benimde canım çok tatlı bakalım ben ne yapacağım... annenle ilgili yazdığın konuyu gördüm sakın canını sıkma. bebeğin ağlarsa kucağına istediğini kesin bir dille söyle. senin teninde susacak zaten... eve çıktığınızda annen gelmese mi acaba eşin ile sen idare edemez misiniz? sanki öyle daha rahat edecekmiş gibi geldi bana. bebeğine alışma süren olacak sonuçta dimi çalışan bir bayansın en kıymetli zamanlarınız. kucağa falanda alışmaz alışırsada senin kucağın olsun o. ben yanımda sadece eşimi istediğimi söyledim refakatçimde o olacak eve çıkıncada ikimiz olacağız. inş. başarabiliriz bizde. lütfen strese girme strese sokacak herşeyden uzak dur. başedemediğin yerde eşine söyle o korusun seni stresten. benimkide kendi evinde mevlüt yapacağım demeye başladı bile. ooo doğurunca neler olacak kimbilir?Kızlar iyi dilek ve dualarınız için çok teşekkür ederim.
Hayatimın ilk ameliyatıydı ve gerçekten kesileri hissetmeyeceğimden emin olamıyordum:) epidural istemiştim ama nedense spinal Yaptılar.Epidural kesşnlikle daha rahat Ağrı seviyesini düşürmek bizim elimizde olduğu için.
O kadar ağrım vardı ki -canım da çok tatlıdır -Ayrıntılı Bişey yazamadım.Hemşite etkili bir iğne yaptı da kendime geldim şükür.Keşke normal doğum için kendimi şartlandırsaydım diyorum ama olsun saplıkla geldi ya miniğim önemli olan o :) mama asla vermedik.Bebek memeyi çekiyorsa süt mutlaka gelecektir dediler.Sık sık denemeler yaptık çok şükür bugün emme konusunda daha iyiydi maşallah.Şu anlık yara yok herhangi bişey ds sürmedim kremim evde eve gidince sürecem.Sert çekiyor yara olma ihtimali var.Evde lohusa şerbeti yapmiştim,tahin pekmez almıştım,humana kimyonlu rezene çayı almıştım ondan içicem,incir kurusu fln hepsinden yicem içecem süt artsın diye.Yarın çıkıyoruz Allah nasip ederse.
Kızlar iki gece kalınca bize üç takım Kıyafet yetmedi kustuğu ve çiş yaptığı için ortalık bi anda batabiliyo:)yanınıza bol bol lohusa Pedi ve lohusa kılıfları almayı unutmayın.
PiandSm bebeğin döner inş canım ve normal dopum yaparsın Rabbim bir avazda kurtarsın.
@poga zaman yaklaştı senin de sağlıkla gelsin inş canım
Selam epey uzun zamandır buraya yazamadım ama yazılanları okudum öncelikle hayırlı olsun bebişini güle güle büyüt canım bende gün saymaya başladım bu ayın 20-25 gibi doğum olacak inşallah çok heyecanlıyımKızlar ben dün saat 11.00 gibi sezerysn oldum.Ağrılarım var neyseki bebek iyi şükür.Daha önce hiç ameliyat olmadım zorlandım o Yüzden.Sizler de sağlıkla alın kızlar bebişlerinizi kucaklarınıza inşvar mi Doğumu yaklaşan ?
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza canım geçmiş olsun sana daKızlar iyi dilek ve dualarınız için çok teşekkür ederim.
Hayatimın ilk ameliyatıydı ve gerçekten kesileri hissetmeyeceğimden emin olamıyordum:) epidural istemiştim ama nedense spinal Yaptılar.Epidural kesşnlikle daha rahat Ağrı seviyesini düşürmek bizim elimizde olduğu için.
O kadar ağrım vardı ki -canım da çok tatlıdır -Ayrıntılı Bişey yazamadım.Hemşite etkili bir iğne yaptı da kendime geldim şükür.Keşke normal doğum için kendimi şartlandırsaydım diyorum ama olsun saplıkla geldi ya miniğim önemli olan o :) mama asla vermedik.Bebek memeyi çekiyorsa süt mutlaka gelecektir dediler.Sık sık denemeler yaptık çok şükür bugün emme konusunda daha iyiydi maşallah.Şu anlık yara yok herhangi bişey ds sürmedim kremim evde eve gidince sürecem.Sert çekiyor yara olma ihtimali var.Evde lohusa şerbeti yapmiştim,tahin pekmez almıştım,humana kimyonlu rezene çayı almıştım ondan içicem,incir kurusu fln hepsinden yicem içecem süt artsın diye.Yarın çıkıyoruz Allah nasip ederse.
Kızlar iki gece kalınca bize üç takım Kıyafet yetmedi kustuğu ve çiş yaptığı için ortalık bi anda batabiliyo:)
Bu arada yanınıza bol bol lohusa Pedi ve lohusa kılıfları almayı unutmayın.
PiandSm bebeğin döner inş canım ve normal dopum yaparsın Rabbim bir avazda kurtarsın.
Kızlar iyi dilek ve dualarınız için çok teşekkür ederim.
Kızlar iki gece kalınca bize üç takım Kıyafet yetmedi kustuğu ve çiş yaptığı için ortalık bi anda batabiliyo:)
Bu arada yanınıza bol bol lohusa Pedi ve lohusa kılıfları almayı unutmayın.
Kızlar ne durumdasınız doğum yapan oldu mu ki
sizde de batma kasılma oluyor mu.Her an yapabilirim diyor doktorum rahim ağızında baya kısalma olmuş çok sürmez dedi ve fitil verdi. Şimdi evde yatıyorum hiç kalkmadan. İnshallah 38. Haftayı görürüm...
sizde de batma kasılma oluyor mu.
umarım zamanında gelir bebeklerimiz. benim karımda bariz bir kasılma oluyor acayip sertleşiyor ve o sırada aşağıdan iğne batarmışcasına bir acı 2-3 saniye sürüyor fazla sürse dayanamam gibi sanki. bana seni muayene etmeyeceğim demişti son gittiğimde sezaryan olacaksın dedi kesin bir dille. şimdi bu kasılmadan bahsetsem alttan muayenemi eder acaba bilmiyorum çokta korkuyorum. ultrasonla baktıklarında anlar dimi bebeğin ne kadar aşağıda olduğunu? doğum kanalına girdiğini yada doğumun yaklaştığını?Kasılmalar oluyor hatta belimden bile arada ağrılar giriyor. Birde sürekli adet olacakmışım gibi heryerim ağrıyor :/
Evet anlayabiliyorlar. Benim de ilk zamanlar aşağıdaydı bebek.Daha sonra Ultrasonografi de baktı yukarıya çıktı demişti. Fakat her doktor farklı tabi. Ama alttan ultrasonla bakacağını zannetmiyorum. O zamanlar da öyle bakılmıyor diye biliyorum..umarım zamanında gelir bebeklerimiz. benim karımda bariz bir kasılma oluyor acayip sertleşiyor ve o sırada aşağıdan iğne batarmışcasına bir acı 2-3 saniye sürüyor fazla sürse dayanamam gibi sanki. bana seni muayene etmeyeceğim demişti son gittiğimde sezaryan olacaksın dedi kesin bir dille. şimdi bu kasılmadan bahsetsem alttan muayenemi eder acaba bilmiyorum çokta korkuyorum. ultrasonla baktıklarında anlar dimi bebeğin ne kadar aşağıda olduğunu? doğum kanalına girdiğini yada doğumun yaklaştığını?
Inşallah zamanın da gelir canım bebişim sağlıkla.... Çok ayakta kalma yorma kendiniHer an yapabilirim diyor doktorum rahim ağızında baya kısalma olmuş çok sürmez dedi ve fitil verdi. Şimdi evde yatıyorum hiç kalkmadan. İnshallah 38. Haftayı görürüm...
altan ultason değilde açılma varmı diye elle muayene eder mi acaba?Evet anlayabiliyorlar. Benim de ilk zamanlar aşağıdaydı bebek.Daha sonra Ultrasonografi de baktı yukarıya çıktı demişti. Fakat her doktor farklı tabi. Ama alttan ultrasonla bakacağını zannetmiyorum. O zamanlar da öyle bakılmıyor diye biliyorum..
Sancı geliyorsa o en son süreçte oluyo yine kesin konusmayayimda... Benim ilk doğumumda saat aksam 8 de çok dakik olarak başlamıştı. Ilk 20 dk da bir... sonra 18 dk da.. sonra 17-16- vs diye devam etti. En son artik 5-6 dk ya düşünce (gece 2 de) hastaneye gittim. 4 cm açıklık vardı. Işte o zaman alttan muayene oldumaltan ultason değilde açılma varmı diye elle muayene eder mi acaba?
inş. sorunsuz sağlıkla geçirirsiniz gebeliğinizi ve bebeğinizi sağlık ve sıhhatle alırsınız kucağınıza.Şubatta hamıle kalmıstım bende ama 27nisanda dusurdum malesef. Sımdı dogumuma sızler gıbı cok az zaman kalacaktı ama allahım tekrar nasıp ettı tekrar hamıleyım hazıran annesı olucam ınsallah sızlerede hayırlı dogumlar kızlar sag salım dogurun ınsallah
Annem memleketten geldi canım 17 Sine kadar burda.Bugün evde de yine kucağa alışmasın yerine koy yerinde uyusun dedi patladım bu sefer sonra da pişman oldum.Bakıcı Sürecinde bakıcılara rahat vermeyince dövüyorlar sonra dedi.İyiliğine söylüyorum dedi.Valla Allah iyilerle karşılaştırsın bebekle ilgilenecek bunalmayacak zarar vermeyecek birini arıyorum zaten dedim ama içime de kurdu düşürdü.İlk üç ay alışma diye bişey olmazmış ve anneye ihtiyacı var ama eskilere gel de anlat bizi de böyle büyütmüşler demekki...benimde canım çok tatlı bakalım ben ne yapacağım... annenle ilgili yazdığın konuyu gördüm sakın canını sıkma. bebeğin ağlarsa kucağına istediğini kesin bir dille söyle. senin teninde susacak zaten... eve çıktığınızda annen gelmese mi acaba eşin ile sen idare edemez misiniz? sanki öyle daha rahat edecekmiş gibi geldi bana. bebeğine alışma süren olacak sonuçta dimi çalışan bir bayansın en kıymetli zamanlarınız. kucağa falanda alışmaz alışırsada senin kucağın olsun o. ben yanımda sadece eşimi istediğimi söyledim refakatçimde o olacak eve çıkıncada ikimiz olacağız. inş. başarabiliriz bizde. lütfen strese girme strese sokacak herşeyden uzak dur. başedemediğin yerde eşine söyle o korusun seni stresten. benimkide kendi evinde mevlüt yapacağım demeye başladı bile. ooo doğurunca neler olacak kimbilir?
Sağol canım amin Allah sağlıkla kavuştursun sizi de bebeğinle:) günler Geçmez son zamanlar :)Selam epey uzun zamandır buraya yazamadım ama yazılanları okudum öncelikle hayırlı olsun bebişini güle güle büyüt canım bende gün saymaya başladım bu ayın 20-25 gibi doğum olacak inşallah çok heyecanlıyım
Amin canım Sağol darısı size :)Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza canım geçmiş olsun sana da
Sağol canım :) ben de hamilelikte ilkleri yaşadım.ilk serum,ilk hastanede yatış,ilk ameliyst,ilk parmaklı muayene :) biraz zorlasalar normal dopum da yapardım kesinİnşallah evinize geçince çok daha çabuk toparlanırsınız. Sütün de artar. Dikişlerin daha iyi olunca bebeğini de hep kucağında taşırsın. Stres yapma :)
Hayatımda hiç serum bile almadım bugüne kadarSezeryan o kadar korkutucu geliyor ki o yüzden bana. Ama bebeğime kavuşmak için hangi yol hayırlısıysa o olsun tabi ki.
Maşallsh canım Bebeğin iyi görünüyor Rabbim kavuştursun sağlıkla :)Günaydın kızlar bende dün kontrole gittim devlette nst falan bağladılar henüz bişey yok özele gittim kan idrar tahlili aldı kansızlık var dedi beyaz küre dusukmus tansiyon ilacı verdi birde fitil verdi antibiyotik falan bir sürü ilaç artık bebegimde 34 haftalık olmasına rağmen 36 haftalık kadarmis 2800 Gr olmuş hayırlısıylaa bı kucağınıza alalım da gözüm başka bişey görmüyor artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?