2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy ben çok bacak basak üstüne atarım evde de işte de, ne oluyomuş cnm bacak bacak üstüne atınca?
Bilmiyorum ki bende teyzeme hamileyken Doktoru demiş. Ama işte bilgi kirliliği en iyisi yarın doktora sorcam. Buradan yazarım cevabını.

Benim ilk oğlum 3.5 yaşına kadar yattı sonra oda aldık ona ikinci oğlum yine aynı park yatakta yattı 4.5 yaşına kadar sonra onada bi yatak aldık abisiyle birlikte yatıyor şimdi baya kullanışlı uani canım ben bile kurup toplayabiliyorum

Ne güzel :)
Peki bir sorum var, ürün açıklamalarında max. 15 kg yazıyor? İlave yatak falan koyunca, çocuğun kilosuyla birlikte aşmıyor mu?

Bnm oglumun mobilya besigi var yatak olanlar acaba bu bebise park yatak mi alsam bu besigini.kullanmaya devammi etsem

Ne güzel :)
Peki bir sorum var, ürün açıklamalarında max. 15 kg yazıyor? İlave yatak falan koyunca, çocuğun kilosuyla birlikte aşmıyor mu?
Canım zaten hareketlenip kalkmaya dönmeye başlayınca üst kattan alt kata indiriyorsun sıkıntı olmuyor

Bnm oglumun mobilya besigi var yatak olanlar acaba bu bebise park yatak mi alsam bu besigini.kullanmaya devammi etsem
Bence mantıklı canım bu bebeğe de yine aynı yatağı kullanıcaz benim pek niyetim yok ama eşim napıcan varken yenisini mi alim diyo bi arkadaşta tayinci bizim gibi beşiği size verim dedi yatak olanlardan belis marka beyaz renk olur dedim bende bide o beşiğimiz var o evde durur park yatağıda memlekete götürürüm diye düşünüyorum yada oturma odasında kullanırım diyorum bakalım

beni aramıolar eşim aksatma demişti ablası demişte gidiom hiç bişi yapmıolar yine sana kalp atışını ii dinletmişler :))

Cok guzel.canim kullanisli gibi gorunuyor. Bunun uzayan yatagi 90x200cm olan yok mi. Alttaki yatakta 80x180 cm o zaman? Sanki 90 lisi olsa daha rahat edersin gibi. 80x180 yatak bulunur mu almadan once arastirmak lazim. Dolap dogru karar. Benim buyuk oglumun var bayagi yuk kaldiriyor.

Kızlar iştah patlaması yaşıyorum. Durduramıyorum. Annemin deyimiyle kemiklerim boşalmış yememekten şimdi telafi ediyorum. Bir haftada 3 kilo almışım nasıl durucak bu. Bir anda şiştim ve devam ediyorum şişmeye. Öyle tatlı hamur işi kızartma filanda yediğim yok hala tiksiniyorum onlardan. sizde durum nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…