2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eşimde çocuğa küsüyor kendisieine gülmediği için hele ilk gülmeye başladığı zamanlar ben bebeğe laf verirken o güldüğünde hemen kafasını başka yere çevirir suratını asardı. Şakasına değil ha ciddi yapardı bunu ben o an bebeğe bakardım ama eşimdeydi gözüm. Arkadaslar severken de suratı asılırdı. Yeni yeni ona gülüyor daha. Bebek bu ya. Sokaktan geçen biri de laf verse güler. Ben beni tanıdığını bilmiyorum ama herkes sana başka bakıyor diyor. Bugun sinirlerim bozuktu azcık bağırdım yüzüme masum masum baktı akşama kadar gülmedi hiç. Bazen kaşlarını çattı. En son niye gülmüyorsun küstük mü dedim özür diledim gülümsedi :) sen hiç anne dayağı yemedin galiba dedim kahkaha attı resmen kurban olurum canına ya...

Bu arada bizim izin bitti dün geldik eve kızlarrr 3ayımız gezmeyle yollarda geçti artk dinlenmek istiyorum evde.

Yüksek ihtimalle. Ara ısrarla sor bence ve bir daha mecbur kalmazsan bırakma derim. Birşey demezsen tekrarlayabilir. Şimdiden bunu yapıyorsa ilerleyen zamanlarda senin yasakladığın yiyecekleri bile verir.

Benimkinin eli surekli agzinda .Az sonra gelip uyarmama ragmen ellerini şapur şupur öpecek ler ben de patlayacam .Zaten cok gerginim.

Benmkinin 2.disi cikiomus bide gazi cokmus ben gazin farkndaydm zaten belkide ondandi bu huzursuzluk

Yüksek ihtimalle. Ara ısrarla sor bence ve bir daha mecbur kalmazsan bırakma derim. Birşey demezsen tekrarlayabilir. Şimdiden bunu yapıyorsa ilerleyen zamanlarda senin yasakladığın yiyecekleri bile verir.
Soracam canim. Zaten gecenlerde bize gelmişti verin artik ek gida deyince eşimde bende baya karşı çıktık ama bize rağmen nasil yapti anlamıyorum. Kaynanamda benim dediğim bildigim dogrudur kafasi var

Kızlar ya benim oğlumda yeşil kaka mukus falan varya bence alerji değil diye düşünüyorum hala. Sünnet olduktan sonra başladı büyün bunlar. Acaba ameliyathanede aşırı üşüdüğü için bağırsak florası bızulmuş olabilir mi? Sonuçta bağırsak hemen düzelmiyor 1 aya anca. Ben diyete başladım doktor da antibakteri bi şurup verdi bugün sabah yeşildi kaka sonraki yaptıkları normale yakın hale döndü mukus da yoktu. Alerji olsa yarım günde düzelmez bence. Ayy ne bileyim ya valla bi konuşsalar anlatabilseler. Bide karnı ağrıyor garibim yarım saat kaka için ıkınıyor ben yüzüne bakınca da sanki üzülme anne der gibi gülmeye çalışıyor bana bi ağlama geliyor o zaman kıyamam ben bu kuzulara ya. Masumiyet in karşılığı hepsi sanki

suanda destege ihtiyacimiz var ama ozlemek gecerli bir mazeret miymis... Senin ruh ve beden sagligin da cok onemli.

Eldiven taksana canım. Üşüyor dersin.
Canim doğduğundan beri takmadim hic .Simdi de taksam cok yadirgar .
Dk 1 gol 1 sapur supur öptü elini kv .Eli hep ağzında öpme dedim .Grmce kisisi atladi her bebeğinki agzinda .Dikkatini çekerim o daha 3 aylik bile değil dedim .Hala yarışıyor.
Sabah tansiyonum dusmustu.Simdi de tansiyonum firlayacak .Cocugu birakip mutfaga bile gidemiyorum.

Canım bırak biraz bence babanne hala baksın azıcık öperlerse öpsünler sonra hemen sanunlarsın elini oğluşunun. Dinlenmen için biraz rahat olup başlalarından destek almak iyi geliyor inan. Sen biraz bırak onlar gelince git uzan me bilim çayını iç. Hiçbişey olmaz korkma. Benim bütün köy elini ayağını öptü 1 ay. Hiçkimseye karışmadım gelene hemen verdim kucağına dinlendim. Sende gevşe babaannesi halası yapsalar ne yapabilirler ki. Seninde ihtiyacın var dinlenmeye

Ya benimki de emmek istiyor, emzirirken ağlıyor falan, bırakmak zorunda kalıyorum. Ondan sonra bana tavır alıyor gibi davranıyor. Gülmüyor falan. Babasını görüyor gülüyor, bana ciddi ciddi bakıyor. Sen meme vermedin bana, sana küsüm ben diyor. Üzülüyorum öyle olunca. Anlıyorlar bence artık her şeyi :)

Guvensem birakcam ama guvenilecek gibi değil. Kp yı görüntülü arayip telefonun icine soktular çocuğu .Onlar keyif yapsın da radyasyon filan halt etmis .S f ile burun açıyorum. Ne aglatiyorsun yapma sunu diyor.

Ya anne olmak çok zor, babalık çok kolay gibi geliyor bana :) para kazanıyorsun, eve gelince iki gülüp oynuyorsun, sonra uyuyorsun, oh mis :)
Ben eşimin hakkını yiyemem bu konuda katılmıyorum ama bizim ikiz olduğu için başka türlüsüde olmazdı.

Ben eşimin hakkını yiyemem bu konuda katılmıyorum ama bizim ikiz olduğu için başka türlüsüde olmazdı.
Benim eşim de gazıyla uğraşıyor, yardımcı oluyor. Ama bir yerden sonra yapacak bir şeyi kalmıyor çünkü emmesi gerekiyor çocuğun, yani uykusu ve karın doyurma anneye bağlı olunca annenin yükü fazla oluyor. Ay gerçekten ikiz çok zor olur, baba işteyken nasıl baş ediyorsun?

ay telefona da bakmayacaksak öldük canim. Gunduz hic uyumuyor ki surekli kucakta.
Buarada bizimki biz tv izlerken kafasini cevirip bakmak istiyor yaa onu da izleyemicez yakinda. Bakalim ne kadar direnebilecegim tv siz
Kaç günlük canım maalesef benimki de öyle 95 günlük 1 haftadır neredeyse bakıyor nereye çevirirsen cevir resmen dönüp bakıyor

Canim. Benim bebegiminde eli hep ağzında kv kp sürekli elini tutuyo opüyolar içim gidiyo. Gorumcemin küçük oğlu var onada elinden öp yüzünden öpme diyolar güya iyilik yapiyolar bende dedim eli hep agzinda elini fazla öpmeyiin diye ama anlayan yok tabi. Ne yapacaz bunlarla bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…