- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #54.821
sancım çoğalmadığı için dün hastaneye gitmedim. Bu sabah kontrol vardı doğum hala başlamamış iki gün sonra kontrole çağırdısevgili kocacım da bütün sülaleyi ayağa kaldırdı dün doğuruyorum diye. Ama gelen giden yok
Açılma varmıymış peki canımsancım çoğalmadığı için dün hastaneye gitmedim. Bu sabah kontrol vardı doğum hala başlamamış iki gün sonra kontrole çağırdısevgili kocacım da bütün sülaleyi ayağa kaldırdı dün doğuruyorum diye. Ama gelen giden yok
Canım şöyle bir şey ise rengi normal.Kizlar az once annem bebegin bezini değiştiriyordu 4 5 damla kan var.Cok panikledik .Boyle bir durum yasayan erkek bebek annesi var mi ya da bilgisi olan
2 cm açılma var nişan geldi sürekli adet sancısı var ama doğum yokAçılma varmıymış peki canım
canım bizde de oldu o ama kiremit rengi gibiydi kan değildi ona emin olun kiremit rengi gibi olan idrarda kristalleşme oluyormuş ondan kaynaklı normalmiş ama kan olduğuna eminsen doktora götürün
Emzirirken göğsü kanayan annelerde olabilir diye biliyorum, sende var mı öyle bir durum ?
Canım aynı şeyi bende yaşadm merak etme normalmiş annenin hormonlarından etkilenirmiş bebekler. Sonrada bidaha olmadı zaten. İlk kakanızı yaptınız mı?
canım bizde olmadı ama bir arkadaşım dedi ben hiç bilmiyordum sanada diyim belki annen biliyordur pipisini aşağıya doğru yavaş yavaş çekmek gerekiyormus tıkanıklık olmasın diye cisini yapamama durumu olabilirmis ara sıra yapmak lazimmis ama kan durumunu bilmiyorum
Canım anneden geçen hormonlardan olabilir diye okumuştum çiş ise..
Hatta benim kızımdan akinti geldi kahveye yakın sümüksü normal demişti doktor seninki de öyle olabilir
Doktor bakalım ne dicek inşallah önemli bişey değildir haber ver dönünce
Canım şöyle bir şey ise rengi normal.
Kan değil tortuysa yani.
Sık emzir düzeliyor sonra...4-5 defa daha görebilirsiniz
Kizlar benim oglus 13 gunluk suan. Gobegi 7 gunlukken dusmustu. Ama hala havlusunda yada zibininda kan lekesi buluyorum. Koyu kahverengi oldugundan eski kan diye onemsemedim. Ama annem panik yaptirdi icime kurt dusurdu. Ctsi dr kontrolu var zaten ama bugunden gotursem mi ne dersiniz??
Ay inşallah açılman gitgide artar canım ya doğru diyorsun senin durumunda zor bende belirti yok belirti yok diyorum en azından2 cm açılma var nişan geldi sürekli adet sancısı var ama doğum yokbelirti yok diye şikayet ediyodum hep ama olmaması daha iyiymiş
Ne gerek varmiş o kadar kişiye söylemeye, yararı olmayan insanlar doğum sonrası öğrenirler.sancım çoğalmadığı için dün hastaneye gitmedim. Bu sabah kontrol vardı doğum hala başlamamış iki gün sonra kontrole çağırdısevgili kocacım da bütün sülaleyi ayağa kaldırdı dün doğuruyorum diye. Ama gelen giden yok
Sen de iyi ki varsın canım, güle güle büyüsün oğluşunKizlar hepinize tesekkur ederim .Iyi ki varsiniz .Dr um sizden cok sonra dönüş yapti normal diye .Cocuk dr unu aradik getirin dedi .Ee ben zaten yuruyemiyorum ki bu halde nasil gideyim .Neyse ki icim rahatladi
Kızlar merhaba. Benim oğluş bıraksam gün boyu mememde kalacak.. bazen bunalıp alıyorum mama verip uyutuyorum, bazen de direnip bakıyorum kaç saat emecek diye, gün boyu yapışık ikiz gibi yaşıyoruz:) aktif olarak da emiyor gibi, sıktığımda süt de geliyor sürekli, emzikle de durmuyor. Sizce aç olduğundan mı bırakmıyor, güven hissinden dolayı mı?
Bu durumdan artık sıkılmaya başladım. Rahatça Lavaboya bile gidemiyorum, yemek yiyemiyorum.. var mı böyle olan?
Cnm genel anestezi icin cok erken ztn yeni dogan sunneti genelle olmuyor lokal yapiyorlar ben ogluma 9 aylikken yaptirdim lokal ama sizin en elverisli zamanlar ve durmama fazla kipirdama durumu yok hem de bisi anlamaz, uzman bir cerrah urolog ztn uygun olani solicektir, gereksiz anestezi vermicektir diye dusunuyorum...Birde sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz? Lokal, genel anestezi, kaç aylıkken yaptırmak daha uygun sizce?
Canm emin ol hepimizn ki aynı emzirme sayfasında bu durum bebeğin anneyi istemesi olarak söyleniyor bırakın kalsın memede diyor ama dediğin gibi bi yerden sonra insan kendi ihtiyaçlarını göremez hale geliyor.. ben hem kadındoğumcuma hem çocuk doktruma sorduğumda yarım saatten fazla memede bırakma dediler. Ayrılmak istemiyor ama bi şeklde ayırıyrm bi kaç gündür oyalamaya çalışıyrm baktm hala aranıyorsa ya sağdığım sütten veriyorum ya da mama yapıyorum.. biraz olsun rahatladığımı hissettim yoksa kendimi inek gibi hissetmeye başlamıştımKızlar merhaba. Benim oğluş bıraksam gün boyu mememde kalacak.. bazen bunalıp alıyorum mama verip uyutuyorum, bazen de direnip bakıyorum kaç saat emecek diye, gün boyu yapışık ikiz gibi yaşıyoruz:) aktif olarak da emiyor gibi, sıktığımda süt de geliyor sürekli, emzikle de durmuyor. Sizce aç olduğundan mı bırakmıyor, güven hissinden dolayı mı?
Bu durumdan artık sıkılmaya başladım. Rahatça Lavaboya bile gidemiyorum, yemek yiyemiyorum.. var mı böyle olan?
Kavustum cnm cok sukurRealmomy canım nasılsınız? Kavuştun mu paşana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?