2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne dedi ki canim bukadar uzdu seni
bebek arabası konusundan herşeyin pahalısı olsun derseniz size zararar dedi illa olsun demedim zaten sordu bende beğendiğimi attım.arkdaşının oğlu boşanmış 2 yaşında kızları olduğu halde gelin yürüyünce manken gibiymiş bi giydini bida giymemiş hep gezmek istemiş bilmemne.oğlan somunda olmuo anne demiş boşanıomuş.ne alaka onla ben birmiyim boşanmamızı mı gözlüon karnımda bebek var demi ama en sonunda delirtti

yazık işte hevesleniolar anneleriyle paylaşmak istiolarda kiymet bilen yok.Allah tan burda değil senede bir görüoz.ilk sene eşimde öyleydi izin günlerini yılbaşı vs tatilleri hepsini günü gelmeden söliodu.artık o günler kesin ananesi babanesi bi iş çıkarıodu yok biri hasta oluo orda taksi yok biz 2 saatlik yolu gidioz durumu kötü die dr bişiyi yok die temizlik yapmaktan beli ağrımış.eşime dedim bak ben deyince kötü düşünion dicen şu hale bak. heryere taksiyle giden bi bel ağrısına bizi çağırıo kpnu başka kaynanam annesiyle planı kurmuş.hastayım die bizi getirtecek temizliği yıkacak bana.eşimin ablasına bunu yapamıolar ama o çok sert.sinirlendi eşim bizim işimiz var biz geri gidioz dedi.bindik geldik geri evimize planımızı yaptık.hergün arıo ağrım geçmedi gelin temizliğe az yardım edin eşimde dedi bacıma nie yaptırmadın tut bi kadın temizlesin dedi bi sürü maaş alıo ayrıca kirli değil zaten 1 kişi yaşıo.gezip tozcaz die deli oluolar ya.dedim bidaha bak iznini vs herşeyi söleyip durma.herkes senin kadar masum düşünmüo..

Cok iyi anliyorum benzer seyleri yasiyorum cunku.Bizimkiler de simdi y disinda surekli geliyorlar gece 3 bizi karsila sabah 4 bizi yolla .Zaten esimin 1 gun tatili.var o da çöp oluyor sağolsunlar. Biz balayina gidecegimizde arabamız yoktu esim 2 gunlugune istedi vermediler .Simdi bizim araba onlarin mi bizim mi belli degil .Ustelik hic yardime etmediler borc bile vermediler .Biz hala borç ödüyoruz.

Benimki daha doktor muayene ederken resim çektip annesine attığı gibi birde ardından arayıp anlatıyor. Kv teyzenlerde merak ediyordu diyor bütün sülale bizim bebeklerimizi görüyor. Birkaç kere dedim paylaşma özel kalsın nazar değer diye, anlamıyor. Boşverdim gitti valla.

Doğum yapan bütün kadınlar ilk çocukta 300 ikincide 400 üçüncü ve daha sonraki çocuklarda 600 tl tek seferlik alıyor canım bunun için şart yok
Bu paranın adını bilmediğim için ben normal doğum parası olanı dedim çalışanlar için :)

O an yapsa cemkirecegim icin beni eve koyunca yapiyor .O bilmiycem saniyor ama kv dakikasında mesaj eee bebek nasil dr a gittiniz mi ee iyi mi iyi diyorum ne dedi diyor ben anlatmiyorum o duyduklarini aktariyor cinsiyet tahmin etmedi mi vitamin yazmadi mi .Hee diyorum duymus bana soruyor

Kzılar bende 2015 temmuz annesiyim ,çok güzel bişi hepinize sağlıkla alın kucağınıza , ben bir sürü kıyafet, tulum, yelek almıştım, o kdar sıcakda doğdu ki , hiç birini giydirenedim. Lütfen sizde ben gibi heveslenip doldurmayın, birde park yatak tavsiye ederim şahane bişi otele bile götürdük, evde odadan odaya serin yerden yere aç kapa, zaten her anneşn sonu bir park yatak oluyor direk alın.nazicaze tavisyelerim

Yeniden hamilesin sanırım hayırlı olsun. Göğüs pompası ve telsiz kullandın mi acaba? Bunun temmuz anneligiyle bı ilgisi yok ama sorayım dedim

Yeniden hamilesin sanırım hayırlı olsun. Göğüs pompası ve telsiz kullandın mi acaba? Bunun temmuz anneligiyle bı ilgisi yok ama sorayım dedim
Cnm pompa feğil direk sağma makşnesş aldım philips, telsiz görğntülü aldım hemde nasıl kullandım yazın balkonda arka odada uyuyan bebeği grdm yüzü gözü temizmi kustumu vs ilk zamanlr insan görmek iatiyor

Canim tecrubem yok ama ben de cevaplamak istiyorum .Evin buyukse mesela mutfaktayken bebegim agliyor mu acaba diye endiselenip duracaksan ya da ayri odasi olcaksa avantajli .Ama evin cok buyuk degil bebis de senle ayni odada kalcaksa bence gerek yok .Cunku seslerini her sekilde duyuruyorlar.1 2 ay gecince .Ama pimpirikliysen kesin al .

merhaba canim. Bizim de bugun kontrol vardi. Bana da kist var dedi ve 6. Ayda gecmesini bekliyoruz cok sık gorulen bir durum dedi. Dua edelim insallah geçecek...

Ne diyeyim ki en iyisi cvp vermemk.. oğlu boşnınca mutlu olucak heralde.. bi daha öyle bişey derse boşansada nafaka vericek fln de... bnm görümcem boşandı nafaka almıyor bnde siorumnedn almıyosun bn olsam alırım vermiyosa gitsin haoise fln.. alttan alyyan sopa gösteriyorm yani :)
Cinsiyet konusunda bnde çok hassasm rüyalarmda kız görüyorum bi adm bna kız daha yakın geliyor ama kendi annem kız olucak fln dedi tepem attı 2haftadır aramıyorum..tavrını koymak en iyisi yoksa içten içe üzülen hep bn oluyorm..
Kv kendi istediği bebek arabsını mı alıcak senin istediğinimi?? Banada aynı şeyi yapıp pahalı derlerse bnde ters dönerim.atlamasınlar biz alcz die onlara alın diyen yok..

bizimkide aynı çocuk hevesli hevesli anasını almaya gidio havaalına kadın 1 gğn kalmıo kalımda oğluma iki yemek yapim zaten görüşemioz demio.hemen beni bindirin gidim gidim kızına koşuo tabi onşa rahat dedikodu eder vs.ben dedikodu sevmem oğluda işe gitcek yanımda sıkılcak hanfendi.bizde kalmadı die en sonunda eşim kızdı elin oğlunun evinde kalıon die.gelince alsınlar sonrada götürüp bindirsinler ucağa dedi.napim iznim az torunumu özledim vs kıvırıo.napmışlar takisyle gel işimiz var demişler halbuki ikiside çalışmıo ceplerinden para çıkıcak çünkü.oğlun gibi gelip seni alırmi herkes. gece taksiyle korka korka gelmiş kızına ucaktan inip.geride taksiyle göndermişler.kızı hiç yüz vermio benim eşim çok anneci ama kıymet bilen yok aman miniğimiz olsun bizin ailemiz bize yeter

Bnm evim küçük ama bn alıcam illa ihtiyacım olucak bi yere gitttiğiöde misafir geldiğinde mutfakta fln.. hele memlelette.. bebek telsizi şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…