2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Açılma varmıymış peki canım

Kizlar az once annem bebegin bezini değiştiriyordu 4 5 damla kan var.Cok panikledik .Boyle bir durum yasayan erkek bebek annesi var mi ya da bilgisi olan
Canım şöyle bir şey ise rengi normal.

Kan değil tortuysa yani.
Sık emzir düzeliyor sonra...4-5 defa daha görebilirsiniz

Eklentiler

• FB_IMG_1520152865098.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 78
Kizlar benim oglus 13 gunluk suan. Gobegi 7 gunlukken dusmustu. Ama hala havlusunda yada zibininda kan lekesi buluyorum. Koyu kahverengi oldugundan eski kan diye onemsemedim. Ama annem panik yaptirdi icime kurt dusurdu. Ctsi dr kontrolu var zaten ama bugunden gotursem mi ne dersiniz??

Kizlar hepinize tesekkur ederim .Iyi ki varsiniz .Dr um sizden cok sonra dönüş yapti normal diye .Cocuk dr unu aradik getirin dedi .Ee ben zaten yuruyemiyorum ki bu halde nasil gideyim .Neyse ki icim rahatladi
canım bizde de oldu o ama kiremit rengi gibiydi kan değildi ona emin olun kiremit rengi gibi olan idrarda kristalleşme oluyormuş ondan kaynaklı normalmiş ama kan olduğuna eminsen doktora götürün

Emzirirken göğsü kanayan annelerde olabilir diye biliyorum, sende var mı öyle bir durum ?

Canım aynı şeyi bende yaşadm merak etme normalmiş annenin hormonlarından etkilenirmiş bebekler. Sonrada bidaha olmadı zaten. İlk kakanızı yaptınız mı?

Canım şöyle bir şey ise rengi normal.

Kan değil tortuysa yani.
Sık emzir düzeliyor sonra...4-5 defa daha görebilirsiniz

Bizimde öyle oldu cnm götürdük, k vitamini iğnesi vurdu drumuz

Kızlar bebeğim 12 günlük oldu.dün birden kusmaya ve uyurken kıvranmaya bailadı.sizce normal mi? Öncesinde kusma veya gaz gibi bir durum olmamıştı.birden başlaması normal mi? Fazla kusuyır.bu sabah fışkırır gibi kustu

Ne gerek varmiş o kadar kişiye söylemeye, yararı olmayan insanlar doğum sonrası öğrenirler.

Kizlar hepinize tesekkur ederim .Iyi ki varsiniz .Dr um sizden cok sonra dönüş yapti normal diye .Cocuk dr unu aradik getirin dedi .Ee ben zaten yuruyemiyorum ki bu halde nasil gideyim .Neyse ki icim rahatladi
Sen de iyi ki varsın canım, güle güle büyüsün oğluşun

Kızlar merhaba. Benim oğluş bıraksam gün boyu mememde kalacak.. bazen bunalıp alıyorum mama verip uyutuyorum, bazen de direnip bakıyorum kaç saat emecek diye, gün boyu yapışık ikiz gibi yaşıyoruz:) aktif olarak da emiyor gibi, sıktığımda süt de geliyor sürekli, emzikle de durmuyor. Sizce aç olduğundan mı bırakmıyor, güven hissinden dolayı mı?

Bu durumdan artık sıkılmaya başladım. Rahatça Lavaboya bile gidemiyorum, yemek yiyemiyorum.. var mı böyle olan?

Birde sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz? Lokal, genel anestezi, kaç aylıkken yaptırmak daha uygun sizce?

Aslinda o kadar guzel ve normal bir durum ki...
Sadece ustuste yorgunluk bindikce biraz sıkıntı hissettirebilir.
Ama bundan sonra malesef hep bi yetisme cabasi,wc, banyo,yemek yerken zaman kisitlamasi olabiliyor tabii ki anneye.
Ilk 3 ay hala anne ile bir olma dürtüleri,senin kokunu ve tenini hissetmesi ona guven verir.Sadece doymak icinde emmezler.
Masallah de sen kendine bol bol emzir :)

Buarada sunnet icinde fikir olur belki.
Arkadasimda dun yaptirdi sunnet.
5 Temmuz dogumlu oğlu.

Birde sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz? Lokal, genel anestezi, kaç aylıkken yaptırmak daha uygun sizce?
Cnm genel anestezi icin cok erken ztn yeni dogan sunneti genelle olmuyor lokal yapiyorlar ben ogluma 9 aylikken yaptirdim lokal ama sizin en elverisli zamanlar ve durmama fazla kipirdama durumu yok hem de bisi anlamaz, uzman bir cerrah urolog ztn uygun olani solicektir, gereksiz anestezi vermicektir diye dusunuyorum...

Canm emin ol hepimizn ki aynı emzirme sayfasında bu durum bebeğin anneyi istemesi olarak söyleniyor bırakın kalsın memede diyor ama dediğin gibi bi yerden sonra insan kendi ihtiyaçlarını göremez hale geliyor.. ben hem kadındoğumcuma hem çocuk doktruma sorduğumda yarım saatten fazla memede bırakma dediler. Ayrılmak istemiyor ama bi şeklde ayırıyrm bi kaç gündür oyalamaya çalışıyrm baktm hala aranıyorsa ya sağdığım sütten veriyorum ya da mama yapıyorum.. biraz olsun rahatladığımı hissettim yoksa kendimi inek gibi hissetmeye başlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…