- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
- #23.481
82 -83kiloyum kız. Azmı?Bu kiloyla şekerin mi vAr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
82 -83kiloyum kız. Azmı?Bu kiloyla şekerin mi vAr
Kizlar merhaba carsamba evimi tasidim
dun anneler geldi mutfakla salonu adam etmeye calistilar ama yok sigilmiyor arkadas.Birde evin tadilatida hala bitmedi oyle yarim yamalak oturdum simdi ogle yemegi yiyorum :)) sabahtan beri de hic bir seye dokunmadim artik haftaya izin alayimda bari iyice yerleseyim. Ama pertim cikti ustelik evi toplamadim bile tasinmacilar topladilar
Bende seker yuklemesini doktor yaptiralim dedigi icin yaptirdim 50 lik yaptirdim. Ac degildim hatta kahvalti yapip gitmistim . Sonuc iyi cikti cok sukur. Zaten beslenmeye dikkat edenlerde genelde cikmiyor eger anormal bir durum yoksa. Bende en son 5 kilo almistim ama tasinma falan tartinamadim 1 haftadir. Ne durumdayim bilmiyorum:))
Nasıl yaaa rejimmi yapıyorsunuz siz anlamadım yada şuanki kilonuz kaçki 2 kilo almış hali valla şoktayımO zaman kendime kocaman bi
![]()
Bu arada Canan Karatay videosu izledim de canlar günde 3-4 yumurta yenebilirmiş bebeğin göz kulak sinir sistemini için çok faydalıymış Çinde hamilelere 10 yumurta yediriyorlarmış günlük![]()
ilk bebekte kız veya erkek için belirleyici renkler mi seçilmeli sizce?pembe veya mavi gibi
bebek odası takımı almayı düşünüyor musunuz?
bende sabırsızlıkla bekliyorum o bardak aşamasınıaklıma sürekli himym daki sihirbazlık sahnesi geliyor
çıksın çekeceğim bir poz koyacağım her yere
![]()
Ben kardasyan gibi totoma sampanya koyacagim sanirim. Gobek masallah dümdüz toto oldu asure kazani![]()
Ben de hep evde kendim yapiyorum canim. Ambalajli ürün ben de hamileligin basindan beri yemiyorum zaten az kilo almami da ona bağlıyorum.Öyleyse müthüşşgerçi şu da var, hamileliğin başında 24.hafta 2.5kilo almış olacaksın deseydi direk kabul ederdim nankörlük etmeyeyim
bir de ben aynı pantolonlarımı giyebiliyorum hala. Ama bebek sıkışır diye giymiyorum. Bi tane 38beden hamile pantolonu aldım totomdan düşüyor. Arka taraf hala 36beden, ön tarafsa 40 ayarında tabi
Ben paketli gıda yemem. Geçende evde kek yapmıştım ondan yedim. Övünmek gibi olmasın bu tarz şeyleri iyi yaparım ama evlendiğimden beri bilerek yapmıyorum yememek için. Bide arada canım tost istiyor, kepekli tost ekmeğiyle yapıyorum.
Benim sorunumda bu hele haslanmis yumurtayi elleyemem bile o kadar diyim:/ seker cikmadan patatesli omlet krep vs yapip tuketmeye calisiyordum su an nasıl yiyecegimi bilemiyorumValla hamileliğe kadar ağzıma yumurta sürmüş insan değilim, nefret ederdim. Zorlayarak biraz yedim ama günde 10 tane yesem bir daha yemek yiyemem herhalde :)
Ben kardasyan gibi totoma sampanya koyacagim sanirim. Gobek masallah dümdüz toto oldu asure kazani![]()
10 tane çok tabi canım seven 2-3 yer sevmeyen 1 tane de yese yeter :))Valla hamileliğe kadar ağzıma yumurta sürmüş insan değilim, nefret ederdim. Zorlayarak biraz yedim ama günde 10 tane yesem bir daha yemek yiyemem herhalde :)
Hormonlarda zaten az degilHamilelik bize biraz seksilik katıyor koca popo dolgun memişEstetikli gibi geziyoruz ortalıkta
![]()
kisiden kisiye degisirmi bilmiyorum tabi .ama kabiz olmus gibi ikiniyorsun..Hissetmediğin için ıkınamıyorsun diyorlar ıkınmazsam bebeğe bir şey olur mu diye korkuyorum
gece 4 de suyum geldiAaa bende ilk doğumumu epidural normal yaptım suni sancı ile (sancısız gitmiştim çünki) ama bana açılmam 4cm ken iğne yapıldı 8cm ken ilaç kesildi ki sancıyı hissedemezsen ıkınmanda problem olur dediler gayet sancıyı hissettim ama daha hafif bir şekilde tabi. Normal sancı nasıl nirşey bilmiyorum ama doktorum sen şıan ciddi bir suni sancı çekiyorsun epidural yapalım biraz rahatla demişti baş ağrısı ve bel ağrısı oluyor malesef ki
Simdilik öyle inşallah doğumdan sonra pörsüyüp Sönmez :)Hamilelik bize biraz seksilik katıyor koca popo dolgun memişEstetikli gibi geziyoruz ortalıkta
![]()
Benim sorunumda bu hele haslanmis yumurtayi elleyemem bile o kadar diyim:/ seker cikmadan patatesli omlet krep vs yapip tuketmeye calisiyordum su an nasıl yiyecegimi bilemiyorum