- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #23.461
Aaa yarın 2li rakamlara düşüyorum doktorum 38+5 de alırız dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sezeryanin bi bu yonu bi de öncesinde sanci cekmemek guzel heralde:) gelecegi gunu bildigin icin plan yapabiliyirsun. Ben bi ara cok kafama takmistim ne zaman olur gece mi olur gunduz mu olur malum gurbetteyiz kizimi kime birakiriz falan kafamda bi ton soruyla geziniyordum:)Aaa yarın 2li rakamlara düşüyorum doktorum 38+5 de alırız dedi
27. Haftamdan merhabaaaaaa+3 kilo ile yola devam kızlar sizin kilolar ne alemde
Kızlar göbişleriniz dik mi yukarda mı aşağıda mı merak ettim benim aşağıda göğsümün altı boş![]()
Aslında normal doğum yapmayı çok istiyorum cnm ama doktorlar kabul etmiyor riske değmez dedi bende kabul ettim allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin.Sezeryanin bi bu yonu bi de öncesinde sanci cekmemek guzel heralde:) gelecegi gunu bildigin icin plan yapabiliyirsun. Ben bi ara cok kafama takmistim ne zaman olur gece mi olur gunduz mu olur malum gurbetteyiz kizimi kime birakiriz falan kafamda bi ton soruyla geziniyordum:)
Ben oğlumda tabak koyuyordum bunda pek olmucakmış gibi geliyor ama bakalımhahahahhaha tek deneyen ben değilmişimbende denedimde henüz olmuyor ama birgün olacak
![]()
Bana da aşağıda diye kız diyorlar ki kız bebiş bekliyorum zaten de yayık biraz bnm göbek sanırımbenimkide aşağıda hatta sivri olduğundan erkekmi acaba diyenlerde var prensesime![]()
En rahat şey sehpa ya uzanmama gerek kalmıyor oğlumda tatlı tabağı filan koyuyordum konforrrbende sabırsızlıkla bekliyorum o bardak aşamasınıaklıma sürekli himym daki sihirbazlık sahnesi geliyor
çıksın çekeceğim bir poz koyacağım her yere
![]()
Evet erkek karnı dik ve yukarda oluyor canım oğlum da dik ve göğüs altındandı bunda ise aşağı ve yayık tam kız göbeği :))Başlangıç kilom 59,5 şimdiki kilom 62
Ama verip aldığımı sayarsam 5.5 kilo oluyornormalde şekerden tatlıdan karbohidrattan kaçan ben canım çok istemeye başladı. Bebeğe zararı olduğunu biliyorum yememem lazım diyorum ama zaman zaman kaçamağım oluyor
Benimkini erkek sanıyorlar. Zaten karnım son 1haftadır belirginleşti diyebilirim. Aslında bebeğim aşağıdaydı ama baya yukarı çıktı göğüs altından başlıyor benim karın![]()
Ben kardasyan gibi totoma sampanya koyacagim sanirim. Gobek masallah dümdüz toto oldu asure kazaniEn rahat şey sehpa ya uzanmama gerek kalmıyor oğlumda tatlı tabağı filan koyuyordum konforrr![]()
Canim seninle hemen hemen aynı kilodayıx ve aynı kiloda başlamışiz hamileliğe 59.2 ile başladım bende en son doktora gittiğimde 1 kılo almışsın demişti o ilk aylarda verdiğin kiloları onemsemiyor doktor hamile kaldığın kilodan sayiyirBaşlangıç kilom 59,5 şimdiki kilom 62
Ama verip aldığımı sayarsam 5.5 kilo oluyornormalde şekerden tatlıdan karbohidrattan kaçan ben canım çok istemeye başladı. Bebeğe zararı olduğunu biliyorum yememem lazım diyorum ama zaman zaman kaçamağım oluyor
Benimkini erkek sanıyorlar. Zaten karnım son 1haftadır belirginleşti diyebilirim. Aslında bebeğim aşağıdaydı ama baya yukarı çıktı göğüs altından başlıyor benim karın![]()
ayyyy hiç güleceğim yoktuBen kardasyan gibi totoma sampanya koyacagim sanirim. Gobek masallah dümdüz toto oldu asure kazani![]()
geçen annem dedi ki senin neden göbeğin yok kandırıyormusun bizi diye eşimde sırtımı çevirdi. totosunda çocuk diyo. kim kardaşyanla çok dalga geçmiştim zamanında allah çarptıayyyy hiç güleceğim yoktu![]()
aynısı bendede olmuştu eşim bide arkanda taşıyosun heralde demişti ama karnım dahada büyüdükçe popo kayboldu allahtangeçen annem dedi ki senin neden göbeğin yok kandırıyormusun bizi diye eşimde sırtımı çevirdi. totosunda çocuk diyo. kim kardaşyanla çok dalga geçmiştim zamanında allah çarptı![]()
Aynen canim hamur işi yemedigim gün yokBaşlangıç kilom 59,5 şimdiki kilom 62
Bu kiloyla şekerin mi vArBizde 26+4 teyiz. Şimdilik +1 kilo gidiyoruz. Şeket diyetine harfiyen uyduğum için 2 haftadır kilo almıyorum. Hatta çok az vermişim. Bu gidişle 7.8. Ayda 1 kilo alırım sanırım. 9. ayda 2 kilo alırım galiba. 85 le tamamlamak hedefim. Doğumda 5 kilo gitse 10 gün içinde bir 5 kilo daha gider. Sonra emzirirken allahın izniyle veririm gibi geliyor. Hayırlısı
Canim seninle hemen hemen aynı kilodayıx ve aynı kiloda başlamışiz hamileliğe 59.2 ile başladım bende en son doktora gittiğimde 1 kılo almışsın demişti o ilk aylarda verdiğin kiloları onemsemiyor doktor hamile kaldığın kilodan sayiyir
Aynen canim hamur işi yemedigim gün yokAllah im sen beni koru kilolarsa
![]()
Evet nolduki.Bu kiloyla şekerin mi vAr