2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yok. Kayip. Olmustur o zaten sokakta yasayamaz cok korkak bir havyandi benim kucuk krdi yavruyken bile elinden yemini alirdi onun :KK43:

Canım ismini goremedim kullandiginin inceleyeyim bende

Anladım canım bende inceleyeyim biraz daha saolasın yazdigin icin
Güneş kremi de buydu canım Screenshot_20180402-002624.webp

5.kattan asagi dusmus benim kedi banyonun penceresinden havalandirmaya dusmus komsu bulmus birakmis sokaga :'(
ayyy yaaa kuzum çok uzuldum bulabilirsin insallah olmemistir

saol canım ikisinide inceleyecegim dogal kullanmak en iyisi tabiki gunesten çok korkuyorum antalyada yasayinca 12-3 arasinda cikarmasam bile buranin gunesi saat tanimiyo bide çok beyaz benim yavrucak

Tazigini azaltmak icin onden biraz elinle sagip memeyi rahatlatmayi oneriyorlar makine ile saginca tazik olayi devam ediyormus. Bide sanirim blok emzirme diye bsiey varmis onu yapincada azaliyirmus tazik. Slikon yc belki onu azaltiyordur. Bunada alisir sadece mastit olmamaya dikkat et.

Kizlar bu elini emme olayina bende kafayi takmistim sonra arastirdim internetten bu 2 aydan sonra el vb emme donemi basliyirmus hatta ayagini bile emecekmis ilerde. Agizla tanima donemiymis. Dediklerine gore emmesin diye elini cekmeye kalkisirsak daha cok dikkatini cekip emmeyi artirip aliskanliga donusturuyorlarmis. Onun yerine memeyi teif edin diyorlar. Ben ondan sonra baktim iki emip birakiyor yada baska seye dikkatini cekmeye calisiyorum birakiyor ozaman.
Silikonda tanzikli olsa bile birikip deliklerden damlıyordu çekince ya da duruyordu çekmese bile ağzına akıyordu
Blok emzirme nasıl bsy mis canim ben artkk ikisini de veriyorum mecburen
Yoksa digerine gelene kadar sisiyor son sütü alamayacak böyle de iyice sasırdım

İnternet anneciliği doğru değil canım, yaptım ve iyi olmadığını gördüm,

Emzirdikten hemen sonra yatırırsan kusabilir :KK66:
Evet biliyorum ama insan bakiyor elinde olmadan. Emzirdikten sonra bir sure dik tutuyorum 10-15 dakika kadar ama dik dururken de kusuyor. Bugun miktari da cok artti korkuyorum onjn icin yani emdikten sonra sut fazlasini cikarma degil bildigin kusuyor. Baska bir doktora daha gostericem

CANim ben her gün deniyordum az az alıyordu 2/3 dk sonra ucunu kestim silikonun meme ucum diline değince alıştı sanırım uyuklrken genelde verdim genelde cok uzun silikonla emdiginde keyif yaparken arkasına meme verdim
Ucu keserek dene bi istersen her gün ufak ufak kesin diyordu ama ben direk basını kestim
Emzirme danışmanı uyumuyorsa doymuyor demek o zaman tekrar dene dedi bence uyuyorsa doyuyordur devam et canim

Kaka yapabiliyor mu
Kesik kesil kusuyirsa bizim ki de cok Emince kusuyir cankm

Cok uzun emerse cok tepeden sıkarsam ancak geliyor canim ucu sıkınca gelmiyor
Evet kakasi cisi kilo alimi cok iyi. Aslinda kakasi artik 1. Aydaki gibi degil gunde 2 ye kadar dustu. Ama doktor cisin cok olmasi daha onemli dedi. Once benim sonraki emiste esimin omzumuzdan belimize kadar indi kusuk o kadar cok. Sut fazlasi gibi gelmedi bana :(

Yok artık canım çoğu bebekte vardır sanırım kusma. Benim bebe de özellikle gündüz her emmeden sonra kusuyor genelde. Ama kızımdan sonra bana çok normal geliyo valla. Kızım o kadar çok kusardı ki her emmeden sonra 2 3 kere kusardı mutlaka. Kilo alımı da azdı öyle olunca. ama aylık 500 gr ın altına düşmezse sorun yok demişti dr 600 gr falan alırdı işte:/ yani bu bile normalse günde 3 nedir ki
Sanirim kilo alimi iyiyse kusma cok onemsenmiyor. Ama oste her defasinda acaba kotu bisey mi diye endiseleniyorum, hep de en kotusu gelir aklima. Ama sanirim enfeksiyon veya baska kotu hastaliklarda mutlaka ates de goruluyormus

Canım internet bakma bende biraz önce baktım beyin kanaması vs bi sürü şey vardı sinirim bozuldu . Refluden olabilir bence de . Benimki de ağzına biseyler geliyorr yüzünü eksitiyor sonra bakıyorum kusuyor. Inşallah bisey yoktur merak etme
Ay evet zaten insanin aklina hemen en kotusu geliyor.benim o agiza bisey gelme ogurme de hep oluyor. Sanki surekli midesi bulaniyor gibi.

Kızlar 2 gündür toplam 6 saat uyudum artık uykusuzluktan sütüm bile dolmuyo gündüz gelen giden uyuyamıyorum. Aksama başlıyo sancılar. Biogaia kullanıyorum acaba bide gaz ilacı mı kullansam çok yoruldum ve yıprandım
Canim yediklerini hergun yaz, o aralar aglamalari nasil ona gore degerlendir. Mesela kakasini yapsa bile gaziji cikartsa bile aglamasi devam ediyor mu? Belki de yedigin bisey bebege dokunuyordur.

KIZlar mama değiştirdim aptamilden avolvia ya geçtik kabız olduk ya çok huzursuz uykuya bile dalamıyo sancıyla uyanıyo
Canım benim dr da evolvia önerdi mamaya başlatti tabi benim zaten verdigimi bilmiyor söylesem kızıyor :) ben similac total comfort aldım o da pek iyi gelmedi aptamile devam ediyorum en iyisi o bence ne olursa olsun...

Silikonda tanzikli olsa bile birikip deliklerden damlıyordu çekince ya da duruyordu çekmese bile ağzına akıyordu
Blok emzirme nasıl bsy mis canim ben artkk ikisini de veriyorum mecburen
Yoksa digerine gelene kadar sisiyor son sütü alamayacak böyle de iyice sasırdım
Cnm birdaha baktimda blok emzirmeyi kucuk bebegi olanlaea onermiyirlarmis. Meme terbiyesine yariyornormalde uzun sure tek meme vermek ama sutu azaltabiliyormys. Tazik icinde yatar pozisyon yada yatıyormuş gibi pozisyonu dene bence. Uyumasida kokunu alip uyumasi olabilir. Artik buyukler sirtini falan kasiyomus gibi yapinca uyanip devam edebiliyorlar

Insallah mastitin gecmistir. Bende oldum bir kac gunde gecmeyince antibiyotik kullandim iki gunde gecti duzeldim simdi. Cok gecmis olsun. Eger gecmezse antibiyotik kullanmalisin
Ya canım ben anlamadım bu işten
Üşüdüğüm için mi ateş çıkıyor göğsüm şişiyor
Yoksa göğsüm şiştiğini için mi ateşim çıkıyor
Doğum haftasındaki gibiyim
Bana soğuk kompleks iyi geldi
O yüzden duşa girmedim, akmıyor daha çok sertleşiyor çünkü
Ateşim 38 i gördü
Sağdım , parol içtim, ıhlamu, uyku, en sonda bu saatte duşa girdim. Daha iyiyim.

Back
X