- 28 Mart 2017
- 16.595
- 68.043
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
- #44.461
Dusunemiyorum bileKızlar kolik bebe görmek isterseniz benimkini göndereyim bi bebek 8 saat ağlar mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dusunemiyorum bileKızlar kolik bebe görmek isterseniz benimkini göndereyim bi bebek 8 saat ağlar mı
Diki
Benim dikisin 2 basi da sisti senin dedigin gibi suan bir tarafi sis.Dikisi kapatacak sekilde bi sislik var mi peki sende de hani kilo alirsin da kat kat olursun ya oyle bisey tabi ama hafif.sonucta kesildigi icin kat olusmustur diyorum ama bastirinca aci hissettigim icin korkuyorum.6 ay sonra olmuyor muydu kontrol? Doktor beni cagirmadi bir daha
Şu an ben de düşünemiyorum beynim yandı algılarım zayıfladıDusunemiyorum bile![]()
Benimki dd ilk ay öyleydi sonradan cozuttu. 2 3 saatte bir 4 5 dk emmeye başladı. Bu ay bu emmryle kilo alacak mı çok merak ediyorumKızlar benim kız 1 saatte bir emiyor fakat 5 en fazla 8 dk falan normal mi bu
Ben mamaya bağlıyorum kuzumYa kizlarrrr bnm bebegimde cok agliyo suan oturdum birlikte agliyorum bi bebek neden bu kadar. Cok aglarki![]()
Bizimki 14 günde 1 kılo almıştı cnm 3.200dü 4.200 olmuşty.bakalım pazartesi 1 ay kontrolu var inş normaldirBenimki dd ilk ay öyleydi sonradan cozuttu. 2 3 saatte bir 4 5 dk emmeye başladı. Bu ay bu emmryle kilo alacak mı çok merak ediyorum
Bizimki 14 günde 1 kılo almıştı cnm 3.200dü 4.200 olmuşty.bakalım pazartesi 1 ay kontrolu var inş normaldirBenimki dd ilk ay öyleydi sonradan cozuttu. 2 3 saatte bir 4 5 dk emmeye başladı. Bu ay bu emmryle kilo alacak mı çok merak ediyorum
Ben de bugün çok ağladım valla bütün sinirimi de gelince eşimden çıkardım. Yazık adam neye uğradığını şaşırdı. Bi de kızım var artık ağlama anne diyo ona da üzüldüm. Çare bulamamak çok zorYa kizlarrrr bnm bebegimde cok agliyo suan oturdum birlikte agliyorum bi bebek neden bu kadar. Cok aglarki![]()
Dogru soyluyorsun demeyebilir.Bazen de kotulemek icin biseyler diyebiliyorlar.Beni 31.haftya kadar muayene eden doktorum hic bisey demedi onceki sezeryan dikisim hakkinda sonra doktorumu degistirmek zorunda kaldim bu doktorum gorur gormez aa seni boydan boya yarmislar kim yapti onceki sezeryanini dedi. Ins bisey yoktur hic bu kadar acim olmamisti dogumdan sonraki ilk hafta yuruyusu gibi oldu yürüyusumBende de var dediğin gibi şiş. Bazen de kesiğin üstünde ve altinda sertlik oluyor. Dediğim gibi cocugu çok kucakladığım zaman zorlandiginda. Doktor beni bir haftalıkken kontrole çağırdı. Şu geçirmez bandı çıkardı. Herşey normal dedi. Bir daha da cagirmadi. Ben olmazsa baska doktora giderim diyorum. Tarafsız bir gözle baksin diye. Sonucta doktor kendi ameliyatına kotu dikmisim falan demeyecegine göre![]()
İşte saat başı emşnce güzel kilo alıyorlar benimki de ilk ay 1 buçuk kilo kadar almıştı ama bu ay böyle devam ederse ne olur bilmemBizimki 14 günde 1 kılo almıştı cnm 3.200dü 4.200 olmuşty.bakalım pazartesi 1 ay kontrolu var inş normaldir
Uyandırıp emzirsen cnm benim kız daha hiç 2 saat deliksiz uyumadı uykuya hasretimİşte saat başı emşnce güzel kilo alıyorlar benimki de ilk ay 1 buçuk kilo kadar almıştı ama bu ay böyle devam ederse ne olur bilmem
Yok canım istemeyince emziremiyorum kesinlikle nasıl bi inatsa. Uyanıkken veriyorum bi iki çekiyo katıla katıla ağlıyor sonra. Seninki de arayı açar belki zamanlaUyandırıp emzirsen cnm benim kız daha hiç 2 saat deliksiz uyumadı uykuya hasretim
Sorun kar yagmasi degil. Sorun karda yurumeyi beceremeyip buzda kayan ve her seferinde yere kapaklanan anasi![]()
nemesis ben doktora biraz erken görürmüşum ya asıyı yaptırdim bugün ama. Normalde şubat 28 gün olduğundan bir iki gun sonra gitmemiz gerekiyormus. 3 şubat doğumlu ertuğrul, efsun 2 subattı dimi? Acele etme benim gibi diye yazayım dedim.
Allaah bizim ki de sesli kaka yapıyor yani hep gazla birlikte çıkıyor kakası alerjisi mi var acaba korktum şimdi allah korusun
Benim derdim kısa emmesi cnm burda en az 20 dk emzirin diyolarya benimki en fazla 8 dk emiyorYok canım istemeyince emziremiyorum kesinlikle nasıl bi inatsa. Uyanıkken veriyorum bi iki çekiyo katıla katıla ağlıyor sonra. Seninki de arayı açar belki zamanla