- 4 Kasım 2017
- 1.141
- 1.099
- 133
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #19.961
Canım öncelikle geçmiş olsun allah bağışlasın bende salı güna ikindide inanılmaz derecede kanamam oldu hemen hastaneye gittik ben öldü sandım ama allahtah yaşıyodu yatış verdi iğne fitil serum yedim kanamam divam ediyodu sonra kahveye döndü şimdi azaldı ama arada geliyo ve ben inanılmaz dikkat ediyordum zaten bi tane düşüğüm vardı. Nedenini sordum ama dr da bilmiyor istirahat verdi hep yatıyorum işleri eşim annem yapıyor. Sizen belki çocuğunuz olduğu için yorulmaktan dolayı olabilir bu durumlarda istirahat çok önemli dikkat etmezsek kaybedebiliriz allah korusunmerhaba hanımlar yaşım 30, 5 yaşında bir oğlum var allah nasip ederse bir oğlum daha olacak. Rabbim evlatlarinizi saglikla dogmayi nasip etsin inşallah...Başka bir yerde konu açtım ama sizleri şimdi farkettim ben de temmuz annesi adayiyim o yuzden buraya yazmam ve cvp alabilmem daha hizli olur diye dusundum...Sizlere bir sorum olacakti 17 haftalik hamileyim çok şükür bebeğim de bir sorun yok her şey yolunda. Bundan 8 -9 hafta önce ateş kusma gribal enfeksiyon geçirdim dr umun yönlendirmesiyle serum taktılar ertesi gün pembe akıntıyla başlayan lekemenlerim başladı ta ki bu haftaya kadar.Fakat pazar gününden beri kahverengi akıntıyla başlayıp çamur rengine dönüp sonrasında kırmızıya sonra yine kahverengi ye dönen kanamalarım oluyor az once lavabodan ciktim sanki yine kirmiziya donecek gibi yine rengi degisti Çarşamba günü akşamı nöbetçi kadın doğumcu baktı bebegimin suyu ve kalp atışlarının normal endişelenecek bir durum olmadığını belirtti ve her ihtimale karşı düşük önleyici iğne vuruldum kan ve idrar tahlili istedi idrar da sıkıntı çıkmadı kan da demirim düşük ki biliyordum ilaç da kullanıyorumayrıca yatak istirahatindeyim benim gibi sebepsiz kanama yaşayanlarıniz varmi?Uzun oldu kusuruma bakmayin anlayisiniz icin tesekkurler
merhaba hanımlar yaşım 30, 5 yaşında bir oğlum var allah nasip ederse bir oğlum daha olacak. Rabbim evlatlarinizi saglikla dogmayi nasip etsin inşallah...Başka bir yerde konu açtım ama sizleri şimdi farkettim ben de temmuz annesi adayiyim o yuzden buraya yazmam ve cvp alabilmem daha hizli olur diye dusundum...Sizlere bir sorum olacakti 17 haftalik hamileyim çok şükür bebeğim de bir sorun yok her şey yolunda. Bundan 8 -9 hafta önce ateş kusma gribal enfeksiyon geçirdim dr umun yönlendirmesiyle serum taktılar ertesi gün pembe akıntıyla başlayan lekemenlerim başladı ta ki bu haftaya kadar.Fakat pazar gününden beri kahverengi akıntıyla başlayıp çamur rengine dönüp sonrasında kırmızıya sonra yine kahverengi ye dönen kanamalarım oluyor az once lavabodan ciktim sanki yine kirmiziya donecek gibi yine rengi degisti Çarşamba günü akşamı nöbetçi kadın doğumcu baktı bebegimin suyu ve kalp atışlarının normal endişelenecek bir durum olmadığını belirtti ve her ihtimale karşı düşük önleyici iğne vuruldum kan ve idrar tahlili istedi idrar da sıkıntı çıkmadı kan da demirim düşük ki biliyordum ilaç da kullanıyorumayrıca yatak istirahatindeyim benim gibi sebepsiz kanama yaşayanlarıniz varmi?Uzun oldu kusuruma bakmayin anlayisiniz icin tesekkurler
Canım öncelikle geçmiş olsun allah bağışlasın bende salı güna ikindide inanılmaz derecede kanamam oldu hemen hastaneye gittik ben öldü sandım ama allahtah yaşıyodu yatış verdi iğne fitil serum yedim kanamam divam ediyodu sonra kahveye döndü şimdi azaldı ama arada geliyo ve ben inanılmaz dikkat ediyordum zaten bi tane düşüğüm vardı. Nedenini sordum ama dr da bilmiyor istirahat verdi hep yatıyorum işleri eşim annem yapıyor. Sizen belki çocuğunuz olduğu için yorulmaktan dolayı olabilir bu durumlarda istirahat çok önemli dikkat etmezsek kaybedebiliriz allah korusun
Evet bende çok korkuyorum bebeğe bişe olur mu diye ama sanırım dinlenmedikçe devam eder kanamalar bebeğin yerleşmesi lazım ama kaç hafta daha dinlenicez o konu hakkında bişe diyen de yokTeşekkür ederim size de çok geçmiş olsun çarşambadan beri hiç bir şey yapmıyorum yatak istirahatindeyim yalnızca oğlumun öğünleri dışında,dediginiz gibi benim de eşim yardımcı oluyor bu yasadiklarim dr un bir sorun yok demesine rağmen beni korkutuyor
Evet bende çok korkuyorum bebeğe bişe olur mu diye ama sanırım dinlenmedikçe devam eder kanamalar bebeğin yerleşmesi lazım ama kaç hafta daha dinlenicez o konu hakkında bişe diyen de yok
Bende ocean kullanıyorum doktora sormadım ama günde 1 içiyorum bu sefer gidince sorayım.Bu arada doktorum ocean plus omega 3 önerdi ama ben sormadım kaç tane iççem die.kutuda gunde 2 dio ama kullanan var mı? Kaç tane içilio?
Canım ben de çalışmıyorum ama 2014 yılında doğum yaptığım zaman ben almıştım o parayı doğum belgesini SGK ya götürmüştü onlar da bir müddet sonra ziraat bankasına yatirilmisti eşim gidip almıştı yani hemencecik almasan da para batmiyor ben 5 ay sonra almaya yollamistim eşimi o zaman 105 TL almıştım hem de ilk çocuktu şimdi hem yükselmiş hem de 2ci ve 3cu bebeklere daha fazla veriliyor canımCanım o ayrı Doğum parası çalışan anneler için evet öyle ama artık devlet çalışmayan anneyede veriyor çocuk doğurman şartıyla senin dediğin çalışmadığın gün sayısınca biriken para benim dediğim genel olarak herkese verilen Doğum parası yardımı
Ben varim canim kahve basliyor kirmiziya dönüyor solugu acilde aliyoruz aksamsa gunduzse doktoruma koşuyoruz. Her seferinde gerilip üzülüyorum. Igne yapiyorlar temizlik yapmam cok ayakta durmam yasak .merhaba hanımlar yaşım 30, 5 yaşında bir oğlum var allah nasip ederse bir oğlum daha olacak. Rabbim evlatlarinizi saglikla dogmayi nasip etsin inşallah...Başka bir yerde konu açtım ama sizleri şimdi farkettim ben de temmuz annesi adayiyim o yuzden buraya yazmam ve cvp alabilmem daha hizli olur diye dusundum...Sizlere bir sorum olacakti 17 haftalik hamileyim çok şükür bebeğim de bir sorun yok her şey yolunda. Bundan 8 -9 hafta önce ateş kusma gribal enfeksiyon geçirdim dr umun yönlendirmesiyle serum taktılar ertesi gün pembe akıntıyla başlayan lekemenlerim başladı ta ki bu haftaya kadar.Fakat pazar gününden beri kahverengi akıntıyla başlayıp çamur rengine dönüp sonrasında kırmızıya sonra yine kahverengi ye dönen kanamalarım oluyor az once lavabodan ciktim sanki yine kirmiziya donecek gibi yine rengi degisti Çarşamba günü akşamı nöbetçi kadın doğumcu baktı bebegimin suyu ve kalp atışlarının normal endişelenecek bir durum olmadığını belirtti ve her ihtimale karşı düşük önleyici iğne vuruldum kan ve idrar tahlili istedi idrar da sıkıntı çıkmadı kan da demirim düşük ki biliyordum ilaç da kullanıyorumayrıca yatak istirahatindeyim benim gibi sebepsiz kanama yaşayanlarıniz varmi?Uzun oldu kusuruma bakmayin anlayisiniz icin tesekkurler
Hala ağrın varmı? Kaç gün sürdü?Yok gıtıgımsde kıllandıgı m ılacları soyledım ama bır sey demedı
Gecmisolsun canim. Peki testler dogru cikti mi. Bebegin saglam dogdu insallahben 2 kere yaptırdım ilk yaptığımda ağlayarak cıktım bebeğe down sendromlu dedi almanız gerek dedi beyin kalp böbrekte sorun cıktığını söyledi başka dr gittim içim rahat etmedi sonra bana kordosentez die bi işlem yaptılar inş bunda cıkmaz sorun benim en çok korktuğum testbiraz pahalı bi işlem ben 6 sene evvel 450 TL vermiştim
Canim lifli seyler tuket .Bir de 1 yemek kasigi saf zeytinyagi ic wc ye çıkarsın. Cok iyi degil ama ise yariyorKızlarrr ben çook kötü durumdayım tovalet sorunum çok fena bol su da iciyorum ama sanrm ogunlerimi sik ama az yapmam lazım. Bana başka önericeğiniz bisey varmı
Canim olabilir bazen indirim oluyor magazalarda .Ya da armut koltuklar var rahat eder misin bilmiyorum .Ben onları cok rahat buluyorum sirtini daya ayaklarini uzat .Kızlar benim bebek odamda 1 tane gardrop var yatak odamız küçük olduğu için diğer odaya koymak zorunda kaldık. Şimdi birde iki beşik gelecek. bir tane şifonyer alıcam. Ama ilk 6 ay en azından yatak odam yada salonda emzirmek istemiyorum. Bir tane emzirmek için tek kişilik koltuk mu alsam berjer gibi? Siz ne düşünüyorsunuz
Annem ve babamla birlikte son aksamimi geciriyorum canimsen napiyon ?Napiosunuz kizlarrr
Istanbullu gelini izliorum canim bende sıkıldım oleeee otur oturrr hiperaktifim biraz cok tv basinda kalmayi sevmiorum :) oh ne guzel canim ya yarin donuo musunCanim lifli seyler tuket .Bir de 1 yemek kasigi saf zeytinyagi ic wc ye çıkarsın. Cok iyi degil ama ise yariyor
Canim olabilir bazen indirim oluyor magazalarda .Ya da armut koltuklar var rahat eder misin bilmiyorum .Ben onları cok rahat buluyorum sirtini daya ayaklarini uzat .
Annem ve babamla birlikte son aksamimi geciriyorum canimsen napiyon ?
Cok guzel bi duyguuu cnmmm gozun aydinnnnKızlar sanrm bebeğimi hissettimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?