Çabucak yaz gelsin diye bekliyorum zaten bir an önce ek gıdaya geçsin diye dua ediyorum ama sonra ekin bu günleri de özleyeceksin ya minik ellerini uykuda sayıklamasın diyorum :) suan ikinci bebeğinle de ayni seyleri yaşıyoruz seninle aslında gaz sorunlarımız 5 10 dj emmeleri hep ayni :)
Betül ya ben o günlere gelecek miyim acaba çok merak ediyorum tek basıma bile seyahat edecek cesaretim olacak mi şurdan şuraya gitmeye korkuyorum daha doğrusu huzursuzlaniyorum umarım en yakın zamanda alışırım dediğiniz gibi olur
evet hamileyken bile prensesler gibiymişim diyorum hamilelik sıkıntıları Fas’a fisoymus en azından her istediğimi yapıyormuşum yiyor musum geziyor musum diyorum
Ben ikinciyi suan asla düşünmüyorum ama kısmet böyle emmeyen bir de kolik bir bebek olur diye korkuyorum
Salonda ki koltukta Güner’im geçiyor iste biran önce yaz gelsin istiyorum
Bende boba alacağım bakalım
nemesis
bende ordan alayım dedim kundak da var orda olwinin hesap kesimini bekliyorum ikisini aradan çıkartacak insallah sonunda bi alaydım

Esimle konuştum ev satılana kadar eski düzenimize dönüyoruz merdivenden korktuğumuz icin asagida yatıyorduk kanguru gelince yatağımıza döneceğiz emzirme koltuğu alıp kızımın odası yan odamızda oraya koyacağım gece orda emzirecegim kanguru birçok işimi çözecek benim ve bir de sallanan titreşimli anakucagi aldım mi tamamdır diye düşündük :)
Ev satılsa düz bir eve geçsem başka bsy istemiyorum merdivenli ev zormuş
Merdivenli olacaksa bile çok odalı olmalıymış ki tek kat kullanımı olsun