- 20 Ocak 2013
- 4.048
- 9.200
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #66.601
Canim senin oglan da mi gunduz kucakta uyumak istiyor? Demek hepsi ayni yaa. Uyutup yanindan kalkiyorum radar gibi hop gozler açiliyor
ya o cok hesapli hatta eskiden bildigin 50 liraydi ama arkadasim kullandi, kizi kafasini agzini cok carpiyordu sert yerlerine. Bilemiyorum o yuzden tamami yumusak bir urun mu almak lazim?
Elini emmesi son derece normalmiş kızlar, kendi ellerini keşfediyor bu dönemde. bir de biraz diş hazırlığı sanırım.Benimki dün benim parmağı da kaptıEmzik kesinlikle elini emmesine engel değil. Onu Bir metre öteye tükürüp gene parmaklarını elini yumruğunu emiyor. Gece uyandığımda parmak emerken yakalıyorum
Eğer öyle bişey varsa yumuşak almak daha mantıklı canım ben pek bilmiyorumya o cok hesapli hatta eskiden bildigin 50 liraydi ama arkadasim kullandi, kizi kafasini agzini cok carpiyordu sert yerlerine. Bilemiyorum o yuzden tamami yumusak bir urun mu almak lazim?
Bi bakayım canım sağolMama sandalyesi soran arkadaşlar belkı fıkır olur diye yazmak istedim bız kızım altı aylıkken almıştık gercekten ıyı kı dediğim ürünlerden hala daha taş gibi oğlan da kullanır bikaç aya inşallah hala kızım kullanıyor mutfakta kahvaltı masasında gercekten buyuk rahatlık
Eki Görüntüle 2196989
Gündüz yakmıyorsan yine iyi. biz Çankaya civarındayız, yüksekte. Gündüz de yanıyor kombi ve 23 derece ev genelde.ay gecis zamani cok zor ya yakmasak da sabaha karsi Ankarada donariz. Bizim dr da sicaga alistirmayin ev 24u gecmesin dedi. iyice kis geldiginde 24u bulmaz zaten ev.
Bizim kızda erken uykuya geçmiyor 11 12 gibi gece uykusuna geçip 4 te çığlıkla uyanıyorBen erken uyutmaya çalıştım akşamları ama tam dalmadı cnm. 9 gibi uyuyuyup 10da uyanıyor, gece uykusuna da 11.30-12de geçiyoruz. 7,30 gibi uyanıyor, emziriyorum 8da uyuyor, 9-9.30 da artık uyanıyor tamamen. Sonra 11.00 gibi mızırdanıyor. Şu an emziriyorum mesela, üzerimden almazsam 13.30a kdr uyur:) böyle devam ediyor. Benim oğlum saolsun uykusu gelince ıııı ıııı diye yalandan ağlaması var o zaman anlıyorum hemen memede uyutuyorum.
Ben akşam erken uyutmayı bilerek çok zorlamadım. Erken uyursa, sabaha karşı 4-5 gibi uyanırsa bizi de uyandıracağı için işimize gelmedi:) böyle olunca bizde uykumuzu tam alıyoruz. Doktora sordum büyüme hormonunun salgılandığı saat varmı gece erken mi uyutmalıyım dedim, yok kesintisiz 5 saat uyuması yeterli büyüme hormonunun salgılanması için dedi.
Bence sen 8de uyutup gece bi emzirmeyle sabaha kadar uyuyorsa hiç değiştirme rutini, ne güzel 8den uyuyana kdr eşinle size kalır zaman.
Geçmiş olsun canım.Gunaydin kizlar oglum cok hasta .Gece hic uyumadik .Bir kere yesil kaka yapti .Kusuyor .Normalde kusmaz .Uyumak istiyor ama simdiye kadar aglamadigi bir şekilde caresizce agliyorBugun dr a götürcem
Haha o iyiymiş. Benim eşim önceki gün 18:30da uyudu. Yarım gün işe gitmişti, sonra beraber hastaneye gitmiştikaynen ya 10.30da yatti, saka gibi
Sagol canım. Tahlil istedi ama neninki evde yapmisti veremedik .Tekrar olursa gelip tahlil verin dedi .Usutme ihtimali üzerinde durdu.Geçmiş olsun canım.
Benimki de yeşil kaka yaptı, doktor hiç önemsemedi bile. Ciddi birşey yoktur insallah sizde
Ben de burda bir arkadasin tavsiye ettigi sayfadan Bondigo piyanolu aldim .Maymun var cekince müzik calan .Bayıldı onla konusuyor .Her seferinde ben cekiyorum tabii daha tutamiyor yumrukluyor .Kızlar fisher price deluks piyanolu jm aldım bugun geldi.Şüpheliydim ama benim minnak oğlan çok sevdi, ilk andan itibaren piyano ile oynamaya başladı. Üzerine takılan oyuncaklar biraz basit ama... Almayı düşünen varsa gittigidiyor kutukutuoyuncak satıcısını tavsiye ederim. Fiyat epey indirimli ve bir günde kargoladı.
Ay bu babalar nasıl bu kadar rahat olabiliyor anlamıyorum. Inşallah düzelir biran önceSağol canım evet galiba grip bilmiyorum.. 9 gün oldu. Doktora gittiğimizde sadece burnu tıkanık ve gıcık gibi bir öksürüğü vardı. Sonra daha kötü oldu öksürüğü hırıltılı böyle. Doktor da burun spreyi vermişti günde 3 kez 5 gün kullanın dedi. Şuanda ilk doktora gittiğimiz hali gibi sanki. Hala geçmedi delircem artık. Bi iyi gibi oluyor bi kötü. Eşim de iyi iyi bişeyi yok diyobeni delirtiyo. Doktora gidelim diyorum kötüyü çağırma iyş o diyo. Yemin ederim delircem
Bizim kızda erken uykuya geçmiyor 11 12 gibi gece uykusuna geçip 4 te çığlıkla uyanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?