Kuzum sende ki nasıl bsy bahsettigin foto koyabilir misin
Ne diye aratınca çıkıyor kuzum
Kuzum gaz ve kaka muhabbetinden hiç onları düşünemedim bir gün ablamla çıkıp alacağım onun önerileri olunca yazarım
Suan hiçbir aktivite yapmıyoruz tek aktivite gaz çıkarmaya çalışmak uyutmaya çalışmak ağlamayı durdurmak emzik versem mk vermesem mk endişesi bende bazen emse bile memede uyuyor ilerde sıkıntı olur diye emzik vereyim diyorum almıyor iki bırakıyor dün gece babaya pasladim emzik vermiş uyuyormuş emzik düşünce uyanıyormuş. Malum hala mememi de emmiyor ne yapsam bilmiyorum arkadasim da ilk 3 ay cok iyiydi emziğe ne gerek var diyordum sonra anam agladi oyalanacak bsy gerekti bence alıştır diyor ama kararsızım
Kuzum bizim 10 gündür yapmıyordu doktor 10 güne kadar normal dedi düden bu güne emmeyip kusunca artık fitil verin dedi minnacık bsy yaptı onla da anlamıyorum şutum nereye gidiyor :)
nemesis
kuzum bu arada dün ben de ateşten endişelendim senin şüphelendiğin gibi 36.7 çıktı duşta almıştı sorunumuz ikinmak maalesef
Uyurken bile Gazi çıkınca ağlıyor bagirsaklari acıyor sanirim neden anlamadım hala oturması bagirsaklari bence acıtacak diye kaka yaomiyir bizimki bana öyle geliyor