2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

182023 canım nasılsın herşey yolundadır İnşallah görünmeyince merak ettim
İyiyim canım çok sağol. Ciddi bi kanama geçirmiştim. Daha iyiyim şimdi ama istirahate devam ediyorum. Rabbim bir daha kimseye yaşatmasın. Progestan kullanıyorum. Haftaya ayrıntılı ultrasona çağırdı dr. Sen nasılsın

Canım benim oğlum şu an 15 kilo falan gayet rahat bi şekilde yatıyo zaten 2 kademe ilk kademeyi 6 aylık olana kadar kullanabiliyorsun sonra yatağı aşağıya indiriyorsun nasıl aşacak ki

Paylasiyim daha almadım ama seçenek işte. Ayrintilidan sonra daha çok paylaşım gelir canım.
Canım fiyatıçne kadar aslında bende istiyorum oda ama annem falan yatmıcak odada büyüyene kadar eskir diyo bilemedim ne yapıcağımı fiyatlarda uçmuş resmen uyduruk bişe de istemiyorum

oh şükür sağlıkla kavuşalım miniklerimize İnşallah bende iiyim bugün eşimle evi temizledik. ufak tefek tv ünitesin vs tozlarını aldım sadece belimin sol tarafı batıo ağrıo uyuşuo gibi onun dışında bi problem yok randevum 20. haftada ama 2 haftayı geçtik bi dr a gitmek istiom yarın İnşallah herşey yolundadır merakta kalıyor insan

Merhabalar;
Epeydir sizi sessizce takip ediyordum ben neden katılmıyorum dedim Kızlar ben 17. Haftamdayım ama zor geçti günlerim. Aşırı bulantı vardı hafiflese de hala devam ediyor. 2 kez ağır grip oldum. Şimdi de belim çok ağrıyor. Böyle sıkıntılar yaşayan var mı hala

Aşırı bir iştahım yok hala. Daha doğrusu çok açmışım gibi geliyor ama normal porsiyonla acaip şişiyorum 2 saat sonra gene acıkmaya başlıyorum. Canım sürekli pis pis şeyler çekiyor ama uzak durabiliyorum şimdilik. Toplamda 3 kg almıştım. Sabah tartıldım gene 1 kg yakın az çıktım. Vucud ödem falan mı yapıyor anlamadım sürekli tartıda değişiyor kilom

Ne kadar güzel. 6. Haftadan 13 e kadar yataktan kalkamadım. Hala daha mutfağa giremiyorum iştahım hiç yok
Suan köyüyüm çıkartamıyorum... gözlerimi kapatıcam bakalım iyi gelir belki gecer...
Arada midem bulanıyor ama sürekli olmadı şükür

Suan köyüyüm çıkartamıyorum... gözlerimi kapatıcam bakalım iyi gelir belki gecer...
Arada midem bulanıyor ama sürekli olmadı şükür
Doktorum bana belli süre sonra olan bulantı mide asidinin artmasından da olabilir arada lansor tarzı ilaçlardan al rahatlatır dene dedi. Ben denedim ama benim midemden kaynaklı değil. Belki sizin sebep bu olabilir.

Amin canım inşallah. Sen yine de çok yorma kendini. Batman ağrın olduğunda dinlen. İnsan ultrasona girmeden rahat etmiyor. Hareket etmeye başlasalar içimiz rahat edicek.

Ben 1 ay once gittim kilo tansiyon genel bilgiler vs inceledi.Tahlil alcakti ben de hastanede yeni verdim tekrar veremem kan tutuyor dedim. Tamam o zaman dedi.Asi icin 20.haftadan sonra arayacagini soyledi o kadar .Ne muayenesi ya cok saçma .
Ben aile sağlığında çalışıyorum ebeyim evet özlemler saçma ama gözden gebe kaçırmamak için sağlık bakanlığı zorunluluk getiriyor. Yoksa yapılan işlemler tabiki hastanede de yapılıyor amaç evde doğumu engellemek anne bebek ölümünü engellemek herkes her bölge de hastaneye gitmiyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…