- 4 Kasım 2017
- 1.141
- 1.099
- 133
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #54.581
Hayırlı olsun bebeğin sende kavuştun sonunuda darısı bekleyenlerin başına inşş allah analı babalı büyütsünYazacagim inşllah tatlım evet normal dogum :)
doktor en son bu cumartesiye kadar beklerim dedi. Sabrimi sinamadan dogsaydi zaten sasardim.Canım biran önce sancılar gelir inşş suniyle olmaz . Hurma falan yeseniz belki bişeler olur allah yardımcınız olsun inşş :))
Ben devlette yaptım canım anne dostu seçilmiş burası, eğitimlerde tanıtmışlardı çok hoşuma gitti özel hastaneden daha iyiydi diyebilirim. Ebelerde çok anlayışlıydı ama heryer aynı olmayabilirKızlar ben hala hastaneye karar veremedim komsularim ve annem para verme devlette doğum yap diyor bense ilgilenmez terslerler diye korkuyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Tamam canımOda sıcaklığında içiriyorum.yani soğuksa az ısıtıyorum
Ne güzel demiş doktor :) benim gittiklerimde aç bu çocuk deyip duruyor. Eğer öyle dediyse yavaş yavaş azalt canım12günlük olduk canım en baştan beri 30 CC veriyoruz . Başlarda sadece mama veriyorduk 2 saatte bir. Şimdi önce emziriyorum baktım aranıyor doymuyor ya da uzun süre çişini yapmamış o zaman mamayla destekliyorum .Doktor da süt geldiyse mamayı yavaş yavaş kes her annenin sütü bebeğine yeter dedi.
Sakin ol canım yarın hayatının en güzel en anlamlı günü olacak öyle düşün ve dinlenmeye uyumaya çalış şimdiden hayırlı doğumlar.Ya kızlar bende yarın 11 de sezeryana gırcem heyecan war bu saatten snra bsy yıyıp ıcmemem gerek nasıl uyuycam acaba dır dusunuorm cok heycanlıım ya okuorm dewamlı kndımı sbah olmaz bıan önce olsun btmisn ıstıorm hayrlısyla bkledıkce stres oluo ınsan
Aynı göğsü iyice yumusayana kadar emzirmek gerekiyormuş ebe öyle dedi benim3.bebis bende yeni öğrendim zaten göğüs yumuşuyor iyice anlıyorsunuz o zaman da diğerine aynı taktiği uygulayarak devam edicekmisizAyni gogusu kac kez verecekmisiz canim? Benimde 2.bebegim ilkinde hem emme oldu hem mama ve simdi okudugum makalelere gore fazlasiyla yetermis sütümsizardi resmen ama ilk etapta dr mamaya itince ondan sonra azaldi zaten... bunda insallah once sutumu denemek istiyorum... olmazsa tabiki mama kurtaricim ama sütüm onemli ....
Gözün aydin canim cok sevindim :)
Ben yaptım canımArkadaslar bebege dogunca zemzem ve hurma tattirdiniz mi? Sunnet diye konusmustuk ama yapaniniz var mi aranizda? Sunnet olunca zarar gelecegini dusunmuyorum isin asli ama iste öncü ariyorum kendime :)
Zemzemi bilmiyorum da hurma verme ya bebegin barsaklari ona hazır değil bence.Arkadaslar bebege dogunca zemzem ve hurma tattirdiniz mi? Sunnet diye konusmustuk ama yapaniniz var mi aranizda? Sunnet olunca zarar gelecegini dusunmuyorum isin asli ama iste öncü ariyorum kendime :)
Arkadaslar bebege dogunca zemzem ve hurma tattirdiniz mi? Sunnet diye konusmustuk ama yapaniniz var mi aranizda? Sunnet olunca zarar gelecegini dusunmuyorum isin asli ama iste öncü ariyorum kendime :)
Su an yanimda beşiğimde cok sukur :) Allah razi olsun darisi bekleyen herkesin basina insallah öğlen 2 de geldi tosun paşa
Doguma gec girdim 8 bucuk gibi ciktim .bebegim iyi sukur benim cok agrım var sabah 10 dan beri açım bebek agliyo memeyi tutamiyo .Ama dunya tatlisi bana benziyormuş.
Spinal olcak arkadaslar hiç korkmayın 1 saat icerde kalmisim ben 15 dk sandim
Kizlar hala yurutmediler serumdan yazamıyorum. Doguma girecekler korkmayin gercekten dogum hikayem cok guzeldi .Birazini anlatayım. Dr toplantıya gittiği icin trip attim ac susuz bıraktınız beni diye .Anestezici uyuzdu hic bir aciklama yapmadı sadece kımıldama dedi.Uyuzluk sebebi de gozlugumu çıkarmadan indim ameliyathaneye .Normalde yasak evet ama oglusumu daha iyi gormek icin sansimi zorladim :)) niye cikarmadiniz dedi cikarinca basim dönüyor heyecanim katlaniyor oglumu gormei istiyorum dedim .Yok kirilir da çizilir de vs tamam kirilsin dedim .Ameliyata gozluklu giren nadir kisilerdenim herhalde. Doktorumun geldigini hatırlıyorum ama nabiz tavan yapınca sakinlestiriciyi dayadilar .Oglumun sesini 5 dk sonra falan duydum .Getirip yanagima koydular aglarken beni hissedince sustu ben aglamaya basladim .Hemsire sağolsun 10 tane filan foto çekmiş .Bebisimi yukari götürmüşler. Ben bi ara uyumusum .Sonra dinlenme odasina aldilar .Orda yarim saat kontrol altinda tutup odaya getirdiler .Devamini sonra yazarim .Hayat cok anlamliymis boyle minik kuzum elini göğsüme dayadi .
Canim zaman kavrami kayboluyor ki merak etme ben 15 dk sürdü saniyorumGözün aydın canım RABBİM mutluluğunu katlar umarım.Ayy birde diyorlarki spinal sezeryanda doğum 20 dakikada bitiyor diye seninki 1 saat sürmüş bende hep 20 dakikada girip çıkıcaz sanıyordum.
Teşekkür edrimmmm :) sunnet deniliyor denemek istiyorum bakalimBen yaptim ,hafif dudaklarina sürdüm tattirnak buysa :)
Hmmm evet dogru olabilir aslinda ama bilemedim şimdi. . Dr a sorsam kesinlikle hayir diyecek ama bu konu hakkinda guzel seyler duydum ve okudum ... bilemedim simdi bu sindirmin hazir olamama durumuda vardir tabikiZemzemi bilmiyorum da hurma verme ya bebegin barsaklari ona hazır değil bence.
Fikir super tesekkur ederimIkisininde sikintisi yok.
Hurmayi kendi gogus ucuna bi surersen ilk emzirirken daha iyi denir genelde fikir olsun
Al benden de o kadar.... heyecandan stresten endiseden artik neden dersen UYUYAMIYORUMYa kızlar bende yarın 11 de sezeryana gırcem heyecan war bu saatten snra bsy yıyıp ıcmemem gerek nasıl uyuycam acaba dır dusunuorm cok heycanlıım ya okuorm dewamlı kndımı sbah olmaz bıan önce olsun btmisn ıstıorm hayrlısyla bkledıkce stres oluo ınsan
Ohhh maşallah tosun gelmiş size:))❤❤❤ ay normal mi yapmıştın zor olmadı mı4 u gecik kuzumusg den cok cok fazla
hadi gözünaydın canım sağlıkla büyüt inşallah paşayı :)Doguma gec girdim 8 bucuk gibi ciktim .bebegim iyi sukur benim cok agrım var sabah 10 dan beri açım bebek agliyo memeyi tutamiyo .Ama dunya tatlisi bana benziyormuş.
Spinal olcak arkadaslar hiç korkmayın 1 saat icerde kalmisim ben 15 dk sandim
ben zemzem suyu içirttimArkadaslar bebege dogunca zemzem ve hurma tattirdiniz mi? Sunnet diye konusmustuk ama yapaniniz var mi aranizda? Sunnet olunca zarar gelecegini dusunmuyorum isin asli ama iste öncü ariyorum kendime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?