2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim prima premium care den memnundum ben ama bu sefer normal prima deneyeyim dedim bezi daha bağlarken naylon kokuyor bezde ben tiksiniyorum yaa.cisini yapsa acaip sidik kokuyor bebe sizdede oluyormu hiç memnun kalmadım primadan:KK53:

Şu anevde premium care, yeşil prima ve sleepy var. Kanada da premium care kullanıyordum ve hiç koku yoktu bezin temizhalinde. Buradaki premium care paketini açar açmazkoku aldım, yeşil olan daha da beter. Yazacağım bunu p&g ye. Herkes sleepy i sevmiş ama o da bana iyi gelmedi.

Dediğin gibi dışarı koku çıkıyor ve yeşil olanla sleepy aşırı şişip ağırlaşıyor.

Bu arada 2 gündür şşş pat yöntemi acayip işe yaradı bizde. Ama tabi kucakta, henüz beşiğine yatırıp denemedim
Ben farkında olmadan gaz çıkarırken şş pat yöntemi yapıyormuşum haberim yokmuş suan bizimde kucakta hafif uyandi bugün denedim ise yaramadı sanki vurduktan uykusu açıldı bizim kızın :D yatakta nasıl olacak bilemiyorum cok ds açıklayıcı yazmamış 3 aya kadar uygulanır vs diye bazen okuyorum da hikaye gibi uzun uzun yaZiyor sonuç anlamıyorum uyku penceresi diyo sabah 8 e kadar kalması lazım diyo ama hangi ay ve yas aralığındaki çocuklar yazmıyor anlamış değilim

Canim prima premium care den memnundum ben ama bu sefer normal prima deneyeyim dedim bezi daha bağlarken naylon kokuyor bezde ben tiksiniyorum yaa.cisini yapsa acaip sidik kokuyor bebe sizdede oluyormu hiç memnun kalmadım primadan:KK53:
Aynen cok ağır erkek tuvaleti gibi kokuyor :D
Şu anevde premium care, yeşil prima ve sleepy var. Kanada da premium care kullanıyordum ve hiç koku yoktu bezin temizhalinde. Buradaki premium care paketini açar açmazkoku aldım, yeşil olan daha da beter. Yazacağım bunu p&g ye. Herkes sleepy i sevmiş ama o da bana iyi gelmedi.

Dediğin gibi dışarı koku çıkıyor ve yeşil olanla sleepy aşırı şişip ağırlaşıyor.
Aynen Acar açmaz kokuyor ekonomik paket diye yazan koliler daha çok kokuyor ufacık gazla birlikte kaka bulaşsın dışarıya bir veriyor kokuyu kucakta tutamıyorum sleepy de koku yoktu ağırlaşmaya hiç gözlemlemedim evde 2 no var 2 ye geçince bi test edeyim
Ben h&m den aldım normal sütyen gibiler
bir bakayım canjm teşekkürler

Bizimki öğlenleri yüz üstü yatmaya iyice alıştı yanındayken hep öyle yatıriyorum şimdi gündüz ne yan ne sırtüstü yatıyor hemen uyanıyor illa yüz üstü sanırım kucakta öyle uyuduğundan öyle uyumak istiyor
Yeni bi akışkanlığımız daha çıktı bundan nasıl vazgeçireceksem:işsiz:

Konu pedlere ve emzirmeye geldi madem, benim en büyük dertlerimden biri dışarı çıkarken giyinme bu aralar. Emzirme sutyenini sevmedim, çıtçıtı açtığımda sert tarafı bebeğin yüzünde iz bırakıyor, bana göre atlet daha pratik. Şimdi havalar da ısınıyor ya, tshirt falan giyeceğiz, atletle de pek olmaz gibi. Siz nasıl giyiniyorsunuz? Mesela bol şeylerim pek yoktu buna göre hep bol üst gömlek vs mi almalı acaba?

Konu pedlere ve emzirmeye geldi madem, benim en büyük dertlerimden biri dışarı çıkarken giyinme bu aralar. Emzirme sutyenini sevmedim, çıtçıtı açtığımda sert tarafı bebeğin yüzünde iz bırakıyor, bana göre atlet daha pratik. Şimdi havalar da ısınıyor ya, tshirt falan giyeceğiz, atletle de pek olmaz gibi. Siz nasıl giyiniyorsunuz? Mesela bol şeylerim pek yoktu buna göre hep bol üst gömlek vs mi almalı acaba?
Evet ayni sorun beni bastan beri zorluyor.benim goguslerim zaten buyuktu balensiz sutyen kullanamazdim.simdi emzirme atleti yada sutyeni tutmuyor koca gogusleri birde cit citlari aciliveriyor sinir oluyorum.baktim baktim şoyle cozum buldum.sungeri ince olan birkac sutyenimin balen tellerini cikardim o zaman asagi katlayabiliyorum ustune de askilari lastikli bir beden buyuk atlet giyiyorum rahat ettim.Hmin sutyenleri bana olmadi aslinda guzeller gogus bedeni orta ve kucuk olanlar kullanabilir

Evet ayni sorun beni bastan beri zorluyor.benim goguslerim zaten buyuktu balensiz sutyen kullanamazdim.simdi emzirme atleti yada sutyeni tutmuyor koca gogusleri birde cit citlari aciliveriyor sinir oluyorum.baktim baktim şoyle cozum buldum.sungeri ince olan birkac sutyenimin balen tellerini cikardim o zaman asagi katlayabiliyorum ustune de askilari lastikli bir beden buyuk atlet giyiyorum rahat ettim.Hmin sutyenleri bana olmadi aslinda guzeller gogus bedeni orta ve kucuk olanlar kullanabilir

Herkes dertliymiş meğer of çok zor gerçekten

Seventh generation dene mutlaka ;)

Evet yeşil olan çok şişiyor ayrıca ben yazdım henüz dönmediler bakalım bekliyorum.slepy hiç kullanmadım ben henüz onu bilmiyorum ama deneyecektim iyi oldu dediğin almayım hic.komili nasıl acaba onada çok güzel diyorlar

Benim büyük o zaman bana hiç olmaz h&m sütyenleri
Pentinjn emzirme sütyeninin en büyük bedeni bile bende tasma yapıyor :/

Bizimki öğlenleri yüz üstü yatmaya iyice alıştı yanındayken hep öyle yatıriyorum şimdi gündüz ne yan ne sırtüstü yatıyor hemen uyanıyor illa yüz üstü sanırım kucakta öyle uyuduğundan öyle uyumak istiyor
Bizde gündüz hep yüzüstü yatıyoruz gidip gelip kontrol ediyorum ama.yoksa omuzda uyumaya başlamıştı sırtüstü yada yan koyunca uyanıyordu omuzda nasılsa öyle koydum birgün epey uzun uyudu bende artık öyle yatırıyorum mecburen yoksa gündüz uykumuz hiç yoktu

Öyle yatmalarında bir sakınca yok yanında olduğun sürece ve tabi gece de nu istemezse

Canım ben silikon ameliyatı ile büyütmüştüm bir de süt dolunca oldu kafam :) ama suven ve h&m çamaşırları ile gayet rahatım.

115 beden sudyenim var zor sigdiriyorum hele hele sutlenince aynisi bende var disari cikmak kabus gibi geliyor evde sudyensiz gezmek gibisi yok :D

Evet yeşil olan çok şişiyor ayrıca ben yazdım henüz dönmediler bakalım bekliyorum.slepy hiç kullanmadım ben henüz onu bilmiyorum ama deneyecektim iyi oldu dediğin almayım hic.komili nasıl acaba onada çok güzel diyorlar

Benim merak ettiğim bir de huggies kaldı, yurtdışında onu da kullandım çok güzeldi. Ama buradaki üretim niy böyle anlamıyorum

Back
X