2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Diki

Benim dikisin 2 basi da sisti senin dedigin gibi suan bir tarafi sis.Dikisi kapatacak sekilde bi sislik var mi peki sende de hani kilo alirsin da kat kat olursun ya oyle bisey tabi ama hafif.sonucta kesildigi icin kat olusmustur diyorum ama bastirinca aci hissettigim icin korkuyorum.6 ay sonra olmuyor muydu kontrol? Doktor beni cagirmadi bir daha

Bende de var dediğin gibi şiş. Bazen de kesiğin üstünde ve altinda sertlik oluyor. Dediğim gibi cocugu çok kucakladığım zaman zorlandiginda. Doktor beni bir haftalıkken kontrole çağırdı. Şu geçirmez bandı çıkardı. Herşey normal dedi. Bir daha da cagirmadi. Ben olmazsa baska doktora giderim diyorum. Tarafsız bir gözle baksin diye. Sonucta doktor kendi ameliyatına kotu dikmisim falan demeyecegine göre :işsiz:

Ya kizlarrrr bnm bebegimde cok agliyo suan oturdum birlikte agliyorum bi bebek neden bu kadar. Cok aglarki :(

Kehribar almayı düşünen var mi kızlar ben boynundan asılır diye korkuyorum
Ayağına tak diyorlar kolye ayağına büyük gelir bileklik şeklinde mi alsam bilemiyorum faydasınız gören oldu mu hiç öncesinde kullanıp

Ya kizlarrrr bnm bebegimde cok agliyo suan oturdum birlikte agliyorum bi bebek neden bu kadar. Cok aglarki :KK43:
Ben mamaya bağlıyorum kuzum
sütünün tadı da ilaç kullanıyorsan ondandır
Emziğe alıştır bence en kısa zamanda kauçuk emzikler is götürüyor ve anne sütü alırsa rahatlar mama çok gaz yapiyor
Sıcak havlu masaj yapabilirsin ancak

Ya kizlarrrr bnm bebegimde cok agliyo suan oturdum birlikte agliyorum bi bebek neden bu kadar. Cok aglarki :KK43:
Ben de bugün çok ağladım valla bütün sinirimi de gelince eşimden çıkardım. Yazık adam neye uğradığını şaşırdı. Bi de kızım var artık ağlama anne diyo ona da üzüldüm. Çare bulamamak çok zor

Bende de var dediğin gibi şiş. Bazen de kesiğin üstünde ve altinda sertlik oluyor. Dediğim gibi cocugu çok kucakladığım zaman zorlandiginda. Doktor beni bir haftalıkken kontrole çağırdı. Şu geçirmez bandı çıkardı. Herşey normal dedi. Bir daha da cagirmadi. Ben olmazsa baska doktora giderim diyorum. Tarafsız bir gözle baksin diye. Sonucta doktor kendi ameliyatına kotu dikmisim falan demeyecegine göre :işsiz:
Dogru soyluyorsun demeyebilir.Bazen de kotulemek icin biseyler diyebiliyorlar.Beni 31.haftya kadar muayene eden doktorum hic bisey demedi onceki sezeryan dikisim hakkinda sonra doktorumu degistirmek zorunda kaldim bu doktorum gorur gormez aa seni boydan boya yarmislar kim yapti onceki sezeryanini dedi. Ins bisey yoktur hic bu kadar acim olmamisti dogumdan sonraki ilk hafta yuruyusu gibi oldu yürüyusum

Bizimki 14 günde 1 kılo almıştı cnm 3.200dü 4.200 olmuşty.bakalım pazartesi 1 ay kontrolu var inş normaldir
İşte saat başı emşnce güzel kilo alıyorlar benimki de ilk ay 1 buçuk kilo kadar almıştı ama bu ay böyle devam ederse ne olur bilmem

nemesis nemesis ben doktora biraz erken görürmüşum ya asıyı yaptırdim bugün ama. Normalde şubat 28 gün olduğundan bir iki gun sonra gitmemiz gerekiyormus. 3 şubat doğumlu ertuğrul, efsun 2 subattı dimi? Acele etme benim gibi diye yazayım dedim.

Bizimki bir ay aşısını kaçırıyor, doğunca hepatit birinci doz da yapılmadı. Acaba Türkiye ye dönünce yapsalar olur mu?

Back
X