2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım biz de 39+2 olduk bana da 41e kadar bekleneceği söylendi. Sende hiç belirti var mı? Açılma falan var mı hiç?

Benimki göğsüme koyduğunda da aranıyor:) keşke boş dursa öyle çok tatlııı

Realmomy evet canım acimisti bayağı ama dayandım ve ilk gece hic uyumadan gaz sıkıntılarını atlatayim diye yürüdüm 3 sezeyan bu ve diğer ikisi bu kadar acimamisti

Arkadaşlar bizim sarilik 17.5 çıktı bugün dr dediki 2.3 günlük olsaydiniz yatis yapardım ama 8 günlük bebek emerek atar dedi oğlum asla uyanamiyor ayağının altini resmen cimcikliyoruz basıyor yaygarayi memeye geliyo 5dk bile olmadan uyuyo memeyi tutturmak ayrı bir eziyet ucu var gayet güzel ama bizimki minicik agziyla tamamini kavrayamiyo ve dolayısıyla az emebiliyo uyuyo
Bugün mama başlattı dr emzirdikten sonra 1 ölçek verdim sonra tok olduğu için göğsümün birini sağdım 45 CC çıktı (o göğsümü 1 saat önce 10 dk emip uyumuştu).
Sonra 2 saat uyuyup uyandı bende emzirdim ve sagdiğim(manuel pompa ile) sutumu verdim biraz bakınıp gazını çıkardı uyudu 10 dk sonra bu güzel kustu yani benim sütüm gayet yetiyor sadece cok kısa emip uyudugu ve ucunu aldığı için sarılığı yükseldi bence sastim kaldım 3.bebis bide ama tecrübe yetmiyor

Ben hayal kurmayı da beceremiyorum :) çocuğun vücudu geliyor gözümün önüne , minicik bebek vücudu . Sonra yüzünü düşünecek oluyorum babasının sakallı yetişkin kafası konuveriyor o vücudun üstüne
İyice dengem şaştı beklemekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…