2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bu arada kızlar benim kizce 32.9 cm olmuş
Kilo 820-880 gr arası dedi
Kafa buyuk babaya çekmiş dedi doktor baya güldük
Dedim anormal şekilde mk büyük bi sıkıntı yaratır mi Yok direk anatomik babadan değişedebilir dedi
Bu da kızımız sonunda yüzden bi foto alabildik
Maşallah canim sanki anne karnindan degilde kendin cekmissin gibi allahım bagislasin sihhatle kucagina al

Bu arada kızlar benim kizce 32.9 cm olmuş
Kilo 820-880 gr arası dedi
Kafa buyuk babaya çekmiş dedi doktor baya güldük
Dedim anormal şekilde mk büyük bi sıkıntı yaratır mi Yok direk anatomik babadan değişedebilir dedi
Bu da kızımız sonunda yüzden bi foto alabildik
Ayy maşallah ya cok guzel:KK68:

Bana kilosuna 1040 gr dedi ama gecen haftaki dr 650 gr demisti cok da güvenilmez bu kilolara heralde:)

Kızlar kalsiyum ve magnezyum olarak hangi vitamini alıyorsunuz

Kızlar herkes minnoşlarinin resmini ekliyor ben eklememistim henüz burada 22 haftalik benim mutlu oğluşum da :):KK200:

Eklentiler

• 20171006_105049-1.webp
    20171006_105049-1.webp
    7 KB · Görüntüleme: 109
Bana kilosuna 1040 gr dedi ama gecen haftaki dr 650 gr demisti cok da güvenilmez bu kilolara heralde:)
Artık hizli kilo alma donemine girdiler ama bir haftada bu kadar almazlar sanki haftana göre gecen haftaki azmıs bu haftaki kilo daha iyi bi tahmin gibi canım hayırlı uğurlu olsun
Kızlar herkes minnoşlarinin resmini ekliyor ben eklememistim henüz burada 22 haftalik benim mutlu oğluşum da :):KK200:
Maşallah seninki dusunen bilge gibi duruyo kuzucuk

Artık hizli kilo alma donemine girdiler ama bir haftada bu kadar almazlar sanki haftana göre gecen haftaki azmıs bu haftaki kilo daha iyi bi tahmin gibi canım hayırlı uğurlu olsun

Maşallah seninki dusunen bilge gibi duruyo kuzucuk
Sagolasin canim benim burada henüz 450 gram bir minnoştu:)) saglikla gelsin hepsi inşallah

Hanimlar d vitamininize bakıldı mi acaba ve takviye d vitamini alıyor musunuz? Bana hiç bakılmadi sanırım ama önemliymiş diye duydum acaba gidip baktirsam mi bilemedim. Geç kalmamışımdır herhalde değil mi eğer önemliyse :/

Merhaba canım bana sağlık ocağında d vitamini damlası vermişlerdi yaz diye kullanmamistim artık kullanırım ben de değere bakılmadı ama çoğunlukla düşük oluyormuş zaten

Merhaba canım bana sağlık ocağında d vitamini damlası vermişlerdi yaz diye kullanmamistim artık kullanırım ben de değere bakılmadı ama çoğunlukla düşük oluyormuş zaten
Evet bana da arkadaşım çoğu kişinin düşük oluyo bi baktir kullan dedi ondan takıldım sorayım bari

Bende bu aralar onu düşündüm ama aldığım vitamin hapında hepsi içinde varmış
Bir de devlete gittiğimde özellikle baktırmak istedim doktor genel bi kan alayım bsy görürsek özellikle isteriz dedi
Ben magnezyum calsiyum d vitaminine bakılsın istemiştim sonra da normal çıkınca istemedi doktor
Benimkinde de var ama yeterli mi bilmiyorum. Sizinkinde ne kadar d vitamini yazıyor içeriğinde?

Merhaba hanımlar herkes iyidir umarim ben hafta ici çooook yoruluyorum 3te eve gelmeme rağmen kolumu kipirdaticak halim olmuyor hafta sonuna da işler birikıyor çok bunaldim...15 tatile kadar çalışıcam allah sağlık versin bebisim iyi olsun ama zormuş gebelikle beraber
Bu da benim kızımın fotografi yuzunu kapatmis elleriyle cadi yanlız minik mi acaba ya burda 21hafta bitmişti 340 grdi perşembe gunu de 650gr dedi dr

Eklentiler

• IMG-20171012-WA0007-1.webp
    IMG-20171012-WA0007-1.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 115
Benimkinde de var ama yeterli mi bilmiyorum. Sizinkinde ne kadar d vitamini yazıyor içeriğinde?
Canim D3 vitamini 5mcg yazıyor bir kapsülde
Merhaba hanımlar herkes iyidir umarim ben hafta ici çooook yoruluyorum 3te eve gelmeme rağmen kolumu kipirdaticak halim olmuyor hafta sonuna da işler birikıyor çok bunaldim...15 tatile kadar çalışıcam allah sağlık versin bebisim iyi olsun ama zormuş gebelikle beraber
Bu da benim kızımın fotografi yuzunu kapatmis elleriyle cadi yanlız minik mi acaba ya burda 21hafta bitmişti 340 grdi perşembe gunu de 650gr dedi dr
Oii masallah kizçeye

Canim 21. Haftada bizimki de 360 gr di bazen sona doğru aktif olarak alıyorlarmış endişelenme bence

Kizlar bel ağrımı ve belimin battığını kalkınca kalçamın da battığını hemen yuruyemedigimi geceleri dönerken bile belimde batma yaşadığımı doktoruma soyledim
Osteo çare tablet alın günde 2 kez geçmezse fizik tedaviye gözükürsünüz dedi
İçeriğine baktım kalsiyum magnezyum var
Kullananınız var mı bu tableti

Selam kizlaaar dunden beri giremedim. Bugun 2. Detaylim vardi allaha cok sukur hic bisey cikmadi. Cok rahatladim. Fakat kilo almama kizdi biraz dikkat etmedigim icin. 22+5 teyim bugun ve 9 kilo aldim. Bir de bebegim 660 gr ve boyu 29 cikti. Biraz ileride yani gunume gore insallah sekerden degildir. Seker yuklemem haftaya olacak ama cikarsa da caresi olmayan bisey degil sonucta tokluk 200 e kadar diyet 200den fazla olursa insulin vericem dedi ama belki de cikmaz.

Selam kizlaaar dunden beri giremedim. Bugun 2. Detaylim vardi allaha cok sukur hic bisey cikmadi. Cok rahatladim. Fakat kilo almama kizdi biraz dikkat etmedigim icin. 22+5 teyim bugun ve 9 kilo aldim. Bir de bebegim 660 gr ve boyu 29 cikti. Biraz ileride yani gunume gore insallah sekerden degildir. Seker yuklemem haftaya olacak ama cikarsa da caresi olmayan bisey degil sonucta tokluk 200 e kadar diyet 200den fazla olursa insulin vericem dedi ama belki de cikmaz.
İyi çıkmasına cok sevindim gözün aydın bence sen kilo aldığından dolayı ve seker çıkma ihtimaline karşı şimdiden diyete başla hem kilo alımında fazla olmaz hem seker çıkma olayını da düşürmüş olursun öyle de Doğuma kadar devam edersin bende 1 kilo almışım ama benim kiloma gore suan aldığım 6 kilo bile fazla bana cunku 8-12 arası alabilirsin ama en altta tutalım dedi
son haftalarda ikişer kilo alınıyormuş ayda diye duyunca tırstım o yüzden diyete başlayacağım bende

Back
X