- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #66.681
Ben her seferinde söylüyorum .Hayir inatlasmalari yok mu deli oluyorum. Yuzunden öpsünler bsk noluyor.Esimle ben bile öpmüyoruz cildi cok hassas .Canim. Benim bebegiminde eli hep ağzında kv kp sürekli elini tutuyo opüyolar içim gidiyo. Gorumcemin küçük oğlu var onada elinden öp yüzünden öpme diyolar güya iyilik yapiyolar bende dedim eli hep agzinda elini fazla öpmeyiin diye ama anlayan yok tabi. Ne yapacaz bunlarla bilmiyorum
Ayy bu insanlar beni deli ediyor geçen haftada kv köyden gelmişti gorumceme çağırdı beni aldim çocuğu gittim hadi neyse, eşimin teyzesi fln hep ordaydı gorumcem teyzesi fln aldılar öpüyorlar çocuğu.. ne yapıyorsunuz siz dedim ya küçücük çocuğu şapur supur öpüyorsunuz. Ee ne olcak dediler gorumceme seninde 1 yaşında çocuğun var bu kadar küçükken şapur supur opturdunmu dedim bozuldu. Bir daha öpmeyin dedim. Eve geldim yıkadım çocuğumu.Ben her seferinde söylüyorum .Hayir inatlasmalari yok mu deli oluyorum. Yuzunden öpsünler bsk noluyor.Esimle ben bile öpmüyoruz cildi cok hassas .
K.v. geliyor ama onunla da ayrı baş etmem gerekiyorBenim eşim de gazıyla uğraşıyor, yardımcı oluyor. Ama bir yerden sonra yapacak bir şeyi kalmıyor çünkü emmesi gerekiyor çocuğun, yani uykusu ve karın doyurma anneye bağlı olunca annenin yükü fazla oluyor. Ay gerçekten ikiz çok zor olur, baba işteyken nasıl baş ediyorsun?
Aynen canim opmeyi gectim. Dun benden habersiz bişeyler yedirmiş Kakasından anladım deli oldumBen her seferinde söylüyorum .Hayir inatlasmalari yok mu deli oluyorum. Yuzunden öpsünler bsk noluyor.Esimle ben bile öpmüyoruz cildi cok hassas .
Çok zor gerçekten ya. Benim ikiz olsaydı herhalde kafayı yerdim, bir tanesi bile çok zorlu. Uyku uyuyamıyorum. İkincisi olsa ne yapardım, çok fena.K.v. geliyor ama onunla da ayrı baş etmem gerekiyor
Bazen tek bakmam imkansızlaşıyor ikisi birden ağlıyor birinin yardımına mecburum.
Öpmeden sevilmiyor heralde. Benimki resmen vakumluyor çocuğu öyle bir içine çekiyor ki çıldırıyorum. Bir kez uyardım ağladı kaç gün küstü. Birdaha da söylenmiyor. Eşimde uyarıyor ama anlayana işte. Sevmemi istemiyorsanız söyleyin diyor inadına yapıyor .Ben her seferinde söylüyorum .Hayir inatlasmalari yok mu deli oluyorum. Yuzunden öpsünler bsk noluyor.Esimle ben bile öpmüyoruz cildi cok hassas .
Bebeğimi ben bile öpmüyorum bağışıklık sistemi gelişmedi daha diye...Öpmeden sevilmiyor heralde. Benimki resmen vakumluyor çocuğu öyle bir içine çekiyor ki çıldırıyorum. Bir kez uyardım ağladı kaç gün küstü. Birdaha da söylenmiyor. Eşimde uyarıyor ama anlayana işte. Sevmemi istemiyorsanız söyleyin diyor inadına yapıyor .
Valla ne zormuş ya. Bu kp kv işleri zaten zor. Bide onlarla aynı kandan bebeğimiz oldu. Alma desen olmaz al desen olmuyor. Ama değiştiremeyeceğimiz şeyler var işte malesef bu da onlardan biri.Guvensem birakcam ama guvenilecek gibi değil. Kp yı görüntülü arayip telefonun icine soktular çocuğu .Onlar keyif yapsın da radyasyon filan halt etmis .S f ile burun açıyorum. Ne aglatiyorsun yapma sunu diyor.
Yok canım ama bizde de süt alerjisinden şüphelendi diyet yapıyoruz sen de mi diyet yapcaksınTest sonucu çıktı da, laktoz çıkmış kakasında. Laktoz intoleransı var yani büyük ihtimalle. Bebeğinde laktoz intoleransı olan var mı aranızda?
Evet ama işte onlara sorsan çok zor. Bi de bazen diyor ki o zaman sen işe git ben bakayım.. 1 saat dayanamaz be.. Aynen onlar işin güzel kısmındalar bebeği sev oyun oyna ooh ne güzel..Ya anne olmak çok zor, babalık çok kolay gibi geliyor bana :) para kazanıyorsun, eve gelince iki gülüp oynuyorsun, sonra uyuyorsun, oh mis :)
ay alt tarafi 1 hafta canim...Gidince kv de goremiyecek yaa
Bence çiğ çiğ yer bunlar bizi o zaman, şimdiden böylelerse ... Bücürler evin yeni müdürü olduAy valla bebekliği çok zorlu geçiyor, bari ergenliği kolay geçse
Ben de şuan diyet yapıyorum, süt alerjisi olabilir diye diyet verdi doktor. Testin sonucunu yeni aldık, pazar günü gideceğiz doktora. Ne diyecek bakalım. Anne sütünü kesmesin de, öyle olursa çok üzülürüm çünkü.Yok canım ama bizde de süt alerjisinden şüphelendi diyet yapıyoruz sen de mi diyet yapcaksın
Bence çiğ çiğ yer bunlar bizi o zaman, şimdiden böylelerse ... Bücürler evin yeni müdürü oldu
Memede ağlama var mı sende deEsime 1 hafta annemlerde kalayim dedim kabul etmedi .Ben özlerim diye .Ne guzel annen varmis .Benim daraldim yetis deyip 1 saatligine yardim edecek kimsem yok
Nasil dayaniyorum ben de bilmiyorum .1 saat uyuyordu ogleden sonra ama yok ne mümkün. Sanirim rahatsizligindan dolayi bu kadar huysuz.Emerek uyurdu uyumadi .Yatakta emzirdim ,omzumda pispisladim ,ayagimda salladim ,besikte salladim yok.Ustelik kv gelecek .Eli kulağında. Benim başım catliyor.Ve artik aglamaktan yorgun düştü uyur diye düşünüyorum ama onlar gelince gurultuden uyanacak .Bir de kucagimda uyumak istiyor .Kapıya kalkınca kesin uyanacak ve iyice cildircam .
Hayır canım asla anne sütü alerjisi diye birşey yok. Sadece senin yediklerinden neye alerjisi var onu bulup diyetinden çıkarman yeterli. Sakın emsirmeyi bırakma.Ben de şuan diyet yapıyorum, süt alerjisi olabilir diye diyet verdi doktor. Testin sonucunu yeni aldık, pazar günü gideceğiz doktora. Ne diyecek bakalım. Anne sütünü kesmesin de, öyle olursa çok üzülürüm çünkü.
Kaç günlük canım maalesef benimki de öyle 95 günlük 1 haftadır neredeyse bakıyor nereye çevirirsen cevir resmen dönüp bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?