2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Bende de aynı şekilde vajinal bir kez muayene olmuştum ama henüz açılma var mı yok mu diye bakmadı doktor, o da ilk olacak

Ben bu sabah mueyene oldum ultrasonla alttan baktı birde elle baktı ve doğumun bu hafta içinde olur dedi.

dövecek bakıcıyı napıcaksın zaten sabrı olmayan bebek bakmasın. ya çok zor bakıcı bulmak kime güvenebilirsin ki.kucağımdan indirmeyeceğim tabi ağrılarıma bağlı. sen ne durumdasın ağrıların geçti mi rahat mısın şimdi? sen alttan elle muayene olmadın dimi?

Oturup kalkarken sezerysn yerim acıy o da geçecek inşallah 32 haftalıkken nst de yüksek sancılar çıkmıştı o zamsnlar bir defa alttan Açıklık bakıldı.önce imza attım elle muayene istemiyorum diye ama asistan Dr bu muayene çok önemli şimdi çok küçük bu kasılmalar Rahmi açmışsa doğum başlar ve sen üzülürsün henüz ciğerleri gelişmedi deyince bakmasına izğn verdim.Açıklık yokmuş Allahtan.Bişey yokmuş normal aletle muayene ile aynı.Derin nefes al ıkın 3 saniyede işlem tamam
PiandSm

Amin inshallah ama doktorum bu hafta geleceğinden çok emin
Kaçıncı haftadasın canım ? Inşallsh bekler miniğin yat hep kalkma hiç belli olmaz ki.Doktorlar da yanılabiliyor.Bir arkadaşa doktoru suyun fazls Erkrn doğum olacdk Demiş ama 41 hafta bitince sezaryenle almışlar zorla,inmemiş aşağı yanılıyorlar bazen

duş aldın mı hiç. duş sonrası ne durumda. yanma vs oluyor mu ameliyat yerinde. birde sonda takıldı mı sana?

şuan o konuda sakinim de, doktor hadi muayene edelim derse elim ayağıma dolaşır sanki 1 haftaya kalmaz tamamen toparlasın inşallah =)

ya var ya şurada yazılanlara bakıyorum da aranızda en korkak benim. ben nasıl doğuracağım acaba

ya var ya şurada yazılanlara bakıyorum da aranızda en korkak benim. ben nasıl doğuracağım acaba
Şöyle düşün o bebek içinde kalmayacak, her şekilde doğacak. Kucağına alıp sevip koklayabilmen için doğum yapacaksın, bir şekilde cesaret gelir bence. Ben de normal normal diye geziniyorum ortalıkta da bugün kasıklarıma iki kere sancı girdi çok korktum birden. Gerçek sancı başlarsa ağlarım bile korkudan başlarda sanırım. Ama uzun bir yolun sonunda bebeğine kavuşma fikri bütün acıları hafifletir sanırım.

duş aldın mı hiç. duş sonrası ne durumda. yanma vs oluyor mu ameliyat yerinde. birde sonda takıldı mı sana?
Hastaneden çıktıktan 3 gün sonra duş alabilirsin dediler ,Yarin yani..sonda takıldı tabiki sondasız olmaz narkozu atmak için günde üç litre su içtim wc ye sık sık gidilmesi gerekirdi ve ilk gün çok zor olurdu bu...ameliyathanede takıldı narkozluyken

Hiç korkma. Oldu bitti oluyor anlamiyosun bile. Cevremde herkes benim için der ki... sen doğum yaptıysan herkes yapar diye. Ki normal doğum yaptım.... Ne bagirdim ne cagirdim. Sakin sakin sancimi cektim ki... 14 saat sürdü....Ben kan aldırırken bile tansiyonu 4e 3 düşen insandım. O kadar kötü etkileniyordum hastane ortamından, hele ki iğneden.. Çok korkuyodum. Ama oldu bitti.. Sadece sakin olmaya özen göster. O zaman daha rahat olur hersey...

kızlar nst de sancım çıktı 87lerde doktor haftaya tekrar bakalım 2 haftamız kaldı ama süreç değişebilir dedi. eğer 1 saat aralıklarla 3-4 sancı olursa gel dedi duruma göre doğum tarihini geri alabilirmiş. şuanda doğsada sıkıntı olmaz prematüre değil dedi.

tamam artık onuda kabullendim taksınlar. çıkarınca acıyor mu acaba? daha önce hiç sonda deneyimim olmadı da hep acıyor çok rahatsız ediyor falan diyorlar ama erkeklerde daha çok acıyormuş kadınlarda durum ne bilmiyorum.

Amin canım sağol bebek iyi ama ben çok halsizim kafamı kaldırmaya mecalim yok 3 gündür böyle oldum tansiyon ilacına başlayınca böyle oldum
demire baktırdınız mı? bende çok halsizdim kanda demir neredeyse yok çıkmıştı demir ilacını arttırdılar. demirede bir baktırın

Sen mi ben mi bilmem inanılmaz korkuyorum ve uykularimda hep doğurarak uyanıyorum korkudan tansiyonum yükseliyor veya düşüyor ve ben panik olduğum için daha da çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun insallah

demire baktırdınız mı? bende çok halsizdim kanda demir neredeyse yok çıkmıştı demir ilacını arttırdılar. demirede bir baktırın
Tahlil yapıyor doktor her hafta ama demir ilacını düzenli kullanıyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…