2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Sen mi ben mi bilmem inanılmaz korkuyorum ve uykularimda hep doğurarak uyanıyorum korkudan tansiyonum yükseliyor veya düşüyor ve ben panik olduğum için daha da çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun insallah
yavaş yavaş aşıcaz son gün neler yaşarız bilmem ama aşılacak. bir şekilde çıkacak bu çocuk sonuçta. ama gelde beynime anlat bunu.... pat diye hazırlıksız yakalanmayalım da...

Çıkarırken bir saniyede kayıp gidiyo canım korkulacak bişey değil.Ben de ilk kez taktırdım.

Bende sancılar 99lardaydı. Az önce sanki hafif kanamam olmuş, kalbimde sıkışıyor. Belkide doğruyorum haberim yok :))

Neden olduğunu bilemediler ama bi sorun yok diyorlar. Komşularda doğum yapmazsın diyolar karnım inmemiş daha :)
banada heran doğurabilirsin diyorlar karnım çok inmiş öyle diyorlar. oturduğumda bacaklarıma düşüyor. bakalım ne zaman olacak artık haftaya net bir tarih verir doktor. bende evde temizliği başlattım ne var ne yok herşeyi yıkadım. halılarıda bugün vericem. hazırlıksız yakalanmak istemiyorum ev pırıl pırıl olsun istiyorum. malum sezaryanlıyken hiçbirini yapamayacağım. şimdi gücüm varken yapıyor ve yaptırıyorum. kızıma hazırlıyoruz evimizi :) birde şu özel bölgedeki tüy sorununu aşabilsem. ağda yapabildiğimi yapıyorum gerisi jilet ve çok zor oluyor gerçekten. hazırlıksız yakalanmayız umarım en büyük korkum bu :)

Ev temizliğini bende annemle halletik. Özel bölgeyi ben doktor eldiveniyle alıyorum, alamadığım yerleride artık bende jiletle idare etmeye çalışıyorum.

gece 2.30 da karın ağrısı beraberinde bel ağrısı ile uyandım çok kötüydü çok... kalktım yürüdüm yürüdüm... 5 dakika sürdü eşimi uyandırmadım bekledim geçmeseydi hastaneye gidicektim. yavaştan birşeyler başlıyor sanırım. yarın sabaha randevum var biraz daha dursa keşke şimdi değil ya inş. bugün birşey olmaz...

36 haftalıksın dimi şu an ? Doğum Sancısı belden vurur doktorunu ara istersen tedbir olsun.Doğum sancısıysa ertelerler iki hafta daha

Doğum olsaydı zaten devam gelirdi sancinin. Çok ayakta kalma. Doktorunla görüştün mü? Haber ver canım mutlaka...

Off ben de balkon yıkadım ,süpürge tuttum başımdan sanki kaynar su bosaldı, bi ağrı başladı adet sancısı gibi 10 dk kadar sürdü. Uzandım gecti şimdilik.

Merhaba arkadaşlar benim de bugün 35.hf bitti 36.hf gireceğim.Ara ara hafif adet sancısı gibi sancılar oluyor ama normal bu tarz ağrılar.Sanırım Çok yorulmamak da lazım artık Bu benim 2.gebeliğim oğlumu 39.hf nın içinde doğurdum sezeryanla.Bu defa daha çok heyacan var zaman hemen geçsin istiyorum,Sağlıkla sıhhatle alalım evlatlarımızı kucağımıza inşallah

36 haftalıksın dimi şu an ? Doğum Sancısı belden vurur doktorunu ara istersen tedbir olsun.Doğum sancısıysa ertelerler iki hafta daha
nasıl doğum sancısı olunca erteliyorlar mı? benim doktorum kesinlikle normal doğum istemiyor. riskli olacağını söyledi 36 yı bitirdim 37den gün alıyorum. ekimin 3. haftası demişti ama geri çekebilirim de dedi. yarın gidicem. şuan bir sıkıntım yok ama olursa bir daha hemen giderim hastaneye. çok kısa sürdü ama kötü bir ağrıydı gerçekten. adet sancısı gibi birşeydi şuan şükür birşey yok.

yarın gidicem canım haberi veririm.şuan bir sıkıntım yok ama gece gerçekten kısada sürse kötü bir ağrıydı. yani hamile olmasan ağrı kesici aldırtırdı bana. bende yerleri viledalıyım diyordum. ama korkuyorum şuan ağrım yokken başlatmayayım diye. bende yemek hazırlar bir dizi açar uzanırım bugünü de sağ salim atlatayım da yarın gidicem zaten.

Acilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN KAN VERICEM . NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????

Canım ne yaptın?
perşembe yada cuma sezaryan.... sancım 100 ü geçti 1 hafta daha durmayabilir dedi yarın tekrar gidicem ya pzts ya cuma kızlar.... ilaçları bıraktırdı bugün.... acayip duygular içindeyim... 2900 kilosu herşey yolunda suyuda iyi ,plesenta iyi ama sancılar şiddetli dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…