- 7 Temmuz 2008
- 1.229
- 2.305
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #19.941
Kıyamam ya dışarıya alışık kediye hapishane gibi gelir tabi ama 5 ay dayancak sadece. Kısırlaştırdınız mı?Toksoplazma negatif.. Daha önce hiç karşılaşmamış vücut.. Kedi dışkısı, yeşillik ve çiğ ete dikkat ediyorum ama kedimizin dışarı kaçip gelmesini engelleyemedim henüz.Deniyorum.. Tel yaptıracağım pencerelere,ama evin kapısi çaldı mi,hop arkamdan kaçıyor:) Dikkatimden kaçıyor bazen.. Dışarıda dolaşıp gele Gide 17.haftaya geldik! Bundan sonrası bari dışarı çıkmasını engellemek şart! Çıkmadığı günlerde de öyle yaramaz oluyor ki.. O sakın kedi yerine kuduruk birşey geliyor:)
Cnm benım bildiğim eğer çalışmıyorsan sadece süt parası veriyorlar çünkü doğum parası için bı sürü sart var sgk ya arayıp sor istersenYok çalışmıyorum canım ama çalışan çalışmayan farketmiyormuş neden sordun
Hmm ben ilk oğlumda çalışıyordum işyeri hallediyo bu tip şeyleri ya calismayanin da aldığını bilmiyordum da ondan sordumYok çalışmıyorum canım ama çalışan çalışmayan farketmiyormuş neden sordun
Kısırlastirdik daha 6 aylıkken.. Ama kedimiz,sokağın nimetlerini tadinca serseri oldu:) Şu an hapiste gibi kesinlikle.. Sürekli cam kapı peşinde! Bebek doğduktan sonra da-insallah o günleri de görürüz hep beraber de- dışarı çıkan kedinin evde olması sakıncalı olur bence.. Yani maalesef sadece 5 ay değil:) Kedinin de hayatı değişecek mecbur,bizimki gibi... Ama diyorum ya,hadi ben evde tutmayı başardım; ev içinde ne yapacağız acaba? Köşe kapmaca herhaldeKıyamam ya dışarıya alışık kediye hapishane gibi gelir tabi ama 5 ay dayancak sadece. Kısırlaştırdınız mı?
Çalışmayanlar Doğum parası almıyor diye biliyorum canım. Çalışanlar izinde oldukları dönem maaşlarının 3/4 ünü toplu dığum izni parası olarak alıyorlarYok çalışmıyorum canım ama çalışan çalışmayan farketmiyormuş neden sordun
Facede dede sordu birisi çoğu kişi herkese veriliyo dedi çalışana çalışmayana Doğum parası veriliyormuş hatta ilk çocuk için 200 ikinci 400 3. 600 gibi rakamlar yazdılarCnm benım bildiğim eğer çalışmıyorsan sadece süt parası veriyorlar çünkü doğum parası için bı sürü sart var sgk ya arayıp sor istersen
Canım o ayrı Doğum parası çalışan anneler için evet öyle ama artık devlet çalışmayan anneyede veriyor çocuk doğurman şartıyla senin dediğin çalışmadığın gün sayısınca biriken para benim dediğim genel olarak herkese verilen Doğum parası yardımıÇalışmayanlar Doğum parası almıyor diye biliyorum canım. Çalışanlar izinde oldukları dönem maaşlarının 3/4 ünü toplu dığum izni parası olarak alıyorlar
Yok gıtıgımsde kıllandıgı m ılacları soyledım ama bır sey demedıKandan dolayı ağrı olabilir dra gittinmi?
Hmmm bnm dr da hiç söylemedi bn kız mı die tahminde bulundum kız demek için erken dedi..haftaya söyler inşallah
Benim bunla ilgili bilgim yok cnmCanım o ayrı Doğum parası çalışan anneler için evet öyle ama artık devlet çalışmayan anneyede veriyor çocuk doğurman şartıyla senin dediğin çalışmadığın gün sayısınca biriken para benim dediğim genel olarak herkese verilen Doğum parası yardımı
Evet canım hem her ailenin durumu olan olmayan herkesin iyi bir hastanede temiz koşullarda Doğum yapma şansı oluyo. Şahsen ben üniversite de yapacaktım ama böyle bir desteğin olduğunu öğrenince kendi bütçeme uygun özel hastane aramaya başladımBen netten baktım 2015 yılı mayıs ayı itibariyle böyle bir hak varmış ev hanımları için süt yardımı parası da varmış arkadaşlarbedef sağolasın ben şahsen bilmiyordum bunu öğrendiğim iyi oldu yeni doğum esnasında birçok masraf oluyo ilaç gibi gelecek hele 3.cocuk 600 TL gayet iyi bir para....
Bununla ilgili bilgim yok canım. İyiymişCanım o ayrı Doğum parası çalışan anneler için evet öyle ama artık devlet çalışmayan anneyede veriyor çocuk doğurman şartıyla senin dediğin çalışmadığın gün sayısınca biriken para benim dediğim genel olarak herkese verilen Doğum parası yardımı
ÖncelikÖncelikl hoşgeldin.maalesef bu konuda hiçbir bilgim yok Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahmerhaba hanımlar yaşım 30, 5 yaşında bir oğlum var allah nasip ederse bir oğlum daha olacak. Rabbim evlatlarinizi saglikla dogmayi nasip etsin inşallah...Başka bir yerde konu açtım ama sizleri şimdi farkettim ben de temmuz annesi adayiyim o yuzden buraya yazmam ve cvp alabilmem daha hizli olur diye dusundum...Sizlere bir sorum olacakti 17 haftalik hamileyim çok şükür bebeğim de bir sorun yok her şey yolunda. Bundan 8 -9 hafta önce ateş kusma gribal enfeksiyon geçirdim dr umun yönlendirmesiyle serum taktılar ertesi gün pembe akıntıyla başlayan lekemenlerim başladı ta ki bu haftaya kadar.Fakat pazar gününden beri kahverengi akıntıyla başlayıp çamur rengine dönüp sonrasında kırmızıya sonra yine kahverengi ye dönen kanamalarım oluyor az once lavabodan ciktim sanki yine kirmiziya donecek gibi yine rengi degisti Çarşamba günü akşamı nöbetçi kadın doğumcu baktı bebegimin suyu ve kalp atışlarının normal endişelenecek bir durum olmadığını belirtti ve her ihtimale karşı düşük önleyici iğne vuruldum kan ve idrar tahlili istedi idrar da sıkıntı çıkmadı kan da demirim düşük ki biliyordum ilaç da kullanıyorumayrıca yatak istirahatindeyim benim gibi sebepsiz kanama yaşayanlarıniz varmi?Uzun oldu kusuruma bakmayin anlayisiniz icin tesekkurler
Ben şimdi yaptım 2019 yılına kadar kız dönemi diyor ve bana dr erkek dedi 3.oglum kısmetse ama bunu görünce dr yanilmismidir acep diye düşünüyorum şimdi gittiğim Dr kendi Dr değildi birde bu yüzden pek inanasim gelmiyor galiba hakkımızda hayırlısı olsun inşallahArkadaşlar böyle bişey gördüm bunu biliyormusunuz cinsiyeti belli olanlar bakabilir mi bi doğru mu benim ara dönem çıktığı için orda da net degil
http://bebekcinsiyet.com/biyolojik-...kten-once-bebegin-cinsiyetini-tahmin-etme.php
ÖncelikÖncelikl hoşgeldin.maalesef bu konuda hiçbir bilgim yok Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?