- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.936
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #66.701
Kızlar yorgunluk uykusuzluk
Açlık
Evin dağınıklığı
Kv çilesi
Eş kişisi
Salya akmasi
Çiş kaka yaparken kıyafet batırma
Uyulmaması
Tv izlemeye çalışması
Hepimizde aynı...(
Bizimki biraz küçük sanırım burdaki bebeklere gore
Kıyafetle 5900 cıktı 61 cm olmuş
Evet 3 ay kontrolü canım3 ay içinmi canım benim ki de anca o kadar çıkar kontrolde :) ki normal bence
Evet 3 ay kontrolü canım
Burda bay arkadaş yazmış
Benimki küçük gibi
49 cm doğdu zaten
Laktoz intoleransı var sanırım, kakada laktoz çıktıHayır canım asla anne sütü alerjisi diye birşey yok. Sadece senin yediklerinden neye alerjisi var onu bulup diyetinden çıkarman yeterli. Sakın emsirmeyi bırakma.
Liste tam isabetli olmuş cnm, uykusuzluk belimi iyice büktü :) bugun anneme dedim ne zaman deliksiz uyuyacağım , bebeğin ne kadarlık cnmKızlar yorgunluk uykusuzluk
Açlık
Evin dağınıklığı
Kv çilesi
Eş kişisi
Salya akmasi
Uyulmaması
Tv izlemeye çalışması
Hepimizde aynı...(
Canım boy falan genetik daha çok. Benim kp 1.92 mesela eşim annesine çekmiş kv 1.50:) oğlum dedesine ve bize benzeyecek sanırım. Senin de normal uzamasında ve kilo almasında sıkıntı yoksa yeterli.Evet 3 ay kontrolü canım
Burda bay arkadaş yazmış
Benimki küçük gibi
49 cm doğdu zaten
oinone27 ben ikea antilop düşünüyorum benim mutfakta alanım küçük. Hem az yer kaplıyor hem de temizlemesi kolay. Detaylı bir yeri yok minderi makineye at mis gibi :) malum bir hayli dökülüp saçılacak ek Gıda döneminde
Chicco nun o modelinden kuzenim kullanıyor çok rahat tepsisi de büyük ama biraz ağırmış
oinone27 Oğlumda chicco polly kullandık, ablam vermişti. Rahat ama büyük. Onu geri verdik oğlum sandalyeye oturmaya başlayınca. Bebek için abimde ikeanın mama sandalyesi var, onu kullanacağız. Herkes çok memnun. Polly i istemiyorum bu kez, ikeayı deneyeceğim. Bu tarz şeyleri yakınlarımda varsa onlardan aldım kullanmak için. Sizlerin de varsa almanızı tavsiye ederim. Büyük paralar vermeye gerek yok, bir süre sonra işe yaramıyorlar çünkü.
Geçmiş olsun canım en azından sorunu biliyorsun artık daha kolay olur böyle senin içinLaktoz intoleransı var sanırım, kakada laktoz çıktı
3 olduk canımListe tam isabetli olmuş cnm, uykusuzluk belimi iyice büktü :) bugun anneme dedim ne zaman deliksiz uyuyacağım , bebeğin ne kadarlık cnm
benimki de nerdeyse 90 gunluk canim. Sanirim isigi ilgisini cekiyor, kafayi cevirip bakmaya calisiyor. Ve biraksam baya baya izleyecek sipa. Ama baktirmak istemiyorum. Gelisimini etkilemesini hic istemem. Cocuklari cok etkiliyor. Arkadasimin oglundan biliyorum. İlk oglunu resmen pepe buyuttu ve 5 yasinda hala konusma sorunu var. İkinci oglu tv acik olsa da sevmez izlemezdi, onun gelisimi cok daha onde.Kaç günlük canım maalesef benimki de öyle 95 günlük 1 haftadır neredeyse bakıyor nereye çevirirsen cevir resmen dönüp bakıyor
super liste. 5.30da uyandik, daha 2 dilim kekle duruyorumKızlar yorgunluk uykusuzluk
Açlık
Evin dağınıklığı
Kv çilesi
Eş kişisi
Salya akmasi
Uyulmaması
Tv izlemeye çalışması
Hepimizde aynı...(
vuruyorlar kuzum. Agzini kafasini falan. Ben arkadasimdan gordum de anladim, yoksa direkt onu alirdim. Minder pek bir ise yaramiyor.bir de biraz gurbuz bebekler minderle.sigmayabilir, sıkış tikis olabilirBende hafif ve küçük olduğu için antilop düşünmüştüm aslında ama çok sertse ve kafasını vurursa diye tereddüt ettim şimdi. Biraz daha araştırayım en iyisi.
nedenini bilmiyorum ama benimki 24 saat kustugu icin alistim canim. Dr kilo aliyorsa kusmasi onemli degil dedi bize.Kızlar oğlum az önce püskürterek bir çay bardağı kadar kustu emerken .Sonra da keyifli keyifli gülüyor. Üşütme değildir tahminen, gece kombi yanıyordu. Neden olabilir?
Geçen gün aynı cümleyi eşime kurdum, heralde bir yaşı bekleyeceğim dedim. Bebiş o gece 8 saat uyudu :)Liste tam isabetli olmuş cnm, uykusuzluk belimi iyice büktü :) bugun anneme dedim ne zaman deliksiz uyuyacağım , bebeğin ne kadarlık cnm
Seninki asorti yapmış :)nedenini bilmiyorum ama benimki 24 saat kustugu icin alistim canim. Dr kilo aliyorsa kusmasi onemli degil dedi bize.
Bazen puskurtuyor, bazen icer icmez cikariyor, bazen sindirip cikariyor her çesidinden var bizde
Ruyalarimda bitirdigim okullari geri okuyorum kizlardun ilkokulu ve arkadaslarimi gordum, bugun universite
ayy bebelerle bastan okuyacagiz zaten dusunsenize, odevi okulu defteri kitabi
O kafadan hangisinde Yok ki :) yine iyi eşin karşı çıkıyor benimki annesinin dediği şeyi bana yaptırmaya çalışıyor hep tek mücadele ediyorum.Soracam canim. Zaten gecenlerde bize gelmişti verin artik ek gida deyince eşimde bende baya karşı çıktık ama bize rağmen nasil yapti anlamıyorum. Kaynanamda benim dediğim bildigim dogrudur kafasi var
Seninki ne kadarlık oldu? Bizim görünürde bir diş yok henüzBenmkinin 2.disi cikiomus bide gazi cokmus ben gazin farkndaydm zaten belkide ondandi bu huzursuzluk
Hepsi plastik sonuçta canım öyle kazalar evin her alanında olacak bence :)Bende hafif ve küçük olduğu için antilop düşünmüştüm aslında ama çok sertse ve kafasını vurursa diye tereddüt ettim şimdi. Biraz daha araştırayım en iyisi.
Allah Allah kafasını masaya mı vuruyor ben anlamadım nasıl oluyor ki :) benim de arkadaşlarım kullanıyordu hiç denk gelmedim öyle birşeyebenimki de nerdeyse 90 gunluk canim. Sanirim isigi ilgisini cekiyor, kafayi cevirip bakmaya calisiyor. Ve biraksam baya baya izleyecek sipa. Ama baktirmak istemiyorum. Gelisimini etkilemesini hic istemem. Cocuklari cok etkiliyor. Arkadasimin oglundan biliyorum. İlk oglunu resmen pepe buyuttu ve 5 yasinda hala konusma sorunu var. İkinci oglu tv acik olsa da sevmez izlemezdi, onun gelisimi cok daha onde.
super liste. 5.30da uyandik, daha 2 dilim kekle duruyorum
vuruyorlar kuzum. Agzini kafasini falan. Ben arkadasimdan gordum de anladim, yoksa direkt onu alirdim. Minder pek bir ise yaramiyor.bir de biraz gurbuz bebekler minderle.sigmayabilir, sıkış tikis olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?