2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

4 gün çok normal mervikkk emzirmeyi bırakma. Bebek iyi cekebiliyo mu sence? İyice kavrayabiliyor mu memeyi? Bebeği çok beslesen de sarılığın olacağı varsa oluyor. Yakinimin bebeği ayda bir buçuk kilo aldı ama hala sarılığı var mesela 40 i bile çıktı çocuğun. Bebegin de büyüdükçe daha çok vakum yapacak ve senin sütun de yapi değiştirecek günler geçtikçe daha akışkan bir hal alacak. Bir bakmissin sütun o kadar çok ki göğüslerini rahatsız ediyor doldukça...

Düzelecek canım, emin ol. Çok zor gerçekten Rabbim yavruna sukunet ve sağlık versin inşallah, sen annesin dayanıyorsun bir şekilde ama inşallah en kısa zamanda hatırladıkça güleceğin anılar olarak kalır

Canım ilk başta oguruyor biraz ısrar et cnm benimki de ne hikmetse emzigi gündüz alıyor gece almıyor
Sanırım avent soothie alacam gece ihtiyacım var benim de sürekli memede

symmm annem geçen gün soyledi hurma zemzem meselesini. Tmm dedm bi sıkıntı gormedım. Çok pimpirikli olmaya gerek yok inanarak yapacağız bunu sonuçta :) senin doğum bugun muydu ?
Bugun canim insallah 14.30da yatisim yapilacak ama aksam ustu olur sezeryan sanirim...

Ben yapmıştım canım bir çay kaşığı zemzem minicik parça hurma, zaten hurma eziliyor damağına tadı geçiyor sadece büyük parça falan vermedim tadına baktılar o kadar
Bende deneyecegim tesekkur ederimmmm

Canim gozun aydin agrilarinda gecer ins yakinda, saglicakla kavustun ya gerisi hallolur.

Darisi bekleyenlere olsun, surda kac kisi kaldik bilmiyorum, ama finali normal bekleyenler yapicak sanirim hayirlisiyla bizde kavusalim ins..

Sarılığımız yok canım, bebeğim sancısı olmazsa gece 12-1 gibi bi uyanıyor sonra 4 gibi uyanıyor sonra 6.30da bi kalkıyor 9-10a kadar uyanık. Aslında gece kendisi acıkınca kalkıyor ben kaldırmasam da ama bazen 3-4 saat aralıksız uyuyor o arada uyandırmak istiyorum. Bide sancısı olduğu günlerde uyandırmak işkence gibi oluyor. Saatlerce uğraşıp uyutuyorum oda çok yoruluyor uyuyamadığı için, 2 saat sonra kalkıp tekrar aynı şeyleri yaşıyoruz. 40ı bi çıksa rahat edicez sanırım. Dünde öyleydi uyandırmadım diye üzüldüm ama yavrumda dinlenmiş sanki biraz daha sakin.
Dün gece çok emdi mama da yedi canım sancısı oldukca emmek istiyor acaba o yüzden mi uyanmadı ki normalde ben uyanmasam da o uyanırdı çünkü bide sürekli emmek ağlamak çok yordu sanırım .
Masajı yapıyorum biraz rahatlıyor ama yarım saat sonra yine sancısı geliyor canım
Bende büyük bi hevesle 40ını bekliyorum canım
Sarılığımız yok şuan hiç olmadı şükür. Acıkınca kalkardı ama dün oda uyumuş bende, sanırım ikimizde fazla yorulduk :)

Kızlar bebeklerinizin fotolarini paylaşıyor musunuz? Bi tane paylaşmak istiyorum ya da profil fotosi falan yapmak ama emin olamiyorum
Canım bende bi baba var ben daha sezeryandan çıkmadan paylaşmış bile torunum diye. Beni arıyorlar sana benziyor diye nerden gördüler daha ben görmedim diyorum. Meğer babammış. Heryere profil yapmış. Ne diyelim sustuk. Bu da dünki yenidoğan çekimimizden. Yüzünü kapatmam normalde ama ifşa olmayalım burda diye bunları da babamdan saklıyoruz resmen.

Yaaa çok tatlıs olmus pozu! Maşallah. Benim de annem bütün watsap gruplarına eniye konuya komşuya herkese atmış fotosunu. Adini bilmediğim kişilerin telinde fotosu var oglumun. Ama benim arkadaşlarım görmedi daha hatta dogurdugumdan haberleri bile yok. Paylassam eşim kizacak nazar ettiriyorsunuz zorla diye

Ay ne güzel gitmiş kilolar ben 13 kilo aldım şimdiden kendiliğinden hepsi gitmesede daha sonra veririm umarım.
Kilolarmiz bebişlere gitsin inşallah güzel güzel buyuyup gelişip kilo alsınlar.

Aynen canım annemde aynı bütün dikiş gün gruplarına atmış. Ne diyelim onların da oymuş hevesi. Bide kuzenimin eşi var abim o da bana dere dicek diye o da atmış hikayesine foto çekip. Daha biz paylaşmadık eşimle . Kime ne diceksin. Birşey olmaz. Güzellikler paylaştıkça artar. Öyle diyelim öyle olsun :)

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım. Çok şükür sütünde gelmiş bebiş de zamanla alır memeyi.

Yaa maşallah :)
Zor oldu çekim? Ben kendim çekerken bile çok zorlanıyorum elini oynatsam sıçrıyor böyle poz verdirildiğinde napar kim bilir :)
Benimde babam tüm gruplara atmış kızımı, eşimde sosyal medyada paylaşmış. Ben hala kıyamıyorum kimselere göstermeye :))

Canım hiç moralini bozma benimde 3gün gelmedi sütüm. Boşta olsa emzirdim sonra mama verdim. Şükür sarılık olmadık. Günde iki kez ılık duş al. Göğüslerine sıcak suyla ıslattığın havlu koy bende en çok bu etkili oldu. İnsan yetemiyormuş gibi hissediyor hiç gelmeyecek bebeğine faydalı olmayacak gibi geliyor. Öyle değil tabiki senden fazla kimse düşünüp yetemez yavruna. Biraz sabır işi gün içinde dinlenmeye çalış uykunu al.

Doğru diyorsun canım valla senin benden de ileri gerçi bende senin kadar beklicem gibi geliyor gerçi bu kanamadan sonra beklermi bilmiyorum ama. Başın sağolsun canım eşinin biraz daha anlayışlı olması gerekiyor aslında bu konuda ama malesef çoğu erkek anneci oluyor. Sen sinirlerini yıpratmamaya çalış bu bebeğinide strese sokar sen eşini kv hiç düşünme bebeğini düşün yalnızca

Benimde sadece bir iki yerde dalgalanmam oldu dün. Bende suyumu bekliyorum dört gözle :) Ay inşallah canım valla artık kavuşayım hayırlısıyla yavruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…