2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de aysklarim çok üşür kızım olacak,kim bilir belki de erkek bebek de oyledir cinsiyetini öğrendi iz mi

Canım bende seninle aynı durumdayım tayinimiz çıkacağı için doğumum memleketimde Balıkesirde olacak. Geçen hafta devlet hastanesinden kendime bir doktor seçtim durumumu anlattım doğumu burda yapmayı düşünüyorum diye sağolsun ilgilendi. Zaten 34-35. Haftalardan sonra yolculuk riskli diye Mayıs sonu gibi memlekette olmamız gerekiyormuş. Takibini de yapmış olacağı için sıkıntı olman diye düşünüyorum. Özellerde 12. Haftayı geçirme muhabbeti var ben doğumu devlet hastanesinde düşündüğüm için kabul etmemişlerdi.

Ben yanıyorum hayatım boyunca üşüyen titreyen insan ben hamile kaldığımdan beri kazak giyemiyorum işyerinde cam açıyorum montsuz dışarı çıkıyorum nefes almak için eksi derecelerde. Kan akişimiz artıyor ya ondan herhalde canım. Erkek bebek bekliyorum ama geçen yıl kız bebeğe hamile olan arkadaşım da böyleydi.

Canım bende seninle aynı durumdayım tayinimiz çıkacağı için doğumum memleketimde Balıkesirde olacak. Geçen hafta devlet hastanesinden kendime bir doktor seçtim durumumu anlattım doğumu burda yapmayı düşünüyorum diye sağolsun ilgilendi. Zaten 34-35. Haftalardan sonra yolculuk riskli diye Mayıs sonu gibi memlekette olmamız gerekiyormuş. Takibini de yapmış olacağı için sıkıntı olman diye düşünüyorum. Özellerde 12. Haftayı geçirme muhabbeti var ben doğumu devlet hastanesinde düşündüğüm için kabul etmemişlerdi.

Benim de aysklarim çok üşür kızım olacak,kim bilir belki de erkek bebek de oyledir cinsiyetini öğrendi iz mi
Ben kızıma hamileyken çok üşürdü ayaklarım, bu defa ise böyle yanıyor, dr erkeğe benzetti ama kesin söylemedi ay sonu randevum var inşallah o zaman net öğrenirim

Bu teori de fos desene :)

Ben kızıma hamileyken çok üşürdü ayaklarım, bu defa ise böyle yanıyor, dr erkeğe benzetti ama kesin söylemedi ay sonu randevum var inşallah o zaman net öğrenirim
Hayırlısı olsun o zaman sağlıkla kucağınıza alın, benim çin takvimim de tutuyor hatta

Canım bende bakmıştım banada ara dönem çıktı hiç anlamadım.ama bir çok kişide tahmin yapan ve doğru çıkan bi arkadaş bakmıştı 2018 Doğum dönemi senin dönemine yakın yüksek ihtimalle kız dedi ama doktor 15 haftamda %80 erkek ama kesin diyemem dedi 22 haftayı beklicez dedi ya hesaplamada yanlış çıkıyo doğru bi yçntem değil yada biz doğru hesaplayamadık

Merhaba iyi geceler. Hepinize sağlık sıhhat diliyorum. Cinsiyetler belli olmaya başladı. Benimde hayırlısıyla oğlum olacak. Sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı. Hazırlıklarımızı son iki aya bırakacağım öyle görünüyor.
Bu arada #ayprensesi beni de listeye ekleyebilirsin. Cinsiyeti erkek dendi kesinmiş.

Kac haftada ogrendin cinsiyeti canik

Hayırlısı olsun o zaman sağlıkla kucağınıza alın, benim çin takvimim de tutuyor hatta
Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah , bende bütün takvimler bütün teoriler kız diyordu Dr erkeğe benzetti ama bana nedense kız gibi geliyor :)

Kız çıktı benim ama doktor %90 erkek dedi
yanıyorum hem de çook gece çamaşırla uyuyorum bazen ona rağmen sıcak basıyor pencereyi açıyorum

Kız çıktı benim ama doktor %90 erkek dedi
yanıyorum hem de çook gece çamaşırla uyuyorum bazen ona rağmen sıcak basıyor pencereyi açıyorum
Evet uykudayken daha da sıcak basıyor pencere hep açık kalıyor sabaha kadar hava gelmiyor sanki içeriye bazen peteği de kisiyorum biraz ama nafile bir de bunun yaz'ı var ben asıl o sıcak zamanları düşünüyorum

yazın herhalde kapı pencere açıp üzerine klima ve kocayı yataktan atıcam Şaka bir yana Allah yardımcımız olsun

Ben varim canim kahve basliyor kirmiziya dönüyor solugu acilde aliyoruz aksamsa gunduzse doktoruma koşuyoruz. Her seferinde gerilip üzülüyorum. Igne yapiyorlar temizlik yapmam cok ayakta durmam yasak .

aynı şekilde istirahatteyim ben de,fakat az önce yine wc sonrası peçeteyle sildiğimde birikmiş çamur renginde kan pıhtısı gibi bir şey geldi tedirginim yine

ilk lekelenme yaşadığım zaman nöbetçi bir dr miyom gibi bir şeyin varmı ultrason cihazından bir şey gördüm ama vs. demişti sonrasın da onun üzerine kendi dr uma sormustum kontrole gittigim de öyle bir durum yok dedi.En son geçen hafta kontrolüm vardı bebeğim ve suyu plesanta normal hatta rahim duvarı kalın dedi,2 gün sonra da kanamalarım başladı...

Tecrübe etmiş bi anne olarak ne büyüyen beşik nede o göz boyayıp 18 yaşına kullanır masa olur hatta bu yumurtlayan yatak arkadaşı geldiğinde kullanabilir dedikleri kocaman yatakları önermiyorum. Hem çok büyük hemde çok ağır oluyorlar ben ağırlığından çok çektim ve çekiyorum temizlik konusunda. İki kişi çok zor çekip yerleştirir kimse yeltenmiyor beşiği çekip temizlemeye. Üstelik öyle uzun dönem kullanımıda yalan. Çiziliyor rengi soluyor herşey bir yana hem dar geliyor hemde o uzunlukta yatak olmuyor. Next to me tarzı bir beşiği ise bu defa mutlaka edinicem ben. Çünkü lahusa döneminde tam cinnet.com iken nefes alıyomu aldığı nefes düzenlimi yüzü yastığa düştümü diye diye 3 ay zombi olup çıkmıştım. Yani sadece 6 ay kullanılıyor olmaları hiç önemli değil ilk 3-4 ay bile o sıkıntılar için değer almaya

Benim ayaklarım çok usuyor iki çorap giyiyorum patik vs cinsiyetimiz erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…