2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

hayırlı olsun canım.belirtilerini yazsana.birde adet öncesi sancın olurmu bu seferkinde oldumu.

Biliyorum ben ikinci hapı vajenden atmayı denedim ama beceremedim beceremediğim için ds ertesi gün yine oldu sonra ağızdan devam ettim
Ama yine de bir kez daha deneyeyim diyorum Bakslım tşk ler canım

Merhabalar son adet tarihime göre (16 ocak ) 5+3 hamileyim kizlar ama dun gece sadece kan testi yaptırdım 650 cikti degerim sonuç kagidindaki referans araligina göre 3-4 haftalık görünüyor sizce normalmidir. Henüz gidip doktora keseyi göremedik

Kese 2000 üstü görünüyo cnm genelde 2 gün sonra testi tekrar edebilirsin Dr a gitmek için bi kaç gün daha bekle derim

Kızlar her şey yolunda mı nasılsınız sessiz buralar

merhaba kizlar,
ben de sali gunu hamile oldugumu ögrendim. adet tarihime gore 5 haftaligim. keseyi de gordu doktor. ama ben de asiri belirti yok arada midem yaniyor ve belim agriyor. insan hamile olmadan her hamileligin farkli oldugunu biliyor ve belirtisiz hamilelik icin dua ettim simdi de belirti ariyorum onu hissetmek icin umarim allah hepimize sagliklk hayirli evlatlar kismet eder.
benim sorum acakti.
1. beslenmeniz nasil? neler yiyorsunuz?
2.ayakta calisan var mi?

Hamileliğin hayırlı olsun canım gözün aydın.7.haftanın içindeyim benim de belirtim yok,Göğüs hassasiyeti dışında.Midem bulansın istiyorum resmen bebeğimi hissetmek için :)
Ben her gün bir bardak süt içiyorum,bir kase yoğurt,bir Yumurta günde 2-3 ceviz yiyorum mutlaka.Süt ve süt ürünlerini her gün et,balık,sebzeyi değişik değişik Günler'de yemeye çalışıyorum.Suyu da keşke 10 bardak içsem ama onda çok zorlanıyorum
Ben öğrt im genelde sandalyede oturduğum yerden konuşmaya çalışıyorum.

hayırlı olsun öncelikle bebişiniz öyle oluyor ilk başlarda benimde belim çok ağrıyodu genelde sonlarında ağrıması lazımken hep öyle olcak sandım ama geçti çok şükür. mide bulantım ya da başka hiç bişeyim yoktu hamileyim diyemiyodum kalp atışını görene kadar :) yeni yeni mide bulantısı olmaya başladı çok nadir olsada.. her zaman oturma şansım olmuyo ayakta çalışıyorum genelde süt içmeye alışmaya çalışıyorum

Kızlar merhaba. Daha önce bana doktorum tüp bebek tek çare demişti çünkü amh değerim 0.84dü. Son regl başlangıcım 25 ocak gecikince test yaptım ve hamileyim. Perşembe gecesi kan verdim hcg değerim 71,54 çıktı. Dün doktoruma gittik ultrasonla baktı evet gebelik gözüküyor henüz çok küçük dedi. Pazartesi tekrar kan vermemi değerimin 250-300 olursa ultrasonla kese görmek için tekrar tarih koyacağımızı söyledi. Geç döllenme olabilirmiş. Lütfen bana akıl verin anlamadım hiçbir şey. Sizce durumum nedir? Korkuyorum dış gebelik der diye.

Bende hamile olduğumu yeni öğrendim gerci daha kan testi yapmadım ama iki idrar testide positif cıktı. Adet tarihime göre 4. haftadayım

Slm kızlar sata göre 5+0 ım bende hcg en son 4+5 de 955 ti bidaha baktırmadım kese için nezaman gitsem sabredemiyorum:) siz gördünüz mü kesenizi

hayırlı olsun canım.belirtilerini yazsana.birde adet öncesi sancın olurmu bu seferkinde oldumu.

Teşekkürler canım saolasin...benim yumurtlama zamanı göğüslerim hassaslaşır adet olana kadar olduğu gün göğüs ağrım geçer ama son adetim 16 ocak göğüs ağrım hic geçmedi sürekli devam etti ara ara mide bulantim yorgunluk uyku halim kasımlarında ara ara batmalar vardı... ben diyet spor yapiodum biraz da bunları ona bağladım hic beklemoyordum adetim bir gün geçti test yaptim pozitif çıktı çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

Slm kızlar sata göre 5+0 ım bende hcg en son 4+5 de 955 ti bidaha baktırmadım kese için nezaman gitsem sabredemiyorum:) siz gördünüz mü kesenizi
Benim Dr Um Beta hcg 3000 olduğunda keseyi görebiliriz Demişti öyle de oldu 4.5 haftalık olduğunu söylemişti keseyi gördüğümüzde.çarşsmba bence rahatça görebilirsin

Kesenin oluştuğu kandamı çıkıyor yoksa muaynemi olmam gerekiyor?
Muayene olman gerekiyor.Kandaki hcg belli seviyeye ulaştığında karında görülebiliyor.kimisi karında göremeyince alttan bakıyormuş ama o iş biraz tehlikeli geliyo bana hiç aceleye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…