- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #54.621
Saglikla kucagina alirsin insallah canimGünaydınlar....buyuk gün geldi çattı ... uyuyamadim tabi heyecandan... bugün cicegimi alacagim kucagima insallah... bize dua edin sorunsuz atlatalim su sezeryani
17.günümüz canım
Sürekli gaz sancısı çekiyor kızım. Oda ikimizide yıpratıyor ne yazık ki. Hem ağrılarını geçiremiyorum hemde böyle uyanmayınca kötü hissettim ama yakında düzene girecek diye inanıyorum.
Gündüz çok yoruldu sanırım ondan canım hiç ağlamamış gece, normalde ağlardı. Bide 2-3 saatte bi uyandırıp emzirin diyorlar ya öyle yapmaya çalışıyorum ama dediğin gibi aç olsa ağlar ortalığı inletirdi. Inşallah geçecek canım gülücüklet attığında biraz daha büyüdüğünde daha kolay olacak herşey.
Canım bebeğin çok ac olsaydı o da uyandırdı. Şuan sarılığı yok di mi? Bir iki kereden hic bisey olmaz tabiki genel olarak dikkat et zaten ediyorsundur da ama arada uyuyakalmak hepimizin başına gelir. Ben asla alarm kurmuyorum bu sipa ben unutsam da alarm gibi zaten. 40 i bile dolmadi. Zaten 40 i dolunca artik siz uysndirmayin diyorlarGünaydın kızlar
Dün gece 1.30a kadar kızımla ağlama krizleri yaşadık yine. Tüm gün ağladı desem yeridir. O yorgun, ben yorgun.
Gece alarm kurmuştum emzirmek için alarmı duymamışım. Kızımda hiç kalkmamış. Sabah 6da kalktım panikle. Emzirdim yatırdım şimdi yine kalktı yine emziriyorum.
Alarmı duyamayınca yeni bir vicdan yapma konusu çıktı benim için. Nasıl bebeğim açken saatlerce uyudum bilmiyorum. Kötü bi annemiyim, anneliği mi beceremiyorum?die sorup duruyorum kendime. Uykuya düşkün bi insanda değilim ama ciddi ciddi yoruluyorum son günlerde. Hala uykum var oda ayrı bi konu.
Merhabaaa hoşgeldn bizim topiğe :) maşallah ilerlemişsin sağ salim sende kavuş inşallah..Hersey cok yeni.Ve inan o kadar normal ki❤ Hic bizde sorun var gb dusunme,kabullen canim.
Gaz sancilarida oluyor cunku bagirsaklari gelisiyor oyle dusun.
Ayse Oner'in masajini izleyebilirsin,yavas yavas uyguladikca yardimci olur bayaa bebiste rahatlar.Ama bi sure oluyorda
Sen uyanma aralari icin onu da izle.
Bazi bebekler uzun uyuyor cidden.
Ama buarada goguslerine dikkat cok beklemesin sutun.Hem sisme olabilir hemde sut arz talep meselesi emdikce olur
Ne güzellllllllllllllll :)Afilim92 nasılsın canım? İlk gece biraz Yoğun geçiyor bebişi emzirme denemeleri,ameliyat ağrısı yok yürü gaz çıkar falan ama bugün gündüz bolca uyu. Herşey çok güzel oluyor sonra. Oğluşum yanımda beşiğinde uyuyor şimdi ama onu izlemekten ben uyuyamıyorum:)
Canım sadece ağzına değdiriliyor zaten. Beni odaya getirdiklerinde yarı uyanık vaziyetteydim annemle kayınvalidem hurma vermeye çalışıyordu bebeğe hemşire ben tattırırım dedi bir parça koparıp hafifçe değdirdi o kadar. Sonrasını hatırlamıyorum anestezinin etkisiyle kaydım sanırımTeşekkür edrimmmm :) sunnet deniliyor denemek istiyorum bakalim
Hmmm evet dogru olabilir aslinda ama bilemedim şimdi. . Dr a sorsam kesinlikle hayir diyecek ama bu konu hakkinda guzel seyler duydum ve okudum ... bilemedim simdi bu sindirmin hazir olamama durumuda vardir tabiki
Fikir super tesekkur ederim
Sıra sana da gelecek kız çok az kişi kaldiniz herhalde di miNe güzellllllllllllllll :)
Evettt bu hafta bol bol doğum oldu en son 40tı kaç kişi kaldık acabaSıra sana da gelecek kız çok az kişi kaldiniz herhalde di mi
Yaa maşallah canım çok sevindim güle güle büyüt paşanıSu an yanimda beşiğimde cok sukur :) Allah razi olsun darisi bekleyen herkesin basina insallah öğlen 2 de geldi tosun paşa
Ben yüzünü değilde parmağımı tutarken ki halini çekip paylaşmak istiyorum. Ellerimiz olsun sadece. El ayak dudak favorim :)) sen bilirsin ama ben komple paylaşmayacağım. Uzun bi süre.Kızlar bebeklerinizin fotolarini paylaşıyor musunuz? Bi tane paylaşmak istiyorum ya da profil fotosi falan yapmak ama emin olamiyorum
Canım güle güle büyüt bebişini, Allah kolaylık versin çabucak iyileş inşallahDoguma gec girdim 8 bucuk gibi ciktim .bebegim iyi sukur benim cok agrım var sabah 10 dan beri açım bebek agliyo memeyi tutamiyo .Ama dunya tatlisi bana benziyormuş.
Spinal olcak arkadaslar hiç korkmayın 1 saat icerde kalmisim ben 15 dk sandim
Merhabaaa hoşgeldn bizim topiğe :) maşallah ilerlemişsin sağ salim sende kavuş inşallah..
Kızlar bebeklerinizin fotolarini paylaşıyor musunuz? Bi tane paylaşmak istiyorum ya da profil fotosi falan yapmak ama emin olamiyorum
Hoşgeldin topige nick degistirmediysen yenisin galiba? Lohusayim ya okuyaniyorum ama önüme gelen yaşlıya biraz okusana diyorum. Eskiden pek inanmazdim böyle şeylere ama simdi havadan nem kapiyoruz resmenHoşbuldum :) Dogum veyeni bebek heyecanlariniza goz atmak istedim :)
Amin canim insallah,cumlemiz❤
Senin durum nedir?
Ben fotograf ve uyku,sut,bebek durumlarinin cok paylasilip dillendirilmesinin cok etkili olduguna inaniyorum :)
Hevesini al ama bence cok abartma.
Bol bol oku bebisini❤
Ben yapmıştım canım bir çay kaşığı zemzem minicik parça hurma, zaten hurma eziliyor damağına tadı geçiyor sadece büyük parça falan vermedim tadına baktılar o kadarArkadaslar bebege dogunca zemzem ve hurma tattirdiniz mi? Sunnet diye konusmustuk ama yapaniniz var mi aranizda? Sunnet olunca zarar gelecegini dusunmuyorum isin asli ama iste öncü ariyorum kendime :)
Çok haklısın. Şükür ki atlattın. Hafiflemişsindir :) oyy şafak 3 :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?