2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım öncelikle geçmiş olsun allah bağışlasın bende salı güna ikindide inanılmaz derecede kanamam oldu hemen hastaneye gittik ben öldü sandım ama allahtah yaşıyodu yatış verdi iğne fitil serum yedim kanamam divam ediyodu sonra kahveye döndü şimdi azaldı ama arada geliyo ve ben inanılmaz dikkat ediyordum zaten bi tane düşüğüm vardı. Nedenini sordum ama dr da bilmiyor istirahat verdi hep yatıyorum işleri eşim annem yapıyor. Sizen belki çocuğunuz olduğu için yorulmaktan dolayı olabilir bu durumlarda istirahat çok önemli dikkat etmezsek kaybedebiliriz allah korusun

Kacinci haftada ogrendin cinsiyeti

Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun çarşambadan beri hiç bir şey yapmıyorum yatak istirahatindeyim yalnızca oğlumun öğünleri dışında,dediginiz gibi benim de eşim yardımcı oluyor bu yasadiklarim dr un bir sorun yok demesine rağmen beni korkutuyor

Kızlar 4 lü test sonuçları çıkmış siteden baktım da negatif yazıyor yaptıran var mı sizde ne yazıyor acaba

Evet bende çok korkuyorum bebeğe bişe olur mu diye ama sanırım dinlenmedikçe devam eder kanamalar bebeğin yerleşmesi lazım ama kaç hafta daha dinlenicez o konu hakkında bişe diyen de yok

Canım ben de çalışmıyorum ama 2014 yılında doğum yaptığım zaman ben almıştım o parayı doğum belgesini SGK ya götürmüştü onlar da bir müddet sonra ziraat bankasına yatirilmisti eşim gidip almıştı yani hemencecik almasan da para batmiyor ben 5 ay sonra almaya yollamistim eşimi o zaman 105 TL almıştım hem de ilk çocuktu şimdi hem yükselmiş hem de 2ci ve 3cu bebeklere daha fazla veriliyor canım

Ben varim canim kahve basliyor kirmiziya dönüyor solugu acilde aliyoruz aksamsa gunduzse doktoruma koşuyoruz. Her seferinde gerilip üzülüyorum. Igne yapiyorlar temizlik yapmam cok ayakta durmam yasak .

@Sanat2017 canm bana doktor baska vermisti gerci omega onun verdigini bulamayinca eczacı oceanı önerdi aldm gunde 1tane kullaniodum baktm ustunde gunde 2 yazio gittigimde sordum doktora 1 tane yeterli demisti.

Kızlarrr ben çook kötü durumdayım tovalet sorunum çok fena bol su da iciyorum ama sanrm ogunlerimi sik ama az yapmam lazım. Bana başka önericeğiniz bisey varmı

Kızlar benim bebek odamda 1 tane gardrop var yatak odamız küçük olduğu için diğer odaya koymak zorunda kaldık. Şimdi birde iki beşik gelecek. bir tane şifonyer alıcam. Ama ilk 6 ay en azından yatak odam yada salonda emzirmek istemiyorum. Bir tane emzirmek için tek kişilik koltuk mu alsam berjer gibi? Siz ne düşünüyorsunuz

Gecmisolsun canim. Peki testler dogru cikti mi. Bebegin saglam dogdu insallah

Kızlarrr ben çook kötü durumdayım tovalet sorunum çok fena bol su da iciyorum ama sanrm ogunlerimi sik ama az yapmam lazım. Bana başka önericeğiniz bisey varmı
Canim lifli seyler tuket .Bir de 1 yemek kasigi saf zeytinyagi ic wc ye çıkarsın. Cok iyi degil ama ise yariyor
Canim olabilir bazen indirim oluyor magazalarda .Ya da armut koltuklar var rahat eder misin bilmiyorum .Ben onları cok rahat buluyorum sirtini daya ayaklarini uzat .
Napiosunuz kizlarrr
Annem ve babamla birlikte son aksamimi geciriyorum canimsen napiyon ?

Istanbullu gelini izliorum canim bende sıkıldım oleeee otur oturrr hiperaktifim biraz cok tv basinda kalmayi sevmiorum :) oh ne guzel canim ya yarin donuo musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…