2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Istanbullu gelini izliorum canim bende sıkıldım oleeee otur oturrr hiperaktifim biraz cok tv basinda kalmayi sevmiorum :) oh ne guzel canim ya yarin donuo musun
Evet yarin doncem misafir vardi valizimi de toplamadim sabaha kaldi artik .

Kızlar bugün 3lü tarama için radyolog bakarken bebek çok hareketli maşallah dedi Gerçekten mi canım kuzum falan diye mırıldandım kendi kendime. Sen hissetmiyor musun bu kadar hareketi dedi hayretle . İlk gebeliğim tam anlayamıyor gibiyim dedim . Sanırım bağırsak hareketlerim sandığım herşey bebeğimmiş Gün boyu biraz daha dikkat ettim pıtır pıtır sağ tarafımda oynaşıyor yavrukuşum Muhteşem bir heyecan

Merhaba benimde kahverengi lekelenmelerim oluyor arada bi seferde kırmızıya dondu doktoruma gittim bişi gözükmüo dedi.yalnız bende miyom var 2 tane.miyomlardan kaynaklanıyor olabilir dedi.sende bole bişi yok ama sanırım dimi?

Ay masalllahhh pasaya bakkk sennn doguncada peslerinden kosturcaklarr

Kızlarrr ben çook kötü durumdayım tovalet sorunum çok fena bol su da iciyorum ama sanrm ogunlerimi sik ama az yapmam lazım. Bana başka önericeğiniz bisey varmı

Canım eger midene dokunmazsa sabah kahvaltıda yarım greyfurt ye ilk önce sona bi bardak su ve sona kahvaltını yap.hemde kış gunu vitamin olur.hemen tuvalete cıkarmaz ama bi sure aralıksız devam et duzene sokar bagırsaklarını bidaha kabız olmana engel olur.acil çözüm olarakda kuru erik kayısı yanında bol su tuket.bide kefir tavsiye edebilirim bana çok iyi gelir.hemen duzelmiyor kabızlık malesef en az bi hafta cok duzenli dikkat et yediklerine cok geçmiş olsun.keske dr sorsan belki bi ilaç vs önerir.

Ay masalllahhh pasaya bakkk sennn doguncada peslerinden kosturcaklarr
Şükürler olsun yaşatan Rabbime Bu arada bakan radyolog ben beyninde kistle alakalı hiçbişey göremedim rapor etmeyeceğim dedi . Artık detaylı ultrasonda bakacağız ne olduğuna Canım mucizem Üzerimden dünyanın yükü kalktı sanki .. Allahım sakınsın tüm yavrularımızı

Cokkkk sevindimmm yaaaa Allaha sukur yaaa insallah detaylidanda cikmaz biseee canim

Evdeki gereksiz kavgalari onlemenin en guzel yolu dışarda olani dışarda birakmak canim. Is yerinde olan biten hic birseyi anlatmam ben. O ortamda olmadigi icin yanlis kurup yorumlayabiliyorlar. Kirk saat aciklama yapmak zorunda kaliyorum. 2. Olarak ailesi hakkinda hic konusmam. Ne olursa olsun aile ve kan su olmuyor. Hakli oldugumu olaylar sicakken degil ustunden zaman gectikten sonra anlatirim. 3. Olarak ailemin icinde olanlar ailemde kalir hicbir zaman eltiyi kayinvalideyi karistirmam onlara anlatmam. Baska insanlar yuzunden niye bizim huzurumuz kacsin ki.
Ben 14 yildir evliyim. Bir sure sonra erkege neyi anlatman neyi anlatmaman gerektigini anliyorsun. Herseyi de bilmek zorunda degiller bosver. Yalan soyle demiyorum ama anlatmamayi tercih edebilirsin tabi ozel olarak didikleyip sormuyorsa. Suyuna gidrcen bacim baska turlu sen üzülürsün

Selam kızlar nasılsınız? Uzun zamandır yazamadım.Herkes iyidir umarım.16 haftayı bitirdik şükür.karne günü 1 gece hastanede yatmıştım kanama yüzünden.tekrarlamadı bir daha.2.dönem heyet raporu almak zorunda kaldım 2 doktorum da yatak istirahati önerdi.ikiz gebelik risk yüksek hem yol gidiyoruz diye.
Bu arada erken olsa da bebek için büyüyen yatak mı alacaksınız yoksa beşik mi ilk etapta.erken olsa da insan hayal kuruyor hep ne nasıl olacak diye

Kızlar ayakları yanan var mı hiç aranızda ? Benim her akşam ayaklarım yanıyor ama içten yani dokunuyorum sıcak değil hatta eşime de dokun diyorum o da sıcak değil diyor ama içten yanıyor resmen serin yer arayıp ayaklarımı koyuyorum, bir de ne kadar doğru bilmiyorum ama bebek erkek olursa böyle sıcak basmaları oluyormuş aranızda böyle olan var mı?

Kızlar bişey sorcam alışveriş için erken mi yaa ilk ne.aliyim birde.puset ise yarar mı sonra alan pişman olan olmayan kullanışlı mi yani

Arkadaşlar,doktorum multivitamin verdi
Ben de bu konuyu arastiriyorum hatta sonrasında masa olabilen ahşap kurulumu ve masa haline getirmesi kolay olan türden beşikler gördüm onlar daha mantıklı geldi bana bunun dışında nexto ne beşik de güzel fakat 6 aya kadar kullanilabiliyormus

Kızlar bişey sorcam alışveriş için erken mi yaa ilk ne.aliyim birde.puset ise yarar mı sonra alan pişman olan olmayan kullanışlı mi yani
Ben ebebekten alttan citcitli bodyler aldım 5 al 4 öde varfi nasılsa en çok bu türler kullanılıyormuş ve indirimden gözüme kestirdiklerimi alıyorum ama hastane çıkışı falan çok sonra alicam onların daha iyi birşey olmasını isterim bunun dışında araba baktım travel arabalar mantıklı geldi onlarda araba koltuğu da oluyor, ilk aylarda bebek arabasında da evde de kullanılabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…