2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben her seferinde söylüyorum .Hayir inatlasmalari yok mu deli oluyorum. Yuzunden öpsünler bsk noluyor.Esimle ben bile öpmüyoruz cildi cok hassas .

Ben her seferinde söylüyorum .Hayir inatlasmalari yok mu deli oluyorum. Yuzunden öpsünler bsk noluyor.Esimle ben bile öpmüyoruz cildi cok hassas .
Ayy bu insanlar beni deli ediyor geçen haftada kv köyden gelmişti gorumceme çağırdı beni aldim çocuğu gittim hadi neyse, eşimin teyzesi fln hep ordaydı gorumcem teyzesi fln aldılar öpüyorlar çocuğu.. ne yapıyorsunuz siz dedim ya küçücük çocuğu şapur supur öpüyorsunuz. Ee ne olcak dediler gorumceme seninde 1 yaşında çocuğun var bu kadar küçükken şapur supur opturdunmu dedim bozuldu. Bir daha öpmeyin dedim. Eve geldim yıkadım çocuğumu.

K.v. geliyor ama onunla da ayrı baş etmem gerekiyor
Bazen tek bakmam imkansızlaşıyor ikisi birden ağlıyor birinin yardımına mecburum.

K.v. geliyor ama onunla da ayrı baş etmem gerekiyor
Bazen tek bakmam imkansızlaşıyor ikisi birden ağlıyor birinin yardımına mecburum.
Çok zor gerçekten ya. Benim ikiz olsaydı herhalde kafayı yerdim, bir tanesi bile çok zorlu. Uyku uyuyamıyorum. İkincisi olsa ne yapardım, çok fena.

Öpmeden sevilmiyor heralde. Benimki resmen vakumluyor çocuğu öyle bir içine çekiyor ki çıldırıyorum. Bir kez uyardım ağladı kaç gün küstü. Birdaha da söylenmiyor. Eşimde uyarıyor ama anlayana işte. Sevmemi istemiyorsanız söyleyin diyor inadına yapıyor .

Bebeğimi ben bile öpmüyorum bağışıklık sistemi gelişmedi daha diye...

Guvensem birakcam ama guvenilecek gibi değil. Kp yı görüntülü arayip telefonun icine soktular çocuğu .Onlar keyif yapsın da radyasyon filan halt etmis .S f ile burun açıyorum. Ne aglatiyorsun yapma sunu diyor.
Valla ne zormuş ya. Bu kp kv işleri zaten zor. Bide onlarla aynı kandan bebeğimiz oldu. Alma desen olmaz al desen olmuyor. Ama değiştiremeyeceğimiz şeyler var işte malesef bu da onlardan biri.

Test sonucu çıktı da, laktoz çıkmış kakasında. Laktoz intoleransı var yani büyük ihtimalle. Bebeğinde laktoz intoleransı olan var mı aranızda?

Test sonucu çıktı da, laktoz çıkmış kakasında. Laktoz intoleransı var yani büyük ihtimalle. Bebeğinde laktoz intoleransı olan var mı aranızda?
Yok canım ama bizde de süt alerjisinden şüphelendi diyet yapıyoruz sen de mi diyet yapcaksın

Ya anne olmak çok zor, babalık çok kolay gibi geliyor bana :) para kazanıyorsun, eve gelince iki gülüp oynuyorsun, sonra uyuyorsun, oh mis :)
Evet ama işte onlara sorsan çok zor. Bi de bazen diyor ki o zaman sen işe git ben bakayım.. 1 saat dayanamaz be.. Aynen onlar işin güzel kısmındalar bebeği sev oyun oyna ooh ne güzel..

Afilim92 valla ben 1 ay memlekette kaldım bayramdan sonra geldim geldiğimden beri misafir ağırlıyorum. 29 ekimde annemler gelcek ve beni götürcekler. Eşime sormadım bile yorulan benim

Yok canım ama bizde de süt alerjisinden şüphelendi diyet yapıyoruz sen de mi diyet yapcaksın
Ben de şuan diyet yapıyorum, süt alerjisi olabilir diye diyet verdi doktor. Testin sonucunu yeni aldık, pazar günü gideceğiz doktora. Ne diyecek bakalım. Anne sütünü kesmesin de, öyle olursa çok üzülürüm çünkü.

Benim buyub oğlum bebekken çok zordu kolik uyku uyumaz gelen misafiri istemez biyere gitmek istemez falan.
Şu anda ön ergenlik döneminde ehh zor bide oda yengeç maalesef yani düşünün duygusal agresif atarlı Allah başka dert keder vermesin de diyeceğim isimiz zor Rabbim yardiy etsin
Bence çiğ çiğ yer bunlar bizi o zaman, şimdiden böylelerse ... Bücürler evin yeni müdürü oldu

Memede ağlama var mı sende de

Hayır canım asla anne sütü alerjisi diye birşey yok. Sadece senin yediklerinden neye alerjisi var onu bulup diyetinden çıkarman yeterli. Sakın emsirmeyi bırakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…