- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #20.041
Kimi dr 18-23 arası yapıyor kimi 20-23 arası canım. Benim gideceğim perinatolog 22. haftaya veriyor genelde.kizlar ayrintiliya 19+3 de gun verdi dr erken gbi geldi bna 20. hftada ypilmiomuydu :/
bebek arabası konusundan herşeyin pahalısı olsun derseniz size zararar dedi illa olsun demedim zaten sordu bende beğendiğimi attım.arkdaşının oğlu boşanmış 2 yaşında kızları olduğu halde gelin yürüyünce manken gibiymiş bi giydini bida giymemiş hep gezmek istemiş bilmemne.oğlan somunda olmuo anne demiş boşanıomuş.ne alaka onla ben birmiyim boşanmamızı mı gözlüon karnımda bebek var demi ama en sonunda delirttiNe dedi ki canim bukadar uzdu seni
yazık işte hevesleniolar anneleriyle paylaşmak istiolarda kiymet bilen yok.Allah tan burda değil senede bir görüoz.ilk sene eşimde öyleydi izin günlerini yılbaşı vs tatilleri hepsini günü gelmeden söliodu.artık o günler kesin ananesi babanesi bi iş çıkarıodu yok biri hasta oluo orda taksi yok biz 2 saatlik yolu gidioz durumu kötü die dr bişiyi yok die temizlik yapmaktan beli ağrımış.eşime dedim bak ben deyince kötü düşünion dicen şu hale bak. heryere taksiyle giden bi bel ağrısına bizi çağırıo kpnu başka kaynanam annesiyle planı kurmuş.hastayım die bizi getirtecek temizliği yıkacak bana.eşimin ablasına bunu yapamıolar ama o çok sert.sinirlendi eşim bizim işimiz var biz geri gidioz dedi.bindik geldik geri evimize planımızı yaptık.hergün arıo ağrım geçmedi gelin temizliğe az yardım edin eşimde dedi bacıma nie yaptırmadın tut bi kadın temizlesin dedi bi sürü maaş alıo ayrıca kirli değil zaten 1 kişi yaşıo.gezip tozcaz die deli oluolar ya.dedim bidaha bak iznini vs herşeyi söleyip durma.herkes senin kadar masum düşünmüo..Canim takilma yazma mesajlarina tıklama .Emin ol yalniz degilsin bir cok kisi ayni sorunu yaşıyor. Ne derse desin tinlamadigini görünce azaltır bu huylarini .Aldiklarini bébege yapacaklarını paylasma .Benim en kızdıgim sey hastaneden cikar cikmaz kv yi ariyor esim rapor veriyor deli oluyorum .Her şeyi anlatma bazı seyler ozel kalsin iyi de gec diye yok a dan z ye anlatiyor .Yakinda pesimize takilip hastaneye de gelir
bana 20 de gel demişti canım.tahminen vermiştir tarihi 4 5 gün geç git randevu değiştirme şansın varsakizlar ayrintiliya 19+3 de gun verdi dr erken gbi geldi bna 20. hftada ypilmiomuydu :/
Cok iyi anliyorum benzer seyleri yasiyorum cunku.Bizimkiler de simdi y disinda surekli geliyorlar gece 3 bizi karsila sabah 4 bizi yolla .Zaten esimin 1 gun tatili.var o da çöp oluyor sağolsunlar. Biz balayina gidecegimizde arabamız yoktu esim 2 gunlugune istedi vermediler .Simdi bizim araba onlarin mi bizim mi belli degil .Ustelik hic yardime etmediler borc bile vermediler .Biz hala borç ödüyoruz.yazık işte hevesleniolar anneleriyle paylaşmak istiolarda kiymet bilen yok.Allah tan burda değil senede bir görüoz.ilk sene eşimde öyleydi izin günlerini yılbaşı vs tatilleri hepsini günü gelmeden söliodu.artık o günler kesin ananesi babanesi bi iş çıkarıodu yok biri hasta oluo orda taksi yok biz 2 saatlik yolu gidioz durumu kötü die dr bişiyi yok die temizlik yapmaktan beli ağrımış.eşime dedim bak ben deyince kötü düşünion dicen şu hale bak. heryere taksiyle giden bi bel ağrısına bizi çağırıo kpnu başka kaynanam annesiyle planı kurmuş.hastayım die bizi getirtecek temizliği yıkacak bana.eşimin ablasına bunu yapamıolar ama o çok sert.sinirlendi eşim bizim işimiz var biz geri gidioz dedi.bindik geldik geri evimize planımızı yaptık.hergün arıo ağrım geçmedi gelin temizliğe az yardım edin eşimde dedi bacıma nie yaptırmadın tut bi kadın temizlesin dedi bi sürü maaş alıo ayrıca kirli değil zaten 1 kişi yaşıo.gezip tozcaz die deli oluolar ya.dedim bidaha bak iznini vs herşeyi söleyip durma.herkes senin kadar masum düşünmüo..
Canim takilma yazma mesajlarina tıklama .Emin ol yalniz degilsin bir cok kisi ayni sorunu yaşıyor. Ne derse desin tinlamadigini görünce azaltır bu huylarini .Aldiklarini bébege yapacaklarını paylasma .Benim en kızdıgim sey hastaneden cikar cikmaz kv yi ariyor esim rapor veriyor deli oluyorum .Her şeyi anlatma bazı seyler ozel kalsin iyi de gec diye yok a dan z ye anlatiyor .Yakinda pesimize takilip hastaneye de gelir
kizlar ayrintiliya 19+3 de gun verdi dr erken gbi geldi bna 20. hftada ypilmiomuydu :/
Bu paranın adını bilmediğim için ben normal doğum parası olanı dedim çalışanlar için :)Doğum yapan bütün kadınlar ilk çocukta 300 ikincide 400 üçüncü ve daha sonraki çocuklarda 600 tl tek seferlik alıyor canım bunun için şart yok
20-24 arasinda yapiliyormus diye biliyorumkizlar ayrintiliya 19+3 de gun verdi dr erken gbi geldi bna 20. hftada ypilmiomuydu :/
O an yapsa cemkirecegim icin beni eve koyunca yapiyor .O bilmiycem saniyor ama kv dakikasında mesaj eee bebek nasil dr a gittiniz mi ee iyi mi iyi diyorum ne dedi diyor ben anlatmiyorum o duyduklarini aktariyor cinsiyet tahmin etmedi mi vitamin yazmadi mi .Hee diyorum duymus bana soruyorBenimki daha doktor muayene ederken resim çektip annesine attığı gibi birde ardından arayıp anlatıyor. Kv teyzenlerde merak ediyordu diyor bütün sülale bizim bebeklerimizi görüyor. Birkaç kere dedim paylaşma özel kalsın nazar değer diye, anlamıyor. Boşverdim gitti valla.
Bana da 21 de yapilacak ama bebek gelişimine gors fark etmez sanırım çünkü ikili testim 11+5 te yapılmıştı bebek uygunsa olur demiştiBana 21. Haftada bakacaklar, doktor öyle istiyormuş.
Yeniden hamilesin sanırım hayırlı olsun. Göğüs pompası ve telsiz kullandın mi acaba? Bunun temmuz anneligiyle bı ilgisi yok ama sorayım dedimKzılar bende 2015 temmuz annesiyim ,çok güzel bişi hepinize sağlıkla alın kucağınıza , ben bir sürü kıyafet, tulum, yelek almıştım, o kdar sıcakda doğdu ki , hiç birini giydirenedim. Lütfen sizde ben gibi heveslenip doldurmayın, birde park yatak tavsiye ederim şahane bişi otele bile götürdük, evde odadan odaya serin yerden yere aç kapa, zaten her anneşn sonu bir park yatak oluyor direk alın.nazicaze tavisyelerim
Cnm pompa feğil direk sağma makşnesş aldım philips, telsiz görğntülü aldım hemde nasıl kullandım yazın balkonda arka odada uyuyan bebeği grdm yüzü gözü temizmi kustumu vs ilk zamanlr insan görmek iatiyorYeniden hamilesin sanırım hayırlı olsun. Göğüs pompası ve telsiz kullandın mi acaba? Bunun temmuz anneligiyle bı ilgisi yok ama sorayım dedim
merhaba canim. Bizim de bugun kontrol vardi. Bana da kist var dedi ve 6. Ayda gecmesini bekliyoruz cok sık gorulen bir durum dedi. Dua edelim insallah geçecek...Güzel anneler dualarınıza ihtiyacım var .. Minikkuşum erkekmiş . 13. Haftada kız demişti doktor . Doktorumuz beyninde kist var %85 erir ama ayrıntılı bakılması gerek demişti . Burda Atatürk Hastanesi nde Ali Kardeş’e giden bir arkadaş vardı sanki . Mumnun musunuz acaba ? Doktorum ona yönlendirdi .. Minikkuşum için dualarınızı esirgemeyin güzel annelerYarın 3lü taramamız var . İnşallah herşey güzel olur
Ne diyeyim ki en iyisi cvp vermemk.. oğlu boşnınca mutlu olucak heralde.. bi daha öyle bişey derse boşansada nafaka vericek fln de... bnm görümcem boşandı nafaka almıyor bnde siorumnedn almıyosun bn olsam alırım vermiyosa gitsin haoise fln.. alttan alyyan sopa gösteriyorm yani :)yok canım ya ben kolay kolay sinirlenmem özellikle kaynanama takmam yani eşim der huyunu bilion takma güler geçiştiririm kapatırım tlfnu.boş boş konuşuo bize alışveriş yapmayın erken dio kendi orda herşeyi alıo atıo kendi doğurcak galiba.erkek giysisi alıo kız olursa giyemez dedim oğlum olcak dio kafaya bak. neyse bi bebek arabası gördüm yurtdışı sitesinde çünkü soruodu varmı beğendiğin die gönderdim boş boş konuşmaya başladı herşeyin en pahalı olsun derseniz size zarar bilmemne illa olcak demedim sonuçta.taa gitti yok arkadaşımın oğlu boşanıo gelin bi giydini bida giymezmiş her akşam dışarı çıkalım dermiş yürüyünce manken gibiydi birde dio ama oğlu anne olmuo boşancam demiş arkadaşıma dio.banane elin gelininden ya kpnu nerden nere gelio laf çarpıtıo güzelliğine güvenmemi dio kendince ne.akıl lazım dedim.yazmadım başka cevap.oğlun boşasın sende kına yak.ne meraklı oğlan anaları boşatmaya ne geçicek ellerine acaba.benim eşim annesınden çok benim annemin yemeğini yedi şu iki yılda.eçim en son kaç.yaşında yedim annemin yemeğini bilmiom söleyip üzmek istemiom dio.sen bana laf sokcana kendine bak.eşinle boşandın oğlunla değil.haksızmıyım.ayrıca yuvanın dağılmasının ne oldugunu bilen biri bize akıl vercene gaz verio biz severek evlendik istediği kızı alamadı o yüzden
bizimkide aynı çocuk hevesli hevesli anasını almaya gidio havaalına kadın 1 gğn kalmıo kalımda oğluma iki yemek yapim zaten görüşemioz demio.hemen beni bindirin gidim gidim kızına koşuo tabi onşa rahat dedikodu eder vs.ben dedikodu sevmem oğluda işe gitcek yanımda sıkılcak hanfendi.bizde kalmadı die en sonunda eşim kızdı elin oğlunun evinde kalıon die.gelince alsınlar sonrada götürüp bindirsinler ucağa dedi.napim iznim az torunumu özledim vs kıvırıo.napmışlar takisyle gel işimiz var demişler halbuki ikiside çalışmıoCok iyi anliyorum benzer seyleri yasiyorum cunku.Bizimkiler de simdi y disinda surekli geliyorlar gece 3 bizi karsila sabah 4 bizi yolla .Zaten esimin 1 gun tatili.var o da çöp oluyor sağolsunlar. Biz balayina gidecegimizde arabamız yoktu esim 2 gunlugune istedi vermediler .Simdi bizim araba onlarin mi bizim mi belli degil .Ustelik hic yardime etmediler borc bile vermediler .Biz hala borç ödüyoruz.
Bnm evim küçük ama bn alıcam illa ihtiyacım olucak bi yere gitttiğiöde misafir geldiğinde mutfakta fln.. hele memlelette.. bebek telsizi şartCanim tecrubem yok ama ben de cevaplamak istiyorum .Evin buyukse mesela mutfaktayken bebegim agliyor mu acaba diye endiselenip duracaksan ya da ayri odasi olcaksa avantajli .Ama evin cok buyuk degil bebis de senle ayni odada kalcaksa bence gerek yok .Cunku seslerini her sekilde duyuruyorlar.1 2 ay gecince .Ama pimpirikliysen kesin al .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?