2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bi saglik sorununuz yoksa kilo aliyorum diye takmayin kizlar tadini cikarin hamileligin;) ben su an diyette oldugum halde aliyorum normalde yapsam bu diyeti kac kg zayiflamistim oysa:))

Aaa yarın 2li rakamlara düşüyorum doktorum 38+5 de alırız dedi
Sezeryanin bi bu yonu bi de öncesinde sanci cekmemek guzel heralde:) gelecegi gunu bildigin icin plan yapabiliyirsun. Ben bi ara cok kafama takmistim ne zaman olur gece mi olur gunduz mu olur malum gurbetteyiz kizimi kime birakiriz falan kafamda bi ton soruyla geziniyordum:)

27. Haftamdan merhabaaaaaa:halay: +3 kilo ile yola devam kızlar sizin kilolar ne alemde

Başlangıç kilom 59,5 şimdiki kilom 62:anneadayı:

Ama verip aldığımı sayarsam 5.5 kilo oluyor:oha: normalde şekerden tatlıdan karbohidrattan kaçan ben canım çok istemeye başladı. Bebeğe zararı olduğunu biliyorum yememem lazım diyorum ama zaman zaman kaçamağım oluyor:sinirli:

Kızlar göbişleriniz dik mi yukarda mı aşağıda mı merak ettim benim aşağıda göğsümün altı boş :confused:

Benimkini erkek sanıyorlar. Zaten karnım son 1haftadır belirginleşti diyebilirim. Aslında bebeğim aşağıdaydı ama baya yukarı çıktı göğüs altından başlıyor benim karın:eek:

Sezeryanin bi bu yonu bi de öncesinde sanci cekmemek guzel heralde:) gelecegi gunu bildigin icin plan yapabiliyirsun. Ben bi ara cok kafama takmistim ne zaman olur gece mi olur gunduz mu olur malum gurbetteyiz kizimi kime birakiriz falan kafamda bi ton soruyla geziniyordum:)
Aslında normal doğum yapmayı çok istiyorum cnm ama doktorlar kabul etmiyor riske değmez dedi bende kabul ettim allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin.
Gurbette doğum çok zor cnm bende kızımda gurbetteydım bu sefer memleketteyim çok şükür

Ama verip aldığımı sayarsam 5.5 kilo oluyor:oha: normalde şekerden tatlıdan karbohidrattan kaçan ben canım çok istemeye başladı. Bebeğe zararı olduğunu biliyorum yememem lazım diyorum ama zaman zaman kaçamağım oluyor:sinirli:

Benimkini erkek sanıyorlar. Zaten karnım son 1haftadır belirginleşti diyebilirim. Aslında bebeğim aşağıdaydı ama baya yukarı çıktı göğüs altından başlıyor benim karın:eek:
Evet erkek karnı dik ve yukarda oluyor canım oğlum da dik ve göğüs altındandı bunda ise aşağı ve yayık tam kız göbeği :))

Canim seninle hemen hemen aynı kilodayıx ve aynı kiloda başlamışiz hamileliğe 59.2 ile başladım bende en son doktora gittiğimde 1 kılo almışsın demişti o ilk aylarda verdiğin kiloları onemsemiyor doktor hamile kaldığın kilodan sayiyir

geçen annem dedi ki senin neden göbeğin yok kandırıyormusun bizi diye eşimde sırtımı çevirdi. totosunda çocuk diyo. kim kardaşyanla çok dalga geçmiştim zamanında allah çarptı :KK53:
aynısı bendede olmuştu eşim bide arkanda taşıyosun heralde demişti ama karnım dahada büyüdükçe popo kayboldu allahtan :KK71:

Aynen canim hamur işi yemedigim gün yok:KK17: Allah im sen beni koru kilolarsa :dua:

@ecesevgi8579 canım benim oğlum olacak alısveris yaptım tek hastane çıkısim hariç genelde hepsini belirliyici renk almak istemesemde aldım mavi oldu oda takımi aldim geldi kuruldu kokusunun çıkmasını bekliyoruz.

Hastane çıkısınıda idil bebeyi önerebilirim guzeldir internet alısverilerimide genelde e-bebekden yaptim sıkıntı yaşamadım kolaylıklar dilerim sanada.

Bizde 26+4 teyiz. Şimdilik +1 kilo gidiyoruz. Şeket diyetine harfiyen uyduğum için 2 haftadır kilo almıyorum. Hatta çok az vermişim. Bu gidişle 7.8. Ayda 1 kilo alırım sanırım. 9. ayda 2 kilo alırım galiba. 85 le tamamlamak hedefim. Doğumda 5 kilo gitse 10 gün içinde bir 5 kilo daha gider. Sonra emzirirken allahın izniyle veririm gibi geliyor. Hayırlısı
Bu kiloyla şekerin mi vAr

Canim seninle hemen hemen aynı kilodayıx ve aynı kiloda başlamışiz hamileliğe 59.2 ile başladım bende en son doktora gittiğimde 1 kılo almışsın demişti o ilk aylarda verdiğin kiloları onemsemiyor doktor hamile kaldığın kilodan sayiyir

Öyleyse müthüşş:halay: gerçi şu da var, hamileliğin başında 24.hafta 2.5kilo almış olacaksın deseydi direk kabul ederdim nankörlük etmeyeyim :olamaz: bir de ben aynı pantolonlarımı giyebiliyorum hala. Ama bebek sıkışır diye giymiyorum. Bi tane 38beden hamile pantolonu aldım totomdan düşüyor. Arka taraf hala 36beden, ön tarafsa 40 ayarında tabi:KK68:

Aynen canim hamur işi yemedigim gün yok:KK17: Allah im sen beni koru kilolarsa :dua:

Ben paketli gıda yemem. Geçende evde kek yapmıştım ondan yedim. Övünmek gibi olmasın bu tarz şeyleri iyi yaparım ama evlendiğimden beri bilerek yapmıyorum yememek için. Bide arada canım tost istiyor, kepekli tost ekmeğiyle yapıyorum.

Back
X