2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim senin oglan da mi gunduz kucakta uyumak istiyor? Demek hepsi ayni yaa. Uyutup yanindan kalkiyorum radar gibi hop gozler açiliyor

Aynen canım. Yatağa yattığında gözünü açınca tekrar dalmıyor ama kucağımdayken bakıyor anne yanında hemen tekrar uyuyor :)

ya o cok hesapli hatta eskiden bildigin 50 liraydi ama arkadasim kullandi, kizi kafasini agzini cok carpiyordu sert yerlerine. Bilemiyorum o yuzden tamami yumusak bir urun mu almak lazim?

Evet cnm bende ikea ya gittiğimde baktım da taş gibi her yeri, ayrı satılan minderi de ince, birde güvensiz geldi. Çocuk iki tepinse üstünde arkadan devrilir gibi, bende beğenmedim.

Mama sandalyesi soran arkadaşlar belkı fıkır olur diye yazmak istedim bız kızım altı aylıkken almıştık gercekten ıyı kı dediğim ürünlerden hala daha taş gibi oğlan da kullanır bikaç aya inşallah hala kızım kullanıyor mutfakta kahvaltı masasında gercekten buyuk rahatlık

Biogaia yi 2 kere verdim 2sini de kustu. Ay biktim ust degistirmekten ya. 24 saat kusuyor dr da kilo alabiliyor diye ilac vermiyor. Gazdan da biktim. Evin yeri göğü kusmuk lekesi onu saymiyorum bile. Allahtan temizlik hastasi degilim

Emzik kesinlikle elini emmesine engel değil. Onu Bir metre öteye tükürüp gene parmaklarını elini yumruğunu emiyor. Gece uyandığımda parmak emerken yakalıyorum
Elini emmesi son derece normalmiş kızlar, kendi ellerini keşfediyor bu dönemde. bir de biraz diş hazırlığı sanırım.Benimki dün benim parmağı da kaptı

ya o cok hesapli hatta eskiden bildigin 50 liraydi ama arkadasim kullandi, kizi kafasini agzini cok carpiyordu sert yerlerine. Bilemiyorum o yuzden tamami yumusak bir urun mu almak lazim?
Eğer öyle bişey varsa yumuşak almak daha mantıklı canım ben pek bilmiyorum
Bi bakayım canım sağol

Bizim kızda erken uykuya geçmiyor 11 12 gibi gece uykusuna geçip 4 te çığlıkla uyanıyor

Kızlar fisher price deluks piyanolu jm aldım bugun geldi.Şüpheliydim ama benim minnak oğlan çok sevdi, ilk andan itibaren piyano ile oynamaya başladı. Üzerine takılan oyuncaklar biraz basit ama... Almayı düşünen varsa gittigidiyor kutukutuoyuncak satıcısını tavsiye ederim. Fiyat epey indirimli ve bir günde kargoladı.

Gunaydin kizlar oglum cok hasta .Gece hic uyumadik .Bir kere yesil kaka yapti .Kusuyor .Normalde kusmaz .Uyumak istiyor ama simdiye kadar aglamadigi bir şekilde caresizce agliyor Bugun dr a götürcem
Geçmiş olsun canım.
Benimki de yeşil kaka yaptı, doktor hiç önemsemedi bile. Ciddi birşey yoktur insallah sizde

aynen ya 10.30da yatti, saka gibi
Haha o iyiymiş. Benim eşim önceki gün 18:30da uyudu. Yarım gün işe gitmişti, sonra beraber hastaneye gitmiştik
, üstelik ben tabiki önceki geceden uykusuzdum :)
Dün de geldi biraz sonra bizim oğlan uyudu erkenden. Oğlumu özledim, erkenden uyudu sevemedim diye üzüldü. Halbuki çocuk intikam alıyor haberi yok

Geçmiş olsun canım.
Benimki de yeşil kaka yaptı, doktor hiç önemsemedi bile. Ciddi birşey yoktur insallah sizde
Sagol canım. Tahlil istedi ama neninki evde yapmisti veremedik .Tekrar olursa gelip tahlil verin dedi .Usutme ihtimali üzerinde durdu.

oinone27 ben ikea antilop düşünüyorum benim mutfakta alanım küçük. Hem az yer kaplıyor hem de temizlemesi kolay. Detaylı bir yeri yok minderi makineye at mis gibi :) malum bir hayli dökülüp saçılacak ek Gıda döneminde

Ben de burda bir arkadasin tavsiye ettigi sayfadan Bondigo piyanolu aldim .Maymun var cekince müzik calan .Bayıldı onla konusuyor .Her seferinde ben cekiyorum tabii daha tutamiyor yumrukluyor .
3 gundur kahvalti yaparken oba koyuyordum .Bugun elimde kahvalti tepsisi odaya bi girdim .Benimki oynamayi birakmis kapiya bakiyor .Neyse ben kahvaltiya basladim aldırış etmedim .Dudaklarini buzdu oyle bir agladi ki sorma .

Ay bu babalar nasıl bu kadar rahat olabiliyor anlamıyorum. Inşallah düzelir biran önce

Benim kızlar 8-9 arası gece uykusuna dalıyor iyi güzel ama halaa 3 saatte bir kalkıyorlar. Bir çözüm bulamadım. Şöyle 1 hadi 2 kere kalksalar var ya o kadar rahat edecem ki.

Kızlar 2 gecedir kızımı emzirmek için uyandigimda en az 2 saat uyumuyor. Hayır uyandırmadan emziriyorum yerine koyunca acıyor gözlerini, kilo alımı için gece 3 saatte bir emzirmek zorundayim yoksa almıyor kilo, zaten akşam 8 'de uyutmaya calisiyorum uyuyana kadar saat 11 oluyor. Acaba erken yatirmasam mi 11e kadar beklesem mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…