2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

symmm annem geçen gün soyledi hurma zemzem meselesini. Tmm dedm bi sıkıntı gormedım. Çok pimpirikli olmaya gerek yok inanarak yapacağız bunu sonuçta :) senin doğum bugun muydu ?

Afilim92 nasılsın canım? İlk gece biraz Yoğun geçiyor bebişi emzirme denemeleri,ameliyat ağrısı yok yürü gaz çıkar falan ama bugün gündüz bolca uyu. Herşey çok güzel oluyor sonra. Oğluşum yanımda beşiğinde uyuyor şimdi ama onu izlemekten ben uyuyamıyorum:)

Hersey cok yeni.Ve inan o kadar normal ki❤ Hic bizde sorun var gb dusunme,kabullen canim.
Gaz sancilarida oluyor cunku bagirsaklari gelisiyor oyle dusun.
Ayse Oner'in masajini izleyebilirsin,yavas yavas uyguladikca yardimci olur bayaa bebiste rahatlar.Ama bi sure oluyorda

Sen uyanma aralari icin onu da izle.
Bazi bebekler uzun uyuyor cidden.
Ama buarada goguslerine dikkat cok beklemesin sutun.Hem sisme olabilir hemde sut arz talep meselesi emdikce olur

Canım bebeğin çok ac olsaydı o da uyandırdı. Şuan sarılığı yok di mi? Bir iki kereden hic bisey olmaz tabiki genel olarak dikkat et zaten ediyorsundur da ama arada uyuyakalmak hepimizin başına gelir. Ben asla alarm kurmuyorum bu sipa ben unutsam da alarm gibi zaten. 40 i bile dolmadi. Zaten 40 i dolunca artik siz uysndirmayin diyorlar

Merhabaaa hoşgeldn bizim topiğe :) maşallah ilerlemişsin sağ salim sende kavuş inşallah..

Ne güzellllllllllllllll :)

Canım sadece ağzına değdiriliyor zaten. Beni odaya getirdiklerinde yarı uyanık vaziyetteydim annemle kayınvalidem hurma vermeye çalışıyordu bebeğe hemşire ben tattırırım dedi bir parça koparıp hafifçe değdirdi o kadar. Sonrasını hatırlamıyorum anestezinin etkisiyle kaydım sanırım

Kızlar bebeklerinizin fotolarini paylaşıyor musunuz? Bi tane paylaşmak istiyorum ya da profil fotosi falan yapmak ama emin olamiyorum

Kızlar bebeklerinizin fotolarini paylaşıyor musunuz? Bi tane paylaşmak istiyorum ya da profil fotosi falan yapmak ama emin olamiyorum
Ben yüzünü değilde parmağımı tutarken ki halini çekip paylaşmak istiyorum. Ellerimiz olsun sadece. El ayak dudak favorim :)) sen bilirsin ama ben komple paylaşmayacağım. Uzun bi süre.

Canım güle güle büyüt bebişini, Allah kolaylık versin çabucak iyileş inşallah

Merhabaaa hoşgeldn bizim topiğe :) maşallah ilerlemişsin sağ salim sende kavuş inşallah..

Hoşbuldum :) Dogum veyeni bebek heyecanlariniza goz atmak istedim :)
Amin canim insallah,cumlemiz❤
Senin durum nedir?

Ben fotograf ve uyku,sut,bebek durumlarinin cok paylasilip dillendirilmesinin cok etkili olduguna inaniyorum :)
Hevesini al ama bence cok abartma.
Bol bol oku bebisini❤

Kızlar Doğum yapalı 4 gün oldu sütüm hala yok
Humana stiller hoşaflar helvalar bisküviler hurmalar ne denediysem yok. Bir damla gelirse geliyor.
Hastanede sütün yok sütün yok dediler, moralim bozuldu hemşireye de sütü yok deyince hemşire sıkıp baktı sütü var annenin bol bol emzir dedi.
Ben de var diye emzirdim, ama çocuk doymuyormuş meğerse. Sarılık değerimiz de dün 11 di. Öyle olunca mamaya başladım. Göğsüm boş olsa da emzirdim. Ama artık yara oldu göğüslerim. Gelen giden yok
Bana önerebileceğiniz birşeyler var mı kızlar çok üzülüyorum. Ne yapabilirim sütümü getirmek için? Veya boşuna mı çabalıyorum sizce

Hoşgeldin topige nick degistirmediysen yenisin galiba? Lohusayim ya okuyaniyorum ama önüme gelen yaşlıya biraz okusana diyorum. Eskiden pek inanmazdim böyle şeylere ama simdi havadan nem kapiyoruz resmen

Arkadaslar bebege dogunca zemzem ve hurma tattirdiniz mi? Sunnet diye konusmustuk ama yapaniniz var mi aranizda? Sunnet olunca zarar gelecegini dusunmuyorum isin asli ama iste öncü ariyorum kendime :)
Ben yapmıştım canım bir çay kaşığı zemzem minicik parça hurma, zaten hurma eziliyor damağına tadı geçiyor sadece büyük parça falan vermedim tadına baktılar o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…