2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben hala hastaneye karar veremedim komsularim ve annem para verme devlette doğum yap diyor bense ilgilenmez terslerler diye korkuyorum fikirlerinize ihtiyacım var

Dün nöbetçi eczaneden de wee baby vermişler bugün denedik biraz emdi attı. Sonra öğürdü galiba sevmedi diğerlerini deneyeceğiz artık. Gece başlıyor bizimki ağlamaya sadece gece emse yeter gündüz kendi oyalanıyor.

Canım valla biz gezioz hiç 40 çıkmadı diyemem

Bende uykuya dalsın diye vercem canım. Benimkide emerken çok sabırsızlanıyor elleriyle göğsümü yüzünü çiziyor çekiştiriyor . Hemen süt gelsin istiyorlar tembellik yapıyorlar.

Kaç günlük oldunuz canım 30 cc yetiyor mu? Bende 2-3 kere 30 veriyorum sonra yine emmek istiyor yine emziriyorum doyup doymadığını anlayamıyorum çok mama vermekte istemiyorum
12günlük olduk canım en baştan beri 30 CC veriyoruz . Başlarda sadece mama veriyorduk 2 saatte bir. Şimdi önce emziriyorum baktım aranıyor doymuyor ya da uzun süre çişini yapmamış o zaman mamayla destekliyorum .Doktor da süt geldiyse mamayı yavaş yavaş kes her annenin sütü bebeğine yeter dedi.

bende 1 haftalikken aventin emzigini aldım verdim hemen aldı dışarıda olunca çok faydası oluyor evde kısa süreli veriyorum toksa veriyorum onun dışında bol bol emziriyorum
Kontrollü olduğu sürece sıkıntı olmaz heralde. Çevremde herkes emziğe öcü gibi bakıyor benide tedirgin ediyorlar. Ama dışarda ağladı mı hemen meme veremeyeceğim emzik oyalar diye düşünüyorum

Hayır canım açılma yoktu sancı ikizüç yerde dalgalanma vardı ertesi gün yine nst istedi yoktu sancı. Suyumn gelmesiyle hepsi yoluna girdi :) inşş kolay doğumun olur canım Allah yardımcın olsun kısa sürsün :)

canım daha günün var senin. insan sabırsızlanıyor da biz uzatmalara kaldık, artık neyse ne diyorum

ben çatı muayenesi de oldum, günüm de geçti, istikrarlı bir şekilde hiçbir belirti yok
Canım biran önce sancılar gelir inşş suniyle olmaz . Hurma falan yeseniz belki bişeler olur allah yardımcınız olsun inşş :))

Hayırlı olsun bebeğin Allah analı babalı büyütsün kavuştun sonunda bebeğine :)) oh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…