- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #54.601
Evet yumuşacık dokusu çok güzelKauçuklar annee memesine daha yakın heralde değil mi?
Minaako Cnm gözün aydın, beklemedimi senin miniş :) hemşireleri boşver bebeğini sağsalim kucağına aldın ya, allah bağışlasın..
Aynen öyle canım annemde çok karsidir ama ona rağmen verdim 3.cocugum emzik benim için kurtariciydi kızlarım almamisti çok şükür oğlum tuttu :)Kontrollü olduğu sürece sıkıntı olmaz heralde. Çevremde herkes emziğe öcü gibi bakıyor benide tedirgin ediyorlar. Ama dışarda ağladı mı hemen meme veremeyeceğim emzik oyalar diye düşünüyorum
bende tattirdimArkadaslar bebege dogunca zemzem ve hurma tattirdiniz mi? Sunnet diye konusmustuk ama yapaniniz var mi aranizda? Sunnet olunca zarar gelecegini dusunmuyorum isin asli ama iste öncü ariyorum kendime :)
Hayırlı olsun canımmmm rabbim analı babalı sağlıkla büyütsün çok sevindimKizlar hala yurutmediler serumdan yazamıyorum. Doguma girecekler korkmayin gercekten dogum hikayem cok guzeldi .Birazini anlatayım. Dr toplantıya gittiği icin trip attim ac susuz bıraktınız beni diye .Anestezici uyuzdu hic bir aciklama yapmadı sadece kımıldama dedi.Uyuzluk sebebi de gozlugumu çıkarmadan indim ameliyathaneye .Normalde yasak evet ama oglusumu daha iyi gormek icin sansimi zorladim :)) niye cikarmadiniz dedi cikarinca basim dönüyor heyecanim katlaniyor oglumu gormei istiyorum dedim .Yok kirilir da çizilir de vs tamam kirilsin dedim .Ameliyata gozluklu giren nadir kisilerdenim herhalde. Doktorumun geldigini hatırlıyorum ama nabiz tavan yapınca sakinlestiriciyi dayadilar .Oglumun sesini 5 dk sonra falan duydum .Getirip yanagima koydular aglarken beni hissedince sustu ben aglamaya basladim .Hemsire sağolsun 10 tane filan foto çekmiş .Bebisimi yukari götürmüşler. Ben bi ara uyumusum .Sonra dinlenme odasina aldilar .Orda yarim saat kontrol altinda tutup odaya getirdiler .Devamini sonra yazarim .Hayat cok anlamliymis boyle minik kuzum elini göğsüme dayadi .
Kaşık unutturmaz canım. Biberon olsa unutabilir. Çok geçmiş olsun çok ağrı yapıyor o. İnternette emzirme destekli sistem diye bişey var bi bak istersen.Kızlar gunaydın benim goguslerimde bi sıkıntı oldu bebeğim tam ememedi sertlik oldu agırlastı goguslerim ucları yoktu bebegim tam tutamıyodu.şimdi gerginlikten hepten tutamıyo.sağıp bosaltıyorum onuda kasıkla veriyoruz suan, acaba goguslerim duzelince tekrar emer mi yoksa kasık unutturur mu memeyi??
Ohhh maşallah tosun gelmiş size:))❤❤❤ ay normal mi yapmıştın zor olmadı mı
Kıyamam yaa.. Bizde aynıyız ne yazık ki. Çare olamamak çok kötü çok zor. Kendileri hareket edebilse biraz rahatlarlar canım, en azından ben kendimi öyle teselli ediyorum.Bu gece de oğlum cirpindi ağlamaktan ses nasıl kisilir gözümle görmüş oldum. Annem şaşkın bakıyor. E ne bekliyodun sence ben niye geldim 1000 km yolu dedim.
Doğumdan önce yapmayacağım etmeyeceğim dediğim her ne b. Varsa heppppppsini tek tek yaptım.
-silikon uç kullandım
-mama verdim
-biberon kullandım
-emzik verdim
- saatlerce kucagimda tuttum uyuttum
-ayağımda salladım
-kucagimda salladim
-battaniyede salladım
-sallamak için Hamak aldım
-kimyon rezene hatttta anason çayı yaptım icirdim
-bir suru gaz ilacı icirdim
Gaz-kolik ve asla memeye yaklasmayan bir bebenin annesiyim. Daha ne kaldı bilmiyorum. Önyargılı olmamak gerekiyormus ve hicbir anne güle oynaya bunları yapmiyormus. Hepsi mecburiyetten yapılıyormuş. Hariçten de gazel okunursa boyle oluyormuş.
Kızlar gunaydın benim goguslerimde bi sıkıntı oldu bebeğim tam ememedi sertlik oldu agırlastı goguslerim ucları yoktu bebegim tam tutamıyodu.şimdi gerginlikten hepten tutamıyo.sağıp bosaltıyorum onuda kasıkla veriyoruz suan, acaba goguslerim duzelince tekrar emer mi yoksa kasık unutturur mu memeyi??
Günaydın kızlar
Dün gece 1.30a kadar kızımla ağlama krizleri yaşadık yine. Tüm gün ağladı desem yeridir. O yorgun, ben yorgun.
Gece alarm kurmuştum emzirmek için alarmı duymamışım. Kızımda hiç kalkmamış. Sabah 6da kalktım panikle. Emzirdim yatırdım şimdi yine kalktı yine emziriyorum.
Alarmı duyamayınca yeni bir vicdan yapma konusu çıktı benim için. Nasıl bebeğim açken saatlerce uyudum bilmiyorum. Kötü bi annemiyim, anneliği mi beceremiyorum?die sorup duruyorum kendime. Uykuya düşkün bi insanda değilim ama ciddi ciddi yoruluyorum son günlerde. Hala uykum var oda ayrı bi konu.
Canım ben hiç saat kurmuyorum acıkınca ağlıyor o da en fazla 3 saat sonra oluyor. Sen çok iyi bir annesin hiç üzülme. Bebişin aç olsa sıkıntısı olsa ağlar zaten. Ben de çok yoruluyorum derin uykuya çok zor geçiyor oğluşum. Ağlamasa da sürekli emmek istyor ve çok emince de kaka yapıyor çok ve hafif gazı oluyor. Versek birine uyusak ama bizden başka kimsede onun ilacı da yok. Kısır bir döngü sadece geçecek. Bende sürekli ağlıyorum herkesi azarlıyorum. Çok stresliyim.Günaydın kızlar
Dün gece 1.30a kadar kızımla ağlama krizleri yaşadık yine. Tüm gün ağladı desem yeridir. O yorgun, ben yorgun.
Gece alarm kurmuştum emzirmek için alarmı duymamışım. Kızımda hiç kalkmamış. Sabah 6da kalktım panikle. Emzirdim yatırdım şimdi yine kalktı yine emziriyorum.
Alarmı duyamayınca yeni bir vicdan yapma konusu çıktı benim için. Nasıl bebeğim açken saatlerce uyudum bilmiyorum. Kötü bi annemiyim, anneliği mi beceremiyorum?die sorup duruyorum kendime. Uykuya düşkün bi insanda değilim ama ciddi ciddi yoruluyorum son günlerde. Hala uykum var oda ayrı bi konu.
Gozlerim doldu)Kizlar hala yurutmediler serumdan yazamıyorum. Doguma girecekler korkmayin gercekten dogum hikayem cok guzeldi .Birazini anlatayım. Dr toplantıya gittiği icin trip attim ac susuz bıraktınız beni diye .Anestezici uyuzdu hic bir aciklama yapmadı sadece kımıldama dedi.Uyuzluk sebebi de gozlugumu çıkarmadan indim ameliyathaneye .Normalde yasak evet ama oglusumu daha iyi gormek icin sansimi zorladim :)) niye cikarmadiniz dedi cikarinca basim dönüyor heyecanim katlaniyor oglumu gormei istiyorum dedim .Yok kirilir da çizilir de vs tamam kirilsin dedim .Ameliyata gozluklu giren nadir kisilerdenim herhalde. Doktorumun geldigini hatırlıyorum ama nabiz tavan yapınca sakinlestiriciyi dayadilar .Oglumun sesini 5 dk sonra falan duydum .Getirip yanagima koydular aglarken beni hissedince sustu ben aglamaya basladim .Hemsire sağolsun 10 tane filan foto çekmiş .Bebisimi yukari götürmüşler. Ben bi ara uyumusum .Sonra dinlenme odasina aldilar .Orda yarim saat kontrol altinda tutup odaya getirdiler .Devamini sonra yazarim .Hayat cok anlamliymis boyle minik kuzum elini göğsüme dayadi .
Tebrik edirem!!!Anali, babali boyusun InsallahCanım ben hiç saat kurmuyorum acıkınca ağlıyor o da en fazla 3 saat sonra oluyor. Sen çok iyi bir annesin hiç üzülme. Bebişin aç olsa sıkıntısı olsa ağlar zaten. Ben de çok yoruluyorum derin uykuya çok zor geçiyor oğluşum. Ağlamasa da sürekli emmek istyor ve çok emince de kaka yapıyor çok ve hafif gazı oluyor. Versek birine uyusak ama bizden başka kimsede onun ilacı da yok. Kısır bir döngü sadece geçecek. Bende sürekli ağlıyorum herkesi azarlıyorum. Çok stresliyim.
Çok haklısın. Şükür ki atlattın. Hafiflemişsindir :) oyy şafak 3 :)))Cook zor oldu. Ve doktora cok kizdi. Risk alinir mi ya 5 kilo olsaydi ne olacakti
17.günümüz canımTamamen gecmesini bekleme emzirebilirsen emzir canim.Eger gecmiyorsa bol bol masaj yapmalisin.Zaman kaybi bu sisliklerde olumsuz olur.Kasiga alismaz ama uzulme.
Insallah kisa surede halledersin.
Emzirirkende masaj yap,sagarkende
Dusunceler,uykusuzluk,kosturmaca hepsi ustuste biniyor.Ne kadarliksiniz bilmiyorum ama bi sure boyle hissetmende normal.Sadece daha da iclendirme kendini hor gorme :) Allah onu sana nasip etmis elbet var bi bildigi,onun melegide sensin❤
Gündüz çok yoruldu sanırım ondan canım hiç ağlamamış gece, normalde ağlardı. Bide 2-3 saatte bi uyandırıp emzirin diyorlar ya öyle yapmaya çalışıyorum ama dediğin gibi aç olsa ağlar ortalığı inletirdi. Inşallah geçecek canım gülücüklet attığında biraz daha büyüdüğünde daha kolay olacak herşey.Canım ben hiç saat kurmuyorum acıkınca ağlıyor o da en fazla 3 saat sonra oluyor. Sen çok iyi bir annesin hiç üzülme. Bebişin aç olsa sıkıntısı olsa ağlar zaten. Ben de çok yoruluyorum derin uykuya çok zor geçiyor oğluşum. Ağlamasa da sürekli emmek istyor ve çok emince de kaka yapıyor çok ve hafif gazı oluyor. Versek birine uyusak ama bizden başka kimsede onun ilacı da yok. Kısır bir döngü sadece geçecek. Bende sürekli ağlıyorum herkesi azarlıyorum. Çok stresliyim.
Sarılık tehlikesi geçince o 2 saatler biraz 2,5 -3 ıluyor canım. Denedin mi hiç alarm kurmasan bebişin kensiliğinden uyanıyor mu belli rutinde. Belki de uyanıyordur. Bizim 9 10 sarılık değerimiz vardı doktor emzir dedi bolca ben saat kurmadım deneyeyim dedim kendisi ortalama 2 2,5 saatte bir uyandı acıktıkça kaka yaptıkça. Az kaldı şu 40 bir çıksa.17.günümüz canım
Sürekli gaz sancısı çekiyor kızım. Oda ikimizide yıpratıyor ne yazık ki. Hem ağrılarını geçiremiyorum hemde böyle uyanmayınca kötü hissettim ama yakında düzene girecek diye inanıyorum.
Gündüz çok yoruldu sanırım ondan canım hiç ağlamamış gece, normalde ağlardı. Bide 2-3 saatte bi uyandırıp emzirin diyorlar ya öyle yapmaya çalışıyorum ama dediğin gibi aç olsa ağlar ortalığı inletirdi. Inşallah geçecek canım gülücüklet attığında biraz daha büyüdüğünde daha kolay olacak herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?