- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #20.741
Yeni gitmişsin 4hafta cok uzun gerçekten. Gözün aydın 4lü temiz çıkmş...29 unda gittik 4 lü test için şükür temiz çıktı %90 erkek dedı yine de ayrıntılı ultrason geçsin o zaman emin olucam :)
Amin inşallah .. 4.30 da randevu çok var dahaNaptın canım randevun me zaman merak ediyoruz inşallah güzel haberler alırsın bebeğin iyidir
ayprensesii bugün Dr gittim ve net erkek dedi 3.oğluş geliyo listeeye yazabilirsiniz
Günaydın bende çok uykuluyum bugün bitmez. Gece yoğunluktan 01:00 de doktora girebildim 02:00 gibi yattım şimdide işteyim.. Evde dinlenmek istiyorum ama doktora söylemeye utandımGünaydın kizlar cok uykum var .
Bnde kol değişsin istiyorm ama dedğin gibi tekerlekler farklı öncekiler gibi deil sanrm ünite değişsin yetrli.. sürekli takıp çıkarmayacaksın sonuçta.. yola çıkarken ayarlarsınTavsiye verin bana kızlarkafayı yicem artık. Çift yönlü bebek arabası istiyorum. Ama kolu mu iki yönlü olmalı yoksa oturma ünitesi mi çıkarıp takılır olmalı??
Oturma ünitesini çıkarmak zor mu olur diyorum?
Kolu değiştirmek de ön tekerlerin manevra kabiliyetini değiştiriyor. Arkalar öne geldiği için. Sıkıntı oluyormuş. Napıcammmmm????
Bende park yatak istiyorum canım. Genelde özellikleri aynı gibi hepsinin. Kalite farkı mı oluyor acaba? Gidip gördün mü bizzat sen ben gitmedim netten baktım.
gözünaydın cok şükürKızlar nift sonucumuz temiz çıktı. Şimdi haber geldi bütün kalemler için yaptırmıştık hepsi temiz çıkmış çok şükür. Darısı bekleyenlere inşallah...
yok bu ayda yukarı cıkarmış detaylı da bakılsın bi dedi ilerde cıkmaz ise o zaman konusuruz dedi suan beni rahatsız etmiyor bebek küçük olduğundan anlamazsın dedi ama ben iş yerinde nazımı yaptım :)Rapor falan vermedi mi peki plasenta aşağıda olunca dinlenmen gerekir mi? Normal tempo bana artık çok zor geliyor ama idare ediyorum bu gece doktora gideceğim bende artık evde dinlen dese keşke diye içimden geçiriyorum.
Tavsiye verin bana kızlarkafayı yicem artık. Çift yönlü bebek arabası istiyorum. Ama kolu mu iki yönlü olmalı yoksa oturma ünitesi mi çıkarıp takılır olmalı??
Oturma ünitesini çıkarmak zor mu olur diyorum?
Kolu değiştirmek de ön tekerlerin manevra kabiliyetini değiştiriyor. Arkalar öne geldiği için. Sıkıntı oluyormuş. Napıcammmmm????
aldım canım randevu Kılıç Aydınlı 12 mart 22 hafta gibi bakıyormuş oğlumda kordosentez yapılmak zorunda kalmıştı bana bu dr yaptı nişantaşında muayenesi prof.benim dr hocasıGözün aydın canım. Detaylı usg nerede yaptıracaksın varmı düşündüğün bi yer
Benimde öyle tartıda bir aşşağı bir yukarı ödem sanırım. Aslında canım bişey çekmesinden ziyade sanki hafif bi bulantı olurya açlıktan sürekli o durumdayım. Bulantımıdır yemekle bastırmaya çalışıyorum açlıkmıdır anlamadım.Aşırı bir iştahım yok hala. Daha doğrusu çok açmışım gibi geliyor ama normal porsiyonla acaip şişiyorum 2 saat sonra gene acıkmaya başlıyorum. Canım sürekli pis pis şeyler çekiyor ama uzak durabiliyorum şimdilik. Toplamda 3 kg almıştım. Sabah tartıldım gene 1 kg yakın az çıktım. Vucud ödem falan mı yapıyor anlamadım sürekli tartıda değişiyor kilom
Benimkilerde yukarı çıkmış belli çünkü doktor artık usg aletini göbek deliğime yakın tutuyor. Büyümüş minnaklarım bana da istirahat vermedi 21 şubatta 20+5 oluyor o zaman detaylı bakacağız dedi bende o gün artık isyan etmeyi düşünüyorum. Yeter artık rapor istiyorum diyeceğim.yok bu ayda yukarı cıkarmış detaylı da bakılsın bi dedi ilerde cıkmaz ise o zaman konusuruz dedi suan beni rahatsız etmiyor bebek küçük olduğundan anlamazsın dedi ama ben iş yerinde nazımı yaptım :)
aynen az kaldı ama yakında hissederiz İnşallahAmin canım inşallah. Sen yine de çok yorma kendini. Batman ağrın olduğunda dinlen. İnsan ultrasona girmeden rahat etmiyor. Hareket etmeye başlasalar içimiz rahat edicek.
Ücreti ne kadar canım. Bizim hastane bin lira civarında. O parayı oraya vereceğime çok daha uzman kişilere yaptırırım usg yialdım canım randevu Kılıç Aydınlı 12 mart 22 hafta gibi bakıyormuş oğlumda kordosentez yapılmak zorunda kalmıştı bana bu dr yaptı nişantaşında muayenesi prof.benim dr hocası
keşke bugüne rapor alsaydınGünaydın bende çok uykuluyum bugün bitmez. Gece yoğunluktan 01:00 de doktora girebildim 02:00 gibi yattım şimdide işteyim.. Evde dinlenmek istiyorum ama doktora söylemeye utandım
ikiz mi sizin ne güzel :) inş bakalım ya cok araştırıp kafayı takmak istemiyorum ilk gebeliğimde cok taktım cünküBenimkilerde yukarı çıkmış belli çünkü doktor artık usg aletini göbek deliğime yakın tutuyor. Büyümüş minnaklarım bana da istirahat vermedi 21 şubatta 20+5 oluyor o zaman detaylı bakacağız dedi bende o gün artık isyan etmeyi düşünüyorum. Yeter artık rapor istiyorum diyeceğim.
Doktor sürekli maşallah çok iyi gidiyor falan dedi bende utandım o öyle deyince rapor istiyorum demeyi kendime yakıştıramadım. Benimkiler ikiz zaten tüp bebekle oldu biri 308 diğeri 320 gram olmuş bugün 18+4 olduk.ikiz mi sizin ne güzel :) inş bakalım ya cok araştırıp kafayı takmak istemiyorum ilk gebeliğimde cok taktım cünkü
600 tl özel sigorta geciyor valla ben cok memnun kaldım benim dr cok hastane içi önermiyor bi bakarsın netten ben izin aldım o gün bu arada hamile iken alınan izinler özel ve devlette idari izin sayılıyormuş :)Ücreti ne kadar canım. Bizim hastane bin lira civarında. O parayı oraya vereceğime çok daha uzman kişilere yaptırırım usg yi
oy maşallah ya sağlıkla gelsin kuzularDoktor sürekli maşallah çok iyi gidiyor falan dedi bende utandım o öyle deyince rapor istiyorum demeyi kendime yakıştıramadım. Benimkiler ikiz zaten tüp bebekle oldu biri 308 diğeri 320 gram olmuş bugün 18+4 olduk.
aynen benim ödem cok fazla akşam ile sabah arası 1,5 kilo farkediyor düşünBenimde öyle tartıda bir aşşağı bir yukarı ödem sanırım. Aslında canım bişey çekmesinden ziyade sanki hafif bi bulantı olurya açlıktan sürekli o durumdayım. Bulantımıdır yemekle bastırmaya çalışıyorum açlıkmıdır anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?