2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar merhaba , korkunç bir bel ağrısı çekiyorum dünden beri , üç dört gündür hafifti kasık ve bel ağrısı hep yaşıyodum zaten ama iyice şiddetlendi yatamaz oldum bacağım kasılıyor ne yapsam doktora mı gitsem Salı günüydü muayenem normalde bide kasık ve bel ağrıları için erken doğum sinyali diyolar korktum

Kızlar nasılsınız bayağı yoğunum bu ara takip ediyorum ama yazamıyorum ben +5 olarak devam ediyorum
Bebişin alanı daraldımı ne eskisi kadar sert tekmeler yok sizde durumlar nasıl
Birde şu kabızlık maffetti beni 3 güne anca çıkabiliyorum
Mide yanmalarım geçti çok şükür
Pazartesi kpntrole gidicem bakalım bebiş ne alemde
Hala bir isim bulabilmiş değilim

benim ki dakik şekilde gece 11 gibi tekmelere başlıyor, yarım saat içeride resmen güreş var :)
bizde de isim yok, bu gidişle ilkokula başlarken mecbur bulacağız bişi.

Kızlar herkese iyi akşamlar
3-4 gündür bende biliyorsunuz ağrılar sızılad başladı doktora gittim birşey çıkmadı şükür.ama özellikle sağ kasığım ve yanlarım böbreklere doğru olan kemiklerimde ağrılarım var.erken doğummu diye korkar oldum benim gibi kasığı falan ağrıyan varmı bu haftalarda.beni biraz rahatlatın ya sürekli düşünür oldum.genişlemeden dolayımı acaba??
Canim normal hatta arkadaşımda böbrek büyüdü organlar yer değiştirilmiş buyurmuş hamilelikte ona da normal dediler genişliyoruz canim benimde bu gün sağ kaşık ve bel ağrım cok oldu ama normalmiş artık bebekler buyuyor doktor dA normal demiş zaten sıkma canını

Canım anlatmaktan çekindim ama iş yerinde yaşadığım tatsız bir olay da biraz etkili oldu böyle olmamda. Kadının biri sinir krizi geçirdi bulunduğum ortamda ben çok korktum. Ve o an korktuğumu belli etmemem gerekiyordu. Bastırdım kendimi. Sonra da böyle oldum işte. Yani hamilelik depresyonundan ziyade o anlar etkili oldu. Tabi karnımda çocuk böyle şeylere şahit olmak istemezdim. Geçmezse yine giderim birkaç güne.
canim hiç çekinme bende destek aldım Cok ise yaradı
Ondan etkilenmiş olabilirsin zaten hamileyken kendini sıkmak kotu sonradan çıkıyor acısı sonradan salıyorsun kendini tutamıyorsun bende böyle tuttum kendimi is yerinde sonra fenalaştım seni üzecek strese sokacak her seyden uzak dur o an ordan uzaklaş ben haber bile izlemiyorum artık

Kizlar hazir herkes gebelik sekerinden bahsetmisken size sorum olacak. Ben hamile kaldigimda 85 kilo idim. Yuh falan demeyin nolur. Aslinda 90 falandim tam larar verip diyete baslafim 5 kilo sonrasi hamile kaldim. Ilk 3 ay hersey iyiydi 1.5 kilo aldim fakat kan ilaclarimdan sonra acayip kilo almaya basladim. Su an 95 im. Cok belim agrigor is yapamiyprum. Bebek normal kilo aliyor iri bebek gibi bisey soz konusi degil ama bem nasil yavaslatirim bu kilo alimini caresiz kaldim valla .

günlük yemek listen nasıl acaba kan ilaçları çok iştahını açıyor da fazla mı yiyorsun? karbonhidratı sabah kahvaltısındaki iki dilim ekmek dışında bırakmalısın, şekeri sıfırlamalısın ve protein-sebze ağırlıklı beslenmelisin. bunlara uyuyor musun?

benim ki dakik şekilde gece 11 gibi tekmelere başlıyor, yarım saat içeride resmen güreş var :)
bizde de isim yok, bu gidişle ilkokula başlarken mecbur bulacağız bişi.
Benimki hep hareketliydi cnm gün içinde 2 gündür kabızdım sanırım alan daralmış bugün boşaltım olunca bebiş rahatladı karnım resmen yamuluyor:nazar:
Birde bu aralar bende kasık agrısı oluyor sizdede varmı

Canim normal hatta arkadaşımda böbrek büyüdü organlar yer değiştirilmiş buyurmuş hamilelikte ona da normal dediler genişliyoruz canim benimde bu gün sağ kaşık ve bel ağrım cok oldu ama normalmiş artık bebekler buyuyor doktor dA normal demiş zaten sıkma canını

canim hiç çekinme bende destek aldım Cok ise yaradı
Ondan etkilenmiş olabilirsin zaten hamileyken kendini sıkmak kotu sonradan çıkıyor acısı sonradan salıyorsun kendini tutamıyorsun bende böyle tuttum kendimi is yerinde sonra fenalaştım seni üzecek strese sokacak her seyden uzak dur o an ordan uzaklaş ben haber bile izlemiyorum artık
Bende aynı dertten yakınıyorum öyle çok ağrım var ki korktum acaba kötü bir şey var mı diye

Valla canım allah yardımcımız olsun sabretmekten başka çare mız yok bende çalışacağım inşallah allah güç versin
Kızlar Allah yardımcınız olsun annemden ve ablamdan biliyorum annemin artik ses teli kalmadı nodul oldu ablam desen artık cocuk sesi kaldıramaz hala geldi
Bende zatn bunları görünce stajda da anladım ki öğretmenlik bana göre değil eve is götürme hele branş olunca özelikle tde olunca stajda bile cok çektim Yok töreni Yok panosu yok yazılısi yok kanaat notunun artık bi materyala dayanması derken kompozisyonlar makaleler ara quizleri okumalar derken aman dedim bana göre değil zaten KPSS çalışsam 81.9 la Şırnak kapatınca imkansız cok yüksek almam diye çalıştığım yerde kaldım
Cidden öğretmenlik zor seviyorumdum öğrencileri ders anlatmayı ama zor is külfeti cok hele idare sorunluysa çabası
Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle

Kızlar herkese iyi akşamlar
3-4 gündür bende biliyorsunuz ağrılar sızılad başladı doktora gittim birşey çıkmadı şükür.ama özellikle sağ kasığım ve yanlarım böbreklere doğru olan kemiklerimde ağrılarım var.erken doğummu diye korkar oldum benim gibi kasığı falan ağrıyan varmı bu haftalarda.beni biraz rahatlatın ya sürekli düşünür oldum.genişlemeden dolayımı acaba??

canım hepimizin vücudu başka tepkiler veriyor, bazılarımız daha esnek daha kolay içeride yer açıyor bebek, bazılarımızda tersine ağrılar sızılar var. haftalık kitaptan takip ediyorum ve bu haftalardan sonra ağrılar olacağını yazıyor. düzenli gelip giden sancılar olmadığı sürece sıkıntı yok. doktoruna da göründün, kendini çok dinlememeye çalış.

Bende aynı dertten yakınıyorum öyle çok ağrım var ki korktum acaba kötü bir şey var mı diye
Canim benim kasılmam Yok kasılma varsa normal mi bilmiyorum endişeniyirsan bi acile git derim ama benim bel koptu bugun is yerinden ark masaj yaptı Allah razı olsun biraz geçti

Kızlar merhaba , korkunç bir bel ağrısı çekiyorum dünden beri , üç dört gündür hafifti kasık ve bel ağrısı hep yaşıyodum zaten ama iyice şiddetlendi yatamaz oldum bacağım kasılıyor ne yapsam doktora mı gitsem Salı günüydü muayenem normalde bide kasık ve bel ağrıları için erken doğum sinyali diyolar korktum

vitamin kullanıyor musun? kalsiyum ve magnezyum eksikliği de olabilir. benim hafif kalça ağrım oluyordu, doktorum hemen vitamin ilave etti.

Benimki hep hareketliydi cnm gün içinde 2 gündür kabızdım sanırım alan daralmış bugün boşaltım olunca bebiş rahatladı karnım resmen yamuluyor:nazar:
Birde bu aralar bende kasık agrısı oluyor sizdede varmı

hahahahaa çocuğun yerini kaplamış resmen :)
bende kasık ağrısı yok şimdilik ama bugün çok yazan oldu. demek ki normal ;)

Allahım ya alemin valla :) benim ki çok gergin ya 9. Ayda ne olacak bilmiyorum cart diye yirtilacak gibi sanki
O konuda sikintim yok kat katti zaten :))
Hem hissediyorsun hemde dışardan belli oluyor ha. Efsun hanım hissettirmedi hissettirmedi ama sonunda tam hissettirdi demek :)

Ben dedim firtina oncesi sessizlik bu diye :) annemde yavas atin tekmesi pek olacak derdi. Ben aksamlari yatincs görüyorum 1 2 dk kalp kalp atiyo ben hep hareket tekme vs saniyordum. Suan şaşkınım :))

Back
X