2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın. Biz 20 günlük olduk. Dışarı çıkmayı o kadar özledim ki.
Biz geçen gece çıktık saat 23.00 da dondurmaciya gittik dondurma yedik biraz turlayip geldik evden çıkıp eve gelene kadar bizimki uyudu eve girince ağlamaya başladı :)

Canim lohusalikta özür 40 günden sonra baslar, o 10 gün nornal adet icin

Biliyorum canım ama ağlayınca elim ayağıma dolanıyor, eşim daha sakin kızımda ondan sakinleşiyor. Elbet alışıcaz artık birbirimize :)

Hisleri birebir aliyorlar evet.Buyuse bile mesela sen istemedigin biyere gidiyor olsan,durmaz :)
Babalar bu konuda biraz daha iyi cidden :)

Nasil odeyecek hakkini.Hayatinin en guzel durumunu yasamisken aklinda biraktiklarina bak.Keske azcik sabirli olsalar boyle islerle ugrasanlar.
Kendini yormadan az az yuru dinlen,yurudukce daha cok acilirsin.

Canim lohusalikta özür 40 günden sonra baslar, o 10 gün nornal adet icin

Bazi kanamalar erken bitiyor.Iliski icinde 40 gun degil mesela.O kafami karistirdi sanirim :)
Ama okunabilecek seyler var degil mi?

geçmiş olsun canım kötü olmuş yaşadıkların artık evindesin stres olma emzirmeye sağım yapmaya devam et iner sütün inşallah bol bol yürü yoksa gerçekten zor toparlanıyorsun tekrar hayırlı olsun oğluşun

Kizlar az once annem bebegin bezini değiştiriyordu 4 5 damla kan var.Cok panikledik .Boyle bir durum yasayan erkek bebek annesi var mi ya da bilgisi olan

Oldu kuzum ne yazık ki ama çok sürmedi çok şükür kalkanı taktım lansinoh krem sürdüm
Zeytinyağı sürdüm
Tahin yağı sürdüm en son çare de silikon göğüs ucu kullandm hemen toparladı ama hastanede çok cekistirdiler canım o yüzden olduğunu düşünüyorum yoksa olmazdı eminim
Eltim süt gelsin diye çok sıktı cekistirdi yara oldu
Bol bol sıvı tüket canım şimdiden rezene içmeye başla
Bir de lansinoh kremi şimdiden sürmeye başla cnm göğüs uclarini uyarmadan biraz yumuşasn
Ya da zeytinyağını ilit asiti ölsün göğsüne sür yine pamuk ile
İyi yaptın cnm valla lazım olur evde bulunsun ne olacak ki aynen şaşırıp kalıyorlar bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu diye eve sizin zamandan bir asır geçti artık ne yapalım:)))
Canım aklıma yatmıyor değil o kemer alsam mı almasam mi ise yarıyor mi diye merak ediyorum

Kuran da gecmeyen Peygamber dualari mevcut ama ezberimde yok malesef ama biz okuysmasakda telden acip dinletebiliriz :)

Kizlar az once annem bebegin bezini değiştiriyordu 4 5 damla kan var.Cok panikledik .Boyle bir durum yasayan erkek bebek annesi var mi ya da bilgisi olan

Kiz bebeklerde de erkek bebeklerde de normal canim.Anneden gecen hormonlardan sebep.
Tabii doktora sormakta fayda var.Dönüş yapacak,takip etmeni isteyecektir.
Insallah bi sikinti cikmaz❤

Kuran da gecmeyen Peygamber dualari mevcut ama ezberimde yok malesef ama biz okuysmasakda telden acip dinletebiliriz :)

❤beklemez annecikler,biri sormustu.

canım bizde de oldu o ama kiremit rengi gibiydi kan değildi ona emin olun kiremit rengi gibi olan idrarda kristalleşme oluyormuş ondan kaynaklı normalmiş ama kan olduğuna eminsen doktora götürün

Herkes birer birer bebeklerine kavuşuyor ne güzel. 40ı çıkanlar bile var. Ben 38+1 deyim. Hiçbir belirti yok .insan ne kadar özlem, merak ve endişe ile bekleyebilirse bende hepsinden bir o kadar var. İnşallah sağlıkla pamuklarımızı kucağımıza alırız biz de tez zamanda. Sayılı gün çabuk geçer lafına inanmıyorum artık :)

Canım aynı şeyi bende yaşadm merak etme normalmiş annenin hormonlarından etkilenirmiş bebekler. Sonrada bidaha olmadı zaten. İlk kakanızı yaptınız mı?

A ben seni bebişine kavuştun sanıyodum canım sende benim gibi belirtisi olmayan gün sayanlardanmışsın :)

Hayır cisli bezde pipiden .Dr un donus yapmasını bekliyorum
canım bizde olmadı ama bir arkadaşım dedi ben hiç bilmiyordum sanada diyim belki annen biliyordur pipisini aşağıya doğru yavaş yavaş çekmek gerekiyormus tıkanıklık olmasın diye cisini yapamama durumu olabilirmis ara sıra yapmak lazimmis ama kan durumunu bilmiyorum

• almilacm canım bebek hareketlerini hissediyorsan beklemeye devam et bence, çünkü hastanedeki kısım ne kadar kısa sürerse o kadar iyi eninde sonunda gelir bugun olmazsa yarın =)

almilacm naptın canım, ne durumdasın
sancım çoğalmadığı için dün hastaneye gitmedim. Bu sabah kontrol vardı doğum hala başlamamış iki gün sonra kontrole çağırdı sevgili kocacım da bütün sülaleyi ayağa kaldırdı dün doğuruyorum diye. Ama gelen giden yok

Hayır cisli bezde pipiden .Dr un donus yapmasını bekliyorum
Canım anneden geçen hormonlardan olabilir diye okumuştum çiş ise..
Hatta benim kızımdan akinti geldi kahveye yakın sümüksü normal demişti doktor seninki de öyle olabilir
Doktor bakalım ne dicek inşallah önemli bişey değildir haber ver dönünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…