- 18 Ekim 2017
- 6.600
- 39.974
- 548
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #54.781
Hem gecmis olsun hem hayirli olsun canim. Bence hem hastaneyi hem de nobetci hemsireyi sikayet etmelisin. Yeni dogum yapmis anneye kimse boyle davranmamali.Kizlar mesajlari takip edemedim .Ameliyatım harika gecti .Sonra tum aksilikler bizi buldu.Tek kişilik oda yokmus biri 2 kisilikten taburcu olcakmis. O odaya gectik guya odayi bize kapatcaklardi .Dedikleri saatte taburcu etmediler hastayı (yasli bir kadin rahim ameliyatina gelmis ve basinda 5 kisi )
Ben ameliyattayken bebeğimin basina üşuşmusler.Bizimkiler hastaneyle papaz olmus. Ben geldigimde gitmislerdi .Odanin penceresi ve kapisi bozuktu milyon kere teknik servise bildirdik gece 4 te ancak yaptilar .
O geceki nöbetçi hemsire kabusum oldu. Yaptıgı her bakimi beni aglata aglata yapti.Hatta karna basma olayında beni gerçek anlamda şoka soktu 4.kez yapti ve ben 2.de tepeden tirnaga titriyordum çenem kitlendi .Maksadim kimseyi korkutma degil tamamen benim şanssizligim .11de uyuşukluk gecti yurumem gerekiyordu o an sadece annem vardi .Beni personel az diye oyaladi ve 3 saat sonra yurumeme izin verdi. Esim ve o aptal kadin ilk kaldırdı ...Sonra bana bagirlamaya basladi dik yürü tek sen boylesin.vs.Ben sinirden deliye döndüm. Once bi iki damla süt gelmişti üzüntüyle devami gelmedi .Pompa kullandik uç icin cok ise yaradi. Mama istiyoruz kan sekeri dusmesin diye 1 saat sonra gonderiyor .Kabus gibi bir geceydi. Ne zaman mesai değişti. Hayat normale dondu .Dun aksam da taburcu olduk .Ben dogum sabahindan beri su ana kadar 2 saat uyumusum .Hala tam yuruyemiyorum .Surekli humana ve su iciyorum .
Beni merak eden herkese tesekkur ederim .
Canim bende ainn bugun yaticam oglusuma kavuscam insallah :) ayniyiz bugunGunaydin hanimlar 7 bucukta hastaneye gidicem yatisim yapilcak bugun ogluma kavuscam insallah..umarim hersey yolunda gider heyecan korku endise birbirne girmis vaziyette Allah tum hamilelre yardim etsin
Doğum çok zor oldu ama oldu sonunda çok şükür açılmam çok zaman aldı epidural almasaydım doğuramazdım sanırım ki epidural aldığım halde zor geldi.Suni sancı epiduralsiz uzun süre çok zor .ama çok şükür şimdi kızımda bende iyiyiz 3.750 gram 53 cm koca kafalı bir minnoşumuz oldu.yarın taburcu olacağız hastaneden.doğum sırasında ateşim 40 a çıkmış bebekte etkilendi o yüzden testler filan yapıldı gözetim altında tutulduk ama çok şükür sadece doğum stresinden ateşlenmişiz enfeksiyon çıkmadı.çok güzel bir duygu Rabbim gerçerkten evladına annelik babalık edebilecek bütün isteyenlere bu duyguyu tattırsın inşallahCanım nasılsın bebişin nasıl , nasıl geçti doğumun biraz daha iyi misin toparladın mi
Bu arada epidural alinca ikinmada zorlaniyorsun filan diyorlar ama bende oyle olmadi dogumun son 3 saatindeki bebegin en son baski yaptigi sancilarin hepsini hissettim ne kadar epiduralden ilaca devam etselerde o son sancilarda ise yaramadi.25 dk ikindim dogururken orasi cok uzun surmedi ama sancilar cok yiprattiDoğum çok zor oldu ama oldu sonunda çok şükür açılmam çok zaman aldı epidural almasaydım doğuramazdım sanırım ki epidural aldığım halde zor geldi.Suni sancı epiduralsiz uzun süre çok zor .ama çok şükür şimdi kızımda bende iyiyiz 3.750 gram 53 cm koca kafalı bir minnoşumuz oldu.yarın taburcu olacağız hastaneden.doğum sırasında ateşim 40 a çıkmış bebekte etkilendi o yüzden testler filan yapıldı gözetim altında tutulduk ama çok şükür sadece doğum stresinden ateşlenmişiz enfeksiyon çıkmadı.çok güzel bir duygu Rabbim gerçerkten evladına annelik babalık edebilecek bütün isteyenlere bu duyguyu tattırsın inşallah
Geçmiş olsun canm. Allah anala babali buyutmeyi nasip etsin insallah. Birlikte hayirli uzun omurleriniz olsun insallah.Bu arada epidural alinca ikinmada zorlaniyorsun filan diyorlar ama bende oyle olmadi dogumun son 3 saatindeki bebegin en son baski yaptigi sancilarin hepsini hissettim ne kadar epiduralden ilaca devam etselerde o son sancilarda ise yaramadi.25 dk ikindim dogururken orasi cok uzun surmedi ama sancilar cok yipratti
Haklısın canım her emmek istediklerinde dediğin gibi aç olmuyorlar gazı olduğu zaman güvende hissetmek istedikleri zaman yine meme istiyorlarAynen canim. Kadin oyle tavsiye edince ben de uydum. Henuz gaz ve sut problemimiz olmadi.
Canim iyi emdigini yada biberonla doydugunu dusunuyosam 1bucuk saatten once mizirdandiginda tekrar meme vermiyorum. Vicdanim sizliyor ama obur turlu memeye yapisik oldugunda ise nasil donerim 3 ay sonra.
Ağrı filan yok mu hic. Yada kasilman oluyo mu. Agrili flanDoguramayanlarda bugunstrese girdim hic bir belirti yok
Hazırla kuzum son ana kadar bitmiyor o hazırlık:)
Göğüs kalkanini sormuşsun canım ben kullandım işime yaradı faydasını da gördüm yalnız tek sorun göğüs kalkanini taktığın zaman çok dikkat etmek gerekiyor onu göğüste unutup eğilince süt dökülüyor üstün basın batıyor 2 3 defa yaşadım:))
Doktor damla verdi canım gaz için reflusu de var
Damlayı çok beğenmedim hiç bi işe yaramıyor
Günaydıın nasıl gidiyorr minnoşumuz nasııll ♡♡♡ beni sorarsannnn şafak 2 :)))Günaydın hanımlar , inşallah herkesin keyfi yerindedir bi süredir giremedim malum kızımla bi düzen olusturmaya çalışıyoruz ama arada girip yazdıklarınızı okumak , tecrübelerinizi dinlemek güzel oluyor , bizden sonra doğum yapan arkadaşlarında gözü aydın olsun , bekleyenlerinde gönlüne göre olsun herşey
Çok şükür canım kurtuldun bebeğin de sen de iyisin ya hepsi geçti gitti şimdi geriye sadece tatlı bebişini büyütmek kaldı , Rabbim nazarlardan korusun her ikiniziDoğum çok zor oldu ama oldu sonunda çok şükür açılmam çok zaman aldı epidural almasaydım doğuramazdım sanırım ki epidural aldığım halde zor geldi.Suni sancı epiduralsiz uzun süre çok zor .ama çok şükür şimdi kızımda bende iyiyiz 3.750 gram 53 cm koca kafalı bir minnoşumuz oldu.yarın taburcu olacağız hastaneden.doğum sırasında ateşim 40 a çıkmış bebekte etkilendi o yüzden testler filan yapıldı gözetim altında tutulduk ama çok şükür sadece doğum stresinden ateşlenmişiz enfeksiyon çıkmadı.çok güzel bir duygu Rabbim gerçerkten evladına annelik babalık edebilecek bütün isteyenlere bu duyguyu tattırsın inşallah
sağlıkla kucağınıza alın inşallah bitmiş gününüzGünaydıın nasıl gidiyorr minnoşumuz nasııll ♡♡♡ beni sorarsannnn şafak 2 :)))
Ayy Allah razı olsunsağlıkla kucağınıza alın inşallah bitmiş gününüz
Herkese merhabalar nasılsınız doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallah doğum bekleyen arkadaşlar inşallah hayırlısı ile bir avazda kucağınıza alırsınız bebeklerinizi biz 40 günlük olduk kırkımız çıktı buğün gündüz uyumamız çok güzel ama akşam 6 dan 1 e kadar kök söktürür bize gaz sancısından sürekli ağlıyor bu günümüze şükürler olsun çok şükür 2300 dogan kızım 4000 kg civarı oldu artık ele avuca geliyor hele o masum bakmaları yokmu beni benden alıyor resmen Rabbim gerçekten isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bende sendenimm hiç bir belirtim yok yarın randevum var alttan bakıcak yine açılma falan yok diyecek kesinDoguramayanlarda bugunstrese girdim hic bir belirti yok
Evet canım akşam uyuyacagı saat belli ama gündüz bi düzenimiz yok ama gündüz rahatız tabi büyük kızım kardeşini rahat bırakırsaamin inşallah allah isteyen herkese versin çok güzel bir duygu :)
gaz sancısı için havalar sıcak ama yinede bebekler ayaklardan üşütürler mutlaka ince çorap giydir .. ve sen hergün rezene iç tohumunu al demlendir iç .. gaz yapacak gıdalar yeme dikkat et maşallah 40 nız çıkmış artık daha çabuk toparlar .. akşam da rutin olarak hep aynı saatlerde gece uykusuna yatır alışıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?