- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #54.561
Evet canım çok damlalar kullandım simdi dab simolexi tekrar denicem. Siz günde kaç defa kaç damla veriyosunuz?
Bende doğuramadım milletin sormasindan da bıktım artıkBen de dogurabilseydim artik. Sanirim sezeryan olacak bu gidisle
Herkesin derdi olmus gibi. Anlamadim gitti. Butun mahalle 4 gozle bekliyorBende doğuramadım milletin sormasindan da bıktım artık
Dün nöbetçi eczaneden de wee baby vermişler bugün denedik biraz emdi attı. Sonra öğürdü galiba sevmedi diğerlerini deneyeceğiz artık. Gece başlıyor bizimki ağlamaya sadece gece emse yeter gündüz kendi oyalanıyor.Ne yaptın cnm girdin mii
Canım ben emzik veriyorum ilk başta almadı ben pes etmedim şimdi alıyor sadece doydugundan emin olduğum ve arandığı zamanlarda veriyorum gece pek fayda etmiyor ama sürekli meme istiyor gündüz ise yarıyor
Wee baby ve bebedor un damakli silikon emzigi ni aldım bebedorunkini alıyor bunları almasaydı avent soothie sipariş verecektim hatta sepetimde bekliyor:))
Memeyi de bırakmaz korkma cnm
Ben de merak ediyorum cnm göbek 40 a kadar yavaş yavaş inecek
Bence ozel daha iyi.Kızlar ben hala hastaneye karar veremedim komsularim ve annem para verme devlette doğum yap diyor bense ilgilenmez terslerler diye korkuyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Oda sıcaklığında içiriyorum.yani soğuksa az ısıtıyorumBende bi tane süt sağma makinası alayım en iyisi canım böyle ben bile emin değilim sütümün yetip yetmediğinden. Peki kendi sütünü sağıp verdiğinde ısıtıyormusun soğuk içiyor mu
Aynen beni goremeyince bugün oğluma soruyorlarHerkesin derdi olmus gibi. Anlamadim gitti. Butun mahalle 4 gozle bekliyor
Canım valla biz gezioz hiç 40 çıkmadı diyememKızlar bakıyırum herkes mama ve sütten muzdarip. Bende ilk bi gün mama verdim almıyo çocuğum. Sonra memem acısade dayadım memeyi ağzına yarım saat emzirdim hep. Sağlam süt yapıcı şeyler yedim. Su sefer tıkaları acık değil sanırım kızım zor alıyo memeyi huy yaptı. Bu sefer hergün sıcak duş aldım memelerime masaj yapa yapa çok iyi geldi. Sağlam süt yapıcı şeylerle beslendim. Şimdilik süttm fena değil mama hiç vermiyodm iki saat yada bi saatt 15-30 dk arası emziriyodm, çocuk dr öyle söyledi. Şimdilik sistemi güzel kurduk maşallah ama uykusuzum yinede her anne gibi yorgunum :) birdeeee bi göğüsü emzirince daha sonra diğerine geçmeyin kızlar, iki üç sefer aynı memeyi emzirin sütler bitsin kaliteli süttde içsin bebeniz, diğeri bu sırada süt doluyo zaten sonra diğerini verin :) bebek emince gırt gırt sesler geliyo zaten bu yöntemi ben sevdim. Süt oluşumu birazda yapısal herkesin çok olmayabilir. Sağlam yiyin kilolar önemli değil düzeni kurunca veririz. Bunnu harici evde durmaktan çok sıkıldm gezmek istiyorm lohusa halimle. Popom hala acıyo tabi basurum oluşmuştu oda geçer inşş
Bende uykuya dalsın diye vercem canım. Benimkide emerken çok sabırsızlanıyor elleriyle göğsümü yüzünü çiziyor çekiştiriyor . Hemen süt gelsin istiyorlar tembellik yapıyorlar.Bazen gece iyi yedirmeme rağmen aranıyor ozaman uykuya dalsın diye veriyorum aventin memeyi bırakacağını sanmıyorum zaten tam ememiyor beni 10 sn emip 3 sn bağırıyor çığlık çığlığa emişiyoruz sanırım süt istediği hızda gelmiyor
12günlük olduk canım en baştan beri 30 CC veriyoruz . Başlarda sadece mama veriyorduk 2 saatte bir. Şimdi önce emziriyorum baktım aranıyor doymuyor ya da uzun süre çişini yapmamış o zaman mamayla destekliyorum .Doktor da süt geldiyse mamayı yavaş yavaş kes her annenin sütü bebeğine yeter dedi.Kaç günlük oldunuz canım 30 cc yetiyor mu? Bende 2-3 kere 30 veriyorum sonra yine emmek istiyor yine emziriyorum doyup doymadığını anlayamıyorum çok mama vermekte istemiyorum
Kontrollü olduğu sürece sıkıntı olmaz heralde. Çevremde herkes emziğe öcü gibi bakıyor benide tedirgin ediyorlar. Ama dışarda ağladı mı hemen meme veremeyeceğim emzik oyalar diye düşünüyorumbende 1 haftalikken aventin emzigini aldım verdim hemen aldı dışarıda olunca çok faydası oluyor evde kısa süreli veriyorum toksa veriyorum onun dışında bol bol emziriyorum
Kauçuklar annee memesine daha yakın heralde değil mi?Benim kıza 5 çeşit aldım hiçbirini tutmadı.ama en uzun emdiği nuk un kauçuk emziği oldu.tavsiye ederim
Gözümüz aydın :) sağlıkla analı babalı mutlu günlerde büyütsün Rabbim♡
Kaç kg doğdu usg ile uyumlu çıktı mı
Gözünaydın canım hayırlısı olsun :) normal oldu dimi hikayeni bekliyorum paşadan vakit bulursan :)
Hayır canım açılma yoktu sancı ikizüç yerde dalgalanma vardı ertesi gün yine nst istedi yoktu sancı. Suyumn gelmesiyle hepsi yoluna girdi :) inşş kolay doğumun olur canım Allah yardımcın olsun kısa sürsün :)Ay bakalım benimkide öyle mi olcak kan geldi deyince baya tuttu beni dinmeden yollamadı eve. Bilerek yapıyo olabilirler belki bu sefer baya bir sert yaptı çünkü. Peki baktığında açılma var mıydı sende? İnşallah canım ya valla hiç tadını çıkartamıyorum çok zorlanıyorum sıcak bir yandan yürümem bile zorlaşıyor artık. Bende bebeğini konuşan gruba katılmak istiyorum artık :)
Canım biran önce sancılar gelir inşş suniyle olmaz . Hurma falan yeseniz belki bişeler olur allah yardımcınız olsun inşş :))canım daha günün var senin. insan sabırsızlanıyor da biz uzatmalara kaldık, artık neyse ne diyorum
ben çatı muayenesi de oldum, günüm de geçti, istikrarlı bir şekilde hiçbir belirti yok
Hayırlı olsun bebeğin Allah analı babalı büyütsün kavuştun sonunda bebeğine :)) oh misDoguma gec girdim 8 bucuk gibi ciktim .bebegim iyi sukur benim cok agrım var sabah 10 dan beri açım bebek agliyo memeyi tutamiyo .Ama dunya tatlisi bana benziyormuş.
Spinal olcak arkadaslar hiç korkmayın 1 saat icerde kalmisim ben 15 dk sandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?