2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin kizlar yarin 19+2 ayrintili ultrason var ay cok heycan yaptm insallah iyi gecer. kv burda oda girecek buyuk ihtimalle heves ediyorda yahu cok konusuyor orda dr un dikkatini dagitr bi laf duyariz die de korkuorum :)napsam bilemedkm

Canim bise sorucam sana ben ilk gebeligimde hic asi olmadim doguda oldugumdan dolayi bu hamileligimde bu durumu bildirdim ebe bana ozaman iki doz yapicaz dedi garibime gitti soramadim o arada normal mi iki doz yapmasi

Bnde kol değişsin istiyorm ama dedğin gibi tekerlekler farklı öncekiler gibi deil sanrm ünite değişsin yetrli.. sürekli takıp çıkarmayacaksın sonuçta.. yola çıkarken ayarlarsın

Evet canım son kararım o olacak sanırım. Koldan değiştirmek çok rahat ama sürüş kabiliyeti azalıyor. Arka tekerler 360derece dönmediği için öne gelince rahat sürülmeyecek. Bi de kaç kg olduğuna bakıyorum arabaların. 6kg iyi mi acaba taşıyabilir miyiz tek başımıza ?

Müzikli vs oluyormuş kimi etkili oluyor mu acaba canım? Kraft kanz Pierre cardin filan bakıyorum bende güzel modeller var gerçekten. Boyutlarına dikkat ediyorum. Kimisi baya geniş oluyor.

gunaydin kizlar yarin 19+2 ayrintili ultrason var ay cok heycan yaptm insallah iyi gecer. kv burda oda girecek buyuk ihtimalle heves ediyorda yahu cok konusuyor orda dr un dikkatini dagitr bi laf duyariz die de korkuorum :)napsam bilemedkm
Çok heyecanli :) bebeğinizi daha net gorursunuz çok keyifli :) yok önceden tembih edin uzman doktor tek tek incelediği için sessizlik lazım yoksa azari işitir :)

Günaydın Güzel Anneler

Sonunda yavrumuzun cinsiyetini öğrendik Prensesimiz olacak inşallah Elif Eylül'üm geliyor.

ayprensesii
Hastane : Etimed Hastanesi
Maşallah neguzel hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip eylesin inşallah:)

Canim bise sorucam sana ben ilk gebeligimde hic asi olmadim doguda oldugumdan dolayi bu hamileligimde bu durumu bildirdim ebe bana ozaman iki doz yapicaz dedi garibime gitti soramadim o arada normal mi iki doz yapmasi
Saglik bakanlığının önerdiği şekil zaten iki doz asidir 1. 20. Haftada 2. 24. Haftada yapılır fakat önermeden kadın dogumcular için ısrar etmiyoruz bu sadece anne ve bebek sağlığını korumaya yönelik bi aşılaradır. 1 doz aşının hicbir koruması yok 2 doz asi yapılırsa 1 ile 3 yıl arasında bi koruma saglar

Inan hic tartilmiorum yaa canim
Doktorun tartmiyormu :) ben kilolu hamile kaldım hiç bulantım olmadi kusmadim ama 1 kişilik porsiyon yiyemiyordum fazla yiyince rahatsız oluyordum 1 kilo almisim inşallah çok almam sadece top gibi Karnım var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…