- 18 Temmuz 2017
- 695
- 287
- 18
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
- #23.421
çok iyi durumdasın tebrikler:)Ben 25 haftaligim 5 kilo aldım
24. Haftadan itibaren seker yüklemesi yapılıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok iyi durumdasın tebrikler:)Ben 25 haftaligim 5 kilo aldım
24. Haftadan itibaren seker yüklemesi yapılıyor
şekerli ve unlu şeyler yiyor musun canım?meyve ve protein ağırlıklı beslenmeni öneririm.hayırlı doğumların olsun...Galiba ben çok aldım27.haftadayım 13 kilo aldım
68 kilo ile hamile kaldım şuan 81 im
Yarın dr kontrolüm var şeker yüklemesini yarın yapar diye tahmin ediyorum birşey söylemedi ama yazarım yarın yine
![]()
süperrr yaa 1kg nedirBizde 26+4 teyiz. Şimdilik +1 kilo gidiyoruz. Şeket diyetine harfiyen uyduğum için 2 haftadır kilo almıyorum. Hatta çok az vermişim. Bu gidişle 7.8. Ayda 1 kilo alırım sanırım. 9. ayda 2 kilo alırım galiba. 85 le tamamlamak hedefim. Doğumda 5 kilo gitse 10 gün içinde bir 5 kilo daha gider. Sonra emzirirken allahın izniyle veririm gibi geliyor. Hayırlısı
Benim berbat 24. Hafta +10 kilodayim. Doktorum cok kizdi, dikkat etmeye calisiyorum. Haftaya seker yuklemesi var kesin bisey cikacak27. Haftamdan merhabaaaaaa+3 kilo ile yola devam kızlar sizin kilolar ne alemde
Zayıfsın sen dimiBenim berbat 24. Hafta +10 kilodayim. Doktorum cok kizdi, dikkat etmeye calisiyorum. Haftaya seker yuklemesi var kesin bisey cikacak
Ben gebelikte almamak için önceden stokladım cnm.süperrr yaa 1kg nedir![]()
Cok degil aslinda 61le hamile kaldim 71 oldum. Boyum 1.71.Zayıfsın sen dimi
çok nadir yiyorum hamur işi ve şekerli şeyleri aslında meyve,süt,yoğurt,ceviz ve siyah üzüm çok tüketiyorum hayırısı bakalım.amin inşallah hepimize hayırlı doğumlar olsunşekerli ve unlu şeyler yiyor musun canım?meyve ve protein ağırlıklı beslenmeni öneririm.hayırlı doğumların olsun...
bende öyleydim yaa ilk 3 ayda 6 kilo aldımBenim berbat 24. Hafta +10 kilodayim. Doktorum cok kizdi, dikkat etmeye calisiyorum. Haftaya seker yuklemesi var kesin bisey cikacak
Nasıl yaaa rejimmi yapıyorsunuz siz anlamadım yada şuanki kilonuz kaçki 2 kilo almış hali valla şoktayım+2 ile devam ediyorum ben de.
ben 2 yumurta yiyorum hep ama artık istemeyerek yemeye başladım günde 10 yumurta yesem gıdaklarım heraldeBu arada Canan Karatay videosu izledim de canlar günde 3-4 yumurta yenebilirmiş bebeğin göz kulak sinir sistemini için çok faydalıymış Çinde hamilelere 10 yumurta yediriyorlarmış günlük![]()
7 kilo çok süper bence kaç kilo ile başladın hamileliğeBen yesem de yemesem de benim bebek fazla kilo almıyor o yüzden yemeğe yüklenmeyi bıraktım ama tabi +7 olmuşum umursamıyorum artık yesem de yemesem de alacağım varsa alıyorum![]()
Hani insanlar ikiz yaratılırmış ya, acaba sen benim tanımadığım ikizim misin
mesajı okumamla verdiğim tepki: oha len ne kadar az kalmış demem ve birden 12 haftam kaldığını fark etmem10 haftam kalmış zaten![]()
Güldüm valla bence de 10 çokta yumurta sever biri olarak 3-4 yerim haniben 2 yumurta yiyorum hep ama artık istemeyerek yemeye başladım günde 10 yumurta yesem gıdaklarım heralde![]()