- 29 Mayıs 2016
- 1.932
- 1.616
- 83
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #20.021
anladım canım yutarkende spr oluo zaten bulantıdan.nie ağızdan dedi anlamıomIcin rahat edecekse sor ama burda da kullanan cogu kisi ilk zamanlar fitil olarak aldi kuzum .Senin agizdan aldigin fitil olarak aliniyor fitil farkli degil yani .
ilk oldugu için galiba hiç öğrenmekte acele etmiyorum canım kız olsa fena olmaz amaKandan dolayı ağrı olabilir dra gittinmi?
Hmmm bnm dr da hiç söylemedi bn kız mı die tahminde bulundum kız demek için erken dedi..haftaya söyler inşallah
Kac haftada ogrendin cinsiyeti canik
ilk oldugu için galiba hiç öğrenmekte acele etmiyorum canım kız olsa fena olmaz amasağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.. bizim yerimizde olmak isteyen çok insan var İnşallah Allah onlarada nasip eder hep duama eklerim
Şimdi iyi misin canım? Ne kadar dusuncesizler ya kadının kadına yaptığıni anlayamiyorumkızlar budğn akşam biraz fazla üzüldüm sinir boşalöası yaşadım resmen.kv yurtdışında olmasına rağmen beni sinir etmeyi başardı.eşim gelimce sinir boşalması yaşadım.annesinin huyunu bilio boşver falan dedi sarıldı hiçkıra hıçkıra ağladım eşim sarılınca.elim ayağım boşandı bayılcaktım nerdeyse.eşim çok korktu miniğim aklıma geldi eşime su dedim hemenn içirdi sakinleştim besleme çekip..şimdi alt karın kısmında batma oluo 1 saniyelik ara ara oluo korktum bişi olmuşmudur.ama günahı onun boynuna bu güne kadar bi terbiyesizlik yapmadım iki canlı bi tane oğlu ve tek geliniyim.yazmıcam bida cevap vermicem.herkes suçunu bilsin.ben eşime saygımdan sevgimden susuyorum yoksa ağızının payunı vermsini ii bilirim
İnsan elinde olmadan sinirlenebiliyor hele ki hamilelikte saman alevi gibiyizz.. eşinin destel olması yeter cnm üzülme bebğn iyidir bn senin ynındyım anne demiştir :)kızlar budğn akşam biraz fazla üzüldüm sinir boşalöası yaşadım resmen.kv yurtdışında olmasına rağmen beni sinir etmeyi başardı.eşim gelimce sinir boşalması yaşadım.annesinin huyunu bilio boşver falan dedi sarıldı hiçkıra hıçkıra ağladım eşim sarılınca.elim ayağım boşandı bayılcaktım nerdeyse.eşim çok korktu miniğim aklıma geldi eşime su dedim hemenn içirdi sakinleştim besleme çekip..şimdi alt karın kısmında batma oluo 1 saniyelik ara ara oluo korktum bişi olmuşmudur.ama günahı onun boynuna bu güne kadar bi terbiyesizlik yapmadım iki canlı bi tane oğlu ve tek geliniyim.yazmıcam bida cevap vermicem.herkes suçunu bilsin.ben eşime saygımdan sevgimden susuyorum yoksa ağızının payunı vermsini ii bilirim
Cnm benım bildiğim eğer çalışmıyorsan sadece süt parası veriyorlar çünkü doğum parası için bı sürü sart var sgk ya arayıp sor istersen
Sagol canm su iciyorum bol kayisi yiyorum ama erikte yicem hatta sekersiz komposto yapcam bakalm dikkat ediyim biraz olmadi doktora sorarm cok kötü durumdaym cunkuCanım eger midene dokunmazsa sabah kahvaltıda yarım greyfurt ye ilk önce sona bi bardak su ve sona kahvaltını yap.hemde kış gunu vitamin olur.hemen tuvalete cıkarmaz ama bi sure aralıksız devam et duzene sokar bagırsaklarını bidaha kabız olmana engel olur.acil çözüm olarakda kuru erik kayısı yanında bol su tuket.bide kefir tavsiye edebilirim bana çok iyi gelir.hemen duzelmiyor kabızlık malesef en az bi hafta cok duzenli dikkat et yediklerine cok geçmiş olsun.keske dr sorsan belki bi ilaç vs önerir.
iyiyim şükür canım..laf olsun die eşime stres yapmayın bebişe zararlı der.sonrada boş boş konuşur.hala aklıma geldikçe kötü oluom bi kanamam falan olsaydı hayatındaki ağzının payını bendende eşimdende alırdı.hiççç bi kez bile bi saygısızlık etmedim ya kızına damadına evladı gibi davranıo kızından ne kadarr terbiyesizlik görsedee! oğluna gelinine saçma sapan boş boş konuşuo.eşimde yazık annemin ismide güzel aslında kız olursa diodu.kurban ederim kimsenin adını koymak yok şu halime bak dedim.haketmio.iyiyim şükür akşam resmen adet ağrısı gibi ağrı girdi kasıklarıma gece de batmalar oldu.çocuğum üzüldü içerde resmen nasıl hissetmesin.. hala aklıma geldikçe kötü oluom bugünde ii uyanamadım batmalarla uyuduğum için onun yüzündenŞimdi iyi misin canım? Ne kadar dusuncesizler ya kadının kadına yaptığıni anlayamiyorum
yok canım ya ben kolay kolay sinirlenmem özellikle kaynanama takmam yani eşim der huyunu bilion takma güler geçiştiririm kapatırım tlfnu.boş boş konuşuo bize alışveriş yapmayın erken dio kendi orda herşeyi alıo atıo kendi doğurcak galiba.erkek giysisi alıo kız olursa giyemez dedim oğlum olcak dio kafaya bak. neyse bi bebek arabası gördüm yurtdışı sitesinde çünkü soruodu varmı beğendiğin die gönderdim boş boş konuşmaya başladı herşeyin en pahalı olsun derseniz size zarar bilmemne illa olcak demedim sonuçta.taa gitti yok arkadaşımın oğlu boşanıo gelin bi giydini bida giymezmiş her akşam dışarı çıkalım dermiş yürüyünce manken gibiydi birde dio ama oğlu anne olmuo boşancam demiş arkadaşıma dio.banane elin gelininden ya kpnu nerden nere gelio laf çarpıtıo güzelliğine güvenmemi dio kendince ne.akıl lazım dedim.yazmadım başka cevap.oğlun boşasın sende kına yak.ne meraklı oğlan anaları boşatmaya ne geçicek ellerine acaba.benim eşim annesınden çok benim annemin yemeğini yedi şu iki yılda.eçim en son kaç.yaşında yedim annemin yemeğini bilmiom söleyip üzmek istemiom dio.sen bana laf sokcana kendine bak.eşinle boşandın oğlunla değil.haksızmıyım.ayrıca yuvanın dağılmasının ne oldugunu bilen biri bize akıl vercene gaz verio biz severek evlendik istediği kızı alamadı o yüzdenİnsan elinde olmadan sinirlenebiliyor hele ki hamilelikte saman alevi gibiyizz.. eşinin destel olması yeter cnm üzülme bebğn iyidir bn senin ynındyım anne demiştir :)
Allah sabir versin canim. sanki neden aklina tajiyirsun. bow ver. dogru bow vermek zor oluyor ama yine de caliw.yok canım ya ben kolay kolay sinirlenmem özellikle kaynanama takmam yani eşim der huyunu bilion takma güler geçiştiririm kapatırım tlfnu.boş boş konuşuo bize alışveriş yapmayın erken dio kendi orda herşeyi alıo atıo kendi doğurcak galiba.erkek giysisi alıo kız olursa giyemez dedim oğlum olcak dio kafaya bak. neyse bi bebek arabası gördüm yurtdışı sitesinde çünkü soruodu varmı beğendiğin die gönderdim boş boş konuşmaya başladı herşeyin en pahalı olsun derseniz size zarar bilmemne illa olcak demedim sonuçta.taa gitti yok arkadaşımın oğlu boşanıo gelin bi giydini bida giymezmiş her akşam dışarı çıkalım dermiş yürüyünce manken gibiydi birde dio ama oğlu anne olmuo boşancam demiş arkadaşıma dio.banane elin gelininden ya kpnu nerden nere gelio laf çarpıtıo güzelliğine güvenmemi dio kendince ne.akıl lazım dedim.yazmadım başka cevap.oğlun boşasın sende kına yak.ne meraklı oğlan anaları boşatmaya ne geçicek ellerine acaba.benim eşim annesınden çok benim annemin yemeğini yedi şu iki yılda.eçim en son kaç.yaşında yedim annemin yemeğini bilmiom söleyip üzmek istemiom dio.sen bana laf sokcana kendine bak.eşinle boşandın oğlunla değil.haksızmıyım.ayrıca yuvanın dağılmasının ne oldugunu bilen biri bize akıl vercene gaz verio biz severek evlendik istediği kızı alamadı o yüzden
ya ama durumumu bilio laf olsun die eşim varken stres bebişe yasak dio sonra boş boş yazıo bana.sanki eşim o yazdıklarını gelince görmicek. çok gücüme gitti boşanma konusuna nerden geldik karnımda bi tane oğlunun bebeği var..Allah sabir versin canim. sanki neden aklina tajiyirsun. bow ver. dogru bow vermek zor oluyor ama yine de caliw.
Ne dedi ki canim bukadar uzdu seniiyiyim şükür canım..laf olsun die eşime stres yapmayın bebişe zararlı der.sonrada boş boş konuşur.hala aklıma geldikçe kötü oluom bi kanamam falan olsaydı hayatındaki ağzının payını bendende eşimdende alırdı.hiççç bi kez bile bi saygısızlık etmedim ya kızına damadına evladı gibi davranıo kızından ne kadarr terbiyesizlik görsedee! oğluna gelinine saçma sapan boş boş konuşuo.eşimde yazık annemin ismide güzel aslında kız olursa diodu.kurban ederim kimsenin adını koymak yok şu halime bak dedim.haketmio.iyiyim şükür akşam resmen adet ağrısı gibi ağrı girdi kasıklarıma gece de batmalar oldu.çocuğum üzüldü içerde resmen nasıl hissetmesin.. hala aklıma geldikçe kötü oluom bugünde ii uyanamadım batmalarla uyuduğum için onun yüzünden
Canim takilma yazma mesajlarina tıklama .Emin ol yalniz degilsin bir cok kisi ayni sorunu yaşıyor. Ne derse desin tinlamadigini görünce azaltır bu huylarini .Aldiklarini bébege yapacaklarını paylasma .Benim en kızdıgim sey hastaneden cikar cikmaz kv yi ariyor esim rapor veriyor deli oluyorum .Her şeyi anlatma bazı seyler ozel kalsin iyi de gec diye yok a dan z ye anlatiyor .Yakinda pesimize takilip hastaneye de gelirya ama durumumu bilio laf olsun die eşim varken stres bebişe yasak dio sonra boş boş yazıo bana.sanki eşim o yazdıklarını gelince görmicek. çok gücüme gitti boşanma konusuna nerden geldik karnımda bi tane oğlunun bebeği var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?