- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #19.981
Evet yarin doncem misafir vardi valizimi de toplamadim sabaha kaldi artik .Istanbullu gelini izliorum canim bende sıkıldım oleeee otur oturrr hiperaktifim biraz cok tv basinda kalmayi sevmiorum :) oh ne guzel canim ya yarin donuo musun
Donus valizi hazirlamakta zor oluo canimEvet yarin doncem misafir vardi valizimi de toplamadim sabaha kaldi artik .
Esim gelcek almaya degilse gercekten zor olcakti bir de annemin bu lazim olur bunu yersin bunu dolaba atarsin dedigi seyler varDonus valizi hazirlamakta zor oluo canim
Teşekkür edrm gerçek bi mucize❤Cok guzel bi duyguuu cnmmm gozun aydinnnn
merhaba hanımlar yaşım 30, 5 yaşında bir oğlum var allah nasip ederse bir oğlum daha olacak. Rabbim evlatlarinizi saglikla dogmayi nasip etsin inşallah...Başka bir yerde konu açtım ama sizleri şimdi farkettim ben de temmuz annesi adayiyim o yuzden buraya yazmam ve cvp alabilmem daha hizli olur diye dusundum...Sizlere bir sorum olacakti 17 haftalik hamileyim çok şükür bebeğim de bir sorun yok her şey yolunda. Bundan 8 -9 hafta önce ateş kusma gribal enfeksiyon geçirdim dr umun yönlendirmesiyle serum taktılar ertesi gün pembe akıntıyla başlayan lekemenlerim başladı ta ki bu haftaya kadar.Fakat pazar gününden beri kahverengi akıntıyla başlayıp çamur rengine dönüp sonrasında kırmızıya sonra yine kahverengi ye dönen kanamalarım oluyor az once lavabodan ciktim sanki yine kirmiziya donecek gibi yine rengi degisti Çarşamba günü akşamı nöbetçi kadın doğumcu baktı bebegimin suyu ve kalp atışlarının normal endişelenecek bir durum olmadığını belirtti ve her ihtimale karşı düşük önleyici iğne vuruldum kan ve idrar tahlili istedi idrar da sıkıntı çıkmadı kan da demirim düşük ki biliyordum ilaç da kullanıyorumayrıca yatak istirahatindeyim benim gibi sebepsiz kanama yaşayanlarıniz varmi?Uzun oldu kusuruma bakmayin anlayisiniz icin tesekkurler
Yaaa annelerrr zaten zannediolar ki biz mahrumiyet bolgesinde yasiyoruz bu orda gotur sunu al ayyy tatli annislerrr yaaa saolsun var olsunlarrr :)Esim gelcek almaya degilse gercekten zor olcakti bir de annemin bu lazim olur bunu yersin bunu dolaba atarsin dedigi seyler var
Ay masalllahhh pasaya bakkk sennn doguncada peslerinden kosturcaklarrKızlar bugün 3lü tarama için radyolog bakarken bebek çok hareketli maşallah dediGerçekten mi canım kuzum falan diye mırıldandım kendi kendime. Sen hissetmiyor musun bu kadar hareketi dedi hayretle . İlk gebeliğim tam anlayamıyor gibiyim dedim . Sanırım bağırsak hareketlerim sandığım herşey bebeğimmiş Gün boyu biraz daha dikkat ettim pıtır pıtır sağ tarafımda oynaşıyor yavrukuşum Muhteşem bir heyecan
Kızlarrr ben çook kötü durumdayım tovalet sorunum çok fena bol su da iciyorum ama sanrm ogunlerimi sik ama az yapmam lazım. Bana başka önericeğiniz bisey varmı
Ben baktım şimdi erkek dönemi diyor . Miniğimde erkekArkadaşlar böyle bişey gördüm bunu biliyormusunuz cinsiyeti belli olanlar bakabilir mi bi doğru mu benim ara dönem çıktığı için orda da net degil
http://bebekcinsiyet.com/biyolojik-...kten-once-bebegin-cinsiyetini-tahmin-etme.php
Şükürler olsun yaşatan RabbimeAy masalllahhh pasaya bakkk sennn doguncada peslerinden kosturcaklarr
Cokkkk sevindimmm yaaaa Allaha sukur yaaa insallah detaylidanda cikmaz biseee canimŞükürler olsun yaşatan RabbimeBu arada bakan radyolog ben beyninde kistle alakalı hiçbişey göremedim rapor etmeyeceğim dedi . Artık detaylı ultrasonda bakacağız ne olduğuna Canım mucizem Üzerimden dünyanın yükü kalktı sanki .. Allahım sakınsın tüm yavrularımızı
Evdeki gereksiz kavgalari onlemenin en guzel yolu dışarda olani dışarda birakmak canim. Is yerinde olan biten hic birseyi anlatmam ben. O ortamda olmadigi icin yanlis kurup yorumlayabiliyorlar. Kirk saat aciklama yapmak zorunda kaliyorum. 2. Olarak ailesi hakkinda hic konusmam. Ne olursa olsun aile ve kan su olmuyor. Hakli oldugumu olaylar sicakken degil ustunden zaman gectikten sonra anlatirim. 3. Olarak ailemin icinde olanlar ailemde kalir hicbir zaman eltiyi kayinvalideyi karistirmam onlara anlatmam. Baska insanlar yuzunden niye bizim huzurumuz kacsin ki.Evet canım aynı ben de öyleyim. Bugün de bı olay oldu çalıştığım yerde yabancı bı adamın odada beklememesi dışarda koridorda beklemesi gerekiyordu normalde ben de söyledim güzelce ama anlamadı mi yaşlılıktan mi bilmiyorum çıkmadı odadan. Eşime anlattım diyor ki tut at odadan kavga çıkar sertçe uyar güvenliği çağır... Yani orası benim özel odam değil nasıl attirayim onu ordan benim görevim de değil sen surda sen orda bekle demek. kulakları duymuyor vs vs binbir şey geçti aklimdan. Eşim tutturdu pisiriksin kendini ezdiriyosun her ay yaşarız böyle bir olay yani... Gıcık işte anlattigima paylaştığıma pişman ediyo. Beni kizdirinca da surat yapsam o on katını yapiyo.tepki vermek de yasak
Kendim gibi dusunenleri görünce rahatliyorum biraz bu pisiriklik değil yani iyi niyet biraz di mi
Şükürler olsunCokkkk sevindimmm yaaaa Allaha sukur yaaa insallah detaylidanda cikmaz biseee canim
Ben de bu konuyu arastiriyorum hatta sonrasında masa olabilen ahşap kurulumu ve masa haline getirmesi kolay olan türden beşikler gördüm onlar daha mantıklı geldi bana bunun dışında nexto ne beşik de güzel fakat 6 aya kadar kullanilabiliyormusSelam kızlar nasılsınız? Uzun zamandır yazamadım.Herkes iyidir umarım.16 haftayı bitirdik şükür.karne günü 1 gece hastanede yatmıştım kanama yüzünden.tekrarlamadı bir daha.2.dönem heyet raporu almak zorunda kaldım 2 doktorum da yatak istirahati önerdi.ikiz gebelik risk yüksek hem yol gidiyoruz diye.
Bu arada erken olsa da bebek için büyüyen yatak mı alacaksınız yoksa beşik mi ilk etapta.erken olsa da insan hayal kuruyor hep ne nasıl olacak diye
Ben ebebekten alttan citcitli bodyler aldım 5 al 4 öde varfi nasılsa en çok bu türler kullanılıyormuş ve indirimden gözüme kestirdiklerimi alıyorum ama hastane çıkışı falan çok sonra alicam onların daha iyi birşey olmasını isterim bunun dışında araba baktım travel arabalar mantıklı geldi onlarda araba koltuğu da oluyor, ilk aylarda bebek arabasında da evde de kullanılabiliyorKızlar bişey sorcam alışveriş için erken mi yaa ilk ne.aliyim birde.puset ise yarar mı sonra alan pişman olan olmayan kullanışlı mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?