
Bende o ara her gün kefir içiyordum iki bardak süt de içiyordum çenemde de sivilceler çıkmıştı onu dA söyleyince sut ürünleri cenede sivilce yapar azaltsın dedi ben azalttım tatlı seyler yemiştim o ara onu dA kestim benim akıntı da koku ve sivilceler gitti
Çamaşırlarını atsın ütüleyip giysin 90 derece de yıkasın demiş ben zaten bu olay olunca 60 da yıkıyordum
Attım çamaşırları yenilerini aldım onları 90 da yıkadım giymeden eve getirince sonra giyecekken ütüyü bastım sıcak sıcak giydim külotları
kefiri 2 güne bir içtim sekeri çıkardım tamamen koku dA gitti sirkeli suyla da yıkadım her duşta 2 güne bir böylelikle suan hiç kokum yok akıntım oluyor oda normal akıntı zaten hamile olmadan oncede genç kızken de cok akıntısı olan biriydim cunku cok terlerim :) isterseniz bi de böyle deneyin diye yaptıklarımı paylaşmak istedim
Canım sirkeyi nasıl kullanıyorsun bende kıvamlı akıntı yok ama koku var etkisi olurmu sirkenin?Sulandırıyormusun?

Günaydın canlar :anneadayı:
Mide bulantılı bir sabah gece boyu karnımda ağrı vardı büzüşüp kendimi sıka sıka uyudum tüm gece bir de karnımdan bişey nefesimi engelliyor gibi ne ki ya :KK64:

Gunaydin hanimlar:KK54:

Nasilsiniz?

Benim burnum asiri tikanir oldu bu hamilelikle birlikte. Biraz baktim internetten, kan artisiyla birlikte olabilecegi yaziyor ama ben cildiriyorum artik. Gece uyuyamiyorum gunduz rahat olamiyorum. Mecburen sprey kullaniyorum. Deniz suyu onerdi eczaci ama hic faydasi olmadi onun. Doktoruma soyledim pek ciddiye almadi kbb ye yonlendirdi ona da firsatim olmadi gidemedim. Yok mudur bi caresi:KK43:
deniz suyundan başka bir şey vermiyorlar. onuda bebeklerin kullandığını
bu hamilelik olayları çok zor yav

Günaydın arkadaşlar herkese.
Ben gece doğru düzgün uyuyamadım. Sürekli eşime sarılıp ağladım. Ona bişey olacak korkusundan, bebeğime bişey olacak korkusundan ağlıyordum sarılıp sarılıp. Sabah da işe gelemeyeceğime dair mesaj attım gitmedim. Evde iyice kafayı yiyeceğim yalnız olduğum için. Çarpıntım da var fazlasıyla. Ne yapsam nasıl sakinleşsem bilemedim.

ay benimde kalça kemiklerim oluyor heralde:) böbreklere yakın olan yerlerdeki kemikler çok ağriyyiiiiiii.bu çocuk genişlete genişlete anasını bitiremedi :halay::halay:

Back
X