- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #20.001
Benim de aysklarim çok üşür kızım olacak,kim bilir belki de erkek bebek de oyledir cinsiyetini öğrendi iz miKızlar ayakları yanan var mı hiç aranızda ? Benim her akşam ayaklarım yanıyor ama içten yani dokunuyorum sıcak değil hatta eşime de dokun diyorum o da sıcak değil diyor ama içten yanıyor resmen serin yer arayıp ayaklarımı koyuyorum, bir de ne kadar doğru bilmiyorum ama bebek erkek olursa böyle sıcak basmaları oluyormuş aranızda böyle olan var mı?
Ben yanıyorum hayatım boyunca üşüyen titreyen insan ben hamile kaldığımdan beri kazak giyemiyorum işyerinde cam açıyorum montsuz dışarı çıkıyorum nefes almak için eksi derecelerde. Kan akişimiz artıyor ya ondan herhalde canım. Erkek bebek bekliyorum ama geçen yıl kız bebeğe hamile olan arkadaşım da böyleydi.Kızlar ayakları yanan var mı hiç aranızda ? Benim her akşam ayaklarım yanıyor ama içten yani dokunuyorum sıcak değil hatta eşime de dokun diyorum o da sıcak değil diyor ama içten yanıyor resmen serin yer arayıp ayaklarımı koyuyorum, bir de ne kadar doğru bilmiyorum ama bebek erkek olursa böyle sıcak basmaları oluyormuş aranızda böyle olan var mı?
Ben kızıma hamileyken çok üşürdü ayaklarım, bu defa ise böyle yanıyor, dr erkeğe benzetti ama kesin söylemedi ay sonu randevum var inşallah o zaman net öğrenirimBenim de aysklarim çok üşür kızım olacak,kim bilir belki de erkek bebek de oyledir cinsiyetini öğrendi iz mi
Bu teori de fos desene :)Ben yanıyorum hayatım boyunca üşüyen titreyen insan ben hamile kaldığımdan beri kazak giyemiyorum işyerinde cam açıyorum montsuz dışarı çıkıyorum nefes almak için eksi derecelerde. Kan akişimiz artıyor ya ondan herhalde canım. Erkek bebek bekliyorum ama geçen yıl kız bebeğe hamile olan arkadaşım da böyleydi.
Hayırlısı olsun o zaman sağlıkla kucağınıza alın, benim çin takvimim de tutuyor hattaBen kızıma hamileyken çok üşürdü ayaklarım, bu defa ise böyle yanıyor, dr erkeğe benzetti ama kesin söylemedi ay sonu randevum var inşallah o zaman net öğrenirim
Canım bende bakmıştım banada ara dönem çıktı hiç anlamadım.ama bir çok kişide tahmin yapan ve doğru çıkan bi arkadaş bakmıştı 2018 Doğum dönemi senin dönemine yakın yüksek ihtimalle kız dedi ama doktor 15 haftamda %80 erkek ama kesin diyemem dedi 22 haftayı beklicez dedi ya hesaplamada yanlış çıkıyo doğru bi yçntem değil yada biz doğru hesaplayamadıkArkadaşlar böyle bişey gördüm bunu biliyormusunuz cinsiyeti belli olanlar bakabilir mi bi doğru mu benim ara dönem çıktığı için orda da net degil
http://bebekcinsiyet.com/biyolojik-...kten-once-bebegin-cinsiyetini-tahmin-etme.php
Kac haftada ogrendin cinsiyeti canikMerhaba iyi geceler. Hepinize sağlık sıhhat diliyorum. Cinsiyetler belli olmaya başladı. Benimde hayırlısıyla oğlum olacak. Sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı. Hazırlıklarımızı son iki aya bırakacağım öyle görünüyor.
Bu arada #ayprensesi beni de listeye ekleyebilirsin. Cinsiyeti erkek dendi kesinmiş.
Suan cok az var gundduz hep bır ıkı baslıyır aksama kadar suruyor canımHala ağrın varmı? Kaç gün sürdü?
Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah , bende bütün takvimler bütün teoriler kız diyordu Dr erkeğe benzetti ama bana nedense kız gibi geliyor :)Hayırlısı olsun o zaman sağlıkla kucağınıza alın, benim çin takvimim de tutuyor hatta
Kız çıktı benim ama doktor %90 erkek dediArkadaşlar böyle bişey gördüm bunu biliyormusunuz cinsiyeti belli olanlar bakabilir mi bi doğru mu benim ara dönem çıktığı için orda da net degil
http://bebekcinsiyet.com/biyolojik-...kten-once-bebegin-cinsiyetini-tahmin-etme.php
yanıyorum hem de çook gece çamaşırla uyuyorum bazen ona rağmen sıcak basıyor pencereyi açıyorumKızlar ayakları yanan var mı hiç aranızda ? Benim her akşam ayaklarım yanıyor ama içten yani dokunuyorum sıcak değil hatta eşime de dokun diyorum o da sıcak değil diyor ama içten yanıyor resmen serin yer arayıp ayaklarımı koyuyorum, bir de ne kadar doğru bilmiyorum ama bebek erkek olursa böyle sıcak basmaları oluyormuş aranızda böyle olan var mı?
Evet uykudayken daha da sıcak basıyor pencere hep açık kalıyor sabaha kadar hava gelmiyor sanki içeriye bazen peteği de kisiyorum biraz ama nafile bir de bunun yaz'ı var ben asıl o sıcak zamanları düşünüyorumKız çıktı benim ama doktor %90 erkek dedi
yanıyorum hem de çook gece çamaşırla uyuyorum bazen ona rağmen sıcak basıyor pencereyi açıyorum
yazın herhalde kapı pencere açıp üzerine klima ve kocayı yataktan atıcam Şaka bir yana Allah yardımcımız olsunEvet uykudayken daha da sıcak basıyor pencere hep açık kalıyor sabaha kadar hava gelmiyor sanki içeriye bazen peteği de kisiyorum biraz ama nafile bir de bunun yaz'ı var ben asıl o sıcak zamanları düşünüyorum
Ben varim canim kahve basliyor kirmiziya dönüyor solugu acilde aliyoruz aksamsa gunduzse doktoruma koşuyoruz. Her seferinde gerilip üzülüyorum. Igne yapiyorlar temizlik yapmam cok ayakta durmam yasak .
Merhaba benimde kahverengi lekelenmelerim oluyor arada bi seferde kırmızıya dondu doktoruma gittim bişi gözükmüo dedi.yalnız bende miyom var 2 tane.miyomlardan kaynaklanıyor olabilir dedi.sende bole bişi yok ama sanırım dimi?
Arkadaşlar,doktorum multivitamin verdi
Ben de bu konuyu arastiriyorum hatta sonrasında masa olabilen ahşap kurulumu ve masa haline getirmesi kolay olan türden beşikler gördüm onlar daha mantıklı geldi bana bunun dışında nexto ne beşik de güzel fakat 6 aya kadar kullanilabiliyormus
Benim ayaklarım çok usuyor iki çorap giyiyorum patik vs cinsiyetimiz erkekBen kızıma hamileyken çok üşürdü ayaklarım, bu defa ise böyle yanıyor, dr erkeğe benzetti ama kesin söylemedi ay sonu randevum var inşallah o zaman net öğrenirim
Nörolojiye git bnce dinmeyen baş ağrısındam korkuyorum ben ihmal etmeSuan cok az var gundduz hep bır ıkı baslıyır aksama kadar suruyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?