hayırlı olsun canım.belirtilerini yazsana.birde adet öncesi sancın olurmu bu seferkinde oldumu.Slm arkadaşlar bende 6 gün önce öğrendim ilk önce idrar sonra kan testi ile... 5 haftalık olduğunu söyle di doktorum ama henüz keseyi göremedik yarın tekrar gitcem... insallah yarin görebilirim...Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hepimizde sağlıcakla aliriz kucaklarimiza
Biliyorum ben ikinci hapı vajenden atmayı denedim ama beceremedim beceremediğim için ds ertesi gün yine oldu sonra ağızdan devam ettimbişey dicem tuhaf gelicek ama arkadaşımında lekesi oldu düşük tehlikesi dedi ve progestan vermişti ama içme fitil olarak uygula demiş daha etkiliymiş bence bi araştır duyunca şaşırmıştım ve kızın gerçekten tamamen o tehlikesi geçti
Kese 2000 üstü görünüyo cnm genelde 2 gün sonra testi tekrar edebilirsin Dr a gitmek için bi kaç gün daha bekle derimMerhabalar son adet tarihime göre (16 ocak ) 5+3 hamileyim kizlar ama dun gece sadece kan testi yaptırdım 650 cikti degerim sonuç kagidindaki referans araligina göre 3-4 haftalık görünüyor sizce normalmidir. Henüz gidip doktora keseyi göremedik
Teşekkür ederim 28inde randevum var o zaman görürüz inşallah keseyiKese 2000 üstü görünüyo cnm genelde 2 gün sonra testi tekrar edebilirsin Dr a gitmek için bi kaç gün daha bekle derim
Hamileliğin hayırlı olsun canım gözün aydın.7.haftanın içindeyim benim de belirtim yok,Göğüs hassasiyeti dışında.Midem bulansın istiyorum resmen bebeğimi hissetmek için :)merhaba kizlar,
ben de sali gunu hamile oldugumu ögrendim. adet tarihime gore 5 haftaligim. keseyi de gordu doktor. ama ben de asiri belirti yok arada midem yaniyor ve belim agriyor. insan hamile olmadan her hamileligin farkli oldugunu biliyor ve belirtisiz hamilelik icin dua ettim simdi de belirti ariyorum onu hissetmek icin umarim allah hepimize sagliklk hayirli evlatlar kismet eder.
benim sorum acakti.
1. beslenmeniz nasil? neler yiyorsunuz?
2.ayakta calisan var mi?
hayırlı olsun öncelikle bebişiniz öyle oluyor ilk başlarda benimde belim çok ağrıyodu genelde sonlarında ağrıması lazımken hep öyle olcak sandım ama geçti çok şükür. mide bulantım ya da başka hiç bişeyim yoktu hamileyim diyemiyodum kalp atışını görene kadar :) yeni yeni mide bulantısı olmaya başladı çok nadir olsada.. her zaman oturma şansım olmuyo ayakta çalışıyorum genelde süt içmeye alışmaya çalışıyorummerhaba kizlar,
ben de sali gunu hamile oldugumu ögrendim. adet tarihime gore 5 haftaligim. keseyi de gordu doktor. ama ben de asiri belirti yok arada midem yaniyor ve belim agriyor. insan hamile olmadan her hamileligin farkli oldugunu biliyor ve belirtisiz hamilelik icin dua ettim simdi de belirti ariyorum onu hissetmek icin umarim allah hepimize sagliklk hayirli evlatlar kismet eder.
benim sorum acakti.
1. beslenmeniz nasil? neler yiyorsunuz?
2.ayakta calisan var mi?
Gözünüz aydın :)Bende hamile olduğumu yeni öğrendim gerci daha kan testi yapmadım ama iki idrar testide positif cıktı. Adet tarihime göre 4. haftadayım
hayırlı olsun canım.belirtilerini yazsana.birde adet öncesi sancın olurmu bu seferkinde oldumu.
hayırlı olsun canım.belirtilerini yazsana.birde adet öncesi sancın olurmu bu seferkinde oldumu.
Hadi hayırlısı canım yarın bende 5+1 olcam betan kaçtıAdet tarihime göre yarın 5+1 olucam ve tekrar test verip keseyi görmeyi denicez çok heyecanlıyımmm :)
4.5 haftalıkken görmüştüm keseyi sen de görebilirsin bence hadi Hayırlısı :)Adet tarihime göre yarın 5+1 olucam ve tekrar test verip keseyi görmeyi denicez çok heyecanlıyımmm :)
Benim Dr Um Beta hcg 3000 olduğunda keseyi görebiliriz Demişti öyle de oldu 4.5 haftalık olduğunu söylemişti keseyi gördüğümüzde.çarşsmba bence rahatça görebilirsinSlm kızlar sata göre 5+0 ım bende hcg en son 4+5 de 955 ti bidaha baktırmadım kese için nezaman gitsem sabredemiyorum:) siz gördünüz mü kesenizi
Muayene olman gerekiyor.Kandaki hcg belli seviyeye ulaştığında karında görülebiliyor.kimisi karında göremeyince alttan bakıyormuş ama o iş biraz tehlikeli geliyo bana hiç aceleye gerek yokKesenin oluştuğu kandamı çıkıyor yoksa muaynemi olmam gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?