2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sağ göğsüm mastit oluyor sanırım bi kaç gündür beze vardı küçük sabah emzirdikten sonra masaj yapıp sağayım dağılsın biraz dedim sağdıktan sonra iyice büyüdü emziriyorum da ucu çatlak olmasına rağmen anlamadım neden oluyor koluma kadar vuruyor ağrısı yine doktor yolu gözüküyor bana. Bu aralar üzerimde var bişeyler hayırlısı olsun.

Büyüyünce daha zor oluyor hareketlenmeden yaptır dedi. Hareketlenmeden ki kastı emeklemek falan herhalde. Aslında dönmeye başlamadan yaptırmak istiyorum ama maddi durumum izin vermiyor suanda
Bende bu hafta dr.a gidince randevu alayım diyorum. Maddi olarak hic sorma 2 bebek 1800TL idi ama devalüasyon sonrası yeni fiyat alamadım.
Birde aksi gibi ücretsiz izindeyim. Sizde inşallah bu zor zamanları çabuk atlatırsınız.

Gecmis olsun canim Ihmal etme.

Cnm bana sicak su torbası iyi geliyor. Bayaa Bi tutuyorum göğsümde sonra sağlıyorum açılıyor, günde 3kez yapınca düzeliyor

Kızlar benim oğlum bugün çıldırmış durumda. Gece de uyudu ama mırıldana mırıldana sonra sabahın 6sında kalktı kaka yaptı birdaha uyumadı. Sürekli huzursuz yere bıraktık mı ağlıyor. Memeyi zor tutuyor. Ayakta gezinirsem emiyor. 12. Hafta atağı başladı sanırım. 12. Haftada sizinde böyle oldu mu

Kızlar bişey sormak istiyorum kafama takılan, bizim kiz 1 hafta sonra 4 aylik olcak gündüz 1 saat ancak uyuyor bazen hiç uyumuyor. Acaba gündüz uykusu kiloya etki yapıyor mu ?

12.haftadayiz, ben de yukarda yazmistim, 2 gundur rezil durumdayiz. Bir de 3 gundur kaka yapmadi ve cok gazi var, o da emerken aglatiyor.
Esim de kendi derdine dusmus durumda, anlayacagin sinirim cok bozuk.

Ben hiç bi vitamin kullanmıyorum. Emzirdiğin için mi kullanıyorsun ? Duş almak bi mesele zaten saçlarımı yaptırdığım için her duş sonrası nem kalmayana kadar kurutmam gerekiyor bu aklıma geldiğnde kopuyorum hayattan . Sıradan olan günlük rutinler bile lüks artık . Ama geçici bir süreç bu sabır. Sende ilacını kremini aksatma gece yatmadan sabah kalkmadan halletmeye çalış canım

S Shezofren88 canın birşey çekti de yemedin mi ? Bizm orda göğsün umar gördüğün herseyden bir dilimde olsa ye, canın ne çektiyse mutlaka tadımlıkta olsa al ye derlerdi bana. Göğüs umması yazdığın zaman zaten mastit çıkıyor. Okadar uyardılar söylediler ama ne mastit oldum ne göğsüm şişti. Emzirmiyorum da. Göğsümü sıkınca süt geliyo hâlâ. Sağsam süt çıkmayacak biliyorum çıkmayınca sinirlerim geriliyo valla emzirmeye ve normal doğuma ne kadar heveslenirdim hepsi içimde kaldı doğum neysede emzirmek kadın olmak . Aah ah..

Al benden de o kadar. Zaten 2gr süt içiyor onu da saatlerce evde dolaşa hoğlaya zıplaya içirmeye çalışıyorum. Hiç ağlamayan çocuk çığlık kıyamet. Uyku gözünden akıyor uyumucam diye haykırıyor, ne atakmış yahu

12.haftadayiz, ben de yukarda yazmistim, 2 gundur rezil durumdayiz. Bir de 3 gundur kaka yapmadi ve cok gazi var, o da emerken aglatiyor.
Esim de kendi derdine dusmus durumda, anlayacagin sinirim cok bozuk.
Aynen canım her haftasonu damisafir geliyor tamam severim ama şıan bıkmış durumdayım yoruldum.eşim güya yardım ediyor ama işte ne yapıyor ki alıyor çocuğu ben pasta börek yap evi temizle servisleri hazırla kaka yapınca eşin seni çağırsın temizle acıkınca emzir tekrar devam et... sanki yardım etseler ne yapıyorlar. Şuan o kadar uykusuzum ki şimdi yanına yattım yarım saattir pişşşş çekiyorum ağzım dilim kurudu ve yine misafir gelecek birazdan 29 ekimde annemler torun sevmeye geleceklerdi onlarla gitcem valla ya yoruldum

Aynen ya uslu masum ağlamaz uyur emeyi iştahla emer ama 1 günde hepsi tersine döndü. Aç emmiyor uykusu var uyumuyor sırtüstü asla uzanmıyor kucakta. Haftaiçi ne yapacağım ben acaba diye şimdiden derde düştüm

Evet olmayan sütümün kalitesi artsın diye vermişti doktor :)

Ben bu süreçte kimseyi kabul etmedim. Bir elin parmağını geçmez oda hep kendi arkadaşlarım erteleye erteleye aralarında 3 hafta falan bırakarak aldım. Hiç birşeyde hazırlamadım hazır börek ve tatlı yanına meyvesuyu bitti. Kahvaltıya geldi bi arkadaşım kendi hazırladı ben yedim topladı gitti

Neden emzirmiyorsun demek istemiyorum aslında çünkü mamamı veriyosun diyenlere ifritim. Benim sütüm bi gıdım ama emziriyorum valla doymuyor arkasına mama veriyorum. Mamadan daha cok seviyor kucağımda olmayı tam meme bebesi aslında ama anasında is yok işte. Yinede emme pozisyonu alınca hı hı diye gülmüyormu eriyorum :) ailemde bana kızıyor 7/24 memede kalmak istiyor diye meme diyecek hal kalmadı. Ama ben yinede emziriyorum

Kızlar bişey sormak istiyorum kafama takılan, bizim kiz 1 hafta sonra 4 aylik olcak gündüz 1 saat ancak uyuyor bazen hiç uyumuyor. Acaba gündüz uykusu kiloya etki yapıyor mu ?
Bizmkide haftaya 3aylık olacak canım gündüzleri uykusu bölük pörçük yani misal uyutuyorum 10dk sonra ağlıyo yarım saat uyutmaya çalışıyorum yine 10 bilemedin 20dk sonra aynı. Bence gündüz olduğu için uyumuyolar artk biliyolar çünkü. Sabah gün aydınlandığından beri yine aynıydı bende uyuduğu yeri örtüyle kapattım 2 saattir uyuyo maşallah. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…