- 20 Ocak 2013
- 4.048
- 9.200
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #54.841
Aslinda o kadar guzel ve normal bir durum ki...
Sadece ustuste yorgunluk bindikce biraz sıkıntı hissettirebilir.
Ama bundan sonra malesef hep bi yetisme cabasi,wc, banyo,yemek yerken zaman kisitlamasi olabiliyor tabii ki anneye.
Ilk 3 ay hala anne ile bir olma dürtüleri,senin kokunu ve tenini hissetmesi ona guven verir.Sadece doymak icinde emmezler.
Masallah de sen kendine bol bol emzir :)
Buarada sunnet icinde fikir olur belki.
Arkadasimda dun yaptirdi sunnet.
5 Temmuz dogumlu oğlu.
Herkes birer birer bebeklerine kavuşuyor ne güzel. 40ı çıkanlar bile var. Ben 38+1 deyim. Hiçbir belirti yok .insan ne kadar özlem, merak ve endişe ile bekleyebilirse bende hepsinden bir o kadar var. İnşallah sağlıkla pamuklarımızı kucağımıza alırız biz de tez zamanda. Sayılı gün çabuk geçer lafına inanmıyorum artık :)
Cnm genel anestezi icin cok erken ztn yeni dogan sunneti genelle olmuyor lokal yapiyorlar ben ogluma 9 aylikken yaptirdim lokal ama sizin en elverisli zamanlar ve durmama fazla kipirdama durumu yok hem de bisi anlamaz, uzman bir cerrah urolog ztn uygun olani solicektir, gereksiz anestezi vermicektir diye dusunuyorum...
Canm emin ol hepimizn ki aynı emzirme sayfasında bu durum bebeğin anneyi istemesi olarak söyleniyor bırakın kalsın memede diyor ama dediğin gibi bi yerden sonra insan kendi ihtiyaçlarını göremez hale geliyor.. ben hem kadındoğumcuma hem çocuk doktruma sorduğumda yarım saatten fazla memede bırakma dediler. Ayrılmak istemiyor ama bi şeklde ayırıyrm bi kaç gündür oyalamaya çalışıyrm baktm hala aranıyorsa ya sağdığım sütten veriyorum ya da mama yapıyorum.. biraz olsun rahatladığımı hissettim yoksa kendimi inek gibi hissetmeye başlamıştım
Kavustum cnm cok sukur
Cok iyiyiz cnm ama daha ayaklnmadimGözün aydın cnm, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. nasılsınız peki?
Turuncu gibi bir renkse bahsettiğiniz bizde de oldu. Emzirdikçe ilerleyen zamanlarda geçer dediler banaKizlar az once annem bebegin bezini değiştiriyordu 4 5 damla kan var.Cok panikledik .Boyle bir durum yasayan erkek bebek annesi var mi ya da bilgisi olan
Kızlar Doğum yapalı 4 gün oldu sütüm hala yok
Humana stiller hoşaflar helvalar bisküviler hurmalar ne denediysem yok. Bir damla gelirse geliyor.
Hastanede sütün yok sütün yok dediler, moralim bozuldu hemşireye de sütü yok deyince hemşire sıkıp baktı sütü var annenin bol bol emzir dedi.
Ben de var diye emzirdim, ama çocuk doymuyormuş meğerse. Sarılık değerimiz de dün 11 di. Öyle olunca mamaya başladım. Göğsüm boş olsa da emzirdim. Ama artık yara oldu göğüslerim. Gelen giden yok
Bana önerebileceğiniz birşeyler var mı kızlar çok üzülüyorum. Ne yapabilirim sütümü getirmek için? Veya boşuna mı çabalıyorum sizce
Aynı cnm saatlerce tutuyrum bi o meme bi bu meme uyuyor emmiyor tam çekip yatağına koyuyrm aranmaya başlıyo :) yine alıyorum göğsüme ama çok yoruluyorum saatlerce sürse sürer çünkü uykuyu memede alıyor.. bende gündz takviye yapmıyrm geceleri veriyorum mamayı..şimdi yarım saat tutmaya çalışyrm illa uyusun diye beklemiyrm başını göğsüme koyup gazını çıkartyrm seviyrm ondan da hoşlanıyor:)) aslında aramızdaki duygusal bağ için çok hoşuma gidiyor ama en azından arada bi saat ara verseler iyi olacak. Bana da 15-20 dk emzir her iki memeyi de dediler ama mümkün değil durmuyor. Ya mama verip şişiricem ya sonsuza dek emziricem :) geceleri mama veriyorum yalan yok ama gündüz genellikle emziriyorum.. peki seninki de mi bu kdr emmeye sanki doymuyormuş gibi uyumuyor?
Oğluşun kızımla aynı tek farkla bnmki emzikte tutmuyo..
aç tok farketmiyor canımKızlar bir sorum var.
Devit-3 kullanan arkadaşlar ne zaman veriyorsunuz. Aç karnına mı tok mu.
Açılma olmazsada suni sancı veriliyo mu canımKızlar şimdi dr dan geldim bugün 40 haftalık olduk kendi Dr um randevumu iptal ettiği için devlete gittim 2 gunde bir geleceksin 41 haftaya kadar olmazsa 41 de suni sancı vericez dedi bense suni sancı istemiyorum oğlumu suni sanciyla yapmıştım çok kötüydü bir sorun olmazsa 42 haftaya kadar beklemek istiyorum pazartesi günü kendi Dr uma gidicem
Evet aslında yüksek oranda çok hoşlanıyorum bu durumdan ama bazen sıcaktan bunalıyorum yada dinlenmek istiyorum:) o zaman da bebeğimi ağlatınca kötü hissediyorum.. benim canımı sıkan bu kadar emmesine rağmen doymayıp, mama yiyince doyup uyumasıkeşke arada doyup uykuya da dalabilse..
Selam Kızlar. Doğum yapanlara göz aydınlığı dilerim yapacak olanlara da Allah kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin..
Dr muayenem vardı dikişlerime falan baktı sıkıntı görünmüyor. Sezeryan olanlarda vardır dikiş etrafında hissizliği. Normal dedi, bir sene kadar sürecekmiş.
Bebeğimi emzirmeyi beceremediğim için kilo kaybetmişti baya. Yani Doğum kilosundan sonra 500gr verdiikimiz de ter içinde kalıyorduk emzirirken bi türlü tutturamadım ucunu çok ağladı. göğüs ucu aldım onla daha iyi emmeye başladı. 10 günlük oğlum, 140 gr almış.
Bir de, poposunun arkasında kuyruk sokumunun orda bir delik var. Dr baktı, delik açık görünmüyor ama ultrason çekelim dedi. Kötü düşünmemeye çalışıyorum. Böyle bir durum yaşayan gören var mı?
Mama veriyor musun sen de canım? Beni emince doymuyor resmen ya. Ağzıyla hala aç aç aranıyor. 60lık mamayı içiyor. Beni yarım saat de emse emerken uyursa yatağa koyunca 15dk sonra kalkıyor. Uyku diye bişey yok benim oğlum da sadece şekerleme yapıyor ya. Bi de yenidoğan bebek sürekli uyur diyorlardı hani nerde ???
Ben varımmmHala dogurmayan kac kisi kaldık acaba
Benden önce sakn dogurmaaa. Aramızda iki gün fark varBen varımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?