2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Temiz dolap yeni gelmiş bencede karbonatlı suyla sil cnm bir kez yerleştirmeye basla bende başlamıştım kızımda kapattım kapısını sonra 3 ay kala yapmıştım agırlaşmadan yıkayıp ütüleyip koymuştum
bizde direk 3 ay kala geldi zaten hepsini yıkayıp ütüleyip elbise hurcuna koyup kaldırayım diyorum sonradan tekrar yıkmaya gerek kalmaz heralde =)

bizde direk 3 ay kala geldi zaten hepsini yıkayıp ütüleyip elbise hurcuna koyup kaldırayım diyorum sonradan tekrar yıkmaya gerek kalmaz heralde =)
Yok gerek kalmaz ben normal yerleşirmiştim canım hiç toz olmadı zatenkapısını kapattınmı nerden toz olucak bende yapıcam da işte cinsiyet sıkıntımız var aluşveriş yapmadım daha hiç

nemesis nemesis benim dolabta geldi ben duru suyla bi sildim canım ama mobilya kokusu oldugu için ben bekliyorum sonra bi karbonatli suyla bi de yine duru suyla silip yerlestirmeyi dusunuyorum ama bu ay sonu gibi anca yerlestiririm canım

Bizim de bugün görüş günümüzdü.. 850 gr 30 cm le devam ediyoruz.. 25+5 e .. şeker yüklemesiyle ilgili konuştuk..75lik önerdi, hep iştahımın tatlı yönünde olduğunu söyledim,bunun iyi olmadığını dile getirdi. Kızlar aklım hep tatlılarda.. önceden 1 dilim baklava bile yiyemezken.. ama ben hiç şeker yüklemesi yapmak istemiyorum , dayanamayacağımı düşünüyorum. Ama doktor ısrar etti.... +7 kilo almışım. 3 haftada 2 kilo aldım son 3 ay.

nemesis nemesis benim dolabta geldi ben duru suyla bi sildim canım ama mobilya kokusu oldugu için ben bekliyorum sonra bi karbonatli suyla bi de yine duru suyla silip yerlestirmeyi dusunuyorum ama bu ay sonu gibi anca yerlestiririm canım
Bende cok kokar diyordum ondan alel acele aldim ama alirken kadin demisti su bazli boya ve mdf kullaniyoruz suntalem kullanmiyoruz koku olmaz diye. Hakikatten kokmuyor. O zaman akrbonatli suyla silip yerlestiririm yarin :)

Canım babam yaş alıp yapmış ama arkadaşım kurusunu alıp yapmış bence kuru yaş fark etmez
Mantar da illa kasıntı olacak diye bsy yokmuş kuzum benim de kültür aldığında iltihapin mantar tarzı bsy olduğu yazıyordu kağıtta ama kasıntım vs yoktu çok çeşiti var sanırım
Kokulu olunca genelde mantar diyorlar

Benim kültürde filan mantar çıkmadı. Kurusunu aktarda bulamadım iki yere sordum. Yaşını bulabilsem keşke. Biraz arıyım, belki bulurum. Sağolasın canım:KK50:

kızlar size bir uzmanlık sorusu. benim bebenin odası dün geldi :) bu dolapları neyse sileceğiz. elma sirkesiyle filan sil diyorlar. ben simdiden sileyim eşyalarını yıkayıp yerleştireyim diyorum. siz ne düşünüyorsunuz?

Ay süper hayırlı olsun:KK73: darısı başımıza, biz daha yarın alıcaz, 1ay sonra gelecek:KK51:

kızlar benimde şeker sonuçlarım çıkmış.
açlık 76,62
1. saat 85,20
2. saat 64,30

herkeste yüksek bende de düşük mü acaba anlamadım. Dr. değerler iyi az az sık sık beslensin demiş sonucu alan arkadaşıma. var mı böyle sonuç alan. ??

Benim de 80-90 aralığındaydı tüm değerler, normalmiş ;)

Bizim de bugün görüş günümüzdü.. 850 gr 30 cm le devam ediyoruz.. 25+5 e .. şeker yüklemesiyle ilgili konuştuk..75lik önerdi, hep iştahımın tatlı yönünde olduğunu söyledim,bunun iyi olmadığını dile getirdi. Kızlar aklım hep tatlılarda.. önceden 1 dilim baklava bile yiyemezken.. ama ben hiç şeker yüklemesi yapmak istemiyorum , dayanamayacağımı düşünüyorum. Ama doktor ısrar etti.... +7 kilo almışım. 3 haftada 2 kilo aldım son 3 ay.
Caninin tatli istemesi seker belirtisi mi cidden ya :( benim de ayni sekilde gozumde tatlilar ucuyor, kesin cikacak bende de.

Benimde canım istiyor tatlı hatta kiloluda hamile kaldım ama bende seker çıkmadı bence genetik yapıyla alakali oldugunu dusunuyorum stres yapmayın bence
Çıkmasın zaten, çıkmazsa rahat bir şekilde yiyebilirsin dedi doktorum, sadece sana kilo yapar dedi. Eğer çıkarsa da zaten çocuğa zararlı deyip yemezsin diyet yaparsın dedi, kilo alımını durdurur dedi.

Caninin tatli istemesi seker belirtisi mi cidden ya :KK43: benim de ayni sekilde gozumde tatlilar ucuyor, kesin cikacak bende de.
Bnce şeker belirtisi degldr canm bnde şeker cikti ama gebeligin 6 ayina kadar hic tatli yemedim meyve dahi yemedim hp ekşi yedim tatliyla aram olmadigina ragmen şeker cikti

Ben de asla. Yemedim yiyemedim, baklavanın yarısı bile dokunuyordu,, şimdi sınırsız tatlı yesem bana mıısn demeyecek, hep aklımda yesem yesem doymam.. sebebi nedir ki?

Şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar, önce açlık bakılıyor, 1 saat geçiyor tekrar ölçüyorlar, yine aradan 2 sat geçiyor tekrar mı ölçülüyor, 1.cisi normal çıkarsa 2.saate gerek yok mu?

kızlar size bir uzmanlık sorusu. benim bebenin odası dün geldi :) bu dolapları neyse sileceğiz. elma sirkesiyle filan sil diyorlar. ben simdiden sileyim eşyalarını yıkayıp yerleştireyim diyorum. siz ne düşünüyorsunuz?
Sirkeli suyla 15 gün hergün sildim. Koku varsa ancak çıkar benim koku yoktu ama o yeni mobilya kokusu varya oda cıksın istedim . Ay cok heyecanlı bugünler.

Şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar, önce açlık bakılıyor, 1 saat geçiyor tekrar ölçüyorlar, yine aradan 2 sat geçiyor tekrar mı ölçülüyor, 1.cisi normal çıkarsa 2.saate gerek yok mu?
Bana 50mllik şeker yuklemesi yapildi aclik şekerine bakilmadi.Şekerli suyu ictim 1 saat sonra kan alindi o kadar.Uygulama degisiyor sanirim

Bende genetik cok etkili diye dusunuyorum.47 kiloyla hamile kaldim zayif bir insanim 5 kilo aldim şuan ama şeker yuklemesinde sinirda cikti şekerim doktorum ne diyecek pazartesi merakla bekliyorum.Annem tip2 şeker hastasi kesinlikle bununla ilgili diye dusunuyorum

75 mg lık yaptılar bana ilk once açlık kanlı verdim sonra ictim şekeri 1 saat sonra kan verdim. Sonra tekrar bekledim 1 saat verdim toplam 3 kere kan verdim yani
Açlık
1. Saat
2. Saat olarak canim ama her hastane farklı olabiliyor

Back
X