2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anladim canim geçer insallah .Uyku arkadasi neyi benimserse o aslinda.Amigurumi olabilir, battaniye olabilir,zarar vermeyecek yumusak oyuncak olabilir.

Benim oğlum gündüz 3-4 deda uyumak istiyor canım , bende uyutuyorum ama şöyle bi sıkıntı var:) uyutup yatağa koyarsam 10 dk sonra uyanıyor, üzerimde yada kucağımda yatırırsam da 2-3 saat uyuyor. Bende işim yoksa uykusunu alsın diye kucağından indirmiyorum çoğu zaman.

Gece uzun uyumasını ben doktora sordum canım kaldırma dedi. Büyümesi için zaten kesintisiz uyuması lazımmış büyüme hormonunun salgılanması için. Ben içim rahat etsin diye gece öğününü mama ile yapıyorum. 8 saat sonra uyanıp emziriyorım 2 saat daha uyuyor. Sabah 9,5 10 gibi başlıyoruz güne bu şekilde

Günaydın kızlar, henüz çok erken sayılır ama mama sandalyesi düşündünüz mü? Kuzenim hediye almak istiyor model beğen alayım şimdiden dolar daha da yükselmeden dedi :) çok pahalı olmayan bi model istiyorum kıza masraf çok olmasın. ikea antilop nasıl yakından gören var mı aranızda?

Bizim kıza iyi geliyor uyuyor :) al canım benim 1 günde geçti öyle karbonatlı suyla pamuğu ıslattım sürdüm panuktaki suyuda sıktırdım birde azcık iyice ıslandı

Günaydın Ebebekte uyguna varmış bir tane ona iyi diyorlar fazla para vermeye gerek yok bencede benim arkadaşım onlardan aldı gayet memnun kendi evinde annesinde her evde var taşımaya uğraşmıyor :) bir ara bim e gelmişti ondan bile aldı gayet iyi çıktı :) ikeanın modelinin oturma kısmı bana küçük gibi geliyor diğerlerine kıyasla

Aynen kucağımda uyuyor yatağa alıyorum pat açılıyor gözler. :) bende akşam yatırmadan önce 7de mama veriyorum ardından beni emiyor sonra 8gibi uyutuyorum. Bidaha gece uyanınca emiyor. Sabah 7de uyanıyor. :) kaçta uyutuyorsun sen akşam peki? 8de uyuması erken diyor herkes bana ama doğru olan bu diye biliyorum. Zaten oğlum kendi istiyor saati gelince uyumayı. Huysuzluk mızmızlık başlıyor o saatlerde.

Benimkilerde bugün 7. Gün dediğin gibiler kucakta bile susturamıyorum hele aç ve uykusuzken deli gibi ağlıyorlar. Ben diş çıkarıyorlar diye düşünüyorum ama emin değilim.

Ben ikea ları görüntüde çok rahatsız buldum cnm. Chicco nun polly leri rahat göründü bana ama pahalı sanki biraz.

Cnm benimkilerde son 3-4 gün değiştiler. Gece bağırarak uyanma, uzun süre sakinleşmeme gibi gibi. Dün teyzeme gittim gündüz burnumdan geldi valla. 4. Aya şenlikle girdik. Dün gece biraz sakinlerdi sabaha da daha gülerek başladık. Ay inşallah böyle gitsin.

Kızlar yarış şekli konusunu konuşmussunuz sanırım kaçırdım benim bebeğimde hala kurbağa gibi yatıyor normalmiymiş bu
Ayaklari duz olunca karin kaslari gerilip rahatsiz oluyormus .Ozellikle benimki gibi gazli bebekler .O sekilde rahat ettikleri icin oyleymis. Dr mudahale etme dedi.
Hasta olanlarda bugün ben eşimden bulaştı sağolsun zaten minnak ta gripti inşallah daha kötüleşmez
Ya gecmis olsun canim.Konua da hastalanmamak mümkün degil .Bir gun buz bir gun gunluk guneslik .
Canim gece uykusuna gecis icin 8 en gec 8 bucuk diyor uzmanlar.Sabah da 6 ile 8 arasi uyanmalıymış.Daha erken uyanırsa kesinlikle yataktan çıkarmayın diyorlar .Eger uyumaz ise odadan cikip tekrar girip Gunaydin diyerek günün başladığını anlamasini saglamaliyiz .Anormal bir saatte uyandıysa hareketlendirmiyoruz,oyun oynamiyoruz. Tekrar uyutmaya calisiyoruz .
Benimki cok erken uyaniyor onerilen gibi normal saat gelmeden oda degistirmiyorum .Gaz masaji yapip yeniden uyutmaya calisiyorum.

Dün ona baktm bende canım e bebektekinin tepsi kısmı bana çok küçük geldi gerçi ikeayı görmedim ama e bebektekinide düşünüyorum
Ben ikea ları görüntüde çok rahatsız buldum cnm. Chicco nun polly leri rahat göründü bana ama pahalı sanki biraz.
Ben internetten gördüm sadece canım 1-2 de blogda okudum normalde rahat mı değil mi bilmiyorum pollyler rahat duruyor ama dediğin gibi pahalı en azından benim için pahalı.

Ben erken uyutmaya çalıştım akşamları ama tam dalmadı cnm. 9 gibi uyuyuyup 10da uyanıyor, gece uykusuna da 11.30-12de geçiyoruz. 7,30 gibi uyanıyor, emziriyorum 8da uyuyor, 9-9.30 da artık uyanıyor tamamen. Sonra 11.00 gibi mızırdanıyor. Şu an emziriyorum mesela, üzerimden almazsam 13.30a kdr uyur:) böyle devam ediyor. Benim oğlum saolsun uykusu gelince ıııı ıııı diye yalandan ağlaması var o zaman anlıyorum hemen memede uyutuyorum.

Ben akşam erken uyutmayı bilerek çok zorlamadım. Erken uyursa, sabaha karşı 4-5 gibi uyanırsa bizi de uyandıracağı için işimize gelmedi:) böyle olunca bizde uykumuzu tam alıyoruz. Doktora sordum büyüme hormonunun salgılandığı saat varmı gece erken mi uyutmalıyım dedim, yok kesintisiz 5 saat uyuması yeterli büyüme hormonunun salgılanması için dedi.

Bence sen 8de uyutup gece bi emzirmeyle sabaha kadar uyuyorsa hiç değiştirme rutini, ne güzel 8den uyuyana kdr eşinle size kalır zaman.

Sağol canım evet galiba grip bilmiyorum.. 9 gün oldu. Doktora gittiğimizde sadece burnu tıkanık ve gıcık gibi bir öksürüğü vardı. Sonra daha kötü oldu öksürüğü hırıltılı böyle. Doktor da burun spreyi vermişti günde 3 kez 5 gün kullanın dedi. Şuanda ilk doktora gittiğimiz hali gibi sanki. Hala geçmedi delircem artık. Bi iyi gibi oluyor bi kötü. Eşim de iyi iyi bişeyi yok diyobeni delirtiyo. Doktora gidelim diyorum kötüyü çağırma iyş o diyo. Yemin ederim delircem

O zaman ben d vitamini yoksunuyum direk. Çünkü Burda neredeyse hiç güneş yok

Canım ne güzel işte bırak uyusun. Çocuk uyusa kabahat uyumasa kabahat :)) hiç bişey olmaz aç olsa uyanır zaten kendisi Demek ki uykuya ihtiyacı var.. Belki uzucaktır uykuları.. Zaten artık uzun gece uykyları uyumaları lazım yavaştan

sağol canım odadan çıkmıyoruz neredeyse

ya o cok hesapli hatta eskiden bildigin 50 liraydi ama arkadasim kullandi, kizi kafasini agzini cok carpiyordu sert yerlerine. Bilemiyorum o yuzden tamami yumusak bir urun mu almak lazim?

Canim senin oglan da mi gunduz kucakta uyumak istiyor? Demek hepsi ayni yaa. Uyutup yanindan kalkiyorum radar gibi hop gozler açiliyor

sağol canım odadan çıkmıyoruz neredeyse
Ben de oyleyim.Artik oglumu 5 dk yalniz bırakıp hemen kahvalti soframi odaya kuruyorum .Dun dr dedi ki bu cocuk hic insan görmüyor mu beni görünce cok heyecanlandi.Yok görmüyor gaz sorunundan evden cikamiyoruz dedim .Aslinda su an icin en doğrusunu yapıyorsun dışarı cok riskli herkes hasta dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…