2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah cnm güzel almış. Benm ki yemediği için 2haftada 100gr aldı, bakalım sonumuz nasıl olacak
Teşekkür ederiz, çok düşüncelisin. Sizin bebek. Yaşını geçmiştir artık, hala mı başlamadı ek gıdada süt ürünlerine

Kizlar dr a götürdük oglumu. Burun icin gunde 4 kere s f uygulayabilirsin dedi .Kaka icin test istedi ama hastaneye gitmeden yapmıştı benim koala.O yuzden veremedik .Eger tekrar yesil olursa gidip vercez dr tahlil girisi yapti. Gecen gun ki nefes alamama durumunu soyledim daha once hic kusmadigini .Egimli yatir dedi.Ama benimki bizim yatakta yatiyor ve visco.Nasil bir çözüm bulurum onu düşünüyorum.Vucudu cok pütür pütürdü .Kuru dedi nemlendirici kullan dedi.
Karni normalden cok daha fazla gurulduyor dedim .Usutme ihtimali uzerinde durdu.
Bir de avm ye gitmeyin .Kalabalikta bulunmayın. Eve cok fazla misafir almayin.Kritik bir mevsim gecişi dedi.
Kurbaga gibi uyumasini sordum.Ayaklarini uzatınca karin kasları gerilir ve gazli bebekler rahatsız olur dedi.
Boy kilo yerinde .Mama kullanmana gerek yok dedi .Benimki zaten haftada 2 3 kere icmeye baslamisti.
D vit i 1 ay daha her gun ver .Degerine bakalim sonra periyot dusurelim dedi .Yani saglik ocagindakilerin dedigi gibi bir yasina kadar her gun 3 damla olmayacak.
Dr a gülücükler saçtı. Adam bilgisayara bakiyor benimki agu yapiyor.
Çok sukur bir sorun yokmus .Ama usutmemeye dikkat etmem lazim Isitici yetersiz geliyor keşke dogalgazi acsalar artik.Korkumdan 4 gundur banyo yaptiramiyorum.

Canım benim arkadaşım yaşadı bu durumu 1.5 yaşa doğru tamamen açtılar diyeti bazen daha erken de olabilir merak etme Allah hepsine sağlık versin gerisi hersekilde hallolur

Dün alerji uzmanindaydik yine,1 yaş aşısıni 1.5 yaşina erteledi
Ek gidada başlamadık daha çünkü ben yiyince emdigi icin tepki veriyor
Gerci zaten ek gidayi pek yemiyor zaten severek :/

Teşekkür ederiz canım. Ben ımom latte kullanıyorum ama yetersiz mi gelir ki bir danışayım doktoruma.

Canım benim arkadaşım yaşadı bu durumu 1.5 yaşa doğru tamamen açtılar diyeti bazen daha erken de olabilir merak etme Allah hepsine sağlık versin gerisi hersekilde hallolur
İnş canım doktor daha tam emin değil deneyelim olmayabilir de dedi ama inş yoktur ama dediğin gibi varsada kısa zamanda toparlarız inş. Yapacak birşey yok kuzularımız ağrı çekmesin bir şekilde katlanılacak.

Rica ederim canim
Kullandigin ilacin icerigini bilmiyorum
Eger kalsiyum iceriyorsa yeterlidir herhalde
Herşeyi içeriyor yok yok. Kalsiyum omega 3 b vitaminleri aklına ne gelirse canım.hamilelikte de ımom omega kullanmıştım gebeler için. Sen de bakanilirsin canım fiyatı da iyi

Cnm imom latte ye osteozinc ekle, Bi de kendimiz de ayrıca d vitamini alıp içelim
Benim doktorum bitkisel vitaminlerden vermişti hamilelikte fısfıslı falan. Devlet karşılamıyor biraz pahalı ama Onlardan araştırayım o zaman. Zaten ağzımda sol tarafta dolgusuz diş kalmadı hamilelikten sonra daha da fena olmasın.

Cnm imom latte ye osteozinc ekle, Bi de kendimiz de ayrıca d vitamini alıp içelim
Boost ve ocean marka önermişti. Boost b12 kullandım hatta hamileyken. Aile hekimime de doktorum bunu verdi deyince o doktorunu sakın değiştirme demişti hatta bana. Kuzenimde eczacı hatta o oğluma da dvit verme oceanın d vitaminini ver demişti.

Alerji olabilr mi diye sordum genellikle kanlı kaka olur dedi. Prebiyotik damla verdi icinde canlı hucre varmis. Iyi geldi bize normalde en az 5 defa yapardi gunde bugun 3 defa yapti.

nevesta81 hadess kızlar bu hafta çocuk çok ağlıyor yahu öyle böyle değil. Sakinlestiremiyorum da. Uykuya geçiş aşırı zorlaştı. Sürekli bı soylenme halinde ağız dil oradan oraya konuşacak sanırsın ama sinirli ve bagiriyor. Atak haftası da değil
Sizde durum nasıl ?

İşe başladığım için mi acaba

Canım sırt üstü mü yatırıyorsun? Belli ki rahatsız eden bişeyler var. Belki yattığı pozisyonu sevmiyordur. Gerçi denemişsindr her türlüsünü ama yüzüstü uyumaya alıştır bence bağırsaklar sanki öyle daha oluyor gibi geliyor bana..

Ocean o biliyrm cnm, omegasını ve q10 qoenzimini kullanmıştım. Yani diyette Bi çok şeyi çıkartıyoruz hayatımızdan f vitaminle destekleyelim

banyodan once zeytinyagi surebilirsin canim. Bizde de oldu da.

Konak taragi kullanabilirsin canim.Hangi şampuana geçmiştin?

Gecmis olsun canim .Dikkat ediyoruz ama gelip buluyor hastalik .Benim de esim grip bebege gececek diye cok korkuyorum.

İki gündür banyodan bir saat önce zeytinyağı sürüp banyo sonrası tarıyoruz ama gittikçe artıyor gibi. Bugün doktora gittik mevsim geçişlerinde olabilir dedi. Geçene kadar devam edeceğim artık ne yapalım.

Benimki de 10 gündür böyle. Hele akşam olunca hem uykusuzluktan ağlıyor hem de uyuyamıyor. Saatlerce uğraşıyorum. Bir de uyurken çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyor. Annem ısrarla bu çocuğu yatağına koy uyumayı öğrensin, emzik ver, salıncak kur da salla deyip duruyor. Valla kendi annem de dahil olmak üzere herkesin tavsiyelerinden sıkıldım. Bir dönemdir gelir geçer umarım. Ama etrafı keşfettikleri için uyumak istemediğini düşünüyorum ben.

Uyku arkadaşı şu emzikli olanlar mı? Bir bebek elimde oyuncakla uykuya dalabilir mi gerçekten. Benimkinde böyle birşey imkansız :))
Ayy aynı bizimkiler de aynı. Çocuğun uykusu var deyince sanki onlardan kaçırmak istiyorum muamelesi görüyorum. Bak bak bakınıyor ne uykusu deyip duruyorlar. Aaaa çocuğu uyuttun mı soruları da cabası. Üstelik çocuğun dibine girip bağıra bağıra konuşuyorlar el şaplatıyorlar çocuk korkudan şekil değiştiriyor ağlıyor. Neymiş efendim ben çocuğu böyle yetiştiriyormuşum yabancılıyormuş. Valla bunalttılar beni. Zaten çocuk büyütmek yetiştirmek zor. Bunlar böyle yaparak daha çok strese sokuyorlar insanı.
Uyku arkadaşı aklımda ama 4 aydan sonra alıyım diye dusunmustum ama simdiden aliyim. Gerci benmki yatagnda uyumuyoki hic hep ana kucagnda yada ev bebek arabasnda uyuyo. Napcaz bilmiom ins duzelirler kızlar
Benimki de hep oturma odasındaki koltukta uyuyor ben de mecbur onunlayım. Anne yanı beşiğini bu yüzden sattım. Yatakta ben rahat emziremiyorum. Hem de eşim sağa sola dönerken falan uyanıyor. Kendi beşiğine koymayı deniyorum bir kaş gündür gündüzleri koyduğum an gözler faltaşı gibi açılıyor. Ben de böyle nereye kadar gideceğim bilmiyorum. Sallanan anakucağı veya sallanan küçük beşiklerden almak istiyorum ama işe yaramazsa diye de kararsızım.

A neden canım fazla yer kapladığı için mi
Yok canım bagajla ilgili sıkıntımız olmadı bizim hiç. Ama Yolda bir tümseğe hatta minik bir çıkıntıya denk gelse ön tekerler takılıyor. Bir cm lik yerlere bile çıkmıyor. Kol kısmına bastırarak önü kaldırmak gerekiyor ve araba ağır, çocuk küçük düşecek diye endişe ediyorum. Biz tatile gittik o yüzden baya test ettik orada. Avm de falan iyi ama günlük yollar için kullanışlı değil. O kadar para verdiğimize pişmanız bu yüzden. Uygunları da vardı, şu gold kasalılar falan. Ama kaliteli olsun kolay kullanılsın dedik göründüğü gibi değilmiş.

Canım çok geçmiş olsun tez zamanda şifa bulur inşallah tüm hasta bebişler.
Biz de bugün doktora gittik üstünü soymaya başladık o da ağlamaya başladı. Normalde hiç böyle yapmazdı kontrollerde. Tartıyı zor aldı doktor odadan çıkmamıza yakın yarım ağızla adama güldü.

Her türlü yatırıyorum. Sırt üstü, yan, gündüz yüzüstü yatırdığım da oluyor. Yüzüstü 5 10 dk daha uzun uyuyor sadece. Yine de 30 dkyı geçmiyor uyuması kucağımdan bırakınca. Idrar tahlili yaptırdık, sonucu ne olacak bilmiyorum. Bir de kaka tahlili yapılacak ama onun için numune almayı başaramadık daha, çok zormuş onu alması :)

D vitamini kullanan arkadaşlar, ben sağlık ocağının verdiğini verdim şimdiye kadar ama instagramda anne olunca anladı diye bir hesap var orada içeriğinde bha olduğundan dolayı olumsuz olduğunu yazmış. Ocean a geçmek istiyorum ama kafama göre geçebiliyor muyum sizce? Yaklaşık 20 gündür vermiyorum. Doktor vermemi söyledi. Birşeyleri okudukça kafam Allak bullak oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…