2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bence bir güzel sopala, ilgilendim dersin :) şaka bir yana çok duydum bu tr şeyler, işte kadınların cefakar haline karşılık erkeklerin bencil karşılığı. Bu tür konularda ben sert ve çok ılımlı davranamam o yüzden sana da bir şey diyemedim. Ama umarım kısa zamanda düzelirsiniz.
Vuracaksin adamin agzinin ortasina sag kroseyi mesela degil mi :D

Ben de bu küvet ayağından alıyım diyorum işe yarıyor mu canım? Bir de markası nedir bunun?
Markasini bilmiyorum canim.e bebekten aldim. Ama zaten cokta ozelliklo birsey degil tek islevi yukseltmek. Bende boy 1.80 olunca isime yarıyor egilip kalkmiyorum.

Cok bunaldım cok hala uyumadı yatacağız 3 saat sonra ayakta
Valla bebeği bırakıp dışarı çıkıp uzun bir yürüyüş yapmak icin resmen kaçacaktım evden kendimi zor tuttum nefes almak istiyorum artık az da olsa :KK43:
O kadar haklısın ki. Bebek bakımında en zor gelen şey uykusuzluk. Gözüne bakıyorum 1 saat uyusa diye. Bazen uyuyor ama zaten uyumaz dediğim içinde ben uyuyamamis oluyorum.

Ister inan ister inanma ama geçecek. Hepsi geçecek.

Günaydın kızlar. Bayadır giremedim yorgunluktan. Göğüs yaraları geçti derken yeniden başladı ve cok daha şiddetli. Ağlayarak geçiyor her emzirme. Neden tekrarladı bilmiyorum. Dil bağından olabilir dedim ama sorun yok diyor doktor.

Kizlar simdi geldik hastaneden. Normal aglasa tamam ama surati kipkirmizi katilmaya basladi, nefesi kesildi aglamaktan ondan korktuk. Kolik dedi doktor damla verdi. Ben sanki cisi gelince agliyor yapinca rahatliyor gibi hissettim bikac gundur idrar testi yapildi onun icin ama bisey cikmadi. Hastanede damlayi alinca rahatladi uyudu.
Çok geçmiş olsun. En kötü ağlamalar insan caresiz oluyor. Ama en azından enfeksiyon çıkmamış.

O doktoru degistir bence. Fitil 37.5 ateste kullanilmaz. 38.5 olacak ki ilacla mudahale et. Ondada ancak surupla ates dusmezse fitil veriliyor. Oyle dusuk ateste ilik dus aldirman lazim. Olabildigince soyacaksin. Izleyeceksin vs

Bugun bizim mevlut vardi oyuzden emzirme duzenimiz sasti biraz. Oglen uyumayinca gece erken uyudu. 7den beri uyuyor. gogsumden aut akıyordu. Zaten kafam kadar oldu memem. Sagdim 70 cc cikti. Ama hala mememde sut var kendim elimle sikiyorum akiyor sut gayet hizli. Ama sagmiyor makina. Bu makinalar autun o yagli agir kismini zaten cok sagamiyor anladigim kadariyla. Cunku bebise veriyorum cork cork cekiyoor makina cekemiyor. Artik takmiyorum ben.
Kesinlikle sagmıyor. Bende sağıyorum 60 70 zor oluyor hemen bebeğe veriyorum emiyor yutuyor baya doyuyor üstüne. Kilo alımındada sorun yok ama makina cıkaramiyor.

Bence bir güzel sopala, ilgilendim dersin :) şaka bir yana çok duydum bu tr şeyler, işte kadınların cefakar haline karşılık erkeklerin bencil karşılığı. Bu tür konularda ben sert ve çok ılımlı davranamam o yüzden sana da bir şey diyemedim. Ama umarım kısa zamanda düzelirsiniz.
Saol canım bende öyleyim açıklama bile yapmadım. Sadece otur şu yaptıklarında önce bi mantık ara dedim. Sonuçta bende yeni girdim bu sürece alışmaya çalışıyorum. Kimsenin kaprisini çekemicem eşim bile olsa

Aynen bende iki gündür ne güzel oturdu dedim 1 1.5 gibi uyuyup 5 de kalkıyordu aha dedim böyle güder güzel derken bu gece başka bi durum valla 3 ay dolsun diye dua ediyorum her gün geçecek bugünde bitti 3 aya az kaldı diyorum Şafak sayıyorum resmen
Bizim düzen oturdu valla. Aksama kadar uyu gece saat 2.5 gibi bir uyan 5 e kadar gözünü kırpma kucaktan inme sürekli meme iste ağla felan. Oturup benimde onunla ağlayasım geliyo

Günaydın kızlar bugün 15 günlük olduk.sağlık ocağında kontrol vardı geçen haftadan bu yana hiç kilo almamış kızım çok moralim bozuldu..zaten 5 dk emip bırakıyor bi gogsumu tam boşaltmasi için 4kere fln veriyorum düşünün. Emerken de aglamalari sancıları cabası...bio Gaia demişti çocuk doktoru 15 gunluk olmayi bekledim ona başlıcam sağlık ocağında Dr da metsil yazdi.o ilaç olduğu için kullanmak istemiyorum zinco mu kullansam dedim...zinco için erken dedi.metsil kullanan var mı aranızda.biogaia ile ayrı bi damla da kullanıyor musunuz

Aşı demek vücuda virüs vermek, ateş varsa vücudun mücadele etmesi ,bağışıklık kazanması değil mi? Aşıdan önce ateş düşürücü , ya da çok ateş olmadan düşürücü verilmesi bana anlamsız geliyor? İnş sorunsuz acımasız aşılar olsun bebişlerrrr
Kesinlikle özellikle asıdan önce vermek çok yanlış bence de benim eltim hep öyle yapıyordu..Hafif ateşle bebeğin savaşmasi lazım...bazen de hiç ateş yapmıyor zaten aşılar boşuna vermemek gerek

Fitil verdim suan 37/1 oldu canm sabaha kadar takipte kalicam yarin ilk isim hastane olucak bn grip olmustm bu kadar maskeyle dolastim gece bile cikartmadim ya bnden gripmi bulasti acaba cok uzuluyorum ya:KK43:
Geçmiş olsun canım iyi mi şimdi bebisin

Cok bunaldım cok hala uyumadı yatacağız 3 saat sonra ayakta
Valla bebeği bırakıp dışarı çıkıp uzun bir yürüyüş yapmak icin resmen kaçacaktım evden kendimi zor tuttum nefes almak istiyorum artık az da olsa :KK43:
Valla bazen uzun süre tuvaletten çıkarı gelmiyor insanın. Bi de ben gece emzirirken uyuyakalmak üzereyken annem uyandırıyor cok tehlikeli ama bi anda içim geciyor

Kesinlikle sagmıyor. Bende sağıyorum 60 70 zor oluyor hemen bebeğe veriyorum emiyor yutuyor baya doyuyor üstüne. Kilo alımındada sorun yok ama makina cıkaramiyor.
Aynen. ustelik ben 2 ayri makinayla denedim. Hem baby plus hem lansinoh. Yani sorun makinada da degil. O makinalar demek ki sadece ondeki sulu kismi sagiyor o yagli kisim kaliyor.

Bizim düzen oturdu valla. Aksama kadar uyu gece saat 2.5 gibi bir uyan 5 e kadar gözünü kırpma kucaktan inme sürekli meme iste ağla felan. Oturup benimde onunla ağlayasım geliyo
Bebeklere 3 aydan once egitim verilmez deniyor ama ben aksamlari 4 5 den sonra uyumasina izin vermiyor. 8 de yikayip yatiriyorum. Bazen agliyor uyumak icin huysuzlaniyor ama bi sekilde oyaliyorum.o zaman uykusu guzel oluyor.

Günaydın kızlar. Bayadır giremedim yorgunluktan. Göğüs yaraları geçti derken yeniden başladı ve cok daha şiddetli. Ağlayarak geçiyor her emzirme. Neden tekrarladı bilmiyorum. Dil bağından olabilir dedim ama sorun yok diyor doktor.
Damak bağına baktı mi kuzum gümüş kalkan al bence
Aynen bizim düzende gece ayakta olması dogru
Günaydın kızlar bugün 15 günlük olduk.sağlık ocağında kontrol vardı geçen haftadan bu yana hiç kilo almamış kızım çok moralim bozuldu..zaten 5 dk emip bırakıyor bi gogsumu tam boşaltmasi için 4kere fln veriyorum düşünün. Emerken de aglamalari sancıları cabası...bio Gaia demişti çocuk doktoru 15 gunluk olmayi bekledim ona başlıcam sağlık ocağında Dr da metsil yazdi.o ilaç olduğu için kullanmak istemiyorum zinco mu kullansam dedim...zinco için erken dedi.metsil kullanan var mı aranızda.biogaia ile ayrı bi damla da kullanıyor musunuz
Biogaia verdi zinco verdi ama zinco nun iceriginde şeker yazıyor icin hiç rahat değil kullanırken
Aynen. ustelik ben 2 ayri makinayla denedim. Hem baby plus hem lansinoh. Yani sorun makinada da degil. O makinalar demek ki sadece ondeki sulu kismi sagiyor o yagli kisim kaliyor.

Bebeklere 3 aydan once egitim verilmez deniyor ama ben aksamlari 4 5 den sonra uyumasina izin vermiyor. 8 de yikayip yatiriyorum. Bazen agliyor uyumak icin huysuzlaniyor ama bi sekilde oyaliyorum.o zaman uykusu guzel oluyor.
kuzum nasıl oyaliyorsun bizimki de 9 da bi uyuyor onu biraz geciktirsem iyi uyuyacak gibi gece cubku 9 da uyuyunca kalıyor sonra zor uyuyor

Cumartesi günü her zaman ki kahvaltımı yaptım akşam tavuk pilav yoğurt yedim öğlen kafeinsiz kahve içtim laktozsuz dünden beri çocuk gazdan iyice ağlıyor kahve yapar mi gaz :(

Cumartesi günü her zaman ki kahvaltımı yaptım akşam tavuk pilav yoğurt yedim öğlen kafeinsiz kahve içtim laktozsuz dünden beri çocuk gazdan iyice ağlıyor kahve yapar mi gaz :KK43:
Evet canım kahve gaz yapan şeylerde yazıyor. Hatta sanırım yoğurt da yani süt ürünleri de gaz yapıyor. Ne yiyeceğimizi de şaşırdık

Damak bağına baktı mi kuzum gümüş kalkan al bence

Aynen bizim düzende gece ayakta olması dogru

Biogaia verdi zinco verdi ama zinco nun iceriginde şeker yazıyor icin hiç rahat değil kullanırken
kuzum nasıl oyaliyorsun bizimki de 9 da bi uyuyor onu biraz geciktirsem iyi uyuyacak gibi gece cubku 9 da uyuyunca kalıyor sonra zor uyuyor
Valla kucakta hoplatiyorum. Ana kucagina koyup konusuyorum. Gerekirse yuzunu yikiyorum. Kartlarla oynatiyorum vs vs.
Ama 9 zaten uyumasi icin normal bir saat. Sabah kalktiklari saatten 12 saat sonra mutlaka yatmalari lazim bebeklerin. Cunku buyume hormonu ona gore salgilaniyor. Birde erken yatan bebekler daha uzun uyuyor diye okuyorum heryerde.

Cumartesi günü her zaman ki kahvaltımı yaptım akşam tavuk pilav yoğurt yedim öğlen kafeinsiz kahve içtim laktozsuz dünden beri çocuk gazdan iyice ağlıyor kahve yapar mi gaz :KK43:
Evet yapar tamamen kahve olmasa da kesinlikle etkisi olmuştur

Kuzum sende ki nasıl bsy bahsettigin foto koyabilir misin

Ne diye aratınca çıkıyor kuzum

Kuzum gaz ve kaka muhabbetinden hiç onları düşünemedim bir gün ablamla çıkıp alacağım onun önerileri olunca yazarım

Suan hiçbir aktivite yapmıyoruz tek aktivite gaz çıkarmaya çalışmak uyutmaya çalışmak ağlamayı durdurmak emzik versem mk vermesem mk endişesi bende bazen emse bile memede uyuyor ilerde sıkıntı olur diye emzik vereyim diyorum almıyor iki bırakıyor dün gece babaya pasladim emzik vermiş uyuyormuş emzik düşünce uyanıyormuş. Malum hala mememi de emmiyor ne yapsam bilmiyorum arkadasim da ilk 3 ay cok iyiydi emziğe ne gerek var diyordum sonra anam agladi oyalanacak bsy gerekti bence alıştır diyor ama kararsızım

Kuzum bizim 10 gündür yapmıyordu doktor 10 güne kadar normal dedi düden bu güne emmeyip kusunca artık fitil verin dedi minnacık bsy yaptı onla da anlamıyorum şutum nereye gidiyor :) nemesis nemesis kuzum bu arada dün ben de ateşten endişelendim senin şüphelendiğin gibi 36.7 çıktı duşta almıştı sorunumuz ikinmak maalesef
Uyurken bile Gazi çıkınca ağlıyor bagirsaklari acıyor sanirim neden anlamadım hala oturması bagirsaklari bence acıtacak diye kaka yaomiyir bizimki bana öyle geliyor
Insallah dedikleri gibi süt yariyordur ben de anlamiyorum nereye gidiyor canim.

Bir aylık olduk aşımızı da olduk. 3475 gr doğmuştuk şimdi 3900 olmuş kilosu sınırda dedi. Çok mu az kilo alımı üzüldüm biraz ...

Back
X