2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Amin canim amin....

aynen canım.zaten bir evladım var.sıkıntı olsa oda olmazdı sanırım.hersey nasip.

Kizlar ben bir cilginlik yaptim is cikisi acile gittim kasik agrim oldugunu soyledim adetimin geciktigini ama evde gebelik testi negatif dedim. Agrim gecmiyo dedim ve doktor kan tahlili idrar ve ultrason istedi. Kan verdim beta hcg icin digerlerini de baska bisey mi diye bakmak icin istedi ama onlari yaptircak vaktim yoktu benim merak ettigim gebelikti zaten gebelik degilse adet sancisi bu. Kan da 2 saat sonra sonuc dedi internet sitesinde de cikiyomus hastanenin bende sadece kan yaptirdim ciktim 2 saat sona internetten bakicam

Hayırlısı olsun canım inş kaç gün gecikmem vardı düzenli mi oluyor hep

eeee sonuç ne çıktı merak ettik

Slm arkadaşlar bende 6 gün önce öğrendim ilk önce idrar sonra kan testi ile... 5 haftalık olduğunu söyle di doktorum ama henüz keseyi göremedik yarın tekrar gitcem... insallah yarin görebilirim...Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hepimizde sağlıcakla aliriz kucaklarimiza

Gözünüz aydın sağlıcakla gelsin inş

Kızlar benim kahverengi lekelenmeler olmuştu doktor progestan vermişti geçmişti ne güzel ama şimdi yeniden başladı sanki çokkkkk korkuyorum Dr ilaca rağmen olursa yapacak bişey olmaz Demişti Kafayı yicem

Lekelenmeler normal değil mi çok bilgim de yok ama... inşallah bir şey yoktur Rabbim korusun..
Amin Sağol canım doktor Demişti ki hamilelikte hiçbir leke normal değildir ama çöpü kişide de olan bişeydir.İkn hamileliğim çok tecrübesizim çok da korkuyorum

Içini ferah tut kardeşim benim arkadaşım hamileligi boyunca ara ara kanamalar yaşadı çok şükür sağlıklı bir şekilde geldi bebeği dünyaya.... sizi çok iyi anlıyorum bende şuan çok yeniyim yerleşme kanamam bile olmaz ıns diye dua ediyorum korkuyorum ama bir yandan da içimi rahatlatmaya çalışıyorum... bebeklerimiz dünyaya gelecekse her şekilde gelir inşallah güzel.dusunelim güzel olsun.... rahat değilseniz yine tekrar bir görünün doktorunuza ..

Hepinize merhaba, ben de son adet tarihime göre 6 haftalık hamileyim dün doktora gittim 5 haftalık dedi ve keseyi gördü. Ama ayrılma var gibi kanaman olursa gel dedi bu arada beta-hcg değerlerim aşırı yüksek sanki sat a göre 5+3 te 20bin 5+6 da 33bin olmuş. Doktor bu artışla ilgili birşey söylemedi zaten ilgisiz bir adamdı değiştireceğim muhtemelen. Adet sancısı gibi sancılar oluyordu geçtiğimiz günlerde ancak 2 gündür gayet rahatım. Umarım sağlıklı bir gelişim olur bu kadar fazla hcg değeri olan var mı aranızda?

Benimki keseyi gördüğünden beri hcg yı takip etmiyor artık o Yüzden ben bilmiyorum

Kızlar benim kahverengi lekelenmeler olmuştu doktor progestan vermişti geçmişti ne güzel ama şimdi yeniden başladı sanki çokkkkk korkuyorum Dr ilaca rağmen olursa yapacak bişey olmaz Demişti Kafayı yicem

bişey dicem tuhaf gelicek ama arkadaşımında lekesi oldu düşük tehlikesi dedi ve progestan vermişti ama içme fitil olarak uygula demiş daha etkiliymiş bence bi araştır duyunca şaşırmıştım ve kızın gerçekten tamamen o tehlikesi geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…