2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canm bn şeker yüklemesi yaptirali bir ay oldu diyete devam evdede ölçüyorum bu hafta tekrar gidicem evdekinolcumleri gosterecem eger gene yuksek derse insüline baslaticakmis insallah seninki guzel cikar
kontrole bugün gideceksin olarak okumuştum yanlış okumuşum demekki:KK43: 1 ay önceki şeker ölçümün kaç çıkmıştı?

kontrole bugün gideceksin olarak okumuştum yanlış okumuşum demekki:KK43: 1 ay önceki şeker ölçümün kaç çıkmıştı?
Bir ay once 75gr seker yüklemesi yapildi aclik 93 tokluk 1 saat 195 tokluk iki saat 176 çıktı canm sonra dahiliyeye gonderdiler ordanda diyetisyene şuan diyet yapiyorum

bende 16 haftalıkken başlamıştı çok fena ağrı oluyordu otursam kalkamayacak kadar,sağ bacağımı çekemiyordum ağrıdan 24.haftaya kadar çektim en son magnezyum başladı dr'um çok şükür ondan sonra ağrım çok az olmaya başladı nadir oluyor artık.Öncekine nazaran hiç yok hatta.
Bnmde yeni başladı azıcık ayakta kaliyim yada oturiyim belim kopuyo uzaninca geçiyor Çarşamba gunu konturolum var insallah sorarim drma

benimde suyum baştan beri az canım bol bol su.
Fayda ediyor mu canm bol su doktorum da dedi 3litre flaan iç ben de 2.5 kesin içiyorum da bazen de 3u buluyor dedim. İnşallah fayda eder sanırım benim damarlarda sıkıntı bu üçüncü gebeliğim 3ude aynı su sıkıntısını yaşadım.

Fayda ediyor mu canm bol su doktorum da dedi 3litre flaan iç ben de 2.5 kesin içiyorum da bazen de 3u buluyor dedim. İnşallah fayda eder sanırım benim damarlarda sıkıntı bu üçüncü gebeliğim 3ude aynı su sıkıntısını yaşadım.
fayda ediyormu bilmiyorum tam ama en azından sınırda gidiyor hep.bende elimden geldiği kadar içiyorum.

canım selam, benim arkadaşım 5 aylıkken suyu azalmıştı yatış yaptılar hastaneye dr armutun suyu çoğaltacağını söylemiş ve sürekli armut yiyordu onun sayesinde 2 ayını tamamladı hastanede 7.ayındansonra doğuma aldılar.Dr una bir sor yemende sakınca olacak birşey yoksa doğal yöntemlere bak derim.
Teşekkür ederim havuç suyunu duydum da armutu da deneyeyim olmazsa.

damarlarda ne sıkıntı çıktı canım _?

Bnmde yeni başladı azıcık ayakta kaliyim yada oturiyim belim kopuyo uzaninca geçiyor Çarşamba gunu konturolum var insallah sorarim drma
evet sor muhakkak bi vitamin eksikliği vardır.Bende temizlik yapınca ertesi gün yatıyorum mukakkak ağrıdan :KK61:

evet sor muhakkak bi vitamin eksikliği vardır.Bende temizlik yapınca ertesi gün yatıyorum mukakkak ağrıdan :KK61:
Aslinda vitaminleri hic aksatmadan kullaniyorum son uc ayda bel agrilari olur diye yaziyordu hamilelik takviminde sen şeker yüklemesi yaptrdnmi

Aslinda vitaminleri hic aksatmadan kullaniyorum son uc ayda bel agrilari olur diye yaziyordu hamilelik takviminde sen şeker yüklemesi yaptrdnmi
benimki 16.haftada ağrılarım başladığından vitamin için erken demişti dr'um 24.haftada magnezyum başladık çok rahatlattı.Şeker yüklemesi bugün yaptırdım açlık 92 , şeker yüklemesinden sonra 175 çıktı:KK61: Bikaç gün sonra tekrar gidicem bu sefer 4 saatlik bakılacakmış ona göre ya diyet ya insülün dedi Dr'um :KK61:

damarlarda ne sıkıntı çıktı canım _?
Yaa şöyle şimdi baştan anlatayım benim ilk gebeligim 22haftada erken doğum oldu suyum azaldı zamanla ve bitince doğum oldu. Bebeğim yaşamadı. Sonra genetik test yaptırdık kan pıhtılaşması değil ama yatkınlık çıktı yani igneye gerek yok falan dedi bı çok Dr gezdim aralarında prof. da vardı. Neyse ikinci gebeligimde gittiğim dr risk almayalım sesinden yine de iğneye başla ve iğne coraspirin aldık 34.haftada yine suyum çok çok azaldı ve hastaneye yattım 36da doğum oldu kızımı doğurdum. Şimdiki gebeligimde başka bi Dr a gidiyorum o da iğne ve coraspirin başlattı risk almak istemedi neyse bu aylara gelince bende şu azalması oluyor . Kendince boyle bir yorum yaptı artık. Belli bir haftaya gelince damarlarında direnç oluşuyor ve suyun azalmasına sebep oluyor diye. Zaten üçüncü kez aynı şeyi yaşamam tesadüf olamaz diyorum ben de. Ama anlamadığım bişey var doktorlar bu konuda net değil yani bazı doktorlara göre de benim bi genetik rahatsizligim yok dolayısıyla iğne ilaç kullanmama gerek yok işte böyle canım çok karışık

benimki 16.haftada ağrılarım başladığından vitamin için erken demişti dr'um 24.haftada magnezyum başladık çok rahatlattı.Şeker yüklemesi bugün yaptırdım açlık 92 , şeker yüklemesinden sonra 175 çıktı:KK61: Bikaç gün sonra tekrar gidicem bu sefer 4 saatlik bakılacakmış ona göre ya diyet ya insülün dedi Dr'um :KK61:
İnsallah iyi. Cikar sonucun bnde ilk basta baya endişelendim ama caresi olan bsy diyet yada insülin bende yarin gidicem olcumlerimi gosterecem bakalim insüline mi baslaticak yada diyete devammi diycek hayirlisi artik zaten fazla zmn kalmadi biraz sabredicez

Yaa şöyle şimdi baştan anlatayım benim ilk gebeligim 22haftada erken doğum oldu suyum azaldı zamanla ve bitince doğum oldu. Bebeğim yaşamadı. Sonra genetik test yaptırdık kan pıhtılaşması değil ama yatkınlık çıktı yani igneye gerek yok falan dedi bı çok Dr gezdim aralarında prof. da vardı. Neyse ikinci gebeligimde gittiğim dr risk almayalım sesinden yine de iğneye başla ve iğne coraspirin aldık 34.haftada yine suyum çok çok azaldı ve hastaneye yattım 36da doğum oldu kızımı doğurdum. Şimdiki gebeligimde başka bi Dr a gidiyorum o da iğne ve coraspirin başlattı risk almak istemedi neyse bu aylara gelince bende şu azalması oluyor . Kendince boyle bir yorum yaptı artık. Belli bir haftaya gelince damarlarında direnç oluşuyor ve suyun azalmasına sebep oluyor diye. Zaten üçüncü kez aynı şeyi yaşamam tesadüf olamaz diyorum ben de. Ama anlamadığım bişey var doktorlar bu konuda net değil yani bazı doktorlara göre de benim bi genetik rahatsizligim yok dolayısıyla iğne ilaç kullanmama gerek yok işte böyle canım çok karışık
herşey güzel olacak inşallah biz elimizden geleni yapalım.

Kızlar çıktım doktordan bu kez de suyu azalmış bebeğin ilaçlara devam ve dinlenme dedi dr. Oyy Allah im yardım et hayırlısıyla kucagimiza alalım cocuklarimizi

Her hamilelikte bir şeyler var, çok standart gittiği pek olmuyor anlaşılan. Sen kendini strese sokmamaya çalış, her şey yoluna girsin inşallah.

Kızlar en arkadaki üst disimden mercimek kadar bir yer kırılmış. Iki gecedir sabaha kadar dolaniyorum evde uyuyamiyorum. Bu sabah erkenden doktora gittik son 3 aya girmissiniz malesef müdahale edemeyiz dediler. Dayanilacak gibi degil ya ben naparim 3 ay... Iğne ile mudahale gerekiyor ama içerisinde adrenalin bulundugu icin dogum sancilarinizi baslatir dediler.. Oy yaaaa napacam bennn:KK43:
Cook gecmis olsun cnm ya kötü olmus. Dis agrisi cok zor gercekten. Karanfil yağı falan dene istersen. Bi de boyle agrilarda gunde 4 taneye kadar parola izin veriyor dr lar. Enfeksiyon falan mi var acaba antibiyotik vermedi mi

Minik sızılar ve bel ağrısı hatta kabızlık bende de var. Gece yatmadan önce ve sabah kalkınca iki kaşık zeytinyağı içiyorum. Biraz mide bulandırıcı ama az da olsa rahatlatıyor.

İçemem ki ben zeytinyağ, bu seferde mide bulantısından uyuyamam :)

Back
X