2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

3 ay içinmi canım benim ki de anca o kadar çıkar kontrolde :) ki normal bence

Evet 3 ay kontrolü canım
Burda bay arkadaş yazmış
Benimki küçük gibi
49 cm doğdu zaten

Benimkide 49 cm 3500 doğdu ilk ay 1 kilo almıstı ama sonra çok az aldı geçenlerde ölçtüö evde anca senin dediğim kadad çıkar gidince kilosu burdaki bazı arkadaşlarım bebişleri baya önden gidiyor maşallah ama ben genetik yapıya bağlıyorum ,zaten 3 aylık standart ölçümde bu şekilde tablasona göre, sağlıklı olsunlar önemli olan bu.

Liste tam isabetli olmuş cnm, uykusuzluk belimi iyice büktü :) bugun anneme dedim ne zaman deliksiz uyuyacağım , bebeğin ne kadarlık cnm

Evet 3 ay kontrolü canım
Burda bay arkadaş yazmış
Benimki küçük gibi
49 cm doğdu zaten
Canım boy falan genetik daha çok. Benim kp 1.92 mesela eşim annesine çekmiş kv 1.50:) oğlum dedesine ve bize benzeyecek sanırım. Senin de normal uzamasında ve kilo almasında sıkıntı yoksa yeterli.

Bende hafif ve küçük olduğu için antilop düşünmüştüm aslında ama çok sertse ve kafasını vurursa diye tereddüt ettim şimdi. Biraz daha araştırayım en iyisi.

Chicco nun o modelinden kuzenim kullanıyor çok rahat tepsisi de büyük ama biraz ağırmış

Kaç günlük canım maalesef benimki de öyle 95 günlük 1 haftadır neredeyse bakıyor nereye çevirirsen cevir resmen dönüp bakıyor
benimki de nerdeyse 90 gunluk canim. Sanirim isigi ilgisini cekiyor, kafayi cevirip bakmaya calisiyor. Ve biraksam baya baya izleyecek sipa. Ama baktirmak istemiyorum. Gelisimini etkilemesini hic istemem. Cocuklari cok etkiliyor. Arkadasimin oglundan biliyorum. İlk oglunu resmen pepe buyuttu ve 5 yasinda hala konusma sorunu var. İkinci oglu tv acik olsa da sevmez izlemezdi, onun gelisimi cok daha onde.
super liste. 5.30da uyandik, daha 2 dilim kekle duruyorum
Bende hafif ve küçük olduğu için antilop düşünmüştüm aslında ama çok sertse ve kafasını vurursa diye tereddüt ettim şimdi. Biraz daha araştırayım en iyisi.
vuruyorlar kuzum. Agzini kafasini falan. Ben arkadasimdan gordum de anladim, yoksa direkt onu alirdim. Minder pek bir ise yaramiyor.bir de biraz gurbuz bebekler minderle.sigmayabilir, sıkış tikis olabilir

Kızlar oğlum az önce püskürterek bir çay bardağı kadar kustu emerken .Sonra da keyifli keyifli gülüyor. Üşütme değildir tahminen, gece kombi yanıyordu. Neden olabilir?
nedenini bilmiyorum ama benimki 24 saat kustugu icin alistim canim. Dr kilo aliyorsa kusmasi onemli degil dedi bize.

Bazen puskurtuyor, bazen icer icmez cikariyor, bazen sindirip cikariyor her çesidinden var bizde

Son düzenleme:
Liste tam isabetli olmuş cnm, uykusuzluk belimi iyice büktü :) bugun anneme dedim ne zaman deliksiz uyuyacağım , bebeğin ne kadarlık cnm
Geçen gün aynı cümleyi eşime kurdum, heralde bir yaşı bekleyeceğim dedim. Bebiş o gece 8 saat uyudu :)
O gün yürüyüşe çıkarmış ve banyo yaptırmıştım. Çok uyuyunca da dert edindim doktora sordum. Ne yaptıysan aynına devam et dedi. Bugun de deneyeceğim bakalım :)

nedenini bilmiyorum ama benimki 24 saat kustugu icin alistim canim. Dr kilo aliyorsa kusmasi onemli degil dedi bize.

Bazen puskurtuyor, bazen icer icmez cikariyor, bazen sindirip cikariyor her çesidinden var bizde
Seninki asorti yapmış :)
Kilo sıkıntısı yok çok şükür şimdilik. İnşallah reflü başlangıcı falan değildir

Ruyalarimda bitirdigim okullari geri okuyorum kizlar dun ilkokulu ve arkadaslarimi gordum, bugun universite
ayy bebelerle bastan okuyacagiz zaten dusunsenize, odevi okulu defteri kitabi

Şimdiden iş bölümü yaptık biz eşimle matematik derslerini ona pasladım

Soracam canim. Zaten gecenlerde bize gelmişti verin artik ek gida deyince eşimde bende baya karşı çıktık ama bize rağmen nasil yapti anlamıyorum. Kaynanamda benim dediğim bildigim dogrudur kafasi var
O kafadan hangisinde Yok ki :) yine iyi eşin karşı çıkıyor benimki annesinin dediği şeyi bana yaptırmaya çalışıyor hep tek mücadele ediyorum.

Allah Allah kafasını masaya mı vuruyor ben anlamadım nasıl oluyor ki :) benim de arkadaşlarım kullanıyordu hiç denk gelmedim öyle birşeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…