2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Afilim92 canım bioderma kullanıyordum, mühendisin oğlunun paylaşımından sonra gittim hipp aldım. Onu kullandığımdan beri saç derisi değişti. Anneme gösterdim Konak başlıyor başlamadan zeytinyağı sürelim dedi. Sürüp taradıktan sonra gördük ki bayağı varmış. Bugün bir tık daha artmıştı. Eski şampuana geri döndüm yani.

Kıyamam ya.. Zor valla canım gerçekten allah kolaylık versin . Her bebekte bi sorun var işte maalesef bize de düşen sabırlı ve güçlü olmak

Kıyamam ya.. Zor valla canım gerçekten allah kolaylık versin . Her bebekte bi sorun var işte maalesef bize de düşen sabırlı ve güçlü olmak
Amin. Gerçekten çok zor. Zar zor uyuttum yarım saat uyudu geri uyandı. Geri uyutmayı deneyince de "ne yapıyorsun anne sen?" der gibi bakıyor :)

Evet canım benimkide öyle bu aralar. Bi sinir tutturuyor akşam, sürekli mızmızmız. Dudakları uzata uzata konuşuyor kendi kendine. Çileden çıkıyorum bazen. Atak haftası değil dimi?

Amin. Gerçekten çok zor. Zar zor uyuttum yarım saat uyudu geri uyandı. Geri uyutmayı deneyince de "ne yapıyorsun anne sen?" der gibi bakıyor :)
Hay allahım ya.. Biz dr gece uykusunda uğraşıyoruz. Benimki emerek uyuyor. Yaklıaşık bi 40 dk emerek uyuyor. Tam yatırcam gaz çıkarıp uyanıyor. Sonra bazen uykusu dağılıyor bi saat falan öyle uğraşıorum ayakta sallıyom kucakta gezdiriyom pış pışlıom falan.. Sonra gene emmeye başlıyor artık şanslıysak gaz çıkarmadan uyuyor yatırıyorum. Gaz çıkarırsa eğer bil ki gözü açıktır. Uykusunda gaz çıkartmıyor :)) türlü türlü huylar.. Gündüz zaten uyumuyor büyük insan gibi

Evet canım benimkide öyle bu aralar. Bi sinir tutturuyor akşam, sürekli mızmızmız. Dudakları uzata uzata konuşuyor kendi kendine. Çileden çıkıyorum bazen. Atak haftası değil dimi?
Ay seninki bile mı öyle? Yok canım atak gözükmüyor ya önümüzdeki hafta baslicak ama önümüzdeki hafta bile baslamayabilirmis. 14-19. haftalar arası bir yerde oluyormuş. Sürekli soylenme halinde. Akşamları mutlu edemiyorum çocuğu. Uykusu nasıl?

Çoğu d vitamini maalesef öyle. Ocean, wellcare eczanelerde bulabileceğin temiz içerikli vitaminler. Bir de yurtdışından getirilen baby drops ve carlson var. Bunlardan birini alıp hemen kullan çünkü 20 gün uzun bir ara olmuş. Doktora sorarak almana gerek yok.

Ah ah, annelik zor iş. Keşke oturduğum yerde emse, ben de uğraşıp durmasam ayakta zıp zıp. Yanıma yatırıp uyumaya bile razıyım ben artık :) eşim de diyor, oğlum annenin tüm tabularını yıktın, amacına ulaştın, artık yanımızda uyuyabilirsin, hadi bırak oyunları artık diyor :)

Yeter ki onlar rahat etsin diye biz her türlü fedakarlığa hazırız.. Benim kızım tek başına yanımdaki yatağında yatıyor.. Ona çok güzel alıştı şükür.. Baştan beri ben hep ayrı yatırdım ama dibimde yatağı. Sağlıklı olsunlar tek isteğim bu. 1 haftadır hasta benimki 1 yıl gibi geçti.. Daha iyi gerçi şuan ama tam geçmedi ((

Geçmiş olsun, grip mi olduydu? İlk 1 ay yatağımızın yanında yatağında yattı, sonra şu gaz olayı çıktı, ondan sonra zaten ben de yatağımdan oldum. Oturduğum yerde uyumaya başladım. Kucağımdan bıraktığım an uyanıyordu. Şimdi kucakta da ağlıyor. Iyice kötüleşti yani.

Doğru canım taşlı yolda sürmek biraz zor oluyor ama yine çok kötü değil taşlı yolda hiç gitmeyenleride gördüm çünkü ben genelde düz yolda sürdüm hep ondan hoşuma gitti.
Bu arada konak için denedin mi bilmiyorum muhabbetin başını okumadım balıklama dalıyorum ama :) karbonatlı su sür 15 dk bekle zeytinyağı sür 15 dk bekle sık tarqkla tara ben 1 günde böyle geçirdim

Bu d vitaminini kafa ıza göre alabilşyor muyuz? Yoksa bir kan tahlili yaptırıp ona göre mi içmek gerekir canım, var mı bşr bilgin?
Tabi ki kan tahlili sonucuna göre içmek daha doğru fakat kadınların %90ında zaten d vitamini eksikliği var. Malum sadece güneşten alabiliyoruz bu vitamini ve artık güneşli günler sayılı. Ben ayda 1ampul d vitaminini kırıp içerdim hamile kalmadan önce, şimdi de aynısını yapıcam Bi ara başlayabilirsin. Ki o zamanlar bile kanda baktırdığım hep alt sınırın çok az üstünde çıkardı

Kızlar yarış şekli konusunu konuşmussunuz sanırım kaçırdım benim bebeğimde hala kurbağa gibi yatıyor normalmiymiş bu

Gece uykusu aynı cnm o değişmediği de akşam uykusu kalmadı

Gece uykusu aynı cnm o değişmediği de akşam uykusu kalmadı

Canım gündüz uykuları nasıl senin oğlanın? Benimki yarım saat-45dk ancak uyuyor. Uzun uykusu yok. akşam da 8de uyuyor,4saat bi uyuyup emiyor sonra 1,5-2saat bi uyuyordu. İlk defa dün akşam 9da uyudu ancak. Sonra 4te uyandı gibi oldu. Ben şok tam da uyanmamıştı ben uykusunda emzirdim yatırdım ilk defa.
7saat nasıl durdu acıkmadan anlamadım? Gün içinde 2saat ancak duruyor bazen duramıyor bile. Aç mı bıraktım diye korktum şimdi de ya? Saat kurup kalkıp emzirsem mi? Sen nasıl yapıyorsun canım?kaçta geçiyor uykuya seninki?

Anladım canım peki direkt olarak da veriyor musun bebeğine??
Evet monovit d diye bir vitamin verdiler sağlık ocağından onu vermiştim. Şimdi farklı bir marka almayı düşünüyorum.
Ocean alayım öyleyse bugün çok teşekkürler :))
Taşlı yolda bir de takır tukur sallanıyor çocuğun yanakları titriyor o derece neyse aldık artık yapacak birşey yok. Karbonat yoktu evde yoksa onu da yapacaktım bugün üçüncü gün gidip bakkaldan alayım da onu da deneyeyim madem. Sağolasın kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…