- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.936
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #66.641
Niye çoğalıyor acaba ? Eli de sürekli ağzında.
Ya anne olmak çok zor, babalık çok kolay gibi geliyor bana :) para kazanıyorsun, eve gelince iki gülüp oynuyorsun, sonra uyuyorsun, oh mis :)Aynen canım ben de anlamıyorum. Biz mi anormaliz yoksa onlar mı
Emerken zaten oturma şansım yok bu aralar, o yüzden telefon elime almam mümkün değil ama bir ara ben de yapıyordum onu. Ama gözü açıksa yapmamaya çalışıyorum. Ona bakıp onunla ilgileniyorum, izliyorum falan :)Canım o babaya gülme bizimkinde de var. Uzun süre bizimle olunca özlüyor belki de. Ben babasına emanet ediyorum işten gelince biraz. İkisi de gülüşüyorlar rahatlıyorlar. Sonra bana da daha pozitif yaklaşıyor bebiş. Gün içindeki yorgunluğumuz onu da etkiliyordur.. bir de ben evde sıkıntıdan habire internette gezdim alışveriş falan yaptım bi ara. çocuk emiyor, oynuyor, uyumaya çalışıyor her halukarda benim elimde telefon vardı. Sonra farkettim ondan da çok huzursuz oluyor. Hatta kendime kızdım cocugu o kötü sinyallere maruz bırakıyorum diye. Şimdi bunu azalttım , daha iyi bağ kurduk sanki.
Denedim de, bizimki özgürlüğü kısıtlanınca ağlamaya başlıyor. O eller illa ki kafasının yanında duracak yoksa rahatsız oluyorCanım sen kundak denedin mi ? Belki faydası olur. .Woombie önerebilirim, sürekli olmasa da kullanıyorum uyumaya direnince işe yarıyor.
Ayy cnm yaa nasıl duruyorsn bugün benm oğlumda huysuz uyumuyor hep aklıma sen geldin. Allah yardmcın olsun ben dayanamadm dizlerim titryordu gerçi haftanın yorgunluğu da var ama en son anneme gittim. 2 saat durduk huysuz ağlak baktm daha çok gerilicem eve geldm yatağında sallaya sallaya uyuttm 10dk sonra uyandı ağla ağla almadm kucağıma açtm fön sesi geri uyudu. Gaz sıkıntısı çekiyor ne güzel bitti demştm efsane geri döndü pufffBugün pilim bitti gercekten
Benimki sabahin 6 sindan beri 10 dk uyudu .Inat ettim uyusun diye 1 den beri yatak odasinda yatakta emziriyorum. Yok uyuyamıyor. Gaz bombasi gibi .Yumurta yemiştim ondan oldu galiba. Normalde benim yumurtaya alerjim var.Canim cekti diye omlet yapmıştım
Chicco nun o modelinden kuzenim kullanıyor çok rahat tepsisi de büyük ama biraz ağırmışDün ona baktm bende canım e bebektekinin tepsi kısmı bana çok küçük geldi gerçi ikeayı görmedim ama e bebektekinide düşünüyorum
Ben internetten gördüm sadece canım 1-2 de blogda okudum normalde rahat mı değil mi bilmiyorum pollyler rahat duruyor ama dediğin gibi pahalı en azından benim için pahalı.
Diş etleri kaşınıyormuş doktor öyle demiştiNiye çoğalıyor acaba ? Eli de sürekli ağzında.
Kesinlikle :)Ya anne olmak çok zor, babalık çok kolay gibi geliyor bana :) para kazanıyorsun, eve gelince iki gülüp oynuyorsun, sonra uyuyorsun, oh mis :)
Olabilir cnm, büyükler çok sabırsız ek gıda konusunda onlar öyle yapmışlar diye olabilir sanıyor aynı şey benim başıma da geldi, domates yedirirler, Kakasından kırmızı partiküller vardı, bağırsakları sindiremiyır ya ondan oluyorKizlar meraba. Pek giremiyorum bebekten ve misafirlerden dolayi. Size bişey sormak istiyorum. Çoğumuz da olduğu gibi bende de bilmiş bir KV var. Onunla bir araya gelince bebekle ilgili herşeye karışıyor. Bu arada da bebegimin ek gidasina karismaya basladi. Daha bebegim yarin 3 aylik olacak. Bu her gormesine buna artik yoğurt ver azar azar çorba filan ver deyip duruyor. Kendisi öyle büyütmüş te cocuklarini. Bende karşı çıkıyorum tabi. Neyse.
Dün eşimle dışarı çıkacaktık havada yağmurlu olduğu için oglumu kv ye biraktik. Akşam eve gelince kaka yaptı bide baktim kakasinin içinde değişik seyler var yeşil yeşil ot gibi bişeyler ilk defa böyle bişey oldu. Sizce kv bişey yedirmiş olabilir mi dün gece den beri kafama takılıyo. Bugunde kaka yapti öyle bişey yoktu. Sadece dün öyleydi
Yuh artik. Yazik gunah minicik sabi subyana. Sanirim biseyler yedirmis bebege. Yoksa durduk yere icinde ot olan kaka cikmaz ki.Kizlar meraba. Pek giremiyorum bebekten ve misafirlerden dolayi. Size bişey sormak istiyorum. Çoğumuz da olduğu gibi bende de bilmiş bir KV var. Onunla bir araya gelince bebekle ilgili herşeye karışıyor. Bu arada da bebegimin ek gidasina karismaya basladi. Daha bebegim yarin 3 aylik olacak. Bu her gormesine buna artik yoğurt ver azar azar çorba filan ver deyip duruyor. Kendisi öyle büyütmüş te cocuklarini. Bende karşı çıkıyorum tabi. Neyse.
Dün eşimle dışarı çıkacaktık havada yağmurlu olduğu için oglumu kv ye biraktik. Akşam eve gelince kaka yaptı bide baktim kakasinin içinde değişik seyler var yeşil yeşil ot gibi bişeyler ilk defa böyle bişey oldu. Sizce kv bişey yedirmiş olabilir mi dün gece den beri kafama takılıyo. Bugunde kaka yapti öyle bişey yoktu. Sadece dün öyleydi
3.5 aylik olduKaç aylık oldu
Zannetmem benim bebeğimin de dün kakası marul kadar yeşildi kızlar da yazdı yeşil kala üşütmüş felan olabilir diyolarKizlar meraba. Pek giremiyorum bebekten ve misafirlerden dolayi. Size bişey sormak istiyorum. Çoğumuz da olduğu gibi bende de bilmiş bir KV var. Onunla bir araya gelince bebekle ilgili herşeye karışıyor. Bu arada da bebegimin ek gidasina karismaya basladi. Daha bebegim yarin 3 aylik olacak. Bu her gormesine buna artik yoğurt ver azar azar çorba filan ver deyip duruyor. Kendisi öyle büyütmüş te cocuklarini. Bende karşı çıkıyorum tabi. Neyse.
Ergenlikleri nasıl olacak bu bebelerin acabaDenedim de, bizimki özgürlüğü kısıtlanınca ağlamaya başlıyor. O eller illa ki kafasının yanında duracak yoksa rahatsız oluyor
Olabilir canım. Süt alerjisi belirtilerinden biriymiş deri dökümtüsü. Diyet yap dene bakalımKızlar bebeğimin vücudunda kırmızı kuru alerjik şeyler var acaba süt alerjisi olabilir mi ? Bir ara süt ürünleri yemedim ama yine vardı onlar. Yarın aylik kontrolüne goturcem birde doktor arayışım var doktordan memnun degilim doğru düzgün kontrol etmiyor işi paraya dökmüş artık.
Bakayım bir bende cnm siyet yaparsam düzelir belkiOlabilir canım. Süt alerjisi belirtilerinden biriymiş deri dökümtüsü. Diyet yap dene bakalım
Esime 1 hafta annemlerde kalayim dedim kabul etmedi .Ben özlerim diye .Ne guzel annen varmis .Benim daraldim yetis deyip 1 saatligine yardim edecek kimsem yokAyy cnm yaa nasıl duruyorsn bugün benm oğlumda huysuz uyumuyor hep aklıma sen geldin. Allah yardmcın olsun ben dayanamadm dizlerim titryordu gerçi haftanın yorgunluğu da var ama en son anneme gittim. 2 saat durduk huysuz ağlak baktm daha çok gerilicem eve geldm yatağında sallaya sallaya uyuttm 10dk sonra uyandı ağla ağla almadm kucağıma açtm fön sesi geri uyudu. Gaz sıkıntısı çekiyor ne güzel bitti demştm efsane geri döndü pufff
Off yaa bunlar niye böyle kendileri büyük diye herseyi biliyo saniyolar. Sabrim kalmadi artıkOlabilir cnm, büyükler çok sabırsız ek gıda konusunda onlar öyle yapmışlar diye olabilir sanıyor aynı şey benim başıma da geldi, domates yedirirler, Kakasından kırmızı partiküller vardı, bağırsakları sindiremiyır ya ondan oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?