simdi mesajimi tekrar okudumda

niye 300 400 e de varken 3000 liralik aliyoruz diyen kocaya cattigim icin 1 saat oncesinde onun gerginligi yansimis

kusura bakma gercekten azarlar gibi olmus amacim o degildi.
Simdi bu arac koltugundan ne bekledigine bagli biraz. Benim kriterlerim. 2018 uretim olsun. Adac testini gecmis olsun ve yanmaz kumas olsun. Bu asamada zaten bikac marka kaliyor geriye. Cybex britax römor bu markalarin basinda geliyor. Birde maxi cosi var. Ben aslinda beitax romar alacaktim. Ama bu urun yenidogan kemer hatasindan toplatilmis bir donem. Yeni urunlerde duzelttiklerini soyluyorlar ama sinek mide bulandirdi bir kere diye cybexe yoneldim. Sonrasinda modellerde genel ozellikler ayni sayilir. Ben 360 derece donebilsin. 0 18 kg olsun istedim. Geriye zaten sirona modeli kaldi. Onda da m size ve aldigim vardi. M size olan cift yonlu ama 360 derece donmuyor. Oyle olunca aldim gitti :)
Ha dersen ki ayni kalitede ucuzu varmi. 3000 yerine 2000e var. Ama bende zaten kampanya ile o fiyata almis oldum. Normalde kampanya pek olmuyor bu urunde. Biz gecen hafta alacaktik. O zaman 3000den 2500 civarina dusmustu. Telekom indirimi ile 2200 e geliyordu boyle daha avantajli oldu. Yarinda o 1000 lira crk ile e bebekin mama sandalyesini vs alacagiz :)
Liviya
P
Prime18
siz ebebekin sallanan anakucagini düşünüyordunuz. Eger oto koltuuda dusunuyorsaniz yakinda almayi. Oto koltugunu alip 1000 liralik çekle anakucagini bedavaya getirebilirsiniz.
Bizim magazada gorevli kampanyada son gun dedi ama internette baktim 10 nisana kadar suruyor diyor. 150 liraya 50 lira kampanyanin adi.
Ha bu arada her urunde 150 liraya 50 lira hediye cekide veriyor :)